marți, 24 decembrie 2019

VINE ZAPADA IN TOATA TARA !

                                23 Decembrie 2019,ora 15,23 !

                                     Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in stanga mea Cerul de ziua din care, incepe a ninge foarte tare.

                                       Imagini pentru NINGE.

Dragii mei,asa precum ploua torential,tot la fel cadeau fulgii de nea.
Gata! Ne ajunge cat ne-am bucurat de vremea calda si frumoasa ,ca de toamna tarzie. Iarna isi va intra in drepturi dragilor ,cat de curand.
Stiu ca la munte mai fulguieste cate putin,dar eu va spun dragilor ,despre locurile joase in care iarna se va asterne ,fireste,si-n locurile din zona muntoasa.
Sa ne pregatim dragilor si sa nu uitam a multumi Domnului si Maicii Domnului, pentru toate cate am primit si primim in fiecare clipa,ca DAR Divin.
                              Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Sa vina ...in martie . 1 saptamana :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un episod trecător va ține doar câteva zile la trecerea dintre ani urmând ca apoi să se încălzească iar. Vor fi în continuare temperaturi mai ridicate față de normalul acestei perioade.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vine la munte, în capitala pana pe 18 ianuarie nu ninge. La fel ca anul trecut, nu a fost o iarna grea și nici nu o sa fie decât episoade cu zăpadă evident.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria sa vina ca mai omoară microbii.
    Nu pot spune ca ma bucur dar este anotimp de iarnă și va trece și va veni primavara
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  5. Din noaptea aceasta incep ninsorile si in alte zone decit la munte implinind viziunea cu ''zapada de Craciun'' ca si cea de iarna trecuta cu 'zapada care atunci era anuntata ''intr-o zi de miercuri''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Masinca,nu zăpada ucide microbii çi gerul, noi sau unii vor zăpadă. Să ningă în țară fără capitală, e un carambolaj după un deget de zăpadă.( iar nu suntem pregatiți🤔)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Microbii sint creati de Dumnezeu si nu dispar,ei indeplinesc un rol util

      Ștergere