joi, 6 octombrie 2016

INTERVIU ROMÂNIA VIPPRESS ! LANSAREA CARTII - ADEVARUL DUHULUI SFÂNT !

romaniavippress, Author at ROMANIAVIPPRESS | ROMANIAVIPPRESS

romaniavippress.com/author/romaniavippress/
Ianna Novac pregateste lansarea celui de-al doilea album din cariera solo, .... septembrie 18, 2016 INTERVIURI, ULTIMA ORA, Romani de succes, la ei .... Carte, cu titlul primit de la Dumnezeu: „ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT”! ... Ceea ce s-a întâmplat în Turcia, eu am vazut înca din 6 noiembrie 2015, ...... octombrie 2016 ...

          Lansarea cartii „ADEVARUL DUHULUI SFANT”



Maria Ghiorghiu se pregateste de lansarea cartii „ADEVARUL DUHULUI SFANT”, la Libraria Mihail Sadoveanu din Bucuresti!

13902831_1139912336082960_1253076345825600305_n

CARTEA va fi ca un balsam pentru inima si sufletul fiecarui cititor!”

index
Ana Magdin:  Iata ca s-a ajuns si la momentul la care ai visat ani de zile, sa scoti o carte cu toate mesajele divine pe care le primesti! Cum a inceput totul, cand ai decis ca trebuie sa scoti aceasta carte si cat de greu ti-a fost sa parcurgi tot acest drum?
Maria Ghiorghiu:  Bucuria sufletului meu, este nespus de mare. Da! Am ajuns sa vad chiar Lumina și nu numai luminita de la capatul tunelului. Dar acest lucru minunat se datoreaza unei intregi ECHIPE minunate, aleasa anume de DUHUL CEL PREA SFANT. Si as dori sa încep cu Nelly Nastase,  din New York, care m-a consiliat si care m-a împins de la spate, ca sa incep a scrie aceasta CARTE, primul volum de altfel, căci vor mai urma si alte volume. Cand a fost gata materialul, nu aveam EDITURA, iar Nelly mi-a spus ca are ea o prietena unică, care m-ar putea ajuta. Aceasta prietena unică, era ANA MOROSANU MAGDIN. Am apelat la ANA, adică la tine, draga mea, si mi-ai spus ca se rezolva, mai ales după ce ti-am spus ca am auzit glas din Cer, care a spus: VIP – PRESS (adica ziarul tau, RomaniaVipPress)! Cuvintele de multumire sunt de prisos, in comparatie cu ajutorul pe care l-am primit de la Ana Morosanu Magdin si de la Nelly Nastase. EDITURA care a tipărit CARTEA, se numeste KITCOM, si are doar doi oameni cu suflet mare, cu Dragoste si cu multa Credință si iubire față de Aproapele, in persoana lui George si Rodica Tulea. Sunt doi tineri minunati care au lucrat la tipărirea CARTII, trup si suflet, inima si cuget, cu toata ființa lor. In acest prim volum, cititorii vor gasi cele mai pretioase MESAJE DIVINE pentru suflet, precum si ceea ce nu am putut scrie pe Blog din motive obiective. Sunt sigura ca acest prim volum al CARTII – „ADEVARUL DUHULUI SFANT”, va merge la inima fiecarui cititor. Drumul până aici, nu a fost deloc greu! MAICA DOMNULUI si DUHUL CEL PREA SFANT, mi-au fost, si-mi sunt in fiecare clipă întru mine si lânga mine. In clipele cand nu stiam cum si ce sa mai scriu la CARTE, auzeam glasul DUHULUI SFANT in dreapta mea, care imi dicta pur si simplu.
646x404
Ana Magdin: Care va fi mesajul acestei carti pentru cei care o vor cumpara?
Maria Ghiorghiu: CARTEA va fi ca un balsam pentru inima si sufletul fiecarui cititor! Cititorii vor gasi in cele aproximativ 470 de pagini, tot ce au nevoie pentru suflet, precum si pentru viața de zi cu zi, si astfel, vor regasi CALEA catre MÂNTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si catre MAICA DOMNULUI.
Ana Magdin: Cum crezi ca vor primi oamenii aceasta carte, ce trebuie sa inteleaga din toate mesajele divine?
Maria Ghiorghiu: Cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA – MARTURII, îmi scriu în fiecare zi, si ma intreaba cand vor putea cumpăra CARTEA, si mai ales cum o pot procura. Doresc sa-i asigur pe toti cititorii atât de pe Blog ,cât si de pe facebook, precum că, le voi trimite CARTEA oriunde s-ar afla, prin metodele moderne: POSTA sau prin FAN CURIER cu Ramburs. După lansare, CARTEA va ajunge la orice suflet care si-o doreste. MESAJELE DIVINE din CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, povatuiesc cititorii ca sa aiba CREDINȚĂ tare si nestramutata, îi îndeamna la Iubire si bunatate, dar si la milostenie față de cel necajit si oropsit.
Ana Magdin: Care sunt invitatii tai speciali si de suflet?
Maria Ghiorghiu: Invitatii mei speciali la aceasta LANSARE de CARTE, sunt toti cititorii Blogului „DUMNEZEU EXISTA –MARTURII”, precum si toti PRIETENII de pe pagina mea de FACEBOOK si cei din lista si cei din afara listei, avand in vedere numarul mic de numai 5000 pe FACEBOOK, precum si toti telespectatorii care m-au vazut la TV, sau au citit despre mine în presa. Îi astept cu multa dragoste sufleteasca si cu bratele inimii deschise. Invitatii de suflet sunt tare multi: ANTENA STARS-AGENTUL VIP-dl Cristian Brancu cu distinsa sa sotie Oana Turcu, Cristina Costea si colegii(le)din spatele camerelor si nu numai, doamna Camelia Mitoseru, Mihai si Noemi Mitoseru, dna Adriana Bahmuteanu, editorii CARTII George si Rodica Tulea, Nelly Nastase, Ana Morosanu Magdin-jurnalist international, Presedinte la RomaniaVipPress, SEF DEPARTAMENT INTERVIU ROMÂNIA PRESS, cu sotul ei, compozitorul si omul de televiziune Petre Magdin, d-na Elena Lasconi, realizatoarea Emisiunii „Dincolo de Povestiri”, pentru că de la aceasta Emisiune a pornit totul, Andreea Radu -Kanal D, dna Profesor Dr. Liliana PAVEL din GALATI, si toti cei care ma cunosc si poate am uitat acum in acest moment si nu i-am mentionat, dar îi rog sa ma ierte de nu mi-am amintit, si-i asigur ca sunt în inima si-n sufletul meu.
images 9
Ana Magdin: Ce locatie ai ales pentru lansarea cartii tale?
Maria Ghiorghiu: Cu ajutorul DUHULUI SFANT, si al MAICII DOMNULUI, LANSAREA CĂRTII – „ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT”, va avea loc în ziua de 19 Octombrie 2016, la LIBRARIA „MIHAIL SADOVEANU” din BUCURESTI, strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88, BUCURESTI, incepând cu ora 9 dimineața, până seara târziu. Doresc sa spun tuturor cititorilor, că în seara zilei de 18 octombrie, adică inaintea lansarii, voi fi prezenta trup si suflet inimă si cuget, în platoul AGENTULUI VIP -Cristi BRANCU – ANTENA STARS, incepand cu ora 22. Este pentru prima oara, când accept Invitatia în platou, a unei Televiziuni, iar aceasta este ANTENA STARS.
Ana Magdin: Un gand pentru romanii din toate colturile lumii! Dragii mei, oriunde vă aflati în acest moment, sa nu uitati că eu sunt doar la un Clik distanta, si astfel, sa cititi intotdeauna si cu cea mai mare încredere Blogul- „DUMNEZEU EXISTA –MARTURII”, deoarece aici gasiti numai „ADEVARUL DUHULUI SFANT” , încununat cu lacrimile sfinte ale Maicii Lui Dumnezeu. Voi înființa un Site special, in care sa comandati CARTEA si CARTILE ce vor urma. Sa nu va uitati dragilor radacinile, oricât de bine sau mai puțin bine, ați duce-o acolo unde va aflati. Sa nu uitati că, cineva drag voua va asteapta acasa cu mult drag si dor, ca sa va stranga in brate si sa va spuna din inima: te iubesc! Credința, Nadejdea si Dragostea, sunt cele trei Virtuti dumnezeiesti, pe care trebuie sa le cinstim si sa le onorăm din dragoste si nu cu forța. Vă astept, Prieteni dragi inimii si sufletului meu, ca sa-mi faceti marea bucurie si veniti în numar cât mai mare la LANSAREA CARTII – „ADEVARUL DUHULUI SFANT”, si nu uitati dragilor: DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI chiar ne iubesc si vegheaza asupra noastra. Multumesc din suflet dnei ANA MOROSANU MAGDIN, pentru că a facut posibil ca sa apara acest articol. Cu dragoste si cu aleasa pretuire, Maria Ghiorghiu.
Ana Morosanu Magdin

17 comentarii:

  1. Nu mai apare mesajul - mesajul dvs. va fi afisat dupa aprobare

    RăspundețiȘtergere
  2. FELICITARI,FELICITARI,FELICITARI SI MULTA SANATATE,pentru Dvs.Dna Maria si pentru toti cei care va sprijina,cu deosebit respect Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  3. Finlanda ofera de anul viitor , bani ca renta viagera tuturor :

    http://www.antena3.ro/externe/tara-care-iti-ofera-bani-pe-viata-fara-sa-muncesti-380169.html

    Este optim pentru cei care vor sa emi8greze si nu stiu unde !

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va dea putere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos interviu , cinste tuturor celor care v-au ajutat si indrumat !
    Tot inainte ! Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc din suflet pentru urarile frumoase si sincere!
    Va iubesc din tot sufletul si nu o sa va dezamagec!
    CARTEA va costa 35 lei, sau aprox.8 euro!
    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na.Maria,ati dat un interviu frumos ca sufletul dumneavoastra!Astept cu nerabdare cartea!!!Doamne ajuta !Maria H

      Ștergere
  7. Un pret ok , multumim pentru toate datele oferite . Eu voi veni la prezentare , tare mult doresc cartea , dar si o imbratisare . C. S.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va invidiez''anonim 11,47''pentru imbratisare,dar la primirea cartii o voi considera ca ea este''atasata''in colet si in paginile ei,Doamne Ajuta-ne,cu stima Minerva P.

      Ștergere
  8. Pentru cei din strainatate care am contribuit ne.ati promis o carte dar cum vom intra in posesia ei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prieteni dragi,
      Pentru voi toti Prietenii din strainatate care ati donat la zidirea CUVANTULUI LUI DUMNEZEU, după lansarea din 19 octombrie 2016, am sa va rog sa-mi dati adresa in privat si va voi trimite cartea acolo unde va aflati,fara niciun cost din partea voastra.
      Doritorii care nu au participat la donatii si totusi vor sa cumpere CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT ,le sta la dispozitie acelasi cont pentru donatii, si pot depune acolo suma ,plus cheltuielile cu transportul.Cu mare drag le voi trimite tuturor doritorilor. Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca, si vă multumesc din toata inima ca va doriti aceasta CARTE ,care vă va fi ca un balsam pentru inima si suflet. Cu drag si cu aleasa pretuire,Maria Ghiorghiu.

      Ștergere
  9. succes in continuare draga maria .....sanatate .......sa fii iubita si respectata........asa cum meriti .....iar celor rautaciosi dumnezeu sa le inmoie inima cu mult respect...olimpia mihailescu doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru cei din strainatate care am contribuit ne.ati promis o carte dar cum vom intra in posesia ei?

    RăspundețiȘtergere
  11. DORA !
    Pentru toti cei din strainatate si din ROMANIA,care au fcaut DONATII de suflet pentru CARTEA - ADEVARUL DUHULUI SFANT, vor primi CARTEA la adresa respectiva, adicsa la DOMICILIU!
    Prin POSTA, voi trimite tuturor donatorilor si doritorilor ! După LANSARE,adica incepand cu 20 octombrie 2016,CARTEA va pleca acolo ude este dorita. Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere