luni, 28 decembrie 2020

BISERICA LUI HRISTOS ,IN PERICOL ?

                                               

                                            28 Decembrie 2020,ora 5,11 !

                                        Dragii mei,


În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                   "Unule nascut,Fiule !

                     Cum te vei zbate pe uscat!

Iar un alt glas continua:

                  Razvratire Bisericii ai facut....!"

Clipa in care,vad un tanar cam la 20-25 de ani ca varsta,imbracat tot in negru si care,privea sarcastic (batjocoritor)spre ceva anume, adica,spre o Sfanta Biserica!

                  

Dragii mei, din pacate, vom auzi si despre astfel de atacuri asupra Bisericii Domnului si a Prea Curatei Fecioare Maria.

Pana acum,Bisericile sfinte au fost lasate oarecum in pace si-n liniste,chiar daca au mai fost si inchise.

Din acest Mesaj reiese ca, BISERICILE vor fi atacate la propriu.

Sa nadajduim ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,nu vor ingadui ca sa se intample asemenea dezastre.

Sa ne rugam impreuna dragilor,pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!

                               Cu dragoste,Maria.







17 comentarii:

  1. Poți avea credință în Dumnezeu și dacă nu mergi la biserica și stai acasă rugandu-te in cămăruța ta cum a zis Iisus Hristos,căci Dumnezeu este pretutindeni nu numai în Biserică și mai ales Dumnezeu e in noi,noi suntem fiecare o bucatica din Dumnezeu.Dumnezeu nu e undeva in exterior sau într-un loc,Dumnezeu e energie pura pozitivă,iubire pura,pace și lumina pura ,Dumnezeu este in interiorul și fiecare dintre noi își poate accesa puterea divină din el însuși căci și în Biblie scrie că Dumnezeu a pus in noi ,o parte și niște "ingrediente " că sa zic așa din El,adică Dumnezeu a pus un strop de Duh Sfânt in fiecare dintre noi ,dar depinde de noi dacă îl înmulțim sau îl risipim ,depinde de noi cum ne trăim viața și dacă fructificăm acel strop divin,de Duh Sfânt.Noi suntem făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu deci avem o parte divină în noi,care e latenta și trebuie descoperită prin rugăciune,meditație,ridicarea vibrației,iubire,empatie și căutarea păcii interioare,prin ridicarea nivelului de conștiință de la frica și ura la iubire, pace lăuntrică ,recunoștință și nematerialism ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Dusmanii Biserici crestine ,Calul Trian e intrat pe Poarta larga deja in tara si are doua fete una neo-marxista atee a USR-ului care nu a vrut sa jure pe Biblie si cealalta fata a evreilor necrestini care conduc toate institutiile tarii de zeci de ani inclusiv serviciile secrete si a caror haine traditionale sint cele 'NEGRE' vazute mai clar in Israel-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Si rezultatele se vad clar intre Romania condusa de Casta Evreiasca unde nu a putut trece nici macar referendumul pentru Familia Crestina campioana la vinzarea de copii si tinere pentru sex si sclavagism,codasa la Dezvoltare economica fata de Ungaria si Polonia care au reusit interzicerea prin legi a infierii copiilor de familiile de homosexuali si avorturile dar sint in frunte la Dezvoltarea economica.
    Si daca mai privim doar pe internet la statuile Marilor Romani demontate de la Alba Iulia de pe latura de Vest a Salii Uniri ,lucrurile sint si mai clare.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa avem credință, Dumnezeu si Maicuta Domnului nu ne va lasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa ideia repetentului Citu care vrea desfintarea Trezoreriei statului si trecerea activitatilor ei la banci contra comisioane ,tremura toti economistii care spun ca toata Romania e in Pericol si incertitudine-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. 23.17 Eu as spune ca tu esti intr-o negura cumplita. Mintea ta e complet intunecata de ura.
    Dna Maria, chiar il iubiti atat de mult pe craciun incat ingaduiti sa-si reverse pe blogul lui Dumnezeu murdariile mintii sale bolnave? De ce nu aveti niciodata nicio reactie, doar pentru ca spune lucruri tendentioase despre toti in afara de PSD?

    RăspundețiȘtergere
  7. @28 decembrie 2020, 18:35
    atentie ca este erezie ce scrieti!
    nu suntem bucati din Dumnezeu si nu confundati Fiinta Dumnezeiasca - Ousia - cu Energia Dumnezeiasca - Harul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresesti,un fragment din Dumnezeu locuieste in corpul omenesc,spre deosebire de animale. D-aia se spune ca trupul omului e un templu al Domnului.

      Ștergere
  8. @28 decembrie 2020, 18:35
    nu e totuna a le spune parintilor prin telefon, prin scrisoare , de la departare ca-i iubesti cu a veni la ei, a-i imbratisa pe viu, cu sarutare vie, cu caldura sufleteasca transmisa pe viu, cu iubire declarata si manifestata VIU
    asa si cu Biserica
    nu poti sta acasa sa te rogi de unul singur, atunci cand biserica e deschisa, la doi pasi de tine, si in care te asteapta multi semeni sa te impreuna-rogi cu ei! ca unde sunt doi, trei, adunati in Numele Domnului, acolo este si Hristos!
    asa ne invata pe noi Biserica noastra Dreptslavitoare si strabuna!
    deci cat se mai poate, haideti sa ne intalnim pe viu si in Sfintele lui Dumnezeu biserici!

    RăspundețiȘtergere
  9. @28 decembrie 2020, 23:17
    la rau sa raspundem cu BINE, la foarte rau, asa cum fac astia, sa raspundem CU SI MAI MULT BINE adica se ne unim intr-Un singur Duh, Duhul lui Hristos, IN RUGACIUNE PUTERNICA! HAIDETI SA NE RUGAM CAT DE MULT PUTEM, ORIUNDE, IN BISERICA,LA PIATA, PE DRUM, IN METROU, ACASA, LA SERVICIU, ORIUNDE, sa-i indemnam si pe semenii nostru sa faca la fel, haideti sa rostogolim un noian de rugaciuni ca o avalansa peste capetele acestor intunecati care sunt vrednici de compatimirea noastra fiindca intr-adevar, habar nu au ce fac
    dar stiti cum e, nimeni nu e vesnic, va veni timpul ca si ei sa se duca rand pe rand.... sa ne rugam sa plateasca aici, in viata asta, ca sa aiba nadejde de iertare dincolo si ca sa fie pilda si altora ca sa nu mai faca atata amar de rau poporului roman

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum vreau sa ma rog, cum o persoana parca stie si incepe sa ma dracuie continuu. Bine, persoana asta e cu ala rau in gura permanent, chiar si in sfinte zile de sarbatoare. Desi i se atrage atentia ca nu e bine ce face, isi face ambitia si ca sa arate ca nu face persoana ce spune altul, dracuie, blesteama si injura mai rau, mai cu "spor".
      Nici nu ma pot concentra sa spun o rugaciune scurta ca dracuie fara sa fie bagata in seama persoana. Se leaga precum chiorul de gard.

      Ștergere
    2. Un sot si-a batut sotia in Biserica.
      Un alt caz: https://evz.ro/scene-teribile-cu-un-actor-roman-a-vrut-sa-si-ucida-sotia-chiar-in-biserica.html

      A innebunit lumea. Sa incercam cu totii sa fim mai calmi, mai buni, mai ingaduitori cu aproapele.
      Vremurile din urma se pare ca au sosit si este pacat ca oamenii sa isi piarda sufletele. Este o explozie de nebunie, rautate, dar sa nu raspundem raului cu rau.

      Ștergere
  10. Acolo unde este un om al lui Dumnezeu acolo se duce si NECURATUL să-l acapere si pe acela ca asa cum spuneti 14,02 sunt oameni ai lui,prin ei vor sa ajunga la cei cu dragoste de Dumnezeu și latră precum câinii si incepe cu tot felul de vorbe sa bulverseze pe cel cu iubire de Dumnezeu.
    Arma este sa nu-i luati in seamă.
    Cu blândețe va scuzați ca aveti treabă și lați omorât cu indiferența.
    Nu pe om pe cel care se tine saci de el.
    Sunt anii lui Satana și urla sa prindă cât mai mulți la el.
    Sa fim țări în credință.
    Doamne Ajuta la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Biserica lui Hristos nu e in pericol! Asta nu va fi niciodata! Doar noi oamenii vom fi in pericol de a fi Iuda, doar noi oamenii vom trada (cleric, mireni etc).

    RăspundețiȘtergere
  12. oo,38 uite pentru tine,ca tot nu ne aude nimeni,un sef de sindicat din Politie spunea ieri pe TV ca febletea ta Citu 'se drogheaza' si politistii vor iesi sa protesteze in strada,caz in care toata Romania va fi in pericol.
    Ca sa nu mai vorbim de ordonanta data pe justitie de cei care infierau aceste intentii inchipuite la Dancila si au mai facut si un referendum pe aceasta tema de mintit electoratul si neaplicat de ei.-craciun

    RăspundețiȘtergere