sâmbătă, 5 martie 2016

UN CUTREMUR...., PE UN TITLU DE ZIAR !


     Motto: ”Ceea ce eu am scris în articolele anterioare ,precum și în acest articol, poate sa aibă loc într-un timp mai lung, sau mai scurt.
Dar tot la fel de bine ,poate sa nu aibă loc niciodată ,dacă vom avea Credință ,măcar cât un graunte de mustar!  
Aceasta depinde numai de noi , numai de Credința si Rugaciunile noastre fierbinți ,către Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului.
Cine vrea să-și hrănească sufletul său cu Dragoste Divină, din Izvorul nesecat al Mânturii,si să creadă în cele scrise de mine, si graite de Duhul Cel Prea Sfânt, este minunat pentru sufletul său.
Cine nu vrea să creadă, să nu arunce cu piatra ! 
 Ci să cugete mai profund, după care, să aleaga ce voieste pentru sufletul si inima sa.
                                   Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu. 

                         4 - 5 Martie  2016 ora 0,00!

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte,în timp ce scriam la articolul anterior, brusc îmi apare în față sub un Cer ca un amurg, un ziar pe care era un TITLU mai lung, dar din care, mi-a fost arătat esențialul.
Citez:
                  ” Un Cutremur se...mut !”
Iar scrisul mai continua pe vreo 3 randuri ,dar nu mi s-a mai arătat.
                        Image result for SEISMOGRAF
Dragii mei, acest posibil Cutremur, poate sa apară pe undeva.
 Dar eu nu stiu de ce s-au pus trei puncte ,după care , am fost lăsata sa vad doar ”mut”,pentru că, acest cuvant mai continua,dar a fost acoperit de o umbra densa. 
Să ne rugam dragii mei neîncetat, pentru ca acel Cutremur mare, despre care se vorbeste in ultimul timp, sa nu apară;ci sa fie transformat în multe Cutremure mai mici, pentru ca Pământul sa se reaseze.
Sa nu uitam dragii mei,că la Dumnezeu toate sunt cu putință !
                                Cu dragoste,Maria.   

46 de comentarii:

  1. Doamna Maria eu tot ma gândesc ca v-a fi 4 cutremure mari iar cel de al treilea v-a fi la noi exact cum ati primit mesajul.nimic nu putem schimba din ce voieste Bunul Dumnezeu Creatorul. Noua ne ramane decât sa ne rugam si sa nu ne lase din Mâinile Sale. niculina.

    RăspundețiȘtergere
  2. POSIBIL UN CUTREMUR SE...MUTĂ. POATE FI O EXPLICAŢIE DINTR-O REVISTĂ MAGAZIN,CARE EXPLICĂ TIPOLOGIA CUTREMURELOR.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate insemna si un cutremur S-E azimut.doar ca nu avem coordonatele azimutului.asadar cred ca vom auzi de un avion care va avea probleme in zbor undeva in sud est.nu cred ca se va prabusi ci doar va avea probleme si va ateriza fortat.un cutremur va fi doar la bordul acestuia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Decodare previziune s-a adeverit:motorul unui avion tarom a luat foc in zbor.pilotul a fost nevoit sa se intoarca cu aeronava la aeroportul din budapesta.nici o victima.

      Ștergere
  4. LUMA APRILE PAMANTUL ASCENSIONEAZA ,NU SE STIE DATA,INIMA SE VA MARI ,LUMEA VA AVEA STARI DE VOMA GREATA ,SI SE VA SPERIA ,ANIMALELE VOR FI EXTREM DE SPERIATE SA AVETI GRIJA DE ELE ,SA LASATI CA TOTUL SA TREACA SI SA CURGA USOR ,NICI-O DATA NU A MAI FOST ASA CEVA PA PAMANT ,NOI OMENIREA DE AZI VOM FI MARTORII ACESTEI ASCENSIUNI,CURENTUL ELECTRIC SE VA OPRI PE TOT PAMANTUL ,NU VOR CIRCULA MASINI ,AVIOANE ,TRENURI ....SA NE RUGAM SA DEPASIM CU BINE ACESTA INCERCARE ,DUPA CE TRECE LUMEA SE VA VINDECA ,NU VOR MAI FI BOLI INCURABILE VOM TRAI INTR-O ARMONIE SI IUBIRE ASA CUM AI PLACE LUI DUMNEZEU .DOAMNE AJUTA-NE SI IARTA-NE DE TOT CE AM GRESIT ,PACEA SA NE INUNDE SUFLETELE ,GANDURILE SA FIE ARMONIE,LUMINA SI IUBIRE INFINITA ,MA IUBESC SI VA IUBESC DRAGI PRIETENI,CU DOR SI DRAG ANA MARIA -PIATRA NEAMT .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa te binecuvanteze Ana Maria!Rezonezi f bine cu doua colege de pe blog!Dumnezeu sa te ajute si sa-ti lumineze calea!

      Ștergere
    2. Si care's alea Liliana?

      Ștergere
  5. Ana Maria ! Te rog frumos, da-mi mai multe amanunte ! Pentru ca, eu nu am mai auzit vorbindu-se despre asa ceva ! O spui cu atâta certitudine...si daca o spui inseamna ca, chiar se va intampla ! De-asta te rog, de unde ai aceasta informație...? Te rog, sa nu iei mesajul ca, un repros ,departe de mine gândul, numai ca vreau sa inteleg ! De exemplu : de ce luna aprilie ? Doamne-ajuta! Cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18 31 vezi ca tu ai intrebat-o pe Ana Maria si a raspuns,,,Gabriel !aveau dreptate astia de spuneau ca are tripla personalitate

      Ștergere
    2. EU AM RĂSPUNS DOMNULUI DISTINS EMANUEL.

      Ștergere
    3. Mai Anonim 5 martie 2016, 20:53 de ce te legi de Gabriel fara motiv? Prima data stai pe loc sa intelegi lucrurile, gandeste bine, nu te grabi "sa dai cu bata in balta" ca si acum, caci nu e frumos pentru tine frate...

      Ștergere
    4. Ma feresc doar de boala, in felul asta mi-e mai usor sa ma abtin de la vreun ,,vaccin''

      Ștergere
  6. Ana Maria citeste acele bloguri pline de SF-uri ,nu credeti ca se va intampla asa ceva,aberatii.Asta va spune o initiata..Subsemnat Monica

    RăspundețiȘtergere
  7. REVENIŢIVĂ CU PICIOARELE PE PĂMÂNT!!! DACĂ DOAMNA MARIA ARE DREPTATE,NU ÎNSEAMNĂ CĂ PLOUĂ CU PROFEŢII. NU SUNTEM LA HOLLYWOOD. ADOR SENZAŢIONALUL,DAR NICI AȘA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ATUNCI SPUNEM J'ADORE. E MAI ARTISTIC. HMMM!

      Ștergere
    2. Bravo, Gabi! Dai dovada de diplomatie! Asa DA!:)

      Ștergere
  8. D-na Maria ! E adevarat ce spune Ana Maria din Piatra-Neamt (anonim 11:20) ? Aveti vre-o informație in legătură cu ce spune ea ? Am rugat-o mai devreme sa ne spună mai multe detalii, pt.ca, eu nu-mi dau seama pe ce se bazeaza ! De-asta , va rog, pe dumneavoastra sa ma lămuriți , pt.ca , a-si dori sa stiu ! Cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 11:20 si eu ca restul cititorilor as dori mai multe detalii.Nu imi place cand cineva arunca o "bomba" si o lasa asa.Alina

    RăspundețiȘtergere
  10. Ana-Maria,te asteptam cu un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da Monica ! Ai dreptate ! Asa am gandit si eu! Cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  12. In caz ca cititi si site-uri ezoterice tip Ana-Maria, confruntati-le cu Sfanta Biblie si veti vedea RATACIREA in care se gasesc .
    Sa stiti ca si diavolul cunoaste Biblia , caci altfel nu ar putea sa incerce sa ne "prosteasca".
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar TU esti pe calea buna Frate Ioane? Ce zici?

      Ștergere
  13. Majoritatea astia de scrieti cu litere mari faceti dezacorduri doar pe interjectii,bineinteles nu din cauza ca sunteti una si aceeasi persoana ci e pura coincidenta...noroc ca nu stiti ce e aia drept urmare ma pot distra in continuare cu voi sau cu tine cum vrei s-o iei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DISTRACTIE PLACUTA, ATUNCI, NE DISTRAM IMPREUNA!

      Ștergere
  14. Nu sunt pe calea cea buna , dar incerc sa ma straduiesc.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa o gasesti... e tare stramta sa sti!

      Ștergere
    2. ANONIM 22:48 ȘI DACĂ NU O VA GĂSI,VINE CALEA LA EL. ALŢI IAU TROFEUL DIN PRIMUL CEAS,ALŢII DIN ULTIMUL CEAS.

      Ștergere
    3. ȘI E FOARTE INTERESANT CĂ PRIMA CLIPĂ DIN CEAS COINCIDE CU ULTIMA CLIPĂ DIN CEAS.

      Ștergere
    4. Gabi, importat este ca o va gasi, mai repede sau mai tarziu... toate la vremea lor! :)
      Semneaza: Anonim 6 martie 2016, 22:48

      Ștergere
  15. Unu, a imbatranit; a inceput atunci sa caute o metoda de intinerire disparand un timp; cand s - intors nu -l mai cunostea nimeni, intinerise cu mult.
    Intrebat fiind secretul a raspuns: trei exercitii, un fel de gimnastica, a cate 15 min pe zi-cum atat de usor ?!? nu le venea oamenilor sa creada ... Da , a raspuns el, bineinteles exercitiile nu au nici o putere daca nu sant insotite de totala abstinenta sexuala , asta dupa cum stii fr Ioane este una din abaterile de la Cale.

    RăspundețiȘtergere
  16. LM ACELA A ÎNTINERIT ÎN PRIMUL RÂND CĂ S-A IZOLAT DE LUME ȘI NU MAI PUTEA COMPARA PROCESUL DE ÎMBĂTRÂNIRE,IAR CEILALŢI ÎMBĂTRÂNEAU NORMAL.DAR EL ÎMBĂTRÂNEA MAI ÎNCET.APOI A FOST FAPTUL CĂ A FOST LIPSIT DE INFORMAŢIE.INFORMAŢIA ÎMBĂTRÂNEȘTE.APOI A FOST LIPSIT DE STRES.STRESUL ÎMBĂTRÂNEȘTE.EXERCIŢIILE FIZICE ÎNTR-ADEVĂR ÎNTINERESC,IAR ABSTINENŢA SEXUALĂ DACĂ SE FACE DIN DRAGOSTE ÎNTINEREȘTE.DACĂ E O ABSTINENŢĂ DIN FRICĂ SAU OBLIGAŢIE ATUNCI ORGANISMUL SE PRĂPĂDEȘTE LA FOC AUTOMAT. OOO BIO-CHIMIA? DOMENIUL MEU PREFERAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "IAR ABSTINENŢA SEXUALĂ DACĂ SE FACE DIN DRAGOSTE ÎNTINEREȘTE." Ne explici cum este aceasta?

      Ștergere
    2. ANONIM 00:41 ADICĂ CU PLĂCERE. CE E AȘA COMPLICAT? SAU NU AI CE FACE? E CULMEA AȘA CEVA!!!

      Ștergere
    3. Dar cum ajuungi acolo, era intrebarea, indirecta!

      Ștergere
  17. Gabriele, uita tot ce ai invatat. Dupa asta, asculta:
    Intelege odata, tot ce spun eu spun la propriu, practic, palpabil, in cazul de fata omul era cocosat, chelios si cu barba albita.
    Cu toate astea s-a intors drept brunet cu parul bogat ( am scris gresit in primul comentariu 3 ex a cate 15 min fiecare. Toate 3 nu dureaza 15 min.! )
    00 14 la ce te referi cu calugarii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce ai zis ca abstinenta este una dintre abaterile de la Cale? Calugarii sunt asa, ei practica abstinenta!

      Ștergere
    2. Tot e in van, daca nu e insotit de abstinenta, asta vroiam si eu sa spun.

      Ștergere
    3. Ok, inteleg acum ce ai vrut sa spui!

      Ștergere
  18. Tot pt tine Gabriel.
    Stii cum pacalesti o gasca ? Pui 3 insi sa-i zica : mama ce gheare ascutite si ce cioc ca o stanca ai- vaneaza dupa aia- asa si pe tine te poti usor pacali ca e din dragoste, te poti pacali atat de tare incat chiar devine din pacaleala, dragoste. Daaaarr, precizarea ta intortocheata este totusi relativ corecta deoarece in exercitii se specifica oprirea lor imediata in cazul aparitiei vreunui discomfort, f. improbabil insa pt un om normal

    RăspundețiȘtergere
  19. LM UFFF,E MULTĂ DUMNEZEIRE AICI ȘI MĂ CAM DEPĂȘEȘTE. DAR TOTUȘI ÎMI PLACE CE VĂD.

    RăspundețiȘtergere