duminică, 15 decembrie 2019

HĂRTILE STATELOR LUMII , SE AMESTECAU UNELE CU ALTELE; SE UNEAU !

    15 Decembrie 2018,ora 6,o5 dimineata !

                                    Dragii mei, 

Am atat de multe lucruri frumoase ca sa vă povestesc, atat din cele vazute Sus,cat si din cele vazute jos, aici printre noi.
Dar,voi selecta dintre ele, urmand ca in urmatoarea perioada,după înmormantarea bunicului meu, sa le astern aici pe toate si sa ne bucuram impreuna, si de ce nu,sa plangem impreuna spalandu-ne păcatele ,smerindu-ne inima.
In aceasta dimineata,trezita fiind de Lumina alba a Lui Dumnezeu,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad un intreg amalgam al Hartilor Statelor Lumii intregi.

Imagini pentru HARTILE TARILORImagini pentru HARTILE TARILORImagini pentru HARTILE TARILORImagini pentru HARTILE TARILOR etc,etc.

Dragii mei, fiecare HARTA a unei Tari,se amesteca cu alta Harta a altei Tari, se unea cu alta sau cu altele, treceau dintr-un loc in altul, formand o Harta mai mare sau alta mai mica.Era ceva ametitor;era un amestec din toata lumea. Nimic nu mai era la fel,asa cum sunt acum. Fiecare Tara, avea de suferit modificari ; fie ca se mai rupea din ea,fie ca se mai adauga la ea.
Ma cutremuram la toate cate mi se arata. Harta fiecarei TARI,era amestecata cu alta sau cu mai multe,asa precum punem intr-un ghiveci tot felul de legume si le amestecam.
Dragii mei, sa fie oare aceasta GLOBALIZAREA despre care se tot vorbeste?
Oare ,chiar nu vom mai avea pace si liniste fiecare in Tara lui ? Chiar sa se destrame ceea ce mosii si stramosii nostri, au platit cu sangele lor?
Avem nevoie dragilor, de multa si curata Rugaciune,de multa si infinita dragoste inaltata catre DIVINITATE si catre Aproapele nostru.
Viata este atat de scurta pe pămant,incat, trebuie sa fim pregatiti sufleteste si trupeste pentru orice si-n orice clipă.
Sa ne punem toata grija,toata nadejdea si dragostea intru BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,si astfel,ne vom simti intariti sufleteste si vom simti in inima si-n suflet, iubirea si ajutorul Divin.
                                     Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Dumnezeu sa l ierte pe bunicul si sa l odihneasca in gandul dreptilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. E de bine,globalizarea e voia lui Dumnezeu(biblic,ca cel mare nu se baga)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iohannis va fi medaliat anul viitor cu medalia Carol cel Mare pentu puntile cu U E si probabil pentru padurile Carpatilor care care circula spre vest.
    Dar pentru URA mare sadita si cultivata in societatea romaneasca cind va fi 'premiat'??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.33 tot atunci cand vei fi premiat si tu pentru ura gratuita pe care o versi aici pe blog in prmanenta,craciun!

      Ștergere
    2. 09:33, nu te ingrijora, ca ce sadeste aceea va culege. Dupa fapta si rasplata, intotdeauna, caci asa este in Univers.

      Ștergere
  4. Probabil doamna Maria vor circula oamenii peste tot in lume,probabil
    S-au vor rămâne mai puțină lume si atunci se vor amesteca unii cu alții.
    Cine stie ce o sa mai fie doamna Maria.
    Sa dea Dumnezeu sa fie de bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca cu adevarat vrem sa se schimbe ceva in tara trebuie sa me mobilizam si la o ora anume de seara cind sintem liberi sa facem toti dar toti acatistul Maici Domnului si sa ne rug pt ca sa ne ajute sa curatim GRADINA MAICI DOMNULUI de maracini si sa ii scoatem afara din tara si sa conducem ROMANIA dupa obiceiurile rominilor fara ajutoare de afara

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-o zi vom fii intr-o unire,
    Nu-i prea mult,
    Unde-i numai fericire,
    Nu-i prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Condoleante familiei dvs pentru pierderea fratelui!Dumnezeu sa,l odihnească!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pace, Lumină Iubire îți doresc Maria! Te iubesc mult pt ceea ce faci și ești, abia acum te, am găsit după emisiunea cu Mirela Voicu la,, Voi cu Voicu,,!

    RăspundețiȘtergere
  9. https://omuldinnordforever.wordpress.com/2019/12/11/va-avea-loc-o-falsa-invazie-extraterestra-pentru-ca-elitele-sa-obtina-controlul-total-al-omenirii-iata-ce-spun-expertii-ufologi/

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred ca această viziune nu se referă la globalizare, pentru că globalizarea amestecă popoarele, dar statele își păstrează granițele, chiar dacă rolul lor este diminuat foarte mult.
    Acest amestec de teritorii care trec dintr-o țară în alta, schimbând frontierele, se petrece numai în războaie de cotropire, când o parte dintr-o țară trece sub stăpânirea altei țări. Amintiți-vă de ce sa întâmplat în deceniul 1938-1948 în Europa, când harta statelor europene s-a schimbat după voia lui Hitler, Mussolini și Stalin.
    Deci, este posibil ca această viziune să prevadă anexările vremelnice de teritorii ce se vor produce în cel de-al treilea război mondial.
    Numai bunul Dumnezeu știe ce va fi și cum va fi. Cert este că omenirea este la o răscruce decizională, să fie cu Dumnezeu sau cu banul dumnezeu.
    Iar din păcate, din această amăgire diavolească, în care unii oameni se cred stăpânii creației lui Dumnezeu, voind să controleze destinele și credințele popoarelor, nu se poate ieși decât printr-un război mondial.
    Spun aceasta pentru că numai astfel, mulți oameni vor înțelege că bogăția lumească este trecătoare ca și viața aceasta, că este mai importantă mântuirea (dobândirea vieții veșnice) decât stăpânirea lumii, că noi trebuie să ne ajutăm și să ne slujim unii altora cu talantul (talentul) pe care bunul Dumnezeu ni-la dat într-un anumit domeniu.
    Numai prin greutăți mari, mulți se vor întoarce la Dumnezeu, căutând să cunoască, să înțeleagă și să trăiască după valorile moralei creștine și cu precădere a celei ortodoxe, cea care a dat cei mai mulți sfinți în secolul trecut, dar care a fost și cea mai prigonita.
    Dumnezeu să ne ierte și să fie cu noi în vremurile grele care vor veni, iar noi să fim în totdeauna cu El, indiferent de greutățile prin care vom trece.
    Să ne amintim cuvintele Sf. Ioan Gura de Aur care spunea: "că nu tot ce credem noi că este bun pentru noi, este cu adevărat bun, și că nu tot ce credem noi că este rău pentru noi este cu adevărat rău pentru noi".

    RăspundețiȘtergere
  11. Migratii,globalizare si Razboaie ,toate dau dezechilibre si trezesc pasiuni vechii,unii Revizionisti se si vad Guvernatori in provincii vechi separate.
    La altii in Catalonia,Scotia,Corsica,Tara bascilor,iar la noi pe Transilvania-unguri si sasi,pe Maramures-Ucrana,pe Moldova -rusii iar in Dobrogea bulgarii tot cu intrigi rusesti.
    Diavolul nu doarme-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Si atunci cum va veni Iisus in Romania daca Romania nu va mai fi ?

    RăspundețiȘtergere
  13. 21,57,Petre Roman acum pe TV;In martie 1990 la Tirgu Mures o echipa TV irlandeza astepta de citeva zile sa se produca ceva ca In Bosnia trimisi fiind de revizionisti Maghiari din SUA care incitau pentru un conflict intre romani si Maghiari pentru a enclaviza zona si a face un Protectorat ONU care sa scoata zona din administrarea statului Roman-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Tarile lumii au plecat de la Madrid fara nici o intelegere referitor la Incalzirea Globala ,tema intilnirii care a fost reprogammata pentru anul viitor in Scotia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. globaliarea s-a facut prin migrantii are au plecat dintr-o tara in alta penru supraietuire

    RăspundețiȘtergere