luni, 30 decembrie 2019

TRICOLORUL ROMÂNIEI , ACOPERAMANT PREA SFINTEI TREIMI SI MAICII LUI DUMNEZEU !

                30 Decembrie 2018,ora 6,12 !

               Imagini pentru MAICA DOMNULUI

                                 Dragii mei,

Glas din Cer, asa striga astazi dimineata :

                 "TRICOLORUL  ROMÂNIEI !"
            Imagini pentru TRICOLORUL.
                            Imagini pentru SFANTA TREIME.
                                                  Imagini pentru MAICA DOMNULUI
                                 .
În aceasta dimineata de 30 Decembrie 2018,ma trezeste un Glas din Cerul Sfant,Glas divin ce striga ceva uluitor de minunat.
Glasul striga asa:

        "TRICOLORUL ROMÂNIEI !
           ROMÂNIA ! TRICOLORUL ROMÂNIEI!
Moment in care dragii mei, desi era un Cer de noapte peste tot,DUHUL CEL PREA SFANT a topit "un Ochi" din Cerul noptii si a apărut un Cer bleu senin cu stralucire ca de oglinda.
Printre acest bleu stralucitor ca de oglinda, au aparut si mici norisori albi orbitori de stralucitori.În acesti norisori albi, in aceasta Lumina alba orbitor de stralucitoare, a apărut Prea Sfanta Treime si Maica Prea Curata Fecioara Maria.
Tronul PREA SFINTEI TREIMI si al MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA, avea ca Acoperamânt deasupra capului TATALUI CERESC ,al MANTUITORULUI IISUS HRISTOS si al PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU ,însusi STEAGUL ROMÂNIEI !
Sau mai corect spus,asa precum mi-a grait chiar DUHUL CEL PREA SFANT al LUI DUMNEZEU :
                 "TRICOLORUL ROMÂNIEI! "
                   ROMÂNIA ! 
                 TRICOLORUL ROMÂNIEI! "
Da fratilor! TRICOLORUL Romaniei sfinte, era Acoperamant Dumnezeirii Ceresti;era Acoperamant Tronului Lui Dumnezeu si al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu.
TRICOLORUL Romaniei sfinte era lung de cativa metri, iar culoarea rosie din Tricolor era chiar pe umerii Lui Dumnezeu,urmand cealalta treapta a galbenului si urmatoarea a albastrului .
Albastrul Tricolorului romanesc era Cerul Divin,urmat la mijloc de galbenul ce stralucea cat 1000 de Sori la un loc ,si rosul care este culoarea (Puterea )DUHULUI SFANT ce statea pe umerii TREIMII SFINTE si ai MAICII PREA SFINTE NASCATOARE DE DUMNEZEU,FECIOARA MARIA.
       Glas din Cer striga din nou, precum striga SFANTUL IOAN BOTEZATORUL in pustia IORDANULUI de rasuna Cerul si Pămantul.
 Glasul striga asa :

                 "TRICOLORUL ROMÂNIEI! "
                   ROMÂNIA ! 
                 TRICOLORUL ROMÂNIEI! "

După doar cateva secunde,totul a disparut.
Fratilor ! Haideti sa strigam si noi din toate madularele si cu toata dragostea:

              Vino Doamneeeeeeeeeeeee!
             Vino cât mai repede si imparte DREPTATEA TA, in NOUL TĂU IERUSALIM -Romania Duhului Sfant !
Te asteptam Doamneeeeeeee! Te asteptam Iisuse Hristoase Dumnezeule! Asteptam cea de-a Doua Ta Venire, asa precum asteptam ca sa respiram aer curat clipă de clipă.
Multumim Doamne, pentru ca ne-ai ales pe noi POPORUL român,ca sa sfintim Lumea,ca sa te primim pe TINE in ROMANIA sfanta.

24 feb. 2016 - Poporul care sfințește. .... Dar poporul roman cel de la țară si mulți si cei de la oras au credinta in Bunul Dumnezeu cu tot Alaiul Lui.noi ...


                             24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 


                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român ,este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori,si va stiti voi care sunteti, care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură,si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ;uitand ca ,DUMNEZEU ne graieste în PILDE,și că nu poate omul obisnuit a înțelege ,ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc, asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula, împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste, si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ,ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria. 
                   

3 comentarii:

 1. Doamna Maria nu am cuvinte la cea ce vedeti si auziți de la Dumnezeu.
  Cred ca nu este zi in care sa nu zic
  Vino Doamneeee si fa dreptate poporului tau ales.
  Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

  RăspundețiȘtergere
 2. Ivatati sa multumiti mai mult,sa manifestati iubirea mai ales fata de cei mai napastuiti ,fata de cei mai nevoiasi,copii orfani,batrani oamnei fara adapost,judecati mai putin si veti primi pacea. Isus sa fie cu voi. Un an nou cu schimbari pozitive in intreiorul vostru si in viata voastra va doresc. Iubirea sa se manifeste in vietile voastre si prin voi.

  RăspundețiȘtergere