luni, 7 martie 2016

INTERVIU MARIA GHIORGHIU , GAZETA DE SPANIA !


Maria Ghiorghiu, femeia care se intalneste cu Dumnezeu !

Maria_Ghiorghiu_femeia_care_se_intalneste_cu_Dumnezeu

“Încă de mic copil, primeam astfel de MESAJE DIVINE, dar nu realizam de unde vin, le credeam vise sau pure întamplari. Cand le spuneam părintilor câte ceva care se adeverea, ma intrebau de unde stiu. Iar eu le spuneam sincer că am ghicit…” Un interviu cu Maria Ghiorghiu!


Ana Magdin: Doamna Maria Ghiorghiu, când ați început să primiți mesaje de la Dumnezeu și de la Duhul  Sfânt?
 Maria Ghiorghiu: Încă de mic copil, primeam astfel de MESAJE DIVINE, dar nu realizam de unde vin, le credeam vise sau pure întamplari. Cand le spuneam părintilor câte ceva care se adeverea, ma intrebau de unde stiu. Iar eu le spuneam sincer că…am ghicit. În 1997, mi-am pierdut cea mai draga si cea ma scumpa ființă de pe Pământ, pe MAMA! A murit intr-un accident de masina, desi mergea pe jos pe marginea drumului de țară. Un sofer beat si cu viteza mare, a dat peste ea si sora mea, precum si peste nepotica de 3 anisori pe atunci. Cu doua ore inainte am avut un vis, in care am vazut tot accidentul. Apoi am mai vazut si cum bunica mea, a cazut cu caldarea de cenusa in curte si a murit sufocata, cu doar cateva ore inainte de a se intampla nenorocirea. Asa am relizat ca de fapt, nu sunt intamplari, ci ADEVARUL LUI DUMNEZEU, pe care eu ÎL cerusem de la IISUS HRISTOS, ca sa fiu O DOVADA VIE, a necredintei sotului meu, care era un ATEU convins pe atunci.
Ana Magdin: De ce credeți că ați fost aleasă?
 Maria Ghiorghiu: M-am rugat, l-am implorat pe IISUS HRISTOS, ca sa faca din mine DOVADA VIE a necredinței sotului meu, si apoi a LUMII întregi. I-am promis, I-am jurat ca voi face toate câte îmi va porunci. Apoi încetul cu încetul, am început a primi MESAJE DIVINE, pe care le auzeam asa precum ne auzim noi oamenii, unii pe altii. Din acest moment, DUMNEZEU a revarsat si DARUL SAU peste mine roaba SA. Am fost aleasă pentru a intoarce OAMENII la CREDINȚĂ, relatând toate câte BUNUL DUMNEZEU imi arata, poruncindu-mi sa le scriu si sa le dăruiesc semenilor, deoarece în DAR am primit si in DAR sa le dau.
Ana Magdin: Care credeți că este misiunea dvs pentru români și pentru România?
  Maria Ghiorghiu: MISIUNEA mea pentru români, pentru România, si pentru toata omenirea de pe tot Pământul, este aceea de a convinge că DUMNEZEU EXISTA, ca MAICA DOMNULUI EXISTA, ca toate cate sunt scrise in SFINTELE EVANGHELII sunt adevarate. PILDELE din SFANTA EVANGHELIE, le-am trait live pe cele mai importante. Am fost luata din trup, si intoarsa in timp cu 2000 de ani in urma, unde am vazut cu ochii mei, NASTEREA LUI IISUS HRISTOS, PĂTIMIRILE SALE, RASTIGNIREA SA, INGROPAREA SI INVIEREA SA, TAIEREA CAPULUI SFÂNTULUI IOAN BOTEZATORUL, ADORMIREA MAICII DOMNULUI, LUMINA care vine in fiecare an in SAMBATA INVIERII DOMNULUI, TULBURAREA APEI IORDANULUI, IORDANUL cum s-a întors înapoi, DUHUL SFANT prezent la BOTEZUL DOMNULUI, etc etc. MISIUNEA mea, este aceea de a pregati CALEA VENIRII A DOUA, a MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, care va veni in NOUL SĂU IERUSALIM, România. Dar mai inainte ca EL, sa vina pe norii CERULUI, DUMNEZEU va trimite O PRUNCĂ cu numele de ȘAPTE, care se va naste numai din DUHUL SFÂNT. ȘAPTE se va naste intr-o JOI MARE, din saptamana PATIMILOR, nu mi s-a spus si anul. Stiu cine o va naste din DUHUL SFANT, dar nu am voie sa spun deocamdata. ȘAPTE va pregati OMENIREA pentru venirea TATALUI SĂU, IISUS HRISTOS, si va adeveri cele scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFÂNT. Cititi articolul de pe BLOGUL meu, in care scriu aproape totul despre ȘAPTE PRUNCA LUI DUMNEZEU: Noaptea de 2 -3 Iulie 2005, ora 0,15… !
Ana Magdin: Dacă toate aceste mesaje sunt ca să ajute oamenii, de ce nu vă apare locul, data, ora…?
 Maria Ghiorghiu: Toate MESAJELE sunt pentru intreaga OMENIRE, si sunt din toate domeniile. În timp mai scurt sau mai lung, ele se adeveresc întocmai. Faptul ca nu mi se spune intotdeauna locul, data și ora unde se vor produce EVENIMENTELE bune sau mai puțin bune, este pentru ca să se împlinească VOIA LUI DUMNEZEU, si acestea sa fie spre luarea aminte a celor care au citit, sau au auzit cele relatate de mine, si s-au convins ca s-au adeverit. Daca s-ar sti locul si ziua si ora, oamenii vor fugi din calea dezastrelor si astfel, nu se vor mai implini cele scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFÂNT. Asa cum si IISUS HRISTOS, pe Cruce fiind rastignit S-a rugat așa :„ Părintele meu, de este cu putință, treacă de la mine paharul acesta; însă nu precum voi eu, ci precum tu” (Math., 26,39). Omenirea trebuie să se intoarca la DUMNEZEU din dragoste si de buna voie, fiind convinsi de adeverirea a toate cate scriu.
Ana Magdin: De ce nu faceți viziuni și oamenilor care au nevoie să-i ajutați? Nu aveți voie sau nu aveți acest dar?
 Maria Ghiorghiu: Ca sa ajut oamenii, nu trebuie sa fiu inzestrata cu VIZIUNI ce-i privesc personal. DUMNEZEU nu m-a înzestrat cu un astfel de DAR, pentru toti oamenii. DUMNEZEU imi arata ce se va intampla cu anumiti oameni politici sau nu, dar care sunt arhi cunoscuti în Lume si în ROMÂNIA, si care oameni lucreaza in diferite domenii, dar se bucura de o mare popularitate. Pot sa-mi ajut SEMENII prin RUGACIUNEA mea, catre BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI. Am ajutat si voi ajuta intotdeauna pe SEMENII mei, cu RUGACIUNILE mele pentru ei, si cu SFATURILE pe care ei mi le cer, iar eu, sub INSUFLAREA DUHULUI SFANT, le raspund cu dragoste fiecaruia, in limita timpului liber, dar toti primesc raspuns. Chiar si persoanele care sunt grav si incurabil bolnave, daca IL implor pe BUNUL DUMNEZEU ca sa-i ajute, DUMNEZEU imi aude RUGACIUNEA si-i ajuta pe ei, la RUGACIUNEA mea. Am vazut odată pe DUMNEZEU TATAL pe TRONUL PREA SFINTEI TREIMI, in timp ce ma rugam. CERUL s-a deschis, tot ce era zid sau obstacol au disparut, si vedeam CERUL albastru violet catifelat, iar o punte de Lumina alba stralucitoare, s-a intins de la mine, din camera mea, si pana la DUMNEZEU TATAL CEL CERESC, care ma privea si si-a pus MÂNA SA dreapta la urechea SA dreapta, a facut-o pâlnie, si S-a aplecat inspre mine, iar eu vedeam cum ale mele cuvinte din Rugaciune, se transformau in mici cerculete aurii de lumina stralucitoare, cat un bob de mazare, si plecau de la mine, pe puntea de Lumina alba, pâna în urechea dreapta a TATALUI CERESC. Asa precum cad frunzele toamna din copaci, asa de multe cerculete aurii, care erau cuvintele mele, urcau ca atrase de un magnet in urechea TATALUI CERESC. Dovada ca imi ajut SEMENII cu RUGACIUNILE mele, stau COMENTARIILE de pe BLOGUL meu, DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,  http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/
Ana Magdin: Cum este o zi din viața Mariei Ghiorghiu?
 Maria Ghiorgiu: O zi din viața mea: Dimineața ma trezesc la 6,30, pregatesc micul dejun sotului meu, si fiicei mele care pleaca la serviciu, apoi imi fac RUGACIUNEA, lucrez la BIROUL de acasa, si totodata merg la piață, fac cumparaturi, gatesc, spal, calc, am grija de nepotica mea de doar 1 an si jumatate. Seara, după ce le dau celor dragi toate cate au nevoie, ma retrag in camera mea, in coltisorul meu de Rai, cum imi place mie sa spun. Aici ma rog ore in sir, scriu pe BLOG, raspund cititorilor si celor care au nevoie de un sfat, ca sa treaca peste necazuri. Pe la ora 2,30-3 noaptea, ma culc si eu, iar peste 3-4 ore, o iau din nou de la capat. Somnul meu, este foarte puțin, dar indeajuns pentru mine, si chiar in aceste puține ore de somn, sunt trezita de LUMINA LUI DUMNEZEU, ca sa scriu toate cate EL voieste, si pe care le vad aproape toate, numai cu ochii inchiși fiind. De cate ori scriu, O LUMINA alba, albastra, aurie sau verde, ori roșie, sta pe mana mea, sau pe tastatura, iar atunci cand ceva nu inteleg, imi graieste cu glas tare, pe care doar eu il aud, si-mi spune ce sa scriu, si cum sa scriu.
Ana Magdin: Mergeti la biserică în fiecare duminica?
 Maria Ghioghiu: Sunt un om obisnuit ! Sunt un om ca oricare altul, căruia DUMNEZEU i-a dat acest DAR minunat, de a aduce LUMEA la CREDINȚĂ.
Cand am cerut de la IISUS ca sa faca din mine DOVADA VIE a necredintei sotului meu si apoi a Lumii intregi, nu am stiut ce cer. Pe parcursul a 18 ani, mi-am dat seama că tot ce am cerut, MANTUITORUL mi-a darut si inca mult mai mult. Iar eu I-am jurat CREDINȚĂ si IUBIRE, si I-am promis ca voi apăra al SAU CUVANT,chiar cu pretul vietii mele.
Mi-a poruncit ca sa scriu toate cate mi-a spus si aratat, sa le impartasesc SEMENILOR si astfel sa-i aduc la CREDINȚA, iar eu asta fac acum. Oblojesc ranile inimii si sufletului Semenilor mei, intarindu-i in CREDINTA, si dându-le NADEJDE si SPERANTA ca si maine mai este o zi si va fi mai buna, mai frumoasa. Sa nu treaca o zi dragilor, fara ca sa faceti o bucurie cat de mica, unui om necajit si amărât, fara ca sa miluiti cu ceva pe cineva.
Duminica pe la ora 8,45-9 dimineata, merg la SFANTA BISERICA, la SFANTA si Dumnezeiasca LITURGHIE, unde am locsorul meu, langa DASCAL in strana, unde impreuna cantam si dam raspunsurile la PREOT, iar la final citesc de fiecare data si CAZANIA, care cuprinde explicarea SFINTEI EVANGHELII din acea zi, precum si multe sfaturi si povete din CERUL SFANT.
Vad adesea in timpul SFINTEI si DUMNEZEIESTII LITURGHII, cum DUHUL SFANT coboara in SFANTUL ALTAR, vad cum SFINTII si INGERII coboara in SFANTA BISERICA, îi vad cu ochii liberi. Vad si aud glas in acelasi timp, si trebuie sa scot din poseta agenda si sa-mi notez discret, ceea ce mi s-a spus si vazut, chiar daca sunt in SFANTA BISEIRCA.
De cand am inceput ca sa apar pe la diverse posturi TV, oamenii ma recunosc pe strada si se bucura, si chiar ma intreaba daca eu sunt. Fireste sunt si oameni care nu cred in ceea ce eu scriu, iar acestia evita sa ma intrebe ceva. De cand am inceput sa devin o persona publica, PRIETENII cei multi, s-au dat la fund, crezand ca am luat-o razna. Cei care mi-au ramas din cei vechi, îi pot numara pe degete, si tot imi mai raman degete.
Dara eu ma rog si pentru ei, ca sa fie luminati de DUHUL SFANT si sa se convinga de ADEVARUL LUI DUMNEZEU.
In concluzie, imi doresc din toata inima si din tot sufletul meu, ca sa ma fac auzita in Lumea intreaga, nu pentru faima, nu pentru bani, ci pentru a-mi putea ajuta SEMENII, ca sa se intoarca la HRISTOS si MAICA DOMNULUI.
Ana Magdin: Ce vă doriți pentru sufletul dumneavoastră?
Maria Ghiorghiu: Îmi doresc ca sa gasesc oameni cu suflet bun si plin de DRAGOSTE INTRU HRISTOS, si sa pot scoate CARTI, in care sa public toate cate am scris si voi mai scrie, pentru ca sa nu se piarda ADEVARUL DUHULUI SFANT. Si pentru ca nu cumva, cineva sa ma acuze ca vreau sa fac bani, spun de pe acum cu mâna pe inima, că BANII obtinuti din vanzarea CARTILOR, îi voi dona pentru saracii din LUMEA intreaga care sufera de sete, sufera de foame si frig. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI S-ar bucura ca sa se gaseasca astfel de oameni, care sa ma ajute sa strang buchet, buchete din GRAIUL si ADEVARUL SĂU, in CARTI care sa ajunga in mainile Semenilor nostri.
As dori sa mai adaug că, acum in viata mea de toate zilele, imi place cel mai mult ca sa am timp sa scriu din cele circa 200 de caiete, precum si cele la zi, si după aceea, sa fiu si mama, si bunica, si sotie, si sa si lucrez la Biroul de acasa. Am doi copii, baiatul student inca la FIZICA cu multe diplome dobandite in fara, iar fata casatorita, de profesie AVOCATA, ca si sotul meu. Baiatul meu, isi doreste sa faca un MASTER in strainatate, in FIZICA si ASTRONOMIE, acum fiind in ultimul an si la a doua Facultate, prima absolvita, fiind limbi straine, engleza -franceza.
Ana Magdin: Adunâd tot ce vi s-a arătat pâna acum, cum credeți că este România pentru Dumnezeu, cum credeți că va fi viața în România?
 Maria Ghiorghiu: Adunând MESAJELE din cele peste 200 de caiete scrise din 1997 si până în prezent, ROMÂNIA este ȚARA DUHULUI SFÂNT, asa cum chiar acum mi-a grait un glas din CER, chiar acum cand dadeam raspunsul la aceasta intrebare. Dar am si un articol in acest sens: Noaptea de 4 – 5 Octombrie 2014, ora 3,00! ROMÂNIA! ROMÂNIA, ŢARA SFÂNTĂ A LUI DUMNEZEU ! ROMÂNIA, GRADINA MAICII DOMNULUI ! ROMÂNIA, VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM ! ROMÂNIA, ŢARA SFÂNTĂ ÎN CARE MÂNTUITORUL VA VENI PE NORII CERULUI! Aceasta este ROMÂNIA zilelor noastre ! „Dragii mei, în timp ce scriam aici pe blog, la articolul anterior, ochii mi se închid o clipă, şi astfel văd cu ei închişi, un Cer de noapte, iar pe Cer, Mare Minune! Pe Bolta cerească fratilor, într-o lumină albastră violet, a apărut O Inimă mare roşie: Apoi, după această inimă mare rosie, a apărut Harta României : … Şi ca să fim convinsi de Adevărul Lui Dumnezeu, în faţa inimii si a Hărtii României, a apărut din senin, Duhul Cel Prea Sfânt, sub Chip de Porumbel, cu Aripile-I întinse, aşa : … Totul era aievea, anume pentru noi românii, dar şi pentru fratii nostri, de pe tot cuprinsul globului pământesc, ca sa ne întărim în Credinţă şi să credem în Cuvântul Lui Dumnezeu ! Să fim convinşi că România, este deja Grădina MAICII DOMNULUI, precum şi ŢARA DUHULUI CELUI PREA SFÂNT ! Ţara aleasă de Dumnezeu,pentru venirea Lui Iisus Hristos pe Pământ…” Continuarea pe blog…
Ana Magdin: Vom avea cutremure devastatoare, războaie, foamete, boli…?
 Maria Ghiorghiu: Vom avea un CUTREMUR DEVASTATOR, asa cum scriam nu de mult intr-un articol: „Noaptea de 25 -26 Ianuarie 2016, ora 0,45! Dragii mei, Daca anul trecut în 2015 scriam (si nu de la mine, ci de la DUHUL CEL PREA SFÂNT) că în România nu va fi niciun CUTREMUR DEVASTATOR, iata dragilor, că nu pot spune acelasi lucru si in acest an 2016. Am rămas si eu uimită, si m-am cutremurat la propriu, la auzul acestor cuvinte, chiar acum, in aceasta noapte, când scriam aici pe Blog. Nu pot să vă mint, sau să vă ascund acest MESAJ, primit chiar acum ,la ora 0,45. Deci, în timp ce scriam aici pe Blog, aud o conversatie intre două glasuri: Citez: “Despre România, se spune că, nu va fi niciun Cutremur Devastator! Dar un alt glas dragii mei, vine foarte repede cu o replică:  Va fi lovită iar, de un Cutremur Devastator !” Continuarea pe blog…!
Ana Magdin: Ce vă doriti să faceți pentru oameni și nu puteți?
Maria Ghiorghiu: Îmi doresc pentru intreaga OMENIRE de pe pământ, ca sa-i pot convinge că DUMNEZEU EXISTA, si ca nu cere de la noi, decât DRAGOSTE. Atât, DRAGOSTE sufleteasca. Nu poti spune ca-L iubesti pe DUMNEZEU, daca pe Aproapele tau, îl urasti si nu-ti faci mila cu el. Maica Domnului a apărut pe Cer si mi-a spus: IUBIȚI-VĂ ÎNTRE VOI! Îmi doresc ca toti cei care citesc toate câte scriu, sa fie pe deplin convinsi, că nu de la mine scriu, ci numai de la DUHUL SFANT, care-mi spune mie toate. Nu doresc faima, nu doresc bogatii de niciun fel,m-am lepădat de tot ce este lumesc, si ma bucur de strictul necesar atât cât sa traiesc modest. Tocmai din acest motiv, imi doresc ca Oamenii sa creada in toate cate scriu de la DUMNEZEU, si sa se indrepte spre CREDINȚĂ cu toata inima si cu tot sufletul. Imi doresc ca LUMEA sa fie mai buna, mai miloasa si sa guste fiecare om din PAHARUL DRAGOSTEI DIVINE, asa cum mi S-a dat mie de IMPARATUL CERESC, ca sa beau din POTIRUL SFANT, din APA VIE a Vietii sufletului, din care daruiesc cu fiecare cuvant scris, cu fiecare virgulă, cu fiecare gand, Semenilor nostri, chiar daca majoritatea dintre ei, arunca in mine, si prin mine, in CUVANTUL LUI DUMNEZEU, cu pietre si cu oțet si fiere. Dar eu ma rog si pentru acestia ca sa fie adusi la LUMINA LUI IISUS HRISTOS.
Ana Magdin: Cum este lumea de dincolo, unde ne pleacă cei dragi, cum este viața pentru ei acolo unde se duc?
 Maria Ghiorghiu: LUMEA CEA VESNICA EXISTA! Exista RAIUL LUI DUMNEZEU, EXISTA IADUL in care multe suflete se osandesc pe vecie sau nu. Depinde de RUGACIUNILE celor ramasi in viata. Iata un articol scris de mine, despre RAIUL LUI DUMNEZEU: Noapte de 31 Mai – 1 Iunie 2015, ora 2,30! „Dragii mei, in această noapte dragilor, după ce mi-am terminat Rugaciunea, fireste, m-am culcat si stateam cu ochii închisi ca sa adorm. Numai că, ceva uimitor se intampla. Vad dragii mei cu ochii inchisi fiind, cum coboară un alt Cer din Cerul noptii obisnuite. Era un Cer de noapte albastra violet, o noapte catifelata si plină de stralucire. Acest CER DUMNEZEIESC mi-a adus GRADINA RAIULUI LUI DUMNEZEU si al Maicii Domnului în camera mea. Nu mai aveam plafon, ci un alt Cer decât cel obisnuit. Asa cum stralucesc Stelele noaptea pe Cerul senin, de o mie de ori mai mult, stralucea RAIUL LUI DUMNEZEU. Pomi de un verde stralucitor, mai închis sau mai deschis, flori dumnezeiesti de frumoase si de toate culorile curcubeului, iarba verde în care se oglindeau razele unui alt Soare, un Soare numai al GRADINII RAIULUI; râuri de apă de culoarea Cerului senin, care prin susurul lor, acompaniau Îngerii, care aduc Slava Lui Dumnezeu si Maicii Domnului prin Cântecele lor. Dragilor, asa precum straluceste Soarele, printre toate aceste Minuni din Cerul Gradinii Raiului, straluceau norisori ovali şi aurii cu stralucire de Soare. Toate treceau prin faţa ochilor mei închisi, precum trec imaginile la TV. Daca as fi intins un braţ, as fi putut atinge toate aceste frumuseti Ceresti. Eram dragilor absorbită pur si simplu de acest CER, ce tinea în el Grădina Raiului. În mijlocul RAIULUI, O vad pe MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS în braţe, în carne si oase, cu vesminte rosii catifelate si pline de stralucire. Maica Domnului era înconjurată de O Lumina alba stralucitoare, si statea jos în mijlocul Florilor din Gradina Raiului, ţinând la pieptul Său pe Pruncul Iisus.
Atunci cand plecam din aceasta viata, plecam insotiti de INGERUL PĂZITOR care se lupta cu DUHURILE rele, pentru a ne scapa de IAD.
Dumnezeu a voit ca noi sa ne nastem, pentru a ne mantui sufletul. Fiecare om, este trimis pe Lume si in Lume, cu un anume scop. Fiecare are rolul lui, bine definit de acolo de SUS. Depinde de fiecare dintre noi, ce alegem: a trai in belsug si-n desfranare, sau a trai după PORUNCILE LUI DUMNEZEU. Ne nastem o singura data si murim cu trupul o singura data. MESAJ DIVIN: NU NE NASTEM DE DOUĂ ORI !
Am scris un articol despre cum arata Sufletul:Dumnezeu există – Mărturii.: CUM ARATĂ SUFLETUL
Bunica mea după mama, mi-a apărut de multe ori in vis, si ma ruga plangand ca s-o scot din intuneric, cu RUGACIUNILE MELE, căci sta in intuneric.
M-am rugat cativa ani la rand pentru BUNICA si o vedeam intr-o camera umeda, ingusta si intunecata, o cunosteam doar după glas, nu-i vedeam chipul, dar RUGACIUNILE mele, au ajutat-o sa iasa la LUMINA, pana la urma. BUNICA mea, a fost scoasa total din intuneric, din beciul iadului, cu ajutorul Rugaciunii mele, pe parcursul a 2 ani. DUMNEZEU mi-a aratat aceasta,TATAL meu, s-a intors din morti ca sa ne spuna cum este DINCOLO. Iata articolul:S-a întors din Morţi, ca să ne povesteasca cum este pe lumea cealalta. S-a întors din Morţi, ca să ne povesteasca cum este pe Tărâmul Veşniciei! ÎNTORS DIN MORŢI CU SUFLETUL, RĂSPUNDE LA ÎNTREBĂRI ŞI NE SPUNE , CUM …
SI DE IADUL FOCULUI, NU VEI SCAPA ! Dimineata de 13 mai 2006, ma trezeste un glas, care spune asa: “SI DE IADUL FOCULUI, NU VEI SCAPA !”(clipa in care, vad cu ochii inchisi, O GROAPA, IMENSA, A CARUI MARGINE NU SE VEDEA. Aceasta groapa, era UN FOC VESNIC, si din care FOC, IESEAU LIMBI DE FOC, CA SA PRINDA PE CEI CE ERAU ARUNCATI ACOLO. VAD, PLUTIND, IN AER, DEASUPRA FOCULUI VESNIC, UN TRUP GOL, VIU, CARE CAUTA CU DISPERARE, SA SE AGATE DE CEVA DIN AER, dar nu avea, de ce sa se prinda, ci cadea cu viteza, spre FOCUL IADULUI, care ca o caracatita, isi intindea LIMBILE DE FOC, atragea, acel necajit trup gol, golut, si-l inghitea, pur si simplu. Tipa tare acest suflet, care era prins intre LIMBILE DE FOC, dadea din maini, prin aer, DAR NU ERA CINE SA-L SCAPE DE FOCUL GHEENEI, DE FOCUL CEL VESNIC. Cerul, deasupra FOCUL GHEENEI, era tot ca din foc, era ,rosu-portocaliu. Acum, aud un glas, care spune uimit: “ESTE SOCANT “!  Da, fratii mei, IADUL EXISTA! Faceti numai lucruri bune, placute LUI DUMNEZEU SI MAICII DOMNULUI, si veti scapa de FOCUL IADULUI. Credeti-ma, m-am cutremurat, la cele vazute si auzite, mult timp, aveam in mintea mea aceste imagini si aceste cuvinte infricosatoare. Toate sunt la fel. Si atunci, la ce bun , sa ne uram unii pe altii, si sa ne adunam comori pe Pamant? FAPTELE BUNE, CREDINTA SI RUGACIUNEA, ne vor scapa de FOCUL CEL VESNIC!
Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!
Maria Ghiorghiu: Dragi români, oriunde va aflati, in orice coltisor al Pământului, sa nu uitati ca DUMNEZEU si MAICUȚA DOMNULUI EXISTA, si cu adevarat IISUS HRISTOS, S-A RASTIGNIT pentru pacatele noastre. Chiar daca acolo unde va aflati, nu exista O BISERICA care sa va reprezinte RELIGIA din care faceti parte, rugati-vă in gandul vostru, cu inima si cu sufletul, rugati-va cu glas sau fara glas, acasa sau la serviciu, vorbiti cu DUMNEZEU si cu MĂICUȚA DOMNULUI, asa precum ati vorbi cu cel mai bun PRIETEN al vostru, nu aveti neaparata nevoie de RUGACIUNI sofisticate, ci deschideti-va inima, si vorbiti cu DIVINITATEA.Va va auzi cu siguranță si vă va ajuta. Spuneti in gandul vostru, atunci cand nu aveti timp de RIUGACIIUNE mai multa, spuneti asa pe tot timpul zilei:DOAMNE IISUSE HRISTOASE, MILOSTIV FII MIE PĂCATOSUL!
Si urmariti zi si noapte Blogul meu, http://DUMNEZEU EXISTA -MARTURII.blogspot .ro
Numai aici,veti gasi ADEVARUL LUI DUMNEZEU, asa cum imi este grait de sus, de DUHUL CEL PREA SFANT.
Interviu realizat de Ana Moroșanu Magdin și Geo

51 de comentarii:

 1. SPANIA E ŢARA MEA FAVORITĂ.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca intri pe google earth ai si dai un zoom pe spania ai sa observi ca relieful acestei tari descrie chipul lui isus hristos chiar cu coroana de spini pe cap si privind in jos.

   Ștergere
 2. Ghiorghiu Maria inca te mai CREZI cea mai puternica?!?

  RăspundețiȘtergere
 3. Intru pe acest blog deoarece nu IMI place ca sa M.A. plictisesc iar plus IMI plac provocarile si VA anunt pe toti ca EU SUNT DOMNUL si care nu cumva sa va inchinati altuia altfel in IAD VA arunc de la A La Z!?! Te oftici cumva Ghiorghiu Maria?!?

  RăspundețiȘtergere
 4. Ghiorghiu Maria in MAREA ZI VA explic ce este cu "re-venirea pe norii Cerului" ca sunteti 7 miliarde de tare prostuti pe acest Pamant!?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai mare grija,nu te juca cu, cuvintele stimabile"domn"!

   Ștergere
 5. Tu vorbeste cu cine vrei ca cu un prieten iar cu MINE vorbesti ca cu un DOMN SUPREM!?! Nu ai merite deosebite sau speciale ca sa IMI vorbesti altfel!?! Ce isi face omul(Ghiorghiu Maria) cu mana lui ...!?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Medicamentele ti le-ai luat? Vezi ca daca nu-ti respecti tratamentul ai sa devii Lucifer in persoana....

   Ștergere
 6. Blocati-l pe acest dezaxat, doamna Maria , este blogul dvs. in care expuneti viziunile pe care le aveti . Nu mai permiteti ca cineva sa intre cu bocancii in casa dvs. Misiunea pe care o aveti nu trebuie sa se intersecteze cu aceste comentarii toxice , de altfel , cine intra sau iese de pe acest bloc trebuie sa o faca in varful picioarelor , fara a impune propriile idei sau a starni polemica . S

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu sa-l blochez! Dar nu-i voi mai publica MESAJELE. Daca voi stiti dragilor, cum sa-i blochez accesul pe BLOGUL meu, va rog din suflet sa-mi explicati cum si o voi face! Cu dragoste,Maria

   Ștergere
  2. Ati mai spus ca nu-l mai publicati si o faceti in continuare. Pana aflati cum il puteti bloca incercati sa nu-i mai publicati postatile. Serios, dar nu cred ca noi, ceilalti, trebuie sa ne "delectam", in mare parte, cu postarile acestui ins,ale lui Gabriel si altii... Consider ca sectiunea de comentarii trebuie sa ne ofere sansa de a invata ceva, de a gasi raspunsuri la intrebarile care ne framanta, de a gasi alinare. Cand intru pe acest blog vreau sa-mi gasesc linistea. Nu cred ca procedati corect fata de cei care chiar au ceva de spus, care chiar au cei 7 ani de acasa. Incercati macar sa pastrati un echilibru intre mesajele pozitive/negative, intre cele care ne ajuta si cele care sunt aberatii. Multumesc.

   Ștergere
  3. Centru de ajutor=Gestionați va blogul= Controlați accesul la blogul dvs = Eliminați accesul la blogul dvs = Dacă nu mai vreți ca cineva sa aibă accesul la blogul dvs îi puteți elimina accesul:1,2,3,4, = dați clic pe Eliminați acest utilizator X din dreptul numelui persoanei pe care vreți s o eliminați

   Încercați așa și vedeți dacă reușiți.intrebatil pe băiatul dvs.băieții se pricep mai bine decât noi fetele:)) poate reușiți și scăpați de omul ăsta.

   Ștergere
  4. Acolo la cOmentarii, unde apare comentul, selectezi mesajul lui, iar apoi selectezi spam, de sus din fereastra.ii selectezi mesajul dand click in casuta din dreptul mesajului.

   Ștergere

  5. Eliminați accesul la blogul dvs.
   Dacă nu mai vreți ca cineva să aibă acces la blogul dvs., îi puteți elimina accesul.

   Conectați-vă la Blogger.
   Selectați blogul pe care vreți să-l editați.
   Dați clic pe Setări > De bază > Permisiuni din meniul din stânga.
   În secțiunea „Cititorii blogului”, dați clic pe Editați > Numai acești cititori.
   Dați clic pe Eliminați acest utilizator din dreptul numelui persoanei pe care vreți s-o eliminați.

   Ștergere
  6. Multmuesc frumos,pentru sfaturi. Am sa incerc. Doamne Ajuta.

   Ștergere
 7. Boala de care sufera acest individ, care e prezent pe toate site-urile zi si noapte, se chiama schizofrenie paranoida. Frecvente în schizofrenia paranoidă sunt senzaţia de măreţie, un sentiment de posedare a adevărului absolut sau a soluţiei unice la problemele lumii. Un schizofrenic paranoic are un sistem complex de idei bizare, care este, de obicei, organizat în jurul unor teme coerente care implică persecuţia sau conspiraţiile unor forţe puternice, secrete. Aceste persoane nu lasa garda jos niciodata. Cauta si gasesc intotdeauna indicii ca restul sunt impotriva lor. Pot fi agresivi si certareti cu altii. Pacientii cu aceasta tulburare sunt cunoscuti pentru tendinta lor de a deveni violenti. O parte din simptomele bolii sunt: halucinatiile, idei delirante , idei de persecutie ,idei de grandoare: persoana crede ca are puteri speciale, ca este un geniu sau o persoana faimoasa ori foarte bogata , idei religioase: persoana crede ca are o relatie speciala cu Dumnezeu, ca are anumite puteri sau chiar crede ca este Dumnezeu/Isus/Fecioara Maria , idei somatice, idei de control , etc. S.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine zice acela este, zice intelepciunea stramoseasca, prezenta in toate culturile lumii, probabil dinainte de Iisus. Dar probabil domnia ta nici in intelepciunea stramoseasca nu crezi, de aia te autocaracterizezi asa drastic.

   Ștergere
  2. Ca o curiozitate....stiati ca persoanele oarbe nu pot fi schizofrenice?

   Ștergere
  3. Interesnta informative Anonim 11:03. Ne poti oferi si cateva detalii, evidente? Multumesc

   Ștergere
 8. ANONIM 09:15 ÎMI PLACE FOARTE MULT PSIHIATRIA TA. ÎNSEAMNĂ CĂ IISUS HRISTOS AVEA PROBLEME? ORICUM ȘTIU CĂ OAMENII CU PUTERI AU PROBLEME. DE FAPT ÎNDEMONIZAREA COINCIDE ÎNTODEAUNA CU SCHIZOFRENIA. DOMNULE/DOAMNA PSIHIATRU,EXISTĂ SCHIZOFRENI SMERIŢI? CU STIMĂ ȘI EXCESIVĂ DRAGOSTE.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Gabriel, te rog frumos sa nu mai vorbesti in numele meu. Iar faptul ca acea femeie era bruneta,nu trebuie sa fie tiganca ,cum ai spus tu. TOATE MESAJELE pe care le primesc sunt in romaneste,chiar daca evenimentele se petrec in orice colt al lumii, in care oamenii vorbesc diferite limbi. Asadar, lasa/ma pe mine, sa vorbesc in numele meu. Iar altcineva ,mi-a scris ca ce inseamna fetele, in mesaj: oare ce inseamna??? Inseamna ca este un loc public, in care lucreaza mai multe femei, iar una dintre ele,s-a exprimat cu ...fetele, că doar nu era sa spuna baietii , daca ele erau femei. In privinta DETECTORULUI de MINCIUNI, nu am de ce sa-l fac, la părerea unora dintre care se indoiesc si nu cred. Cine nu crede, nu are decât sa caute in alta parte CUVANTUL LUI DUMNEZEU. Cand va veni momentul, la indicatia Specialistilor in Domeniul Supranaturalui, voi face absolut orice TEST vor vrea. Dar nu la provocarea necredinciosilor. Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
  2. AM ÎNŢELES DOAMNA MARIA. NU AM CREZUT CĂ VOI JIGNI PE CINEVA. VĂ ROG SĂ MĂ IERTAŢI PENTRU TOATE!

   Ștergere
  3. GABRIEL,nu m-ai jignit. Dar consider ca eu trebuie sa spun ce voi face si ce nu voi face. Toate cele bune ! DOAMNE AJUTA !

   Ștergere
 9. Poate aici gasiti ceva mai mult despre setarile unui blog : http://bloggerajutor.robloguri.info/2009/04/cum-sa-faci-setarile-in-blogger.html
  Sunt cazuri in care din diferite motive, un administrator de site doreste sa impiedice o anumita persoana sau un bot, sa ii acceseze domeniul sau o parte a site-ului. O modalitate simpla de a bloca accesul este pe baza de IP :
  https://www.zooku.ro/blog/cum-blochez-una-sau-mai-multe-adrese-ip-folosind-htaccess/
  Iar aici , un tutorial de blocare a adresei IP :
  http://francisc.org/cum-blochezi-un-anumit-ip-sa-ti-viziteze-site-ul/

  RăspundețiȘtergere
 10. Marius Adrian Cretu....ești un nesimțit fără scăpare! !!! Oare Cum arata sufletul tău? ??Rușine omule !!...Doamna Maria e prea buna cu tine

  RăspundețiȘtergere
 11. Draga S, descrierea facuta aici reprezinta cam marea majoritate a omenirii, asta inseamna ca mai toata lumea este schizofrenica? Aratati-mi cine nu se crede in sinea sa cel mai destept, cel mai bun, cel mai credincios, "cel mai cel" dintre toti?!
  Decat sa denigram o persoana care la nivel subtil cere jutor, mai bine am face-o sa constientizeze ca are nevoie de acest ajutor.
  Dumnealui se adreseaza insistent D-nei Maria, probabil ca are nevoie de sfaturile dumneaiei, dar mintea sa refuza sa recunoasca aceasta. Necesar ar fi sa-l aporopiem cu iubire nu cu trimitere la nebuni ca doar toti avem nebuniile noastre pe care le ascundem sub masti de sfinti.
  Eu nu i-as refuza mesajele fiindca n-as sti care-i sunt supararile ca sa-l pot ajuta.
  Nu aveti nici un drept sa cereti nepublicarea mesajelor, caci toti avem minti "bete" cu idei pe intelegerea noastra.
  Asta-i rolul siteului de vindecare a sufletelor ranite, din cauza egourilor exacerbate care le-a stapanit multe vieti traite aici in ignoranta.Da.. stiu multi neaga reincarnarea, este alegerea lor, dar va asigur ca ne vom reincarna pana cand vom invata rabdarea, iubirea, compasiunea si acceptarea alegerilor celorlalti fiindca nu avem cum sa stim ce plan de viata are.
  Orice atac, este un strigat de ajutor! Priviti dincolo de ego, vedeti lumina care ne leaga.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest personaj, nu ,,se adreseaza insistent doamnei Maria '' asa cum afirmati , ci este prezent pe ,,n'' site-uri si este bolnav patologic . Daca sustineti ca vreti sa tot comunicati cu dumnealui , luati legatura cu el pe propriul lui facebook si va veti convinge ca nu se preface , ci e ,,de-a binelea''. Textele pe care le tot flutura, sunt copy paste-uri din cartile altora ! Rolul acestui blog nu e acela de vindecarea lui Marius Cretu care se crede Iisus in persoana , ci cu totul altul . Sunt multi care se cred Napoleon , Stefan cel Mare ...In cele mai importante tratate de schizofrenie , nu se precizeaza care sunt cauzele acestei boli, aparitia ei se datoreaza interactiunii factorilor biologici, psihologici si culturali cu o anumita vulnerabilitate genetic. Daca doriti sa aprofundati , puteti sa cititi si aici : http://www.cuvantul-ortodox.ro/2013/02/12/cauzele-bolii-psihice-psihoza-demonizare-dmitri-avdeev-psihiatrie-duhovnicie/

   Ștergere
 12. Vă urmăresc de un an și patru luni. Miati adus in suflet o raza de lumina catifelata si dulce. Va iubesc din toată inimuoara mea. Vă expediem multe sărutări atât eu cât și puiul meu bolnav de schizofrenie reumatoida,si sper că atât rugăciunile mele și a semenilor noștri să aducă în sufletele noastre pace din staulul lui Dumnezeu facătorul tuturor văzute și nevăzute și mai puţin văzute,Cu drag

  RăspundețiȘtergere
 13. Așa este Maria noastră,să ne ocrotească Dumnezeu pe toată lumea și să ne ferească de rău.

  RăspundețiȘtergere
 14. Auzi TU D.nu crezi ca ti-ai luat nasul la purtare pe blogul altuia,ni-ti este rusine sa faci pe toata lumea nebuna si cu minti"bete".Iti recomand sa-ti deschizi un blog personal si sa scri tot ce-ti tece prin capusorul tau,chiar crezi ca esti in masura sa dai tu sfaturi tuturor......hmmmesti cel putin ciudata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu fi nesimtit Anonim7 martie 2016, 20:34! Asa te adresezi unei doamne? Hmmmm... tu de sensul figurat ai auzit, sau ai lipsit de la ora de romana...

   Ștergere
 15. http://www.dcnews.ro/teorie-incredibila-a-conspiratiei-cum-descrie-un-preot-grec-al-treilea-razboi-mondial-batalia-dintre-iisus-si-lucifer-este-aproape_385086.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa vada toti cate nume ai , ce dedublare bolnava a personalitatii poti avea. Esti infinity , altceva nimic ? :
   https://www.blogger.com/profile/08738135062090567460

   Ștergere
 16. Dna.Maria,va doresc sa aveti o zi minunata,sanatate si toate cele bune sa va daruiasca Dumnezeu La Multi Ani,cu drag Silvia.

  RăspundețiȘtergere
 17. Vă multumesc prieteni dragi, pentru minunatele si sincerele urări pe care mi le-ati adresat ! Vă iubesc cu sufletul, si urez tuturor fetelor,mămicilor, bunicilor, LA MULTI ANI binecuvantati, sub aripile ocrotitoare ale MAICII LUI DUMNEZEU.Să fiti sănătosi ,fericiti si împliniti sufleteste si duhovniceste.Cu dragoste si pretuire ,Maria.

  RăspundețiȘtergere
 18. Imi asum si sunt raspunzatoare pentru ceea ce scriu, dar nu raspund pentru ceea ce cred unii ca inteleg.
  Nu tot ce citim si auzim putem intelege. Daca informatia nu corespunde nivelului nostru de vibratie nu o intelegem la acel moment, dar cu cat iti ridici vibratia se schimba si intelegerea.Puteti recunoaste ca in timpul vietii ati avut si momente de iluminare in care rezolvarea unei probleme a venit ca un "aha,acum am inteles"!
  Ne-ar fi de folos mai degraba sa actionam decat sa reactionam dand ego-ului satisfactie.
  Culegeti doar ce va place, restul inca nu va este de folos!
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. D, te rog sa ne explici(la cei care inca nu stim )cu cuvintele tale si cu intelegerea ta,care este diferenta intre vibratie si intelegere,cunoastere.Ce este de fapt "vibratia"?
   multumesc!
   un anonim

   Ștergere
 19. La mulți ani Doamna Maria va multumesc pentru tot ce ne spuneti.pentru tot ce ne învățați si pentru toată dragostea care ne o dăruiți. Sa fiți sănătoasă si sa aveti numai bucurii fericire si multa iubire din partea celor dragi.niculina

  RăspundețiȘtergere
 20. Uff..,dar am tot scris aici cum am ajuns la aceasta intelegere.
  Pana nu veti deveni acceptare pentru tot ce se intampla in jurul vostru, nu veti avea intelegera ca totul se intampla cu un scop Divin,chiar si aparitia acestei fiinte Marius Cretu,avand rolul sau aici.
  Presupunand ca acest blog este unul spiritual pune la incercare invatarea lectiei Iubirii, acceptand cu iubire si compasiune orice pareri, invatand impreuna sa evoluam.
  Unde este Iubirea aceea neconditionata care este Dumnezeu,
  si care ar trebui sa fie inplantata in noi, atata timp cat sarim unii la gatul celorlalti?
  Am spus-o si o repet! Nimeni si nimic nu apare in fata noastra fara sa ne arate o lectie pe care nu am invat-o!
  Cu cat constientizezi lectiile si le inveti cu atat vibratia creste ,iar intelegerea se schimba.Ce credeai ieri ca reprezinta adevarul tau, astazi este cu totul altul.Vibratia inalta corespunde intelegerii inalte,iar vibratia joasa denota o intelegere limitata la judecati si frici.
  Frica de orice natura ar fi, este o vibratie joasa, daca o constientizezi si iesi din ea automat ti se va schimba vibratia. Iubirea este cea mai inalta vibratie fiindca este insasi Divinitatea. Intelegerea noastra a ceea ce inseamna iubirea,este deformata, crezand ca putem iubi conditionand ca ceilalti sa ne iubeasca.Intelegand ca fiind intr-o stare de iubire tot ce-i in jurul notru este iubire. Primesti ce daruiesti, asta-i lege divina.
  Cati dintre noi reactioneaza cu intelegere si blandete atunci cand avem impresia ca cineva ne jicneste, facandu-l sa inteleaga ca nu se afla intr-o stare de iubire!
  Ohh, inteleg, probabil va intrebati daca eu ma comport astfel!Sincer, mi-ar placea tare mult dar nu am ajuns la acea etapa evolutiva,dar invat, constientizez si incerc sa-mi mentin o vibratie inalta.Problemele de zi cu zi imi scad si mie vibratia , dar constientizand-o pot s-o ridic stiind ca pot s-o fac.Aveti incredere in voi,sunteti mai mult decat ati fost invatati ca sunteti, puterea este in voi, ascultati-va intuitia ca aceasta este Dumnezeu care va vorbeste.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 21. Dragi prieteni, cum credeti voi ca vom invata lectia iubirii, nerecunoscand-o atunci cand este atat de evidenta?
  Fiind atat de binevoitori in a da sfaturi de blocare a unei/unor persoane care striga "ajutor" la nivel subtil;eu imi fac griji pentru voi si nu pentru aceeia care vor sa se schimbe si nu stiu cum s-o faca!
  Aveti impresia ca va protejati? Va inselati!Aceasta lectie va va aparea pana cand o veti intelege.Credeti-ma!
  Am trecut prin asta, si poate deveni extrem de dura daca va incapatanati s-o ignorati.
  Cineva spunea ca acest domn este bolnav-schizofrenic, pai nu-i datoram vindecarea prin oferirea intelegerii noastre? Asta presupunand ca noi avem"CREDINTA"! Oare in ce credem noi, daca alungam pe aproapele cand cere ajutor?
  Eu nu ma simt jicnita ca ne cere sa ne inchinam lui fiindca stiu exact cine anume se exprima prin el, si nu este cel ce este el, doar ca nu este constient de asta.
  Fiti ceea ce sunteti si comportati-va ca atare, nu va mai lasati manipulati de egouri, creand si mai multa discordie si separare!
  Intelegeti odata ca toti formam UNIUNEA/DIVINITATEA,si nu se poate fara toate aspectele Sale, care experimenteaza: nebunia, saracia,necredinta,iluminarea, bucuria,tristetea s.a.m.d.
  Pentru Dumnezeu!!! Chiar nu reusiti sa va deconectati de la acest control mental si sa va conectati la ADEVARATA REALITATE DIVINA?
  Respingandu-l il respingeti pe Dumnezeu!Si intunecatii sunt tot copii LUI Dumnezeu, care s-au pierdut in intuneric,iar acum vad niste luminite undeva si se indreapta catre ele pentru a gasi calea.Cum suntem credinciosi sau spirituali daca le inchidem usa in nas?!
  Vreti sa alungati intunericul?Sa stiti ca nu se poate! Acesta se transforma prin transmutare in Lumina-Iubire, doar prin Lumina-Iubire.Fiti aceasta Lumina care de fapt sunteti, trimiteti Iubirea care de fapt sunteti si acel intuneric de va dilua si va incepe sa straluceasca!
  Intotdeauna ne va aparea cineva care ne arata ce anume avem in interiorul nostru si ce avem de transmutat.La orice opunem rezistenta va persista pana cand vom constientiza, accepta si apoi vom elibera.
  Daca intelegeti acest mesaj inseamna ca intelegerea, vibratia si cunoasterea vi se va schimba, apropo de cineva care vroia sa stie cum poti sa-ti schimbi frecventa de vibratie!
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si totusi intrebarea mea era cu totul alta "D, te rog sa ne explici(la cei care inca nu stim )cu cuvintele tale si cu intelegerea ta,care este diferenta intre vibratie si intelegere,cunoastere.Ce este de fapt "vibratia"?
   Daca se poate prin cuvinte putine...
   multumesc

   Ștergere
 22. SUBSCRIU DRAGĂ DIDONA.

  RăspundețiȘtergere
 23. Nu poti spune in cateva cuvinte ce inseamna vibratia, dar o sa incerc sa sintetizez.
  Asa cum inteleg eu ,vibratia este semnatura energetica a fiecarei fiinte create.Ea este unica precum amprentele la nivel fizic.Vibratia este o reflectare a trairilor interioare (a gandurilor, sentimentelor,convingerilor,etc)
  care este strict individuala.Asa cum fiecare culoare are propria vibratie asa suntem si noi in functie de culoarea care predomina in aura noastra.Cu cat culorile din aura noastra sunt mai luminoase si mai extinse intr-un camp auric care inconjoara corpul fizic, cu atat esti mai conectat cu Sinele tau Inalt-Dumnezeu.
  O Fiinta cu o frecventa vibrational inalta recunoaste divinitatea din ea si din ceilalti si stie ca este o Fiinta de Lumina si Energie. Totul este energie, adica "CHIPUL SI ASEMANAREA DOMNULUI"
  Cu cat devii o fiinta mai luminoasa cu atat vibratia creste iar intelegerea si cunoasterea se schimba deoarece comunicarea cu Divinitatea este mai clara.Constienta devine constienta si stii ca tu esti creatorul propriei realitati,esti practic administratorul vietii tale, nimeni din exterior nu este raspunzator de ce ti se intamla tie.
  Sper ca acesta sa fie raspunsul pe care il doresti, iar daca nu, voi incerca sa reformulez.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 24. Informatie despre vibratia energetica veti gasi pe acest site, pentru cine doreste sa citeasca:

  https://vindecaviata.wordpress.com/2015/02/25/vibratia-ta-energetica-schimba-lumea/

  RăspundețiȘtergere
 25. Da,acesta este raspunsul pe care il doream :)multumesc,mi-a fost de folos.

  RăspundețiȘtergere
 26. http://www.samael.org/idiomas/rumano/paginas/1_quien_samael/quien_samael.htm

  Didona M.A. iubesti sau te mai gandesti ce ... simti?!?

  RăspundețiȘtergere
 27. ÎŢI SPUN EU CĂ TE IUBEȘTE,ȘI TE IUBEȘTE TOATĂ LUMEA,CREŢULE.

  RăspundețiȘtergere
 28. O sa fie cea mai mare BUCURIE cand o sa TE arunc in iad Ghiorghiu Maria deoarece ... POT!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. MARIUS ADRIAN CREȚU, chiar nu te potolesti? Chiar vrei sa fac o plângere la Procuratură, si sa le arăt cum mă ameninți??? Chiar ti-ar plăcea să stai la răcoare? Te rog revino-ti in fire, căci nu esti Dumnezeu ! Esti un om bolnav, care are nevoie de ajutor. Te rog sa te potoletsi cu zecile de amenintari la adresa mea.Este ultima oara cand te mai rog. Daca vei continua cu amenintarile ,voi lua masurile de rigoare, si te voi denunta la Organele in DREPT./

   Ștergere