miercuri, 24 iunie 2020

ATENTIE !!! INUNDATII EXTREME !!! ROMÂNIA INCONJURATA DE APE !!!

                     Noapte de 23 -24 Iunie 2020,ora 0,45 !

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune asa:
                   "Romania inconjurata de ape !"
Clipa in care ,vad o parcare plina de masini,dar care parcare era inconjurata de ape mâloase,incat masinile pareau ca sunt pe o insula,si nicidecum pe pamant uscat.
.
Asadar dragii mei, cei care locuiti in locuri in care Inundatiile au fost dintotdeauna o problema majora,aveti mare grija si puneti-va la adapost(pe cate se poate)animalutele lucrurile materiale si nu in ultimul rand, aveti grija de propria viata.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie sau fara de voie,si sa nu ne pedepseasca pentru pacatele noastre.
Fratilor,haideti sa-ncercam sa fim mai buni si mai milostivi,sa fim tari in Credinta si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine !
Cand vom face o schimbare in bine a vietii noastre,o schimbare bineplacuta Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,atunci vom fi ocrotiti si ocoliti pe deplin de cutremure,de inundatii si de tot felul de dezastre.
                                    Cu dragoste,Maria.
P.S.
16 iun. 2020 - SFANTA BISERICA ARE NEVOIE DE AJUTOR FINANCIAR ! PLOUA SI MULTE TREBUIE REPARATE ! ... Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu ...

Va rugamDonati pentru Pictura Sfintei Biserici INALTAREA DOMNULUI din Tecuci ,judetul Galati ! DONATII pentru Pictura Bisericii.

7 comentarii:

  1. E prăpăd în unele locuri doamna Maria.
    Maica Domnului să fie cu noi cu toti

    RăspundețiȘtergere
  2. În aprilie, specialiștii ne avertiza că, vom avea cea mai mare secetă, să înțeleg că nu numai doctorii sunt politizați ci toți. Rău am ajuns ne mirăm dece toți vor să plece, mă refer la cei care încă pot muncii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de politizare.Habar nu au despre schimbarile climatice! Unii zic ca va veni o mica glaciatiune ,altii dimpotriva...Vai de capul lor de "cercetatori".Nu inteleg nimic din ce se intampla, dar emit pareri stiintifice false...

      Ștergere
  3. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/inundatii-devastatoare-in-cea-mai-ploioasa-luna-iunie-din-ultimii-60-de-ani-patru-oameni-au-murit-o-fetita-a-fost-luata-de-viitura-1327761

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu uitam de eruptia unor vulcani. Se va întâmpla in curand. Evacuari de persoane. Dupa cum se arata tinuturile posibil Islanda si Indonezia
    ______

    RăspundețiȘtergere
  5. Vine o viitura pe Prut din Ucraina-Bucovina de Nord care va in tara Vineri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Astazi am aflat ca in Valea Jiului este dezastru. :S

    RăspundețiȘtergere