luni, 10 octombrie 2016

IOHANNIS SI STATELE UNITE !

                                        8 Octombrie 2016,ora 4,10 zori de zi !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, mă trezeste un glas care spune ceva despre STATELE  UNITE, precum si glasul dlui IOHANNIS,care si el are ceva de spus.
Citez:
                       ”Dimineața! Pe cei care locuiesc în Statele Unite!

Moment in care ,il vad pe dl IOHANNIS la un birou asezat pe un scaun,si care spune cu fermitate asa:
                      Statele Unite!

Dar un alt glas intervine si spune:
                        IOHANNIS !
                 Iohannis trebuie sa inteleagă ,că nu poate fi democrat în acelasi timp!”
Dragii mei, din păcate,ROMÂNIA se indreapta intr-o directie total gresită. 
România dlui IOHANNIS,nu merge ”ceas”, ci merge înapoi cu fiecare zi si actiune a domniei sale.
ROMÂNIA zilelor noastre, va fi târâtă intr-un RAZBOI crunt,din pricina Scutului anti -rachetă de la DEVESELU, si nu numai.  
Iar aici,revin iarăsi la acest articol:

NEAMȚ AȚI VRUT ??? BOCIȚI-VĂ COPIII ȘI TINERII ! NEAMȚ AVEȚI ...

https://plus.google.com/.../5MVhXfEi5NT
Sep 29, 2016 - NEAMȚ AȚI VRUT ??? BOCIȚI-VĂ COPIII ȘI TINERII ! NEAMȚ AVEȚI ! http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/09/neamt-ati-vrut-bociti-va-copiii-si.html
                       Ca intotdeauna, cu dragoste,Maria.
                    

52 de comentarii:

  1. Romania nu este a lui iohanis este a noastra iar noi avem datoria morala sa o aparam, oare maria nu poti forta un pic intreband entitatile astrale ce putem face? Poate primim indrumare cu ce e de facut stii noi romanii avem si un proverb" dumnezeu iti da dar nu- ti baga si in traista" deci trebuie sa cerem indrumare prin tine fiind mijlocitorul nostru, dumnezeu. te- a ales pe tine sa fii canalul de comunicare intre el si noi, te rog sa te gandesti si la aceasta sugestie multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. dimineata in sua inseamna dupa masa in romania,probabil un eveniment politic,urmarea alegerilor, neadecvat dupa principiile democratiei,o fi 'guvernul meu'de dupa alegeri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Da aveti dreptate,speram la o schimbare dar se pare ca ne-am înselat multumim Bunului Dumnezeu ca existati si sper ca El nu-si intoarce fata de la noi aici departe de casa nu avem nadejde decît în Bunul Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare adevar ai spus,Anonim 17:30.Cu Ponta presedinte puteam spera la mai bine!El a fost singurul care a restituit amaratilor de pensionari banii furati de braunovich(alias basescu masa-verde 2012) si s-a straduit sa repare,atat cat a putut ,nenorocirile lasate de criminalii escroco-hoti ai lui braunovich(alias basescu masa-verde 2012) si camarila lui de la PDL,astazi "camuflati cu totii la "noul" PNL!!

      Ștergere
  4. Aaaa.....pai doamna, ce facem aici , campanie electorala pentru PSD ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti place ciolanis? ca-a facut pentru tara decand e presedinte? spune-mi ca a facut ceva , sau basescu care iar va candida, sau ceilalti dinainte? macar Ponta a vrut sa renuntam la fmi care ne stoarce de bani iar atunci l-au dat jos "tinerii frumosi si liberi " a lui soros. Treaba-i asta?

      Ștergere
    2. Ai dreptate Anonim 10 octombrie 2016, 17:30!

      Ștergere
    3. Sunteti moldoveni nu-i asa? Si probabil primiti ajutoare sociale si nu va place cand Ciolos va invita la munca.

      Ștergere
    4. Nu, suntem ardeleni si ne-am saturat de tehnocrati.

      Ștergere
    5. Dar si de Iohannis & Ciolos Co in parteneriat cu Soros. Intelegi Anonim11 octombrie 2016, 11:29? Nu suntem prostii lor.

      Ștergere
    6. Iar legat de munca,despre ce vorbesti? Cine nu muncesc sunt tehnocratii cu Ciolos in frunte. Nu au facut nimic de cand au venit la guvernare, pentru ce isi iau salariile?

      Ștergere
    7. Tehnocratii cu Ciolos sunt platiti pentru ca taie frunze la caini. Asta este ceea ce au facut pentru tara. Un zero mare. Mare mizerie si asta...in schimb stau drepti cand e vorba de ordine straine tarii si intereselor nationale. Foarte urat! Niste tradatori...cu Iohannis in frunte. Si acela, nu-i in stare sa fie presedinte, numai pionul lui Soros. Atata poate. Ar trebui sa aiba bun simt si sa-si prezinte demisiile toti acestia.

      Ștergere
  5. Noi traim in romania iar in guvern sint tot romini si Iohanis e singur fara acceptul celorlalti el nu poate lua o decizie de unul singur Romania este a noastra a tuturor si nu este proprietatea lui Iohanis sau poate vrea ca sa aiba sfirsitul lui Ceausescu desi Ceausescu nu merita acel sfirsit se traia linistit pe vremea lui nu erau palate dar aveam de lucru a fost ca un parinte care nu si-a lasat copii instrainati si nacajiti departe de casa astazi se face in asa fel ca romini sa plece afara sa caute de lucru iar ei sa ramina boieri (hotiiiiiiii)Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect adevarat! doar ca iohanis este paralel cu tara si poporul roman...

      Ștergere
  6. Ar fi bine sa plateasca cine ne-au tirit in problema cu deveselu si nu oameni nevinovati asta nu este dreptate O sa vedem si asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate nu vor plăti ei si vor plăti tot oamenii de rînd,asa cum se întîmplă de fiecare data.Ei sint bine păziti,iar la Catedrala Mîntuirii Neamului si-au făcut si buncăre secrete, unde să se ascundă împreună cu PREAFERICITUL(PREAÎNDRĂCITUL).DS

      Ștergere
  7. Da, Maria, asa este! Totul este atat de adevarat. Romania are numai de pierdut cu Iohannis la presedentie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragii mei, e usor de zis dar greu de facut. In momentele acestea lumea nu este condusa de presedinti nici de guverne ci de banchieri, petrolieri... etc. Sunt 14 "diavoli " care detin banii, petrolul, gazul, aurul... si tot restul. Cine nu li se supune pateste ca Cuba, te elimina de pe piata.Deci romanii nostri sunt pregatiti de o viata aspra doar ca sa nu fie supusi altora? Nu cred. Asa ca atunci cand spui ca presedintele nu-i bun trebuie sa ai alternative valabile cu care sa-l inlocuiesti. Mi-ar fi placut s-o vad pe doamna Maria pe scaunul lui Iohanis pe toata durata mandatului. Cu puterile sale ar fi putut sa combata raul. Un om normal nu o sa reuseasca sa faca nimic. Dupa razboi, vor ramane puntini oameni si sfinti si vor putea fi guvernati in pace.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania este o tara bogata cu de toate putem trai bine si neutri doar sa vrem cu adevarat, sa ne eliberam din sclavie!

      Ștergere
    2. Ai dreptate România este o țară bogată și frumoasă .Dacă s-ar fura mai puțin oamenii ar trăi mai bine.În ceea ce privește neutralitatea noi nu suntem Elveția în care sunt bănci .Au fost vreo 12 invazii rusești .Ca să fim neutri ar trebui să avem o armată modernă de care să se teamă rușii.

      Ștergere
    3. Nu avem de ce să ne temem de ruși,atîta vreme cit stăm in banca noastră și nu-i deranjăm.DS

      Ștergere
    4. Adică să-i lăsăm să ne fure să ne amenințe să ocupe iar Basarabia să ne ciordească să ne trimită copii în lagăre iar Tezaurul să ne violeze fetele și mamele și bunicile ....Ce vorbești rusnacule Pasol na turbinca !!!!! Doamna Gheorghiu nu mai publicați mesajele agenților ruși.

      Ștergere
    5. Anonim 14 octombrie 2016, 10:01, suntem in 2016.Te crezi in vremuri demult apuse?

      Ștergere
  9. De unde aveti atâta ură? Nu va înnobilează deloc aceasta atitudine! Daca sunteti credinciosi, atunci stiti ca totul este cu voia lui Dumnezeu. Numai El stie ce e nevoie pentru noi ca popor, dar si pentru fiecare in parte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laura, Romania NU are nevoie de Iohannis. Il invitam sa isi dea demisia, dar cat mai repede.

      Ștergere
    2. Ar fi o decizie inteleapta, luata in timp optim.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    3. Nu este ura, este un adevvar grait de cei care vad si nu au ochelari de cal. Omul are ratiune si liber arbitru nu?

      Ștergere
    4. Demisia nu si-o va da,ai vazut tu un caîne să plece de la măcelărie.Acesti indivizi nu-și dau demisia decit la presiunea străzii sau la comanda celor de afară,care i-au și cocoțat acolo prin măsluirea voturilor din diaspora.

      Ștergere
    5. Ai dreptate, Laura, e plin de „crestini” aici! Te invata cum sa urasti, de parca nu ar veni toate de la Dzeu! Dar daca vreunul din ei ar fi la conducere, ar uita intr-o secunda de ce se afla acolo. Ura si iar ura!

      Nina

      Ștergere
    6. Complet fals, mai Nina, Iar ai scris tampenii.

      Ștergere
  10. Poporul Roman nu este condus ci se lasa condus. Curatenia se va face incepa'nd din Romania. Vor murii si cei nevinovati, imi mie mila de voi. Arsenie Boca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noua de tine ne este mila ca semnezi in numele lui Arsenie Boca . Rusine ca va erijati in ceea ce nu sunteti , in sfinti si in prooroci inchipuiti .

      Ștergere
  11. SUFLETE DRAGI,este imperios necesar sa ne pastram neutralitatea,sa nu ne lasam tarati in razboi,insa din pacate asa se va intampla,pentru ca iarasi nu vom asculta de CUVANTUL LUI DUMNEZEU DE LA CETATEA SFANTA NOUL IERUSALIM DE LA PUCIOASA.HAIDETI SA NE DESCRETIM FRUNTILE SI SA CITIM CE NE SPUNE IMPARATEASA ESENIENILOR,IUDITA,ACTUALMENTE GEORGETA FLOREA,IN CARTEA SCRISA DE DUMNEAEI,PASII LUI IISUS.SPER SA MA IERTE PENTRU CA DAU MAI DEPARTE DIN SCRIERILE DUMNEAEI,INSA CONSIDER FAPTUL CA LUMINA ADEVARATEI CUNOASTERI NU TREBUIESTE TINUTA SUB OBROC.CITEZ;Am vazut in interiorul pamantului zidurile exterioare ale Piramidei Nordice,dinMuntii Retezat,o Piramida ce era dubla cu un varf in jos si unul in sus.Aceasta era pe 7 etaje sau niveluri.Aceste niveluri ale Piramidei,cu varful in jos cat si cele cu varful in sus,am vazut ca 12 spirale pe care le-am numarat.Erau 12 inpartea de sus si 12 in partea de jos.Aceste 24 de spirale corespund numarului de ore,cat are ziua cu noaptea. Mi sa comunicat mental,dupa ce am vazut Piramida ca are 7 nivele subteran,apoi am vazut ca are patru randuri de blocuri din piatra,fiecare rand din blocuri de piatra,reprezinta un nivel dimensional al lumii terestre.Pirmul rand de blocuri din piatra ,este al nivelului mineral,al doilea rand de blocuri ,al nivelului vegetal,al treilea rand al blocurilor din piatra,este al nivelului animal siultimul rand al blocurilor din piatra,al nivelului uman.Apoi sunt doua nivele,apoi al treilea nivel,unde sunt sarcofage. In aceste sarcofage TatalCeresc,a stocat pentru cei vazuti si nevazuti;Lumina,viata,cunoasterea.Cei care au construit aceasta Piramida Nordica si au stocatinformatiile cu privire la aceste daruri divine ei lucrau in 12 cercuri si 7 echipe. Pornirea de jos a constructiei,este de patru blocuri amplasate in forma de cruce cu patru varfuri de Piramida formate din doua blocuri.Cele patru blocuri,sunt in cele patru puncte cardinale,in aceste 4blocuri,este concentrata energie cosmica,ce a fost ADUSA DE NAVA H DIN NAVA BARCA CURCUBEU.Aici este un strat izolator,ce a fost facut in fiecare zi si noapte la orele 6,12,18,24 timp de un an testru,DE CATRE INGERII DIBN NAVELE H. Acum pamanteana Georgeta,ai vazut ca peretii Piramidei sunt din patru feluri de piatra.Ele poarta numele de IASPIS,CALCEDON,SAFIR,SMARALD. Iaspisul esteo piatra dura,reprezentata prin rosu care sa reziste atacurilor din afara si acest rosu are firisoare de verde.Combinatia este catre ratiune,argumente ssi dovezi puternice.Coloratia intre rosu si verde,este combinatia intre conceptie si actiune. Calcedonul este o piatra dura,care are culoarea rosie ce domina. Safirui este culoarea albastru.Smaraldul este culoarea verde. Acum gandeste pamanteana,ai vazut in corpul de lumina cele 3 Piramide ,din interiorul Pamantului,pe care le vom scrie cand va veni timpul pe fiecare.Toate aveau pe interior,lumina galbena.zidurile din interior,erau dintr-un material galben,stralucitor ca un aur.CETATILE DUPA LUNA ERAU DINTR-UN MATERIAL GALBEN STRALUCITOR,TOTUL ERA POLEIT SAU FACUT DIN AUR.NAVA BARCA CURCUBEUUUUUUUUUUUUUUUUUU,ARE DRUMUL DE LUMINA GALBENA.TOATE ACESTEA REPREZINTA LUMINA,CARE ESTE EGAAAALA CU S-sPIIRITUALIZAREA,ESTE EGALA CU SFINTIREA.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saracul de tine , esti spalat bine pe creier . Fereasca Domnu'!

      Ștergere
    2. Anonim 4.15

      Du-te pe blogul D-nei Georgeta Florea - Iudita - careia ii faci publicitate in toate chipurile . Aici esti pe alt blog
      Aici nimeni nu e interesat de Istrate si Georgeta Florea , ai inteles ?

      Ștergere
    3. Ce intelegi tu prin spalat bine pe creier?
      Dar prin intunecimea creierului, dar a mintii?
      Daca nu au vazut girafa, unii au spus ca asa animal nu poate sa existe, deci daca un om vede ce nu vezi tu este spalat sau murdar?
      In consecinta, sa lasam pe fiecare sa-si spuna ce crede si sa nu judecam, nu toti suntem veniti pe planeta asta cu aceleasi deprinderi sau talente...

      Ștergere
    4. Deci constructia exterioara este Iaspis,o piatra foarte dura,ce are culoarea rosie,amestecata cu verde.Prin aceasta piatra nu se poate patrunde.Nu poate patrunde nici pamanteanul in corp material,nu poate patrunde nici diavolul Satana cu diavolii lui. Usile celor trei piramide,nu vor fi deschise de nici-un pamantean,ce va avea diavol si va pierde scanteia divina,SCANTEIA LUI DUMNEZEU. Safirul,care este de culoare albastru,este CERUL.Smaraldul,ce are culoarea verde,este Pamantul este viata.Galbenul este Crstalul,este Aurul.Este lumea stralucitoare,ca o sticla limpede ca un cristal.Este lumea ideilor,este lumea cunoasterii,lumea esentelor,LUMEA ADEVARULUI,A DREPTATII,CE NU CUNOASTE INTUNERICUL. Nivelul 1de jos,are 4 camere si este egal cu nivelul 7 de sus. Nivelul2 de jos,are 7 camere si este egal cu cel de la nivelul 6 de sus. Nivelul 3 de jos,are 10 camere si este egal cu nivelul 5 de sus. Nivelul 4 de jos,are 13 camere si este egal cu 4 de sus.Nivelul 5 de jos ,are 17 camere si este egal cu nivelul 3 de sus. Nivelul 6 de jos,are o singura sala de trecere,aici este spatiul de supraveghere al partii de jos. Nivelul1 de sus,are o intrare spre rasarit. Nivelul2 de sus ,are atatea xcamere cate planete sunt si este egal cu nivelul 6 de jos, NNivelul 3 de sus,este egal cu nivelul 5 de jos. Nivelul 4 de sus,sunt cele mai mari secrete ale TATALUI CERESC. Nivelul 5 de sus,este egal cu nivelul3 de jos.Nivelul 6 de sus,este egal cu nivelul 2 de jos,aici este sediul a 7 ENTITATI DE LUMINA PURA,ce raspund in fata TATALUI CERESC.Nivelul 7 de sus,este la fel cu nivelul 1 de jos.DE LA NIVELUL 6 DE SUS,PLEACA SPRE PAMANT,CELE CE TREBUIE SA TRAIASCA SI SA SE INFAPTUIASCA IN PLANUL FIOZIC,ATAT PLACUT CAT SI NEPLACUT.Tot aici la niveluyl 6 ,se primesc instructiuni de la NAVA BARCA CURCUBEU,TOTI CE AU AL TREILEA OCHI,POT CONTACTA ENTITATI DIN PIRAMIDA DIN ROMANIA,dar ei trebuie sa aiba dorinta profunda,ca ei sa deschida caile de patrundere a tainelor,din PLANUL TATALUI CERESC.PIRAMIDA LUMINII TATALUI CERESC DIN ROMANIA,este o rampa de lansare,spre lumile existente si nevazute de ochiul pamanteanului.Toate se fac dupa un plan al TATALUI CERESC.Egoismul pamanteanului atarna foarte mult in balanta de purificare,la gradul de FIINTA DE LUMINA DIVINA.Purificarea se face prin renuntarea la corpulmaterial fizic....Toate au un calendar,un grafic mai bine spus,dar se poate pierde totul din cauza unui pamantean care nu respecta 'DARUL DIVIN''Trebuie sa stiisi tu si toti pamantenii,CA TOATE SUNT PREVAZUTE CAND TREBUIE SA SE IMPLINEASCA SI CAND TREBUIE ADUSE LA CUNOSTINTA PAMANTENILOR.ACUM ESTE VREMEA CAND PUTINI VOR CREDE,INTELEGE SI VOR ACCEPTA CUVANTUL TATALUI CERESC,COMUNICAT PRIN MAINILE TALE.Informatiile stocatedin PIRAMIDA NORDICA,DIN TARA TA SUNT DEPUSER IN SERTARE DE LUMINA,CA INTR-UN CALCULATOR.Numai ca diferenta este foarte mare.la informatiile de LUMINA AU ACCES DOAR CEI ALESI,iar la calculator au acces toti pamantenii.Informatiile din calculatoare,sunt pentru putini ani,pe deasupra sunt o sursa de informatie culturala,economica.pornografica,si mai putina credinta.INFORMATIILE DE LUMINA SE VOR MENTINE MII DE ANI,CACI SUNT VENITE DE LA INGERII ATLANTI.-Ingere,te rog,cand vor patrunde pamantenii in TAINELE DIVINE ALE TATALUI CERESC/-ACEAST Ava fi daca se va conlucra intre;stiinta,religie.cunoastere ezoterica.

      Ștergere
    5. Anonim 20.04

      Tot copy-paste dai la nesfarsit din cartile Georgetei Florea . Se vede ca esti tare de cap . Exact ce spunea cineva : faci salata cu ezoterismul, religia si cunoasterea . Tine-o tot asa .

      Ștergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=cxlcWjQhFQ0

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria,va rog si eu sa ,,intrebati,,entitatile care va vorbesc ce este de facut pt a ne salva tara, de hoti si tradatori de tara si neam.Asa cum vi sa raspuns la gindurile ce le aveati in legatura cu alegerile din SUA, poate vi se vor da raspunsuri si pt ROMANIA.
    Iohannis nu este altceva decit umilul servitor doamnei Angela de Germania. Ce am crezut noi la alegeri ca Iohannis va face din tara ce a facut din Sibiu? Multi am luat plasa iar acum suferim neputinta de a face ceva pt tara si pt noi.Eu nu voi merge la vot ca nu am ce alege si acest lucru îl fac si ca un protest pt necazurile ce ni le-a bagat pe git guvernantii.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria nu va mai bagati in politica. Johaniss, nu este bun, dar ponta era un rau mult mai mare. Un hot, un plagiator, un mincinos, orgolios, avid de putere si avere. Cu ponta ramaneam si fara tara. Asa ca nu-l mai ridicati in slavi. Nici macar nu este crestin. Romaniei ii trebuie un presedinte crestin ortodox practicant nu de fatada. In rest numai bine,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur ca spune cineva lucrurilor pe nume intr-un mod clar si de bun simț! Bravo! Acesta e sfatul: lăsați politică!

      Ștergere
    2. Dar dupa tine 12:52 ce religie are Ponta,eu asa stiam ca-i ortodox,TCB

      Ștergere
    3. Despre ce vorbesti Anonim11 octombrie 2016, 12:52? Nu te lua de Ponta caci acesta a facut realizari impreuna cu guvernul pe care l-a condus. Am avut crestere economica in perioada lui.De mii de ori mai bun a fost Ponta. Nici nu se compara cu mizeriabilii astia care conduc acuma.

      Ștergere
    4. Si Anonim 11 octombrie 2016, 12:52, nu te mai agita atat, caci noi cunoastem adevarul si nu corespunde cu minciunile pe care le-ai scris. Calm mai draga, caci este mai sanatos sa stai linistit.

      Ștergere
    5. Laura cine esti tu sa dai sfaturi, draga? Da-ti tie sfaturi, lasa pe altii in pace caci nu esti in masura. Esti rupta de realitate. Si chiar nu suntem curiosi de erorile tale. Tine-le pentru tine. Nu ne plac erorile,stiai?

      Ștergere
    6. E ok! Stati voi in erorile voastre! Pe mine nu ma afecteaza!

      Ștergere
    7. Pai ce sa te afecteze mai Laura, daca tu esti intr-o eroare continua?

      Ștergere
  15. Nu exita alta solutie in a avea conducatori spirituali,decat ca poporUl roman sa devina spiritual. Pana nu se schimba constiinta colectiva nu se vor schimba nici conducatorii.Schimbarea porneste de ma mine,de la tine de la noi toti,altfel nu se poate.Pana nu vom intelege cum functioneaza legile divine, viata nu se va schimba.
    SCHIMBAREA LUMII INCEPE CU MINE!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine! Ai spus totul clar si la obiect! Cine poate sa înțeleagă,va intelege! Cine nu, va sta in băltoaca iluzionandu-se ca are ceva valoros de spus!

      Ștergere