sâmbătă, 19 martie 2016

UN OZN SUB FORMA DE SCORPION !


                                                   17  Martie 2016,ora 19,23 !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta seara ,mă aflam la Sfanta Biserică în strană, unde dădeam raspunsurile Părintelui, care citea CANONUL  SFANTULUI  ANDREI CRITEANUL.
Deși priveam spre Sfantul Altar,vedeam in spatele meu, ca si cum as mai fi avut un ochi la ceafa, vedeam un Cer senin de ziua,iar pe Cer, inspre Răsărit, văd o forma ciudată de culoare bleumaren dens,ce arata ca o gheara cu două brate, sau ca un scorpion.   .
Deci ,avea două brate ca la Scorpion, apoi se marea ca volum la trup, după care inspre coada,era oval si tot bleumaren.
Asa precum ar arăta un copac cu doua radacini, apoi urmeaza trunchiul, după care,urmeaza coroana mare și ovală ,totul in bleumaren dens,precum norii de furtună,tot la fel arăta si OZN-ul ciudat.
La mijlocul trupului, a formei OZN-ului se aflau două lumini aurii foarte stralucitoare,ca doi ochi distanțați, mari cat o clementina.Aceste lumini rotunde ,pulsau încontinu in bleumarenul dens. 

                      .Related imageRelated image.

Dragii mei, după cum vedeti OZN-urile au diferite forme si diferite culori.
Dragilor,nu va mai trece prea  mult timp, si vom fi față în față cu Prietenii nostri Extraterestrii. 
                                            Cu dragoste,Maria. 



  

42 de comentarii:

  1. http://spirituletern.blogspot.ro/2016/03/mesaj-de-la-dumnezeutatal.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cretule nu intra ma nimeni si pe blogul tau sa iti dea coment?va rog frumos cei care intrati pe blogul doamnei maria sa intrati si pe blogul lui cretu si datii si lui macar un punct sau macar o virgula ca e disperat saracu.bagati-l putin in seama.

      Ștergere
    2. Ce il mai detectezi pe Cretu cand posteaza! ;)

      Ștergere
    3. Madus de unde esti .Din ce loc Argeș. Tatăl meu era din Rica com Mirosi.Cand am fost eu sa il caut murise cu doua săptămâni inainte de a ajunge eu .este o poveste lunga si tristă. Niculina

      Ștergere
    4. Stau in maracineni.dar am locuit 30 de ani in mioveni.

      Ștergere
    5. Multumesc mult Madus si iartama pentru intrebare .ma gândeam ca stai mai aproape mi.as fi dorit mult sa mai aflu cate ceva de neamurile mele de acolo.niculina

      Ștergere
  2. Vom vedea daca vor fi prieteni (eu unu nu cred).

    RăspundețiȘtergere
  3. LA FEL CUM NU TOŢI DIN BISERICĂ SE VOR MÂNTUI,NICI TOŢI EXTRATEREȘTRII SUNT RĂI. CONSIDER CĂ SUNT DUHURI. ȘI NU TOATE DUHURILE SUNT RELE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabi si ei ca noi sunt specii. Noi suntem o specie, la fel si ei! Au toate drepturile rezervate in Univers!;) Ca si oamenii unii pot fi buni si altii rai! Unii dintre ei sunt chiar printre noi, cu trup uman! Asa ca e ok, pana la urma nu ne-au distrus desi puteau sa o faca dei vechime pana in prezent! Nu ii inteleg pe cei care se tot lamenteaza si dau vina ca ba ca sunt malefici, ba ca sunt draci... Nu e chiar asa! Legile Universale functioneaza! Daca era sa ne termine, ne terminau pana acum! Si aia rai au alte interese, nici intr-un caz exterminarea speciei umanoide! Si daca e pana acolo nu stiu care or fi mai draci, oamenii rai de pe pamant sau ei? ;)

      Ștergere
  4. Ce inseamna curând, 1 luna, 2? Un an?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dracii, [extraterestri],nu sunt interesati sa omoare trupul, ei au nevoie sa castige SUFLETUL, si hrana prin actiunile noastre negative.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20 martie 2016, 07:05 daca vorbim de cei malefici, cauta sa posede planeta si pe noi! Insa repet sunt si buni si rai!Nu-i numi draci ci specii. Cu sa-i numim pe oamenii rai, atunci, tot draci?

      Ștergere
    2. Dracii-rasa extraterestra numita si Draconis.Demonii=spirite ale naturii decazute(de aceea au coarne si copite,aspecte animaliere ciudate sau combinatii om-animal),Satan-intunericul absolut,Lucifer-inger cazut.Nu le confundati.
      Acestia impreuna formeaza liota intunecata.Pentru cei care nu stiu,nu toti cei de pe Pamant sunt oameni.Cei care au comportamente malefice sunt alte rase intrupate acum,oamenii niciodata nu se vor comporta in acest mod.Doar 20% din populatia lumii e reprezentata de oameni,restul sunt semioameni sau alte ciudatenii,de asta si Pamantul este asa cum este.Si da,daca exista oameni care manifesta comportamente urate,se aseamana cu dracii in acel moment,nu in sensul ca au solzi si coarne,ci in sens de atitudine.
      Ce vor ei de la noi?Demonii se hranesc cu energie negativa,de aceea ne provoaca tot felul de necazuri si dureri.Extraterestri,indiferent ca arata ca reptilele sau au parul blond si arata ca starurile,sunt la fel de nemernici.Nu putini sunt cei care se folosesc de tehnologie pentru a simula infatisari angelice,cand de fapt sunt tot reptile,de ex rasa numita Nordici.Nu exista vreo rasa de extraterestri care sa ne vrea binele.Unii vor energie,altii ne vor sufletul.Cei care arata uman-gen pleiadieni,siriusieni etc,sunt oameni decazuti care locuiesc in palierul eteric si au refuzat sa se incarneze la fel ca si noi.Da,exista bine,dar la un nivel foarte inalt,in Imparatia lui Dumnezeu sau Universul de Lumina al lui Dumnezeu,spuneti-i cum doriti.Si da,exista bine in om,singurul bine existent,pentru ca restul raselor vor doar sa ne foloseasca.Mai exista binele reprezentat de ingerii nostri pazitori,care ne asista daca le cerem ajutorul.
      De ce nu ne-au distrus extraterestri inca?Pentru ca nu pot.Exista niste legi divine si deja oricum si-au facut de cap mult prea mult.Distrugerea nu este pe fata.folosind forta armata,ci in ascuns:rapiri,implanturi,manipulari prin vise,sugestii,boli,spalare de creier etc.E o metoda lenta si dureroasa iar oamenii sufera si nu stiu de ce.Unii se mai cred inca singuri pe Pamant.Altii se tem de o "invazie extraterestra"cand de fapt ei ne-au invadat de milenii.

      Daca doriti sa aflati si varianta"cealalta"a povestii,cititi va rog cartea"Marturiile unui clarvazator"de Eugen Ganescu.
      Vi se explica tot,de la demoni,luciferieni si ET,de unde vin,ce vor si ce intentii au.Desigur,eu nu spun ca trebuie sa ma credeti pe cuvant.Cititi doar ca fiti informati de toate aspectele inainte sa va insusiti concluzii drastice.

      Doamne ajuta!
      Antonia

      Ștergere
  6. D.Maria eu cred ca aceasta viziune a venit ca o avertizare ca v-a mai aparea vreo maladie incurabilă. De obicei eu când visez gândaci sau alte insecte aud de cineva bolnav.sa dea Bunul Dumnezeu Creatorul Atotputernic sa nu fie asa si sa fim sănătoși cu toții. Niculina

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt a calatori mii de ani lumina pt a gasi o alta civilizatie trebuiesc alocate si consumate impotante surse de energie.eu nu cred ca o civilizatie extrsterestra ar consuma atata energie sa ajunga la noi doar pt a ne distruge si a ne lua sursele noastre.probabil nici nu le vor ajunge sa se intoarca acasa.sau probabil terra nici macar nu are sursele de energie pe care le doresc.iar daca vor doar sa ne studieze eu nu cred ca vor sa ne si distruga.de ce? Pt ca suntem prea frumosi pt ei.suntem papusa barbie a lor.si cand ai o papusa barbie nu o distrugi ci ai grija de ea.eu tot nu pot sa inteleg de ce umbla in pielea goala daca sunt atat de avansati si detin atata tehnologie.nu sunt in stare sa-si faca haine?cat despre o.z.n. inseamna obiect zburator neidentificat nu face referire la nimic extraterestru.ele pot fi si aparate experimentale ale aviatiei care pot fi mai avansate cu 40 de ani fata de actuala tehnologie folosita la scara mai larga.ele sunt aduse la cunostinta publicului atunci cand e pregatit sa le accepte.

    RăspundețiȘtergere
  8. A nu se confunda extraterestrii buni de diavoli.Nu sunt unul si acelasi. Oznuri luminoase sunt peste tot rareori se mai arata si in planul fizic pentru a pregăti populația pentru timpul când vor sosi pe pământ.Dar mai este pana atunci nu acum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Uitati-va si la filmul :inger rus filmul 1 seria 1.Vorbeste despre extraterestri si de vremurile de pe urma cand ne vom uita dupa ei sa ne salveze.Noi ne putem salva sufletele;in rest cum vrea Domnul Dumnezeul nostru.MM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria,daca ati fi urmarit intreg filmul Ingerul Rus,ati fi vazut ca baietelul vorbeste de fapt de total altceva:el zice de vremurile din urma,cand extraterestri vor ateriza aici invitati de oameni,isi vor aranja ambasade si centre de vindecare,unde vor chema oamenii pentru a-i "insanatosi".Insa cei care vor intra in acele centre,vor intra oameni si vor iesi doar ambalaje goale,pentru ca sufletul le va fi luat si stocat de ei.Lucrul asta il spun mai multi sfinti,nu doar acest copilas.Ei vin deghizati in marii salvatori ai omenirii,cand singurul salvator este IISUS.

      Cu respect.O zi buna

      Ștergere
  10. Acum cateva zile am avut un vis,care m-a pus pe ganduri...
    In acel vis ma plimbam cu o persoana de sex feminin(nu o cunosc pe aceasta persoana)si la un moment dat..din cer vad ca vine spre noi f rapid ceva..ca un dreptunghi.Persoana care era cu mine a inceput sa se precipite,sa ii fie teama,dar eu i_am spus sa stea linistita ca a venit dupa mine sa ma ia.
    Apoi am vazut pret de cateva secunde un omulet complet alb,micut de statura,care prin duh imi comunica sa ma grabesc,dar eu tot prin duh i_am spus sa mai stea ca sa_mi iau ramas bun de la cei prezenti acolo(se ma adunasera cateva persoane acolo total necunoscute)
    Omuletul acela tot ma presa sa ma grabesc ca nu mai este timp,dar eu atunci i_am spus ca nu pot sa merg cu el fara baiatul meu(baiatul meu nu era printre cei adunati acolo).
    Atunci,omuletul mi_a spus sa ma duc sa_l mai intreb o data pe baiatul meu daca vrea sa vina si el.....si atunci m_am trezit din vis.
    Stiti f bine ca eu nu cred in extraterestrii.Daca sunt creatii al lui Dumnezeu,sa fie sanatosi si sa locuiasca acolo unde i-a pus Dumnezeu.
    Tind sa cred ca acel omulet a fost un inger.
    Fac apel acum si intreb pe cei care cunosc,despre rapirea Bisericii cand va avea loc?Inainte de necazul cel mare,in mijlocul lui sau la final?
    Dumnezeu sa ne binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răpirea bisericii va fii la finalul trambitei a 7a a maniei lui Dumnezeu. Acum suntem la a 4a.

      Ștergere
    2. Oooo, dar de unde sti Anonim 20 martie 2016, 16:24, ca "suntem la a 4a"?

      Ștergere
    3. Doamnei Liliana :

      Rapirea bisericii: inainte sau dupa Necazul cel Mare? S.


      https://www.youtube.com/watch?v=8us-a-cfDn8


      Rapirea secreta din Apocalipsa :

      https://www.youtube.com/watch?v=fTRZbbykAOU

      Ștergere
    4. Liliana M.si eu am avut un "vis" asemanator cu al tau si nu numai...Stiu ca tu nu crezi inca in extraterestrii si in reancarnare,dar tu nu esti un copil al acestui pamant;tu esti de-a lor,tu esti de-a noastra.
      Scuza-ma ,nu o sa ma semnez.Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
    5. Va multumesc anonimi 16:24si 22:23!
      Pt anonim 01:02,
      Repet din nou,nu cred in reancarnari,extraterestii..
      Tot ce stiu eu ,e ca sunt un copil al lui Dumnezeu ,ca respect cu sfintenie porunca,,sa nu ai alti dumnezei"
      Eu ma inchin si ma rog numai si numai lui Dumnezeu(nu la icoane,sfinti...)Dar asta nu inseamna ca nu am o afectiune speciala pt acestia.
      Ce mai stiu eu despre mine este ca incep sa simt ca nu mai apartin acestui pamant,ca iubesc pe toata lumea,si ca il astept cu ardoare pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos.
      Cred ca totusi am sa parasesc acest blog,dar inainte de aceasta,vin inaintea Ta Doamne cu o rugaciune:
      Doamne Dumnezeule care esti in ceruri,daca Tu consideri ca acest blog al d-nei Maria,imi face bine,ma face sa mai cresc in credinta,atunci te rog sa ii dai o viziune ,,pt Liliana".Te rog sa ma ierti Doamne ca iti cer asa ceva.Iti multumesc!

      Ștergere
    6. Liliana SINT DEMONI . NU DA CREZARE si roaga-te mai mult si o sa dispara . Ei ISPITESC pe orice om . Visele pot fi ´´ atacate ´´ cu imagini demonice ( extraterestre ) ca demonii testeaza peste tot pe cine sa prinda . Nu te teme dar fi vigilenta arde-i cu rugaciunea . Nu intru in detalii ca nu e locul dar e bine sa stim ca DEMONII vor veni IN MASA( pamintul si TOT universul e plin de ei ) si multi oameni se vor pierde . Noi , cei care stim sa ii infruntam asa cum IISUS HRISTOS a facut-o si sa mergem pe calea cea strimta , chiar daca vom fi prigoniti de antihrist . Sint timpuri DE PREGATIRE si multi nu le iau in calcul ...

      Ștergere
    7. Liliana
      CREDINTA ortodoxa se desavarseste in ispite ....
      19.Iată, v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii, şi peste toată puterea vrăjmaşului, şi nimic nu vă va vătăma.

      Ștergere
    8. Multumesc anonim 16:56,va rog sa va rugati si pt mine.Eu sunt destul de puternica in credinta dar parca simt ca ma lasa puterile....
      Nu cred in extraterestii! Multumesc si tie anonim 17:04.
      Dumnezeu sa ne binecuvanteze!

      Ștergere
    9. Liliana ,
      https://www.youtube.com/watch?v=enZnYCDKUbI

      Ștergere
    10. Nu merge,am incercat sa accesez acest link dar nu apare nimic.

      Ștergere
    11. Doamna Liliana Muresan,daca imi permiteti o sa va dau o mica explicatie.Extraterestri exista si nu sunt nici pe departe asa de "extraterestri"pe cat se dau,mai degraba noi oamenii suntem aceia,pentru ca sufletul nostru a calatorit in multe lumi.Cei care te-au luat in vis fac parte din speciile care fac rapiri de obicei,de aceea a aparut senzatia fireasca de teama,pentru ca de partea"cealalta"noi realizam ce fac ei cu noi.Cei cu nave triunghi m-au vizitat in vis de mai multe ori.Probabil te luau pentru ca aveau nevoie sa te stoarca de ceva energie sau sa mai bage un implant.Fiul dvs era acolo,pentru ca ei niciodata nu rapesc un singur ins,intotdeauna iau intreaga familie,daca ea este compusa din oameni.Repet,nu iau decat OAMENII.
      De ce?Pentru ca NEoamenii nu au suflet,deci nu pot fi sursa de energie pentru ei.Sufletul este ceva specific noua,prin el ne conectam cu Dumnezeu si avem energie nelimitata.Ei au rupt voit aceasta conexiune candva si acum ne folosesc pe noi ca generatoare de energie,ca sa-si incarce"bateriile".

      Ingerii sunt fiinte imateriale,care nu au nici macar sex si care pot sa nu aiba forma umanoida.Ei nu au nevoie de vehicule(ozn-uri)ca sa se deplaseze in spatiu pentru ca sunt deasupra materialului.Persoanele religioase au tendinta sa creada ca fiintele ce ii viziteaza sunt ingeri,pentru ca acest lucru este mai usor de acceptat.Daca sunt ezoteristi,ii vor numi extraterestri benefici.Daca sunt sceptici,vor zice ca au schizofrenie.Adevarul este ca sunt DEMONI.Nu in sensul de structura,ci in sens de comportament,au acele caracteristici demonice.Numai niste fiinte decazute ar putea rapi,viola,implanta,stoarce de energie o fiinta umana,ca apoi sa te arunce ca pe un obiect.Iar cand au nevoie,vor veni din nou.Pentru ei,nu reprezentam decat sursa de hrana,intreaga lor lume se bazeaza pe energia noastra.Ei nu vin de la ani lumina distanta,nici nu"cheltuie"combustibil doar pentru a ne da binete,pentru ca de fapt sunt foarte aproape de noi,in Pamantul eteric.De asta cei care viziteaza astralul primul lucru pe care il vad sunt fiintele spirituale decazute: demoni,luciferieni,extraterestri.

      Antonia

      Antonia

      Ștergere
  11. Noi nu putem trage concluzii, pentru ca nu prea cunoastem mare lucru despre extraterestri! Deci sa nu ne grabim...

    RăspundețiȘtergere
  12. DOAMNA LILIANA,ACEL OMULEŢ ȘIA DAT SEAMA CĂ EZITAŢI ȘI NU PREA VREŢI SĂ PLECAŢI,ATUNCI EL VA DAT O OPŢIUNE SĂ ÎL MAI ÎNTREBAŢI PE BĂIATUL DUMNEAVOASTRĂ. ATUNCI V-AŢI TREZIT. DACĂ DUMNEAVOASTRĂ DOREAŢI DIN TOT SUFLETUL SĂ PLECAŢI ATUNCI DUMNEAVOASTRĂ NU VĂ MAI TREZEAŢI DIN ACEL "VIS". DUPĂ CUM VEDEŢI LIBERUL ARBITRU SE RESPECTĂ ÎN MOD OBLIGATORIU ȘI UNIVERSAL. ÎNDEMNUL MEU ESTE ALTUL. DECÂT SĂ VĂ DORIŢI SĂ PLECAŢI CU EXTRATEREȘTRII,MAI BINE CU ÎNGERII. CONSIDER CĂ ÎNGERII SUNT MAI EVOLUAŢI CA EXTRATEREȘTRII ȘI NAU NEVOIE DE AUTOAVIOANE. ÎNGERII VĂ VA DUCE DIRECT ÎN INIMA LUI DUMNEZEU,ACOLO UNDE CURGE LAPTE ȘI MIERE,PACE ȘI ARMONIE DUMNEZEIASCĂ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MAI ÎNTÂI ESTE NECESAR SĂ TRĂIM VIAŢA AICI PE PĂMÂNT ȘI SĂ NU NE DESPRINDEM DE EA SUB NICI O FORMĂ INDIFERENT CE NI SE PREZINTĂ DE SUS. POATE E UN PĂCAT CE FAC ACUM DAR E MAI BINE AȘA. SĂ FOLOSIM ACEST TRUP PÂNĂ LA ULTIMA PICĂTURĂ. CĂ ESTE TIMP ȘI DE LUMEA DE DINCOLO. ORICUM NE ÎNDREPTĂM SPRE UN ȘAH-MAT INDIFERENT DE ALEGERILE NOASTRE. LA ALŢII MATUL INTERVINE LA 90,130 DE ANI,SUMA MAXIMĂ DOVEDITĂ DE ȘTIINŢĂ. DAR POATE FI ȘI 200 DE ANI. DEPINDE CE CREDEM NOI. E CAM GREU SĂ NU ÎMBĂTRÂNEȘTI CÂND OGLINA ȘI CARTEA DE IDENTITATE SUNT PRIETENII NOȘTRII. MULŢI SPUN: "STAI AȘA CĂ AM O VÂRSTĂ" ȘI DACĂ AI O VÂRSTĂ CE? TREBUIE NEAPĂRAT SĂ DEZVOLTAŢI O COMPLICAŢIE? NU!!! TREBUIE SĂ CREDEM,SĂ SIMŢIM CĂ SUNTEM VEȘNICI. NU NUMAI CU DUHUL SUNTEM VEȘNICI CI ȘI CU TRUPUL. DAR CINE POATE CREDE ASTA? NIMENI.

      Ștergere
    2. Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa iti dea multa intelepciune draga Gabriel!

      Ștergere
    3. Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa iti dea multa intelepciune draga Gabriel!

      Ștergere
    4. MULŢUMESC LA FEL LILIANA.

      Ștergere
  13. Nu fi sigura ca a fost un inger cu aripi albe , nu asa procedeaza ingerii lui DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamnei Liliana

    Aveti un moment de rascruce interioara . Toate aceste momente de neliniste si intrebari sunt cresteri spirituale , treceti la alt nivel cu alte cuvinte . Cand omul cauta confirmari , are nevoie de lectura buna, de mentori buni, de profesori speciali si de toate formele de arta, religie , etc. Ele sunt izvorul care revigoreaza fiinta . Nu stiu daca ati ajuns vreodata la biserica de la Draganescu , din judetul Giurgiu , biserica pictata de Arsenie Boca .Sunt mii de imagini acolo care te fac să vezi altfel ortodoxia. Picturile acelea le vezi tu, dar, de fapt, ele te privesc pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Continuare ptr. doamna Liliana

    Fix în spatele pangarului este o pictură cu diavoli. Da! Chiar Scaraoțchi, Necuratul, Diavolul în persoană îți aruncă ispitele în față. Sub el stau doi filozofi moderni: Renan și Nietzche.

    Primul spune: „Oamenii l-au creat pe Dumnezeu!”, iar al doilea decretează: „Iar eu l-am omorât!”. Dracul are mâna pe capul unui bărbat ca să-i întunece mintea. Îi spune: „Nu este suflet, totul este biochimie!”. „Ideea este foarte actuală și astăzi. Sunt oameni de știință care susțin că sufletul nu există!” .Înfiorătoare sunt imaginile în care un diavol aruncă oamenilor ideile sale.
    Arsenie Boca, asemenea marilor scriitori de anticipație ca Asimov, H.G Wells sau Jules Verne, a prevăzut viitorul! Astfel, pe zidul dinspre nord al bisericii se pot citi, în 20 de bule, îndemnuri la eutanasie, chirurgie plastică, dezmăț, consum de droguri și alte păcate necunoscute nouă, pe vremea când marele duhovnic le imortaliza pentru veșnicie: „Veniți la noi. Vă dăm libertate cât să vă puteți sinucide. Dacă vreți”, „Cu frumusețea, luați-o după noi, urâtelor...”, „Adevărul? In vino veritas. Stafia filosofilor”. „Aici pe pământ e raiul și iadul. Drogul vă deschide ușile Raiului și porțile balamucului”, „Urâți-vă unii pe alții. Homo homini lupus”.
    Daca vreti sa vedeti pictura neopatristica de la Draganescu , merita sa faceti un drum pana acolo caci imaginile de acolo, mesajul lor îți limpezește sufletul. Te fac să pricepi neînțelegerile tale... Cu drag S.

    RăspundețiȘtergere
  16. MINUNAT DISCURS S. DESĂVÂRȘIT CA ÎNTODEAUNA.

    RăspundețiȘtergere
  17. OZN-uri in forma de scorpion?Daca va exista asa ceva,sigur nu sunt de la extraterestri benefici!!!Nici macar nu exista extraterestri care sa ne vrea binele.Nu mai faceti propaganda demonilor!

    RăspundețiȘtergere