marți, 4 octombrie 2016

ROMÂNI ! IESIȚI ROMÂNI DIN BLUZURI AURITE !

                                Noapte de 3 - 4 Octombrie 2016,ora 2,55!

                                               Dragii mei, 

În timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas care strigă la români așa:

                  ” Români !
               Ieșiți români din bluzuri  aurite!”

Dragii mei, acesta este un Mesaj mai aparte, cu o semnificatie mai aparte,dar pe care eu nu o cunosc si nici nu indraznesc a o talmaci. 
Astept cu nerabdare si comentariile voastre! 
Si extrem de important:
Comentariile care vor aduce jignire si batjocură la adresa mea,sau a cititorilor,nu le voi face publice, ci le voi sterge din prima clipă.  
                             Cu dragoste,Maria. 

56 de comentarii:

  1. http://canalmedia.tv/o-timisoreanca-e-decisa-sa-lupte-pentru-fibra-de-aur-romaniei-canepa-ne-hranit-ne-imbracat-ne-incalzit-si-ne-vindecat-de-mii-de-ani-de-ce-acuza-guvern/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BLÚZĂ, bluze, s. f. 1. Obiect de îmbrăcăminte femeiască, făcut din pînză, mătase etc., care îmbracă partea de sus a corpului pînă la talie. 2. Haină purtată de militari vara. 3. Îmbrăcăminte de protecție purtată de muncitori în timpul lucrului. Ce-i de făcut ? reluă cel cu bluză roșie. CAMILAR, TEM. 100. Bluza albastră și imineii din picioare îi schimba o dată cu începutul toamnei.

      Ștergere
    2. SUFLETE DRAGI,mai tin bine aminte atunci cand mamica ajutata de noi duceam canepa in raul calva langa satucul nostru calvaser,comuna seica-mare,o lasa la topit,pentru intarirea fibrei in contact cu nisipul din apa/cica au descoperit asta americanii din zilele noastre si asta era de mult''fumata ;; la noi/,bunicul o punea in iesle cu fan amestecata,si erau asa de docile bietele animalute de mai cereau si supliment,iar noi coceam semintele pe ploatan,pe marginea plitei si doamne ce bune mai erau odata laolalta cu samburii de dovleac,cu nucile,cu liftarul de prune cu mamaliga,cu mere coapte,cu pita neagra prajita,si nu mai avea nimeni cancer,insa,dragii mei,atunci nu ne stropea nimeni din avioane cu strontiu,aluminiu,bariu,plus virusi ca bonusuri/cand l-am deranjat pe seful isu sibiu cu un telefon spunandu-i cum ca este stare de urgenta aceasta ,mi-a raspuns ca de mai sun ma leaga,asta era acum patyru ani de 1 12 2012/,si de patru ani ne otravesc intr-una,ca sa nu mai vorbim ca nu stia nimeni de invelit mancarea in comodul si otravitorul staniopl,de sticle de plastic .Acum toata hrana e ambalata in plastic,refrigerata,in loc sa stea in garnita,laptele procesat de nu mai are nici un dumnezeu in el,de le merge burta la copii,sa nu mai spun de iaurturi facute cu pisat de animale.Daca ar fi sa va mai scriu,n-as gata pana dimineata.v-am lasat in mila domnului.multumesc frumos.

      Ștergere
    3. SUFLETE DRAGI,altu lucru ce am yoit a va spune mai de vreo aproape doua saptamani,de cand am aflat de acest suflet ales,de MARIA NOASTRA A TUTUROR ,CARE NI SE DARUIESTE ZI SI NOAPTE,AIDOMA SFINTEI MAICUTE A DOMNULUI ,DE PARCA AR FI CITIT DIN SCOATA IN SCOARTA;VIATA,URMAREA SI PSALTIREA MAICII DOMNULUI-CARTE MAI FRUMOASA N-AM CITIT DE CAND MA STIU-,SI MAI ALES,I-A LUAT EXEMPLUL DEMN DE URMAT,MAI ALES IN ACESTE VREMURI DE MARETE SCHIMBARI APOCALIPTICE.ASTA VA CER ;VIITI PLINI DE CURAJ SI DECL;ARATI-VA IDENTITATEA,NU VA FIE FRICA ,ORI RUSINE CU NUMELE FAMILIEI VOSTRE,MAI ALE CU NUMELE CRESTINESC PRIMIT LA SFANTUL BOTEZ,ASTA NEINSEMNAND NICI DECUM FAPTUL,CA V-ATI EXPUNE AIDOMA CRESTINILOR DIN AFRICA,ODINIOARA,IN VREMMEA SFINTILOR APOSTOLI PETRU SI PAVEL.TINETI MINTE,SUFLETE DRAGI,PARTASIA CU DOMNUL IISUS HRISTOS,NU SE POATE DOBANDI DECAT PARTICIPAND LA LUPTA CEA MARE,PLINI DE CURAJ,PENTRU CA IMPARATUL IMPARATILOR ARE NEVOIE DE SUFLETE ARZATOARE,NICIDECUM DE CALDICEI ORI RECI.URMATI EXEMPLUL PLEIADEI DE SFINTI DE LA INCEPUTURILE CRESTINISMULUI,ACEIA CARE IN SEMN DE RECUNOSTINTA FATA DE DOMNUL IISUS HRISTOSUL CA I-A SCOS DIN IAD,L-AU URMAT PLINI DE CURAJ.DESPRE MINE,CE SA MAI SPUN,CA M-A SCOS DE TREI ORI.ASA CA ,LA LUPTA CEA MARE FRATIORI SI SURIOARE,CACI SUNTETI FII SI FIICELE TATALUI SAVAOT SI-L AVETI SADIT PE IISUS HRISTOS IN INIMIORELE VOASTRE.ADUCETI-VA AMINTE DE BOBUL DE MUSTAR DIN INIMILE VOASTRE,ACEEA ESTE SAMANTA DUMNEZEIASCA DIN FIECARE DIN VOI.FACETI-O SA DOSPEASCA SI SA DEA PE-FARA,SUFLETE DRAGI.VA LAS DRAGILOR CA-I PREA MULT PENTRU VOI,AL VOSTRU IUBITOR ,MICUL ILIE DIN SATUL SEICEI CELEI MARI,AL SFINTEI MAICI A DOMNULUI.VA MULTUMESC FRUMOS.COPILASI AI LUI LER DUMNEZEU CEL ADEVARAT,DUMNEZEUL DUMNEZEILOR.TAT,TAI.NU UITATI SA VIITI PRECUM COPIII,FARA FRICA,FARA TEAMA.IA,RECITATI VOI,RECITIND GLOSSA MARELUI SPIRIT,MIHAIL EMINESCU,SA VEDETI VOI CE N-ATI MAI VAZUT,DE MULT ASA DUH DE LUPTATOERI.

      Ștergere
    4. SUFLETE DRAGI,LASATI LA O PATRTE GRAIREA DOI CU DOI,AIA NU-I BISERICA LUI IISUS HRISTOSUL,AIA-I A LUI SHAITAN,CARE DE FAPT SUNT DOI,SI IARASI;COADA LA PRUNA O FOST PUSA DE CEL CARE ARE DRPTUL DIVIN LA JUDECATA CEA DREAPTA.NU MAI GRAITI INTRE VOI;CUTARE ARE SI CUTARE NU ARE DREPTATE,DREPTATEA IN DREAPTA JUDECATA O ARE PRIN DREPT DIVIN IISUS HRISTO.IA PUNETI VOI MANA SI CITITI,DRAGII DE VOI ROMANUL MUSCA SCRIS PRIN DICTEU DIVIN DE JACOB LORBER,SI VETI VEDEA VOI EXEMPLU DE UMILINTA SI CURAJ,DEMN DE URMAT.DA,DRAGILOR,SA LUAM EXEMPLUL DE LA MUSCA-AICI INCLUZAND SI ALBINUTELE-.SA VA MAI AMINTESC CE SCRIU GOTFRIED MEIEWRHOFER ORI BERTHA DUDE/CITITI ,DRAGILOR SI LUATI AMINTE.IA VEDETI SI LA AL;EXANDRU PARGARU,LA TRAIAN D. STANCIULESCU,LA REGRETATUL DUMITRU IOAN BRANC,CAT DESPRE SFINTII INCHISORILOR CE SA VA MAI SPUN.CITITI DRAGII DE VOI CU O MICA RUGACIUNE INAINTE SI ATUNCI SE VA LIPI DE VOI PRECUM TIMBRUL DE SCRISOARE.ORI AMINTIRILE DOCTORULUI SOTIRIOS CHROTOS.HAI CA IAR V-AM TULBURAT.CU MULT DRAG AL VOSTRU,MICUL SI AMICUL VOSTRU ILIE.HAIDETI SA VA MAI SPUN DESPRE 666.TATAL SAVAOT NE-A FACUT DIN MAREA SA IUBIRE.ACEASTA MARE IUBIRE O IMPARTIM IN 666 DE PARTI.CEI CARE INTORC 600 DE PARTI TATALUI NOSTRU,60 DE PARTI LE DARUIESC SEMENILOR,IAR 6 PRTI SI LE PASTREAZA PENTRU EI SUNT FRATI AI LUI IISUS HRISTO.INSA CEI CARE PASREAZA 6OO DE PARTI PENTRU EI INSISI,60 DE PARTI LE DAU SEMENILOR,CA NU DAU DE LA EI SI DEABIA 6 PARTI LE INTORC TATALUI CERESC,ACEIA,IUBITILOR,SUNT NIMIC ALTCEVA DECAT DIAVOLI PERTFECTI.ACESTE CUVINTE LE GASITI IN MAREA EVANGHELIE DUPA IOAN.MULTUMESC FRUMOS.

      Ștergere
  2. Isus a fost jignit si pus pe cruce dar totul este scris in biblie. Na sters nici un comentariu. Nici n-a facut politica. Ma intreb daca cu adevarat vorbesti in numele lui Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti terminat...Daca nu vorbeste in numele lui Dumnezeu atunci in numele cui ma?A lui Satan?...Gândește-te

      Ștergere
    2. Chiar asa,Iisus n-a sters niciun comentariu?! :)) Esti dragut(a)
      Viorica

      Ștergere
  3. Adica sa lasam partea materiala, bogatiile...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se refera la prostia care predomina in Romania. felul in care ne impodobim kitchos iar asta denota un grav dezechilibru mintal si o imaturitate spirituala... pe la tv poti vedea asa exemplare super-kitchuri siliconate, tatuate, fanatizate de felul cum arata cum se imbraca netinand cont ca traim intr o tara saraca in curs de dezvoltare...nimic nu-i calculat, bine gandit...

      Ștergere
    2. si preotii au bluze aurite...

      Ștergere
  4. Ar fi cazul ca toti bogatii Romaniei sa fie despuiati de bogatiile lor, acumulate pe nedrept. Sa incepem cu Iliescu pana la ultimul...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu vedeti si la tv persoane cace stau pe fotolii aurite totul in jurul lor este de un lux orbitor si se cred mari crestini cum se simt saraci batrini si copii care se uita cu jale la ei da si dvs dragilor nostri pastori ai turmei lui Cristos care zilnic va schimbati cu haine cit mai aurite si de diverse culori ca la parada modei iar la slujba in biserica se afla de multe ori cite o batrina , copil , sau vreo alta persoana imbracata saracacios incit nu indrasneste ca sa ridice capul de a privi sclipirile voastre, dar a-ti uitat de Domnul Isus care se imbraca in haine de in desi putea avea ori ce dupa bunul lui plac dar na facuto voi de la cine a-ti invatat moda, scrie undeva in scripturi eu nu vreau ca sa critic vreau doar ca sa va spun cum se simte cel sarac inaintea celui bogat care are de toate si tot nu-i este destul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bluzul e o melodie lenta....daca mai e si aurita, te adoarme de tot.Ceva de genul...le legani si dormi din picioare, ca in filmul ala.."si caii se impusca, nu-i asa?"
    Cred ca se referea la iesirea din starea de marasm in care este acum poporul roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred la fel Teddy,poporul roman se afla intr-o stare de letargie.TCB

      Ștergere
    2. Adica:
      Romani iesiti din adormirea in care stati si nu sperati la lucruri "aurite" caci sunt iluzii. Nu credeti in promisiuni care suna pompos... caci sunt "blues-uri aurite"... adica ne infunda mai tare in mizerie. Sperante desarte ar putea fi. Nu tot ce suna bine este si ceva bun, nu tot ce arata bine la suprafata este sanatos!

      Ștergere
    3. Cam asa, cam asa, draga Anonim 19:11. Mai este si o vorba : "Nu tot ce straluceste este aur". Blues-ul este un gen de muzica foarte fain, mie-mi place. Vine din America, insa s-ar parea ca "s-a poleit" doar si se vad consecintele. Carevasazica-i posibil ca s-a "aurit" fara sa si merite...probabil ca unele "adevaruri ascunse sau denaturate sau omise sau distorsionate prin partile esentiale" sa iasa la lumina.

      Ștergere
  7. nu neg viziunile pe care le ai ,toti ar trebui sa constientizam ca suntem in schimbare ..... stiu ca se va intampla ceva fizic cat de curand am rezonat cu ceea ce ai scris azi deci este clara situatia

    RăspundețiȘtergere
  8. "Bluzuri aurite"sa fie oare biserici aurite?Despre asta au vorbit mulți Sfinti părinți.

    RăspundețiȘtergere
  9. Biserici cu cupole aurite care vor ramane goale la sfarsitul timpului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria, la ce perioada a previziunilor face referire volumul pe care-l veti lansa in octombrie ? Adica cum ati structurat relatarile , in ordinea cronologica a anilor, ori aleatoriu ? Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  11. O porcarie,nu mai stii ce sa scrii ca satra de nebuni sa te aprobe cu articole pline de alte prostii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim4 octombrie 2016, 17:30
      Tu ce cauti printre ”O porcarie,nu mai stii ce sa scrii ca satra de nebuni sa te aprobe cu articole pline de alte prostii”?
      DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa fie cu tine, si sa nu-ti puna acest păcat la socoteală! Te vei convinge in curând de faptul că, esti tare departe de DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI.Va veni un moment in viata ta,când vei regreta cuvintele defaimatoare la adresa Aproapelui tau. Vei striga catre BUNUL DUMNEZEU,iar EL iti va aminti batjocura ta,față de Semenii tai. Doamne Ajuta !

      Ștergere
    2. Fiti tare dna Maria nu va luati după toti nebunii.Lăsați nebunii în nebunia lor.Fi-ti puternica si nu cedati.Acestea sunt doar ispite de la vrăjmaș punandu-va credinta la încercare.Si vrea sa rada si nu are de cine.

      Ștergere
    3. Cu siguranta asa voi fi.
      Le-am publicat ineptiile ,că paote s-or rusina sa de ceea ce au putut debita cu puțina lor minte !

      Ștergere
    4. Anonim 4 octombrie 2016, 17:30, tu sa nu faci pe nimeni nebun. Esti atat de iritat si ranit in orgoliu incat numai aiureli reusesti sa postezi. Revizuieste-te.

      Ștergere
    5. Jigniti? "Putina lor minte".....tocmai ce ati spus ca violenta naste violenta. Eu nu v-am jignit, am detaliat un comportament care defineste MANDRIA. Va rog sa recititi mesajul meu. Va accept scuzele. Cami

      Ștergere
    6. Daca unui om nu ii convine sau place de Doamna Maria sau de vedeniile dansei nu trebuie sa sara toata lumea cu jigniri si cu alte chestii..fiecare cu parerea lui..eu zic ca daca nu ar fi bagat in seama acel om care scrie un mesaj mai putin frumos sau ca nu este de acord ar fi fost mult mai bine si nu ar iesi ura si vorbe urate...dc zice Iisus ca daca primesti o palma intoarce si celalat obraz..ca sa nu se ajunga la ura vorbe urate jigniri contraziceri pentru ca sigur la Dumnezeu nu ii place asa ceva ..toata ziua cu Dumnezeu in gura dar sarim sa jignim si dam dovada de ce ??

      Ștergere
    7. Adevarat. Fiecare om vede lucrurile din punctul lui de vedere. Critica, uneori este utila iar cand nu este trebuie sa le explicam lucrurile in asa mod ca sa inteleaga. Doar asa castigam suflete.

      Ștergere
  12. Nu va place sa fiti contrazisa, va bucurati si redati mesaje sa vada lumea ca "ati spus adevarul", chiar faca scrieti numai despre nenorociri.... hmmm asta e definitia mandriei. Nu ma intereseaza daca stergeti mesajul " din prima clipa" important e ca l-ati citit. Cami

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,sa fie cu tine CAMI,si sa te apere de nesabuința ta,de a arunca cu venin in Aproapele tau.
      Singura te scufunzi în întuneric. DOAMNE AJUTA sa reusesti sa vezi macar o scânteie din LUMINA ÎNVIERII LUI HRISTOS.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Draga Cami, nu te-a invitat nimeni pe acest blog.Sunt sute de bloguri pentru "intelectul tau". NU NE FACE PLACERE SA-TI CITIM COMENTARIILE,CRITICILE (traiesti intr-o turma de oi negre).
      PS. Dna Maria cu repect va rog nu va coborati la nivelul acestor specii de oi negre si ignoratii.
      Va iubim mult,Paraschiva.

      Ștergere
    3. Da, Paraschiva, ai dreptate...gandesti ca o oaie (alba). Cami

      Ștergere
    4. Sarpele si-a aruncat limba veninoasă in gurile voastre si scuipati acum veninul si răutatea prin gura.Prin sarpe voi declansati războiul impotriva semenilor.

      Ștergere
    5. Maria, faptul ca mesajele tale sunt negative este evident. M-a "lovit" si pe mine cand ai publicat articolul despre baiatul din Cluj care s-a aruncat de pe bloc. Ma intreabam daca isi avea locul? Mai bine un indemn la rugaciune ca sa nu se intample asemenea lucruriNu toti au forta de a reactiona pozitiv in fata intamplarilor negative. Asta nu e venin e realitate.Trebuie intelesi cei ce nu inteleg mesajele tale si ajutati nu trimisi in iad. Isus cata rabdare are cu noi de peste 2000 de ani!

      Ștergere
    6. Daca ati cunoaste bunatatea lui IISUS cred ca ati cauta refugiu numai la El.Imi pare rau ca nu il cunoasteti cu adevarat.El este bun si ia partea oricui,de fapt tine cu toata lumea cand voi va certati.Va iubeste pe toti la fel nu face comparatie.

      Ștergere
  13. Nu cred ca se refere la biserici pentru ca biserica este casa Domnului si noi dorim din tot sufletul sa infrumusetam si impodobim cit mai frumos casa Domnului dar cred ca se refera la cei care slujesc in casa Domnului si multumin la ceilalti ai biserici adica la acei slujitori smeriti care se mai gasesc ici colea in citeo manastire sau in cite o biserica cred ca pentru acestia pentru saraci batrini care se roaga si pentru copii mici ne mai suporta Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 4 oct 22:38 Biserica este casa Domnului,dar aceste lucruri aurite sau poleite,nu sînt pe placul lui Dumnezeu.Nu cred că e nevoie de hainele preoților scumpe sau sceptrul aurit al Patriarhului Daniel pentru a avea credință.In ultimi ani s-au tot construit biserici,dar de prost gust,majoritatea sint niște chiciuri.Din păcate se cheltuie banii fără rost,in conditiile in care unii enoriași nu au o pîine pe masă.DS

      Ștergere
    2. Dar oare Domnul care a creat intreg universul cu tot ce este in el,oare ii place sa locuiasca in aceste casoaie reci din piatra si beton?!Ooo,"nebunie umana",Domnul cauta si chiar se afla in inimile noastre calde de iubire!Aceste biserici costisitoare care puteau fi foarte bine si niste case simple,le-am construit cu scopul de a ne aduna cu totii sa ne rugam si sa invatam Calea Domnului;dar si mai minunat ar fi sa ne adunam pe o campie sau poiana de flori!

      Ștergere
  14. Iohannis spunea ca Ciolos sa ramina pentru ca are de continuat niste proiecte, sa fie'proectul de tara'; de vindut Oltchim,Hidroelectrica,Cuprumin.CFR Marfa...etc lichidarea nationala prin vinzare.Se va putea vedea prin URMARIREA atenta a hotaririlor de guvern din aceste ultime doua luni.Sa fie 'BLUZURI=muzica lenta,iesirea poporului din letargia=PERICOLUL de moarte NATIONAL-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Crăciun si Ponta avea de terminat niște proiecte si nu a fost lăsat.Normal că Iohannis îl preferă pe Cioloș din moment ce a spus că vrea Guvernul lui.Ei oricum sînt venîti aici cu misiunea de a distruge economia si de a bate pasul pe loc.DS

      Ștergere
    2. Mai oameni buni,voua vi se pare cumva ca pana la Iohannis si Ciolos toate au fost roz si nimeni nu a vandut nimic? De la revolutie incoace se tot fura intr-una, cu japca, toti care s-au perindat pe la putere au furat cat au putut, iar voi v-ati trezit abia acum la guvernul Ciolos.II tot dati cu guvernul Ciolos inainte. Voi nu vedeti ca turma de politicieni si-au tras viloaie si casoaie nesimtite de ani de zile,nu de acum, ca parlamentul e o adunatura de infractori cu Tariceanu in frunte si-si tot voteaza pensii peste pensii in timp ce noua ni se pun biruri peste biruri? Padurile se defriseaza de la revolutie intr-una, pana in ziua de azi, si voi tot o tineti cu guvernul Ciolos care e doar de un an in functie. Ori chiar nu vedeti ce se intampla ca noi nici macar n-am avut politicieni la conducere ci infractori de drept comun care au furat cu legea in mana? Niciunul, dar niciunul nu a fost si nu este patriot, sunt doar masti pe care si le pun inainte de alegeri ca sa ne prosteasca a nu stiu cata oara. Anonim 01.07, ti se pare cumva ca economia inainte de Ciolos nu era distrusa? Aveai bani pana acum un an si acum nu mai ai ca a venit Ciolos? Macar asta are bun simt si nu otraveste aerul cu aroganta si cu minciuni sfruntate ca Ponta. Toti politicienii raspund la comenzi politice venite din afara, sa nu credeti ca vreunul are curaj sa se impotriveasca, toti sunt la fel, sunt prea mici ca sa se impotriveasca, mai ales daca le iese comisionul. Altfel se opreau demult defrisarile. Si e numai un exemplu.Cine stie cate se fac pe la spatele nostru si noi nu vom sti niciodata.Nu mai fiti atat de naivi sa credeti ca unii sunt mai buni decat altii, toti sunt la fel.

      Lidia

      Ștergere
    3. Ai vreo soluție ? Daca da spune,daca nu taci!

      Ștergere
    4. Anonim 02.24, sa tac? De ce sa tac, nu-ti place ca te regasesti in ce-am spus?

      Lidia

      Ștergere
    5. Mai Lidia, se vede ca nu esti de specialitate economica. Vorbesti si tu asa, ca te apuca. Nu sti nimic. Economia romaneasca tocmai ca incepuse sa mearga mai bine in timpul guvernarii Ponta. Acuma au venit incompetentii astia de tehnocrati a lui Ciolos si Iohannis si au stricat tot. O mizerie a facut guvernul Ciolos, nimic mai mult.

      Ștergere
  15. Maine ,poimaine ne vor vinde si pe noi bucata cu bucata!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Lasati si pacatosii pe site, doar prin umilinta ne mantuim. Era o data un calugar ce se plimba in Vinerea mare inainte de inviere, cu un carnat pe spate si toata lumea il batjocora si arunca cu pietre in el, dar lumea nu stia ca dansul nu manca din carnati, doar cauta pe Dumnezeu prin umilinta asa ca lucrurile neintelese sa le lasam asa cum vin.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu atit cit noi si cele doua Marii ii v-om desconspira aici,desii de la unii ca Iohannis ne putem astepta la orice,doar au mai facut-o.

    RăspundețiȘtergere
  18. Vocile sunt tot timpul aceleași sau au timbru diferit? E curios ca nu se opresc niciodată la jumatea cuvântului, insista sa spună tot deși nu spun mai nimic.

    RăspundețiȘtergere
  19. Si romii au bluze aurite....

    RăspundețiȘtergere
  20. Bluzuri aurite = realitati create de minte intru desavarsirea sinelui inferior

    RăspundețiȘtergere
  21. http://a1.ro/baieti-de-oras/stiri/casa-poporului-sia-schimbat-proprietarul-cladirea-simbol-a-romaniei-vanduta-la-un-pret-de-nimic-id605727.html

    RăspundețiȘtergere