vineri, 4 martie 2016

CAPUL DE LA STATUIA LUI MIHAI EMINESCU,VA FI ARUNCAT PE O STRADĂ !

                                                        Motto: ”Ceea ce eu am scris în articolele anterioare ,precum și în acest articol, poate sa aibă loc, într-un timp mai lung, sau mai scurt.
Dar tot la fel de bine ,poate sa nu aibă loc, niciodată !  
Aceasta depinde numai de noi , numai de Credința si Rugaciunile noastre fierbinți ,către Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului.
Cine vrea să-și hrănească sufletul său cu Dragoste Divină, din Izvorul nesecat al Mânturii,si să creadă în cele scrise de mine, si graite de Duhul Cel Prea Sfânt, este minunat pentru sufletul său.
Cine nu vrea să creadă, să nu arunce cu piatra ! 
 Ci să cugete mai profund, după care, să aleaga ce voieste pentru sufletul si inima sa.
                                   Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
     

                                               4 Martie 2016,ora 22,34 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor, văd deodată în stânga mea, spre Nord,văd o stradă lângă un PARC, iar pe stradă ,apare rostogolindu-se, un cap al unei statui din piatra.
După aprecierea mea, cred că este vorba despre capul Marelui nostru POET, Mihai Eminescu.
Dacă n-o fi al lui Eminescu ,si-o fi al altcuiva, de la o alta Statuie ,decât cea a lui Eminescu, este normal sa mă mai însel câteodată,.cu privire la chip.


mihai eminescu nica petre.
Dragii mei, vom auzi de o Statuie din piatră, care va fi vandalizată, si i se va lua capul ,ca apoi ,să fie  aruncat pe strada.
Din păcate dragilor,avem si astfel de indivizi printre noi,cărora le place doar, sa distruga tot si toate din jurul lor. 
     Să nădăjduim că ,va fi recuperat în bună stare! 
                                                Cu dragoste,Maria. 

16 comentarii:

  1. CE NE PUTETI SPUNE DESPRE REGELE MIHAI?DUMNEZEU SA-L INSANATOSEASCA SA-L MAI STIM PRINTRE NOI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu stiu nimic despre foatul REGE MIHAI ! Dar cu siguranță la momentul potrivit,Dumnzeu va ingadui sa primesc vesti si despre fostul Rege Mihai !

      Ștergere
  2. ÎN DIFERITE OCAZII S-A LUAT BRAŢUL DIN PIATRĂ A POETULUI NOSTRU ROMÂN MIHAI EMINESCU. ȘI NU ESTE PRIMA OARĂ CÂND SE SUSTRAGE BRAŢUL DE PIATRĂ A POETULUI NOSTRU ROMÂN MIHAI EMINESCU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ma ierte Dzeu dar regele oricat e el de rege tot muritor este. Cat vreti sa mai stea? Eu ma rog sa nu sufere si sa plece linistit din lumea asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. LA GALAŢI A FOST UN ASEMENEA EVENIMENT VANDALIST. S-A SUSTRAS MÂNA DE PIATRĂ A POETULUI NOSTRU MIHAI EMINESCU. ÎN REPETATE RÂNDURI. A FOST NEVOIE CHIAR DE IMPLEMENTAREA UNEI PATRULE SPECIALE A POLIŢIEI LOCALE TOCMAI PENTRU A PUTEA PREVENI ALTE ACTE VANDALIZATOARE STATUII POETULUI NOSTRU MIHAI EMINESCU.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dată f timp sa l știm in viață...o vom duce mai bine ne ajuta mult doamne iartama

    RăspundețiȘtergere
  6. AM FOST CURIOS FIINDCA MARIA STIE ADEVARUL.SA NU MAI FIM MANIPULATI CU NIMIC,FIINDCA UN JURNALIST A SCRIS CA ESTE MORT DE CATEVA LUNI SI SE TINE SUB TACERE.IN REST,DOAMNE IARTA.MA SI PE MINE SI NUMAI BINE.

    RăspundețiȘtergere
  7. O fi vorba de cea mai maiestuoasa si impunatoare statuie din muzeul vatican.stie careva dintre voi pe cine reprezinta aceasta statuie?ati vazut-o sau macar ati auzit de ea?da-ti repede pe goagal.

    RăspundețiȘtergere
  8. MADUS AM NEVOIE DE ASTFEL DE INFORMAŢII ÎN VECII VECILOR!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este statuia unui dac sau mai precis bustul pt ca partea de jos nu s-a mai pastrat.ea are 3 m si este cea mai impunatoare.ea nu reprezinta un dac invins ci unul chipes dand impresia de glorificare a dacilor de catre romani.

      Ștergere
  9. MADUS DACÃ OFERI MAI MULTE DETALII E PERFECT. AM CĂUTAT PE GOAGÃL ȘI VATICANUL ARE MULTE STATUI. MAI EXACT CUM SE NUMEȘTE STATUIA?

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragul nostru Eminescu! Un adevarat patriot!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine ca i-a trimis iohanis lu rege scrisoare .la ministerul de sănătate nu s-ar fi dus sa se implice si de a face ceva pentru bebelusi .il doare in cot de viitorul acestei țări. A zis si el ca e îngrijorat un pic.Nu iar fi rusine .sa cocoțat in fruntea țării sa ne trateze cu flit copii si bătrânii. In loc sa aibă o viata linistită bătrânii nostri după o viață de munca .ies in strada sa isi strige ca nu au din ce trai. Noi primim refugiați ca tinerii nostri trăiesc bine au servicii pot sa si cumpere case .sunt niste nesimțiți.ne-a dat Bunul Dumnezeu Creatorul o tara bogată dar avem o conducere vai mama ei.niculina.

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca vrei mai multe detalii cauta pe goagal:statuie dac galeria chiaramonti vatican

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.youtube.com/watch?v=OLLNYoLeoII

    RăspundețiȘtergere