sâmbătă, 19 martie 2016

ȘI S - A ADEVERIT ! SE ÎNTOARCE IARNA !

                                                                    Dragii mei, 

Scriam in noaptea de 7 - 8 martie ,un articol cu titlul:

”VINE ZĂPADA PESTE FLORI , ȘI IARBA VERDE !”

Și iata dragilor, adevarul după 10 zile :

S.e întoarce iarna: în weekend ninge și la Sibiu | Turnul ...

www.turnulsfatului.ro/2016/.../se-intoarce-iarna-week...
damiela cimpean. De Alin Bratu 12 martie 2016, 19:00 ... Sibiu De Dorina Nitu - 15 ianuarie 2016, 11:57 ... Se întoarce iarna: în weekend ninge și la Sibiu.

Se întoarce iarna în week-end. Meteorologii au emis o ...

www.observatorulbuzoian.ro › Eveniment
1 day ago - sâmbătă, 19 martie, 2016 ... Acasă Eveniment Se întoarce iarna în week-end. ... În noaptea de sâmbătă spre duminică (19/20 martie) se vor .

Iata si articolul meu:
                                         Noapte de 7 - 8 Martie 2016,ora 0,50 !

                                                Dragii mei,

Iata cum tot in aceasta noapte, desi eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu, inspre Sud - Est,un loc înverzit, un loc cu flori si cu iarbă verde, peste care s-a asternut un strat consistent de zapada proaspătă.
Image result for IARNA IN LUNA MAIDSCF4566.
O mână apare de nicăieri, si văd cum dă zăpada deoparte,ca sa-mi arate că, firul ierbii este mare si verde.
Apoi ,mâna mai imprastie zăpada cazuta ,si vad flori frumoase sub zapadă.
Dragii mei, eu stiu ca acum sunt temperaturi de Primăvară, dar să ne amintim că,  de multe ori am avut  zapada si -n luna aprilie.
Unde si cand se va intoarce zăpada,eu nu stiu. Dar vă asigur că, vom vedea împreună acest fenomen ,Primăvara cu iarnă. 
                                           Cu dragoste,Maria. 
Iata si Informatia mai pe larg:

Alerta meteo de ultima ora: Se intoarce iarna

Postat la: 19.03.2016 - 18:58 
Anunţ îngrijorător al meteorologilor. Se pare că iarna se întoarce în România. Iarna se pare că nu se lasă dusă. La Ploieşti ninge abundent şi stratul de zăpădă deja măsoară câţiva centimetri. Sâmbătă după-amiaza ploieştenii au avut o surpriză când au ieşit din case sau au privit pe ferestre. Afară a început să ningă ca în plină iarnă, cu toate că suntem deja la jumsatatea lunii martie.
În centrul şi sudul ţării la noapte, pe spaţii mici, vor fi precipitaţii slabe, mixte şi sub formă de ninsoare la munte. Vântul se va menţine alert peste tot, iar temperaturile vor fi preponderent negative. În București, sâmbătă seara este posibil să cadă lapoviţă. De luni, vremea se îndreaptă ușor.
ÎN ȚARĂ
La noapte. La noapte, pe spaţii mici vor fi precipitaţii slabe, mixte în centrul şi sudul ţării şi sub formă de ninsoare la munte. Vântul se va menţine alert peste tot. Temperaturile minime vor fi preponderent negative şi se vor încadra între Minus 10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi Plus 2 grade pe litoral şi în Lunca Dunării. În aceste condiţii, se va produce brumă pe suprafeţe extinse.
Mâine. Ziua de mâine va aduce temperaturi normale pentru această perioadă, cu maxime cuprinse între 5 grade în depresiuni şi 13 grade Celsius în sud-vestul ţării. Norii vor fi mai insistenţi, însă doar izolat va fulgui la munte, iar în restul teritoriului vor cădea câţiva stropi de ploaie. Vântul va avea intensificări până seara, apoi se va linişti.
Luni, marți, miercuri. Vremea se va menţine capricioasă şi în zilele următoare. Luni va ploua mai ales în vestul, nordul şi centrul ţării, în timp ce în Lunca Dunării soarele va fi generos şi va aduce maxime de 18 grade. Marţi temperaturile pierd câteva grade, iar ploile vor apărea la început în vest, sud şi centru, apoi şi în restul teritoriului. Miercuri, atmosfera va fi mohorâtă în toată ţara, vântul va prinde putere, iar termometrele vor indica cel mult 13 grade Celsius.
ÎN BUCUREȘTI
La noapte. În Bucureşti, cerul va avea înnorări şi este posibil să cadă lapoviţă, mai ales în prima parte a nopţii. Vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura minimă va fi de minus 1 grad, iar spre dimineaţă vor fi condiţii de brumă.
Mâine. În capitală, mâine atmosfera va fi schimbătoare, iar vântul va sufla în general moderat. Temperaturile vor fi cele obişnuite la începutul primăverii, adică până la 11 grade Celsius. În schimb, presiunea aerului va ajunge din nou la valori mai puţin confortabile.
Luni, marți miercuri. Luni şi marţi vremea va fi în general frumoasă şi caldă, cu maxime de până la 17 grade Celsius. Miercuri, norii se înmulţesc, temporar va ploua, iar temperaturile vor scădea sub cele normale. La amiază vor fi în jur de 8 grade Celsius, anunţă Digi 24

6 comentarii:

  1. S a adeverit la Bucuresti ninge.

    RăspundețiȘtergere
  2. " 01.08.15 - Vorbit inadusit ... 20 ..."

    http://ioanistrate.ro/mesaje-din-perioada-24-iulie-03-august-2015/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROMÂNIA ???
      UN CUTREMUR ÎN LUNA MARTIE ? !
      UN CUTREMUR AL PATIMILOR NOASTRE !

      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/un-cutremur-in-luna-martie-un-cutremur.html

      Ștergere
  3. Lapovita in Bucuresti . Ca de obicei , ati avut dreptate ! S .

    RăspundețiȘtergere
  4. FRUMOS SPUS S,CA DE OBICEI,DAR NU ÎNTODEAUNA.

    RăspundețiȘtergere
  5. buna maria ,sant manuela si mi-ar face mare placere sa vorbim

    RăspundețiȘtergere