sâmbătă, 15 octombrie 2016

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT ,CARE A ZGUDUIT LUMEA !


                           Noapte de 14 -15 Octombrie 2016,ora 1,17 !          

                                                                Dragii mei, 

Iata cum la doar o zi de articolul cu : A FOST ODATĂ UN CUTREMUR MARE, vine un alt MESAJ tot despre un CUTREMUR MARE,dar care CUTREMUR va zgudui lumea intreaga.
Iata ce spunea un glas în aceasta noapte:

                           ” Un Cutremur de Pământ, care a zguduit lumea!”                                          


                                         Image result for SEISMOGRAF..
Dragii mei, asa cum am scris adeseori,se apropie VENIREA LUI IISUS HRISTOS, chiar in acest secol.Si pentru ca EL să vină, Pământul trebuie cernut mai întâi.
Numai BUNUL DUMNEZEU stie de ce trebuie cernut,precum si cine va rămâne in trup,atunci când EL va veni pentru a doua oară pe Pământ.
Ce fel de CUTREMUR de pământ va fi acesta, in viitorul apropiat sau îndepărtat, si care va zgudui lumea,eu nu stiu.
Ceea ce stiu fratilor,este faptul că trebuie sa ne împăcăm cu DUMNEZEU si cu MĂICUȚA DOMNULUI;trebuie sa devenim mai buni si mai milosi cu cel necajit si oropsit;si mai ales,mai mult ca oricând trebuie ca BISERICA LUI HRISTOS, sa devina pentru totdeauna prima noastra Casă, apoi, casa de acasă unde traim zi de zi, sa ne fie a doua casă.
De vom proceda asa, si de vom împlini cel 10 PORUNCI dumnezeiesti,putem fi siguri că ,vom dobândi un loc în Împărătia Cereasca,Amin!
                                                   Cu dragoste,Maria.
 

37 de comentarii:

  1. Poate asa ne schimbam si noi si prostia si rautatea de azi, nu vor mai exista in viitor!!! Eu consider ca asta este singura modalitate ca oamenii sa se intoarca cu fata spre Dumnezeu si sa se roage mai mult!!!
    Eu o fac deja si parintii mei!
    Ar trebui ca toti romanii si toata lumea sa o faca mai des!
    Doamne ajuta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit si eu de un cutremur planetar care va aduce 3 zile de intuneric iar in zilele alea e bine sa nu fii prins pe strada! Parintele Cleopa cand traia ne-a dat 3 lumanari mari pt fiecare zi, una sa arda, pt ca nu va fi nimic electric care sa mearga. Eu cred in astea si cred ca o sa fie o cernere urata de tot! Imi este frica..sincer! Am 3 copilasi minunati si mi-e frica pt ei, nu pt mine..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai aveti lumanarile?

      Ștergere
    2. Da..dar nu stiu unde le.am pus. ;-) Sunt din ceara curata mai lungi si mai groase.cica rezista o zi una..deh, vom vedea.

      Ștergere
    3. Ai dreptate cu ce le trei zile de intuneric , asa scrie si in cartile sfinte , am citit si da e bine sa fii prins in casa sa nu deschizi geamurile si nici usa nimanui....va fi ceva urat....Doamne ajuta toata suflarea omeneasca , Amin ! sa cauti acele lumanari sa le ai la indemana , niciodata nu se stie cand vor veni vremurile alea grele :(((((

      Ștergere
    4. Voi vorbiti despre armaghedon-care este de fapt batalia finala-mai e pana atunci!TCB

      Ștergere
    5. daca vreti lumanari care sa arda mult puteti cumpara lumanarile de 9 lei de la biserica, acelea pentru catedrala mantuirii neamului. eu d-alea cumpar, ard in fiecare seara cam 8 ore pe noapte si dureaza cam doua saptamani.

      Ștergere
    6. De ce să vă fie frică? Frica nu e de la dumnezeu.ce este dat,trebuie să se întâmple.

      Ștergere
  3. In 2018,va fii acest cutremur la inversarea polilor magnetici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sâmbata la ora 11:18 a avut loc un cutremur de 5,3 grade in Marea Neagră,care a fost resimțit si in Turcia.Eu cred că a fost provocat,se fac tot felul de experimente pe mare,dar noi nici măcar nu avem habar.DS

      Ștergere
  4. In cele 3 zile si 3 nopti de intuneric nu avem voie sa privim pe geam caci afara vor fi pedepsele Lui Dumnezeu, trebuie astupate geamurile caci aerul va fi otravitor, nu aveti voie sa deschideti usa nimanui caci diavolul va imita glasurile celor dragi, sa aveti lumanari, miere si apa si un crucifix la care sa va rugati neincetat. Este ultima zbatere a diavolului caci apoi va fi legat in iad pt 900 de ani. Cine va asculta de aceste sfaturi primite de Georgetz Florea de la Ingerul de Lumina Credinta si Coroana, va fi bine pt el si familia lui. Nu ramane decat sa ne rugam din suflet sa ne prinda pe fiecare in casa lui. Rugati-va cu Tatal Nostru spus corect 'sfant este numele tau' si 'fereste-ne pe noi de ispita' caci nu noi Il sfintim pe Dumnezeu si nu El ne duce in ispita, altfel se da slava diavolului. Numsi asa aceasta rugaciune va fi ascultata

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana pastreza luminarile o sa supravietuesti poate se apropie intunericul de trei zile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dece esti ironica anonim 13.19?
      Bine zice Maria, cele 10 porunci trebuesc respectate, dar din pacate uni nici n-au auzit de existenta lor. Iar prima porunca si cea mai importanta este respectata de foarte putine persoane , acest fapt se vede zilnic in toate imrejurarile. Egoismul predomina, aproapele nostru? ce-i asta sa-ti pese de aproapele tau? si vai Doamne citeam undeva candva ca s-ar putea sa ramana asa putini oameni pe pamant incat sa se bucure cand se intalnesc unul cu altul... Sa ne rugam fratilor, sa ne rugam neincetat! este unica solutie pe care o avem ! Doamne ajuta !

      Ștergere
  6. Mai sunt 29 de ore dupa numaratoarea astora:
    Dar se asteapta ceva din cer...
    prepareforchange.net

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandru Dragomir,din ce am inteles eu este ca in urmatoarele zile s-ar face niste dezvaluiri despre extraterestrii si inceperea inversarii polilor magnetici care va tine 5 luni.In timpul acesta se pot produce cutremure globale si cum a scris si dna Maria urmeaza un cutremur planetar tot din cauza inversarii polilor.Incepe procesul cernerii pamantului..stiu pare ingrozitor dar asa va fii.

      Ștergere
    2. http://prepareforchange.net/2016/10/14/the-white-house-just-issued-an-executive-order-officially-preparing-for-the-event/

      Cititi ce a semnat obama. Ai nostri conducatori nu ne spun nimic, se lupta pentru putere. Oricum intr-adevar ca ceva se simte ca se intampla, mai multe persoane mi-au zis conversand cu mine ca au senzatia ca asteapta ceva...ce? doar bunul Dumnezeu stie.Fie ca noi toti care citim si comentam pe acest blog impreuna cu Maria sa fim inspirati si idrumati inspre ceia ce ne aduce fericirea sufletului si a spiritului. Doamne ajuta !

      Ștergere
  7. Turcia a blocat cursul raului Eufrat catre Siria si Irak, provocand o CRIZA MAJORA de apa. Se implineste profetia Cuviosului Paisie Aghioritul pentru cel de-al treilea razboi mondial

    http://cyd.ro/turcia-a-blocat-cursul-raului-eufrat-catre-siria-si-irak-provocand-o-criza-majora-de-apa-se-implineste-profetia-cuviosului-paisie-aghioritul-pentru-cel-de-al-treilea-razboi-mondial/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14.05,daca e asa atunci asta chiar e un motiv de ingrijorare. Tot ce a spus Cuviosului Paisie Aghioritul s-a implinit.

      Ștergere
  8. Turcia a blocat cursul raului Eufrat catre Siria si Irak, provocand o CRIZA MAJORA de apa. Se implineste profetia Cuviosului Paisie Aghioritul pentru cel de-al treilea razboi mondial

    RăspundețiȘtergere
  9. Rusia: „A inceput cel de-al Treilea Razboi Mondial!”.
    https://deveghepatriei.wordpress.com/2016/10/15/rusia-a-inceput-cel-de-al-treilea-razboi-mondial/

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa fie in noaptea asta ceva? Mesajul cu data de 16.....

    RăspundețiȘtergere
  11. Azi la ora 18.50 este invitata astrologul Mariana Cojocaru,care spune ceva vis-a-vis de ...si ne-a lasat in suspans!De obicei are program duminica la ora 22.00.Ma gandesc ,ca spune ceva despre ce ne-a spus d-na.Maria.Am uiat ,Romania Tv

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru rating,la Antena3 la aceeasi ora este Lidia Fecioru si numerologul,nu stiu cum il chiama.

      Ștergere
    2. Pe numerolog il cheama Mihai Voropchievici.

      Ștergere
  12. Incepe cernerea s-a anuntat deja pe unele bloguri.Oamenii trebuie sa fie pregatiti de ce va urma,incepe o iarna rece,friguroasa.Deja in aer se simte un miros apocaliptic ,ceva vine.Doamna Maria spune adevarul in tot ceea ce spune,multe se leaga din ce spune ea si prin alte parti,clarvazatori spirituali.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe ce bloguri se anunta cernerea asta, sa ma luminez si eu ?

      Ștergere
  13. Schimbarea in bine momentan nu va veni pana nu vom trece prin apa si foc.Trebuie sa se manifeste si fizic aceste curatari ale pamantului prin care este numita si cernerea.Toti avem nevoie de aceste curatari la nivel spiritual caci pamantul deja si-a inceput lucrarea.Este o forma de transformare prin care raul va fii extirpat si binele se va instala peste tot.Dar prin multe va trece biata mama Terra.Ca noi sa putem stapani aici pe veci de noi depinde si de curatarile noastre apeland la Dumnezeu Tatal,Dumnezeu Fiul si Sfantul Duh.Amin!

    RăspundețiȘtergere
  14. Grija noastra nu este sa stam cu frica in san la cele ce vor veni peste lume,si toata grija sa ne-o indreptam catre suflet si mantuirea noastra.Toate lucrurile sa le facem spre Slava Lui Dumnezeu ca fara El nimic nu se poate,si nu suntem noi stapani peste noi,toate sa le lasam in grija Lui.

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria,sunteti cea mai fericita femeie din Romania,si Unica de-o parte si nu este o lauda ci o spun din inima.Cred si simt ca in curand ve-ti avea parte de mari surprize placute din partea lui Dumnezeu,ve-ti primi cadouri nemasurate pentru ca faceti Cuvantul Sau cunoscut si pentru ca impliniti misiunea ce nu oricine o poate face,de aceea ati fost aleasa pentru Noi toti romanii.Stiu ca aveti rolul sa tamaduiti lumea si o sa reusiti.Toate sunt scrise in cer deja,si totul este ca si implinit deja.Va urez succes pe mai departe si totul sa mearga conform planului lui Dumnezeu de a elibera oamenii de sub inrobirea celui rau.Si oamenii sa constientizeze in ce cloaca traiesc si in ce au intrat.Numai DVS.ii ve-ti trezi la realitate si vor vedea ADEVARUL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet M,sa dea BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,sa fie asa,si sa-mi pot ajuta SEMENII.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Subscriu si eu''M/15 octombrie 2016,16,49''.Cu puterea gandului o sa fiu alaturi de distinsa Doamna Maria,la lansarea primului volum al cartii sale,deoarece si in acea zi renumita,sunt convinsa ca in jurul Dumneaei va fi o ''aura luminoasa''vizibila si simtita de toti cei curati la suflet si cu credinta in DUMNEZEU TATAL,si in PREASFANTA MAICUTA DOMNULUI.Cu smerenie si respect aceeasi Minerva P.

      Ștergere
  16. Poate va fi in California sau Japonia.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ursuletii fericiti :

    https://vimeo.com/59937180

    RăspundețiȘtergere
  18. Un moment hilar cu un sud - american la Galati :

    https://www.youtube.com/watch?v=aNbge5IDRbk

    RăspundețiȘtergere
  19. Cati vor fi in stare sa se lase de lucrurile lumesti, iubiti omul, iubiti pamantul. Fara tehnologie, fara masini, pamantul va trai mai mult. Mosteniti pamantul cu tot ce este pe el si va inmultiti. Lasati'l copiilor vostri curat, bogat, frumos asa cum la'ti primit.

    RăspundețiȘtergere