luni, 8 iunie 2020

O SFANTA BISERICA ARE NEVOIE DE AJUTOR FINANCIAR ! PLOUA SI MULTE TREBUIE REPARATE !

                  Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.

                  cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.

Sau cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 


Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.

                    .

Cu iubire,Maria.

2 comentarii:

  1. Bună ziua,
    îmi cer scuze pentru deranj și îndrăzneală. Într-un sat micuț in jud. Constanța este o foarte mică mănăstire - un schit nou cu doar trei măicuțe. Sunt extrem de sărace si au in grijă patru copii orfani si sase bătrâni bolnavi și fără adăpost. Casa parohială este cumpărată de Gigi Becali acum câțiva ani. Dar au nevoie de ajutor atât pentru construcția unui mic paraclis (bisericuță mică), cât și pentru întreținerea copiilor și bătrânilor. In perioada aceasta când totul era închis si nimeni nu venea la ele, au fost zile când nu aveau nici ce mânca.
    Personal va rog, dacă puteți să ajutati cu o sumă oricât de mică, au mare nevoie! Dacă doriți să faceți aceasta, vă dau nr de telefon al maicii starete, sa vorbiți direct cu sfintia sa.
    Dumnezeu să vă răsplătească!
    Gabriela Verban.

    Nr. de telefon si adresa :
    Nr tel:0763/091 523.
    Maica Badea Mareta Veniamina, Schitul Sfântul Apostol și Evanghelist Matei, Com Mircea Vodă gară, JUD CONSTANȚA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este greu,tare greu pentru ca oamenii nu au de lucru încă mulți.
    Doamne Ajuta-ne sa ne putem ajuta semenii nostrii.

    RăspundețiȘtergere