marți, 23 iunie 2020

MAICA LUI DUMNEZEU AVEA PLEOAPA OCHIULUI DREPT,IN TRICOLORUL ROMANIEI !

                                                       22 Iunie 2020,ora 6,09 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi lumineaza Cerul de noapte de deasupra mea, si astfel O vad pe Maica Lui Dumnezeu ,pe Prea Curata Fecioara Maria.
                Picturi Maica Domnului de maria cristea.
Maica Lui Dumnezeu fratilor,era tare trista si privea in jos ,inspre noi spre Pămant.
Ochiul drept al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu,era conturat de jur imprejur de Tricolorul romanesc;de rosu ,galben si albastru.
Tricolorul înălțat în… Spațiul Cosmic | Cunoaste lumea.
Nu vedeam decat partea dreapta a Chipului Maicii Lui Dumnezeu,Chip foarte trist si ingrijorat foarte.
Dar totusi, in cealalta clipa se contureaza de jur imprejurul ochiului Maicii Lui Dumnezeu,adica pe pleoapa de sus si pe pleoapa de jos,Tricolorul Romaniei Duhului Sfant.
Doar cateva secunde si totul a disparut.
Dragii mei, stim cu totii ca Romania este deja Gradina Maicii Domnului.
Chiar daca o lunga perioada de timp nu ne-am putut bucura de Sfanta Biserica , Maicuta Domnului ne -a pazit si ne-a ocrotit cu Mila si cu Iubirea Sa de oameni,cu Rugaciunile Sale la Prea Scump Fiul Său si Mantuitorul nostru Iisus Hristos ,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Sa multumim Maicii Lui Dumnezeu in fiecare clipa a vietii noastre, si s-O rugam ca sa ne ierte toate cate am gresit ,si sa nu ne lase ca sa cadem in pacat si in ispita,Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.
P.S.
 Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .
Dragii mei,am primit telefoane de la cititori in care-mi spuneau ca nu au cum sa depuna in acest cont al CREDITEC Tecuci.Vin cu rugamintea fiebinte ,că daca nu reusiti sa depuneti in Contul Sfintei Biserici la CREDITEC Tecuci,puteti depune in contul meu de la 

RAIFFEISEN BANK cu specificatia: 

Donatie Biserica!
Iata Contul meu:
Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 


Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.

                    .

Cu iubire,Maria.


3 comentarii:

 1. Normal, suparata de cum decurg treburile tarii ca scirtie rau dupa cum e condusa-craciun

  RăspundețiȘtergere
 2. Marioara surioara, dupa ploaie vine soarele, asa cum dupa lacrimi fierbinti vine binecuvantarea. Am condus o vecina pe ultimul drum. O plouat la noi toata noaptea pana la amiaza. O iesitvsoarele si o tinut pana acuma candvne- am intors si pentru ruga mea. Sa ne rugam mai mult si Vom primi ajutor. Doamme da ce ploua de tare. Pa.pa

  RăspundețiȘtergere
 3. A vazut gunoaiele romanilor aduse de puhoaie si a zis:" Doamne, poporul roman este atat de credincios, ales si minunat, incat nici nu trebuie sa se mai aplece ca sa-si stranga gunoaiele! Mergem Noi sa le facem curat! Ei sa stea pe internet, ca sunt gata alesi!"
  Vorba lui Radu Tudor: "puhoaiele au scos la lumina nesimțirea unora dintre semenii nostri".

  RăspundețiȘtergere