marți, 11 octombrie 2016

ROMÂNIA ! HARTA ROMÂNIEI ” DESFIINȚATĂ” ??? !

                                   
                                                            11 Octombrie 2016,ora 16,48 !

                                       Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza ,desi scriam aici pe Blog, văd inspre Apus o intindere mare de Pământ plin cu iarba verde.
Pe aceasta iarba verde erau plantate, toate HARTILE LUMII.
Image result for HARTA ROMANIEI.

HARTA  ROMÂNIEI dragilor, era albastra toata si fara inscrisuri la interior.
O forță nevăzută smulge din Pământ HARTA  ROMÂNIEI,exact asa sub forma ei, iar locul unde fusese HARTA,a rămas ca o groapă de circa o palma adâncă.
Dragii mei, din păcate ceva se va intampla cu ROMÂNIA si nu va  fi ceva bun, cu acesti tehnocrati care sunt condusi de americani si de Bruxelles.
Nouă nu ne rămâne decât,să ne rugăm Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa ne apere si sa ne ocroteasca de vrajmasi si de tot raul,Amin.
                                       Cu dragoste,Maria. 

P.S.
Astta nu inseamna ca România va fi desființată,asa cum mi-a scris un cititor ! 
ROMÂNIA va fi ciopârtită in bucati, nu va mai fi ca acum!
 


53 de comentarii:

  1. Posibil un eveniment catastrofic, ne putem astepta la orice de la hotii care ne conduc... Va rog sa cititi neaparat acest document:
    https://mail.google.com/mail/ca/u/0/?shva=1#inbox/157b3aa19aacd087?projector=1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine sa ne zgaltaie D-zeu decat sa ne cada in cap un focos nuclear.Oricum,iarba verde vedem primavara-vara,iar albastra e situatia Romaniei aidoma steagurilor NATO si UE de unde s-ar putea sa nu mai facem parte nici noi,nici altii.

      Ștergere
  2. Tehnocratii sant de un an , psd distruge tara de 26 de ani , nu mai face campanie electorala psd ca iti pierzi credibilitatea adica devii penibila,normal ca n-ai vazut nimic doar prostesti cativa naivi , pacat ca amesteci cuvantul lui Dumnezeu cu politica ,din cauza celor ca tine oamenii si-au pierdut credinta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana unde a ajuns lumea asta!!!Pacat! Cata influenta negativa!!!

      Ștergere
    2. Doamna spune ce vede,daca o consideri politicace dreptul tau,atunci hai sa o acuzam pentru fiecare postare de cate ceva,de eemplu cand posteaza despre extraterestrii sa o acuzam de conspiratii interplanetare...etc..fiecare crede si intelege ce doreste,doamna nu face decat sa relateze in cuvinte ce vede cu un simt pe cate si noi ar trebui sa-l avem dar l-am piedut pentru ca a avut grija cineva sa fim marionete

      Ștergere
    3. Sinteti tehnocrat sau ruda cu vreun tehnocrat?

      Ștergere
    4. Ofiterul de informatii Stelian Andronic despre cipuri ,implanturi,new world order


      apocalipsa 14
      9.Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
      10.Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
      11.Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.

      Ștergere
    5. Protocoalele de la Toronto au fost stabilite in urma unei intruniri din anul 1967. In luna iunie a aceluiasi an, capetele Ocultei se intrunesc la Toronto pentru a stabili directia si ultimele detalii ale planului "Caderii Natiunilor". Actorii acelei reuniuni secrete de cel mai inalt grad erau membrii grupului "6.6.6". acest for cu rezonante satanice continea la acea data conducatorii primelor 6 banci din lume, ai primelor 6 multi-nationale energetice si primii 6 producatori agroalimentari de pe planeta. Planurile lor mergeau doar in trei directii principale fara de care nu ne putem imagina societatea moderna. Pe scurt, controlul asupra tuturor factorilor de natura politica, economica si sociala din deceniile anilor 1970, 1980, 1990, va duce in cele din urma la preluarea tuturor formelor de putere mondiala prin instaurarea mult trambitatei " Noi Ordini Mondiale". Punctele urmatoare sunt printre cele mai interesante din textul Protocoalelor de la Toronto. Planul ar continua si in prezent nestingherit de nimic. Ideile par desprinse din sumbrul roman 1984 al lui George Orwell…

      1. Vom amplifica asa zisa "Societate a Distractiilor si Placerilor Instinctuale" care va dirija generatiile tinere in directia dorita de noi. Ne vom folosi de aparitia si dezvoltarea tehnologiei audio-video precum si de jocurile de calculator pentru a perverti tineretul. Satisfacerea instantanee a tuturor instinctelor primare este ideala pentu a face oamenii slabi si manipulabili. O persoana cazuta in robia simturilor nu are idealuri nici tarie de caracter. Este "Individualista" si "Independenta" prin natura sa si reprezinta tipologia ideala pentru formarea omului viitorului.

      2. Ne vom concentra atentia pentru incurajarea "contestatiilor studentesti" si protestelor anarhiste ale tinerilor. Vom asocia aceste rabufniri violente ale tinerilor cu toate cauzele referitoare la Ecologie. Aceasta dupa ce in prealabil vom forta statele sa adopte politici economice bazate pe exploatarea salbatica a naturii. Asa zisa Protectie a Mediului se va intoarce in avantajul nostru in momentul in care vom obliga statele natiune sa-si rascumpere intreaga "Datorie Interna" cu 33% din propriile lor teritorii ramase in stare naturala de salbaticie.

      3. Tot acest "vid interior" al tinerilor si adolescentilor va fi umplut cu o stiinta falsa si virtuala. Vom initia generatiile urmatoare in universul computerelor. In acest scop ne vom servi foarte bine de sistemele de educatie. Vom ajunge in final la un sclav in slujba altui sclav si toti vor fi controlati de noi.

      4. Pe o alta directie, vom edifica "Liberul Schimb International" ca pe o prioritate absoluta pentru supravietuirea natiunilor-state. Acesta noua conceptie economica ne va ajuta sa grabim declinul tuturor "Nationalistilor" din toate statele lumii. Astfel vom izola nationalistii in grupari si partide diverse. La momentul oportun o sa-i silim sa se lupte intre ei cu salbaticie, in razboaie intestine care vor slabi si discredita notiunile de patriotism si nationalism in conceptia generatiilor tinere. In final, natiunile stat vor cadea de la sine…

      Ștergere
    6. 5. Pentru a ne asigura de reusita acestui plan, ne vom planta agentii de influenta in posturile cheie ale Ministerelor de Afaceri Interguvernamentale si de Emigrari ale natiunilor-state. Acolo, agentii nostri vor proceda incetul cu incetul la modificarea legilor acestor ministere. Aceste modificari vor urmari in principal deschiderea portilor tarilor occidentale unui numar crescut de imigranti din Africa, Asia si America de Sud. In paralel vom provoca o serie de conflicte armate in " Lumea a Treia" pentru a starni exodul saracilor. Prin campanii de presa bine orchestrate si camuflate care vor viza opinia publica din natiunile-stat, vom provoca un aflux din ce in ce mai mare de refugiati. Aceasta va avea ca efect principal destabilizarea economiilor interne si cresterea tensiunilor rasiale. Pentru a amplifica acest efect vom avea grija ca in aceste torente de emigranti sa se afle inclusiv organizatii extremiste religioase care vor incerca sa-si implanteze in mod agresiv-militant propriile religii, obiceiuri si traditii, chiar in mijlocul societatii natiunilor-stat. Cu atat mai usor vom ajunge la destabilizarea sociala, economica si politica a natiunilor luate in tinta noastra.

      6. Mult trambitatul "Liber Schimb International" in realitate nu este deloc liber deoarece este coordonat de noi din varful ierarhiei economice mondiale. In scurt timp se va ajunge la escaladarea somajului asociat cu restructurarile multinationalelor noastre.

      7. Treptat, vom transfera incet dar sigur multinationalele in tari noi castigate pentru "Economia de Piata", tari precum cele din Europa de Est, Rusia si China. Pentru moment nu ne intereseaza daca popoarele lor reprezinta un vasta piata de consumatori. Ceea ce ne intereseaza este sa avem acces, in primul rand la o "Mana de Lucru Inrobita" - ieftina si nesindicalizata.

      Ștergere
    7. 8. Vom crea o "Economie Globala" la scara mondiala, care va scapa controlului statului-natiune. Noua economie mondiala va fi intangibila, nicio presiune politica sau sindicala nu va avea influenta asupra ei. Ea va dicta propriile politici si va obliga omenirea la o reorganizare pe toate planurile. Reorganizare conform principiilor si directiilor noastre, evident.

      9. Prin " Economia Viitorului" care nu are alte legi decat vointa noastra, vom pregati o "Cultura de masa mondiala", un talmes-balmes in care vom amesteca religii, stiinte, traditii, legi, obiceiuri, totul pentru a dezbina si confuza societatile umane. Prin controlul asupra tuturor mediilor de presa si informare vom lansa o "Noua Cultura" uniforma pentru toti, strict nivelata. Nicio creatie artistica nu va scapa controlului nostru. Artistii viitorului se vor supune hotararilor noastre sau vor muri de foame in deplin anonimat.

      10. Prin intermediul aceleiasi "Economii Globale" vom avea puterea de a ne folosi de fortele militare ale statelor-natiuni in scopuri declarat umanitare. De fapt, aceste forte armate vor fi trimise in tari care nu se supun vointei noastre. Prin urmare, tarile sarace sau rebele nu vor mai fi in masura sa evite vointa noastra de a ne servi de populatia lor ca de o mana de lucru in sclavie.

      Ștergere
    8. 11. In acesta directie vom lucra pentru a reorganiza "Mandatul International al Natiunilor Unite". De la statutul de "Forta de Mentinere a Pacii" slaba si fara putere decizionala, o vom aduce la stadiul de "Forta de Interventie" in care se vor contopi si omogeniza toate armatele Natiunilor Unite. Prin acesta manevra vom efectua fara lupta dezarmarea tuturor acestor state, astfel incat pe viitor nicio tara din lume nu va fi suficient de puternica pentru a contesta autoritatea "Puterii Mondiale".

      12. Ultimele etape ale planurilor noastre au in vedere inclusiv folosirea la scara mondiala a "Armelor Electromagnetice". Cu ajutorul acesteia vom putea provoca cutremure de pamant in cele mai importante regiuni industriale din natiunile-state. Vom putea produce inclusiv "Schimbari Climatice" care vor distruge recoltele, falimenta producatorii agricoli si vor denatura in ultima instanta alimentele. Toate acestea vor duce la ruinarea agriculturii statelor care nu ne accepta. Viitorul "Controlului Demografic" este in mainile noastre din simplul motiv ca avem control absolut asupra productiei alimentare la scara mondiala, precum si asupra principalelor circuite alimentare de pe Pamant. Din nou stiinta Electromagneticii ne va ajuta pentru destabilizarea climei in statele cele mai productive pe plan agricol. Toti vor cumpara cand vrem noi, ce vrem noi si cu pretul impus de noi. Poluarea mediului va fi tot mai accelerata deoarece populatia infometata se va crede indreptatita sa-l exploateze fara nicio restrictie. Masa de oameni de pe Terra va fi inca mai usor de manipulat si condus.

      Ștergere
    9. Anonim''11 octombrie 2016-23,28''pacat de postarea ta,nu vrei sa intelegi nimic de pe acest blog.Alaturi de distinsa Doamna Maria ma rog si eu pentru ca sa ai mintea treaza si sufletul curat;Dumnezeu sa-si indrepte mila si iertarea spre tine.Cu respect Minerva P.

      Ștergere
    10. Oamenii care zic ca si-au pierdut credinta din vina lui x sau din cauza ca.... de fapt nu au avut credinta NICIODATA! Putini stiu ...credinta este cunoasterea pe Dumnezeu.daca ajungi sa-L cunosti , nimeni si nimic nu te va inlatura de la El.pt ca ai gasit Calea, Viata si Adevarul! Dar intrebarea este:cati cunoastem pe Dumnezeu? O zi buna.

      Ștergere
    11. "didi didi" 01:58, sunt unele mesaje, pe net si nu numai, cum ca ar fi intrupata imparateasa atlantilor, care este si a unor extraterestri, care vor ateriza, in masa, pe Terra si vor schimba toata oranduirea. Ce ne puteti spune despre acestea?!

      Ștergere
    12. Cei care au facut planul de la Toronto nu l-au inclus si pe Dumnezeu in planul lor deci s-ar putea sa aiba o surpriza....

      Ștergere
    13. Da, tehnocratii sunt de un an trimisi special sa distruga si ce a mai ramas dupa chiorul, dupa ilici iliescu...

      Ștergere
    14. Sorosistule 23.28 tehocratii au venit cu tema de casa de la bruxel ca sa distruga tot ce a mai ramas dupa oculta mondiala care a orchestrat din 90 incoace.

      Ștergere
  3. Ati mai postat ceva de genul,cu harta Romaniei,de aproape 10 luni cred,ceva se va întîmpla probabil,o sa trăim,si o sa vedem.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnilor cins sau inchis minele cine a fost la putere cind sau inchis fabrici cine a fost la putere cind sau vindut atitea terenuri la straini cine a fost la putere cind sau taiat padurile cine a fost la putere de 26 de ani se tot tistruge si se vinde la straini tot atita timp cit italianul a avut terenul nimeni nu a zis nimic pentru ca a fost italian dar cind la cumparat Basescu ca este romin toti ati urlat nu sunt basist ci doar vreau sa va zic ca in toate partidele din guvern sint doar zburatori de la un partid la altul pentru ce nuse dau legi contra penalilor ca sa nu mai poata candida si sa li se confiste toate averile numai asa vor fi exclusi de la conducerea tarii dar atentie la cei la care li se fabrica dosare false pentru a fi scosi din joc de catre batrini sarlatani si familile lor (frati surori nasi bunici parinti) pe numele carora li sint trecute averile pentru a nu fi confiscate pentru ce nu sint intrebati acestia din urma de unde au averile de unde cite o mama sau bunicuta cu o pensie poate detine imense averi si totusi nu o confisca nimeni deci vedeti ca ei au fa ut legile pt hoti cu ani in urma deci trezitiva nu mai votati pt un kg zahar si o sticla de ulei ci pentru salvarea Romaniei si a copiilor nostri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de capul tau,daca tu crezi ca basescu este roman.Pentru stiinta ta: il cheama Braunovich pe numele real si este jidan khazar ...

      Ștergere
    2. Si ai tu vreo solutie. Care sunt buni? Nu vezi ca peste tot sunt numai haite de hoti,de şacali care nu ştiu decat sa te minta frumos pana la vot... Şi apoi, dumnezeu cu mila. Democratia asta capitalista nu i buna. Lucrurile se vor aseza numai in urma unei revolutii! Daca va mai veni vreodata. Altfel nu!

      Ștergere
    3. DA Anonim 12 octombrie 2016, 12:42 , PONTA este solutia. Cel mai bun premier de pana acum! Ar fi cel mai bun presedinte!Dumnezeu sa fie cu el si sa-l protejeze intotdeauna!

      Ștergere
    4. Anonim 12:42, observatiile tale-s destul de "finesco" si cam asa s-a intamplat pana acum.

      Toate cele bune,

      Lucia Dobrea( Bistrita- am scris localitatea fiindca am fost atentionata ca mai sunt persoane care apar cu acelasi nume , o persoana din Spania si o persoana din Galati)

      Ștergere
  5. Sa nu creem ura intre oameni, sa ne rugam si pentru cei care ne vor raul fie ei chiar si politician, nu este o functie usoara. Sa conduci o tara Dumnezeu sa le lumineze mintile si sa le deschida inima.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cărtile sunt deja facute, interesant va fi daca rusia va indrazini zilele viitoare sa ne ocupe pe noi sau pe greci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne ocupe pe noi s-au pe turci,rusii?''Turcia are coliva pregatita!''Profetia Sfantului Paisie Aghioritul

      Ștergere
    2. Rusia se apara nu ocupa pe nimeni, sunt americanii cei care ocupa mereu pe cineva dupa interesele

      Ștergere
  7. Da. Multe vorbe... DAR.-OARE NOI ASTIA CHIORI .,SURZI (cind e vorba de credinta) MERITAM MAI MULT .,SI DUMNEZEU NU NE DĂ..? ghe samson

    RăspundețiȘtergere
  8. Gropile inseamna bombardamente . Deci scapa cine poate !

    RăspundețiȘtergere
  9. „Cine are bani, pleacă din Siria, cine nu, moare în Siria. Noi ne-am împrumutat. Nu am avut” :

    http://a1.ro/acces-direct/stiri/copiii-razboiului-si-mama-refugiati-in-tara-lor-cand-neam-intors-acasa-am-gasit-totul-distrus-ne-ascundeam-sub-pamant-id601421.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu numai Bucurestiul va fi afectat grav de un cutremur , ci si restul tarii . ,, La acest cutremur radierea a fost pe toata Romania, cu preponderenta pe zona Iasi, Barlad, Vaslui, dar s-au inregistrat valori foarte mari si dincolo de Carpati, Brasov, Covasna .'':

    ,, In Romania, aveti nevoie de cat mai multe accelerometre, aparate de detectare a seismului, aveti nevoie de cat mai multe, pe tot teritoriul si pe baza lor se pot face avertizari seismice", a spus specialistul Akira Wada.

    Avertizari care, la ei, apar chiar si cu 30 de secunde inainte de cutremur. Toata populatia este avertizata pe telefonul mobil. Aplicatia a fost testata vreme de 2 ani, pentru ca lumea sa se obisnuiasca treptat cu astfel de anunturi si sa nu se panicheze, si functioneaza deja de 5 ani. "Oamenii isi pot inchide aragazurile, trenurile Express se pot opri si se pot pregati pentru cutremurul ce vine pregatirea populatiei", spune specialistul. "Sa alertezi populatia Romaniei in acest moment cu cateva secunde inainte de cutremur nu este deloc benefica. Va induce panica, iar oamenii vor fi prinsi exact in casa scarii, unde nu trebuie sa fie", spune Raed Arafat, conform ProTV. ''


    http://www.stiripesurse.ro/raport-ingrijorator-dupa-ultimul-mare-cutremur-din-romania-avertismentul-specialistilor_1157127.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Hackerii vor ataca cibernetic mai multe sisteme informationale si bancare din Romania.intinderea verde este peisajul din screensaver xp.

    RăspundețiȘtergere
  12. http://canalmedia.tv/raul-din-societatea-de-azi-a-fost-programat-pas-cu-pas-cu-mult-timp-in-urma/

    RăspundețiȘtergere
  13. o fi doar o lucrare artistica undeva pe iarba,fara alta semificatie decit emotionala,transmisa prin romanii din exil care probabil participa la lucrare -craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. sau daca e simbolic, ar putea insemna destelenirea Romaniei si schimbarile care se vor face in urma revolutiei anuntata in viziunile anterioare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Cine faca propaganda Rusiei sfarsi inchinandu-se unui IDOL = Comunismul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost odata in trecut rusia comunista dar acum totul este schimbat. Inchina-te atunci imperialismului american care chiar este un diavol

      Ștergere
  16. De ce totul trebuie sa aiba legatura cu cutremurele?
    De ce toata lumea se gandeste doar la asta?
    Oameni buni, calmati-va, ele nu pot fi prezise!!!
    Doar DUMNEZEU stie!
    Tot se face valva mare pe acest subiect in ultima vreme, asa a fost in fiecare an, asa a fost mereu!!!
    Doamne ajuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Terminați cu războiul Există Nato si America. Toți lovesc in americani dar nu uitați ce a făcut Rusia in Ucraina căutați war Ucraina pe YouTube. Rusia țară comunistă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Afara cu americanii din Romania. Sa-si duca razboiaele in SUA, acolo sa provoace distrugeri si bombardamente nu aici in tara noastra. Hoti si banditi ordinari.

      Ștergere
    2. Pardon! nu Rusia a facut in Ucraina ci kazarii americani informeaza-te mai bine si nu dezinforma pe altii. Americanii se apropie de rusi si-i provoaca cum zicea iliescu intra cu sula in coastele lor si-i provoaca poate poate vor incepe razboi. Americanii traesc doar din razboaie, ocupand pe altii pentru resurse. Mai sti o alta tara afara de ei care sa aiba COMPLEX INDUSTRIAL MILITAR? informeaza-te apoi vorbeste!

      Ștergere
  18. Doamna Maria am si eu o întrebare. Dc România este desființată nu ați scris dv că România este protejata?

    RăspundețiȘtergere
  19. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Locul_fosilifer_Dealul_Repedea. Poate ca acesta este un plan...mai intai...inundatii...apoi..

    RăspundețiȘtergere
  20. La Iasi ploua de doua zile fara oprire....a plouat in fiecare an in jurul zilei de Sf.Parascheva, parca ar fi lacrimile ei...pentru pacatele nostre

    RăspundețiȘtergere
  21. Peste tot in lume sunt schimbări climatice Terra îsi face curătenie în ,,ogradă,, in D5 nu poate intra jeg.Toate trebuiesc curătate si prin aceste inundatii,secete,topirea ghetarilor,etc noi oamenii trebuie să intelegem că si noi trebuie sa ne curatam de mizeria pacatelor.Ce a spus IISUS HRISTOS ?
    -NIMIC NECURAT NU VA INTRA ÎN ÎMPĂRĂTIA CERURILOR!
    Pamîntul a intrat în centura fotonica energiile DIVINE ce vin pe pămînt nu pot sa ridice vibrational si mizeria facuta de noi Terrei.Toate stihiile apa,focul,aerul,pamîntul se revolta asupra omului ca nu avem grijă de casa noastră Terra.Sa nu ne mai plingem acum culegem ce am ,,semanat,, de mii de ani.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu se va intampla nimic rau cu Romania. E o palma puternica desupra ei care o tine si o protejeaza.

    D-na Maria, ce ati vazut inseamna ridicarea Romaniei deasupra lumii - ca exemplu si ca drum de urmat. Nu e desfiintata nici o Romanie. E tara aleasa pentru a doua venire.
    Sa-L cautati la a doua venire pe pamant in triunghiul dintre Vatra Dornei - Campulung Moldovenesc si Gura Humorului. Cand va veni romanii Il vor recunoaste imediat pentru ca il asteapta.
    Un pic de credinta si speranta in mai bine nu ar strica. Romania nu e desfiintata, Romania e incoronata si e ridicata deasupra Lumii - e tara aleasa pentru a doua venire a lui Iisus si nu la un moment dat indefinit, ci in chiar aceasta viata a noastra de acum - noi cei vii il vom vedea.

    Valeriu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place cum ganditi, sa dea Domnul asa sa fie! Semnale privind faramitarea tarii am primit si eu, deopotriva acele semnale infatisau si un vultur daca priveai sub alt unghi. Eu zic ca tine de noi, trebuie sa indraznim a zbura peste tot si toate asemeni vulturilor ce stapanesc inaltimile- doar asa vom razbi si ne vom impune fara a fi nevoie a accepta faramitarea tarii cum s-a intamplat in istorie. Pericolul e mare caci din toata Romania va mai ramane doar fosta Tara Romaneasca fara partea de N a Dobrogei si Banat!

      Ștergere
    2. Si da, e aleasa aceasta Tara prin oamenii ei, aveti Credinta!

      Ștergere
  23. Eram sigur ca marele dezastru nu va fi facut de guvernul.Ciolos om cunsecade patriot dar atit de demonizat de. tradatorii gastilor PsD avizi de putere care ne-au vindut deja in toate directiile si furat inca de la Revolutie
    ( Doamna Maria cereti lui Dumnezeu sa va spuna in buzunarele carui hot sadic a intrat tezaurul monetar al sucursalei bancare in care se varsau profiturile firmelor straine ale fostei Securitati care aveau misiunea sa faca valuta pt tara .. in momentul desfiibtarii Securutatii pt a se face pe plac rusilor ..lucru incercat si cu Securitatea statului Polonez care insa a rezistat presiunii ruse motivata de ajutorul dat in rasturnarea comunismului ca si la noi.
    Dar dezastrul va fi scoaterea Romaniei din UE si din Nato pt a fi tradata in favoarra prietenilor rusi ai mafiei ruse care conduce azi Imperiul rus .
    Astfel ca rusii vor intra cu tancuri in RMoldova si la noi doar pina la Deveselu invitati de Dragnra peste capul americanilor.
    Partea lui Dragnea e ca va pune mina fara probleme pe CCR DNA ANI justitie etc pt salvarea mafiei Psd din fata Legii pe care o vor modifica pt a avantaja penalii si habarnistii lucru opus meritocratiei si tehnicienilor. bine pregatiti in domeniu catalogati ca tehnocrati si infietati cu minciuni de propaganda jumatati de adevar prezentat deformat.etc.
    Acest dezastru pt care se va cere masuri de austeritate ( mare inflatie si scaderea cotei de tara anularea fo durilor UE care nu puteau fi furate masluite sau date preferential) etc va fi realuzat de guvernul Dragnea care va urna dupa guvernul VDancu care va urma dupa guvernul.Basescu care va avea acelasi guvern preluat de la actualul premier psd aproape integral.
    Marii hoti sint hotii care striga cel mai tare Hotii!
    Ca sa ne scoata din UE si Nato vor demoniza occidentul nu pt ca nu ar deloc vnovat ( avantaje si dezavantaje) ci pt a varsa asupra lui vina tradarii Psd si a dezastrului de dupa Revoljtie pina acum ferind rusii de vreo acuza desi beneficiile alierii cu rusii sint mai muci iar pierderile mai.mari .. dar deh mafie la mafie trage dictatura la dictatura .
    In cobditiile in care Dumnezeu nu vrra nici mafie nici dictatura nici comunism ateu nici asazisa democratie confiscata cu prin manipulari mediatice ci o meritocratie reala cu tehnicieni bine pregatiti liberi de spagile si amenintarile magnatilor si cu promovarea unei culturi a unei civilizatii pe placul lui Dumnezeu in.beneficiul sfintirii generatior.
    O noua oranduire care se va numi Spiritualism ca impki.ire a promisiunilor biblice ..tinerii vor avea vedenii ( revelatii) iar batrinii vise ( revelatie) si se va face dreptate intre oi si intre capre adica o oranduire fara inechitati sociale sau lipsa de respect pt semeni.

    RăspundețiȘtergere
  24. Singura ciopartire. a tarii care va fi totusi vremelnica va tine de Harghita si Covasna zona data UDMR prin enclavizare si care va mai cere cu tupeu inca un coridor spre Ungaria cu care vrea Unirea.

    RăspundețiȘtergere