miercuri, 9 decembrie 2020

50 LEI, 3 CARTI ALE ADEVARULUI DUHULUI SFANT ! COMANDA AICI !

                                         Dragii mei,


Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !

                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2
 
 Adevarul Duhului Sfant Vol 1
 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
Este posibil ca imaginea să conţină: text
CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! 
Iata si contul in care puteti depune banii pentru Donatii pentru viitoarele volume,sau pentru contravaloarea CARTILOR :
RAIFFEISEN BANK :
      
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

                Va multumesc din suflet !
Va multumesc din suflet !
                                  Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Teste rapide pentru COVID scoase de Guvernul evreiesc din farmacii ,dar ele pot fi cumparate la calitate buna si ieftine inca din Germania cu informatii de comandare pe site-ul;'' NASU.TV''.
    In general el se face la aparitia primelor simtome ca tuse ,durere de cap pe linia sprincenelor a carei intensitate corespunde cu procentul de slabirea oxigenari pentru care va trebuie si un puls-oxinetru in magazine cu 230 lei dar se vindea si cu 57 lei cu revista Sanatatea de azi, pentru a fii siguri de intensitatea bolii care e periculoasa sub 80 procente oxigen masurat pe deget.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, hahaha, esti nostim cu site-ul tau Nasul! De cand este autorizat Nasul sa comercializeze vaccinuri? Nu v-a reclamat nimeni pana acum? Doamne, ce adunatura de dobitoci!

      Ștergere
  2. Si nu uitati de Propolis care ajuta sa treceti mai usor prin boala Covid cu forme mai usoare luate cite 30 picaturi de trei ori pe zi iar pentru forme cu temperatura adresati-va medicului de familie pentru Algocalmin,paracetamol,Aspenter-antiagregant plachetar cu Clopidogrel sau antibiotic.-craciun

    RăspundețiȘtergere