luni, 14 martie 2016

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS, SUB PRESIUNE !

                                                       

                                            Noapte de 12 -13 martie 2016,ora 2,25 !

                                               Dragii mei, 

În aceasta noapte, cand abia îmi terminasem Rugaciunea, aud un glas care mi se părea extrem de cunoscut.
Era glasul Presedintelui Klaus  Iohannis !
 

                                                 Image result for klaus iohannis.
În acest moment dragilor, il vad pe Klaus Iohannis la un pupitru înalt, cum incearca sa spuna ceva ; un cuvant anume; dar se incurca si nu-l poate pronunța corect.
Iata ce incerca sa spună:
                   Da! Similități!
              Care au dat o similitate...!”
În aceasta clipă dragilor, intervine un alt glas, care spune cu fermitate așa:
                     ”Cum s-ar zice, se strânge lațul în jurul lui Klaus Iohannis !”

Dragii mei, eu ce pot sa mai zic?
Nu l-am ales pe KLAUS  IOHANNIS,si nu-mi place felul lui de-a face politica.
Nu-i pasă de românii adevărati !Nu-i pasă de România!
Ci numai de plimbari cu ”prima doamna”, a Romaniei.
Facebookul l-a votat, si tot Facebookul îl va da jos, asta fara doar si poate.
                                    Cu dragoste,Maria.
     

60 de comentarii:

  1. Doamne ajuta sa fie cat mai repede ! Daca n-au facut ai nostri ce ar fi trebuit pt tara lui de ce i-ar pasa ! Va pup dna Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa va audă D zeu.dar nu cred ca îl suspendă parlamentul.e prea șmecher:((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da'de unde! Se crede doar... El se bazeaza pe Merkel si pe Soros!

      Ștergere
  3. sincer este trist ! totusi atata ciorovaiala a conducatorilor tarii noastre fara sa simtim vreun sprijin ma face sa nu urasc felul asta de comportament , daca nu faci nimica macar sa nu faci zgomot inutil , asa vom auzi mai bine glasul constiintei noastre care nu l mai auzim demult , ne am astupat urechile si ochii .

    RăspundețiȘtergere
  4. Jos cu excrocul de mason.

    RăspundețiȘtergere
  5. Diaspora la votat ei sunt afara noi cei multi si prosti tragem aici ( Cine e domne acest Iohanis si de ce lau votat ? Similitudini ;((( deabea leaga doua vorbe .Sunt furioasa si cuvintele sunt de prisos :(((

    RăspundețiȘtergere
  6. Zîmbetul Giocondei!Oare ce ascunde?

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai se chinuie prostul si molaul ca asa e cand ascunzi ceva te incurci in cuvinte,jos cu sarpele veninos pana nu e prea tarziu!!!!o sibianca

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragi prieteni ! Sunt de-acord cu voi toți ! Nici eu nu l-am votat, ba mai mult, m-am mai certat si cu alti, convingandu-i ca, fac o mare greseala ! Parca, erau fanatici ! S-a dovedit si-atunci dar si-acum ca propaganda si-a facut treaba ! Dar,acum e tardiv, râul s-a facut ! Insa, ceva trebuie sa se intample , pt.ca , daca ăstia mai stau mult , ne termina cu totul ! Avem cel mai slab presedinte ,cel mai prost guvern ! Sper, si ma rog la D-zeu, sa plece cat mai repede ! Doamne-ajuta ! Cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
  9. As fi vrut sa fac un comentariu pe tema politica dar ca fiecare om care se ghideaza in viata dupa anumite principii nu o fac.unul din principiile mele este sa nu discut politica.politica poate inrai tata cu fiu dar si prietenii vechi.unul tine cu x altul cu y si asa ajungem sa ne dezbinam.la nivel politic totul e aranjat dinainte.nu ati observat ca toate alegerile sunt castigate numai la scor strans cu o diferenta mica in procentaje de cativa ani buni?vreo 20.si asta doar ca sa vezi doamne ca e o lupta crancena.adica cum P.S.D.=Presedinte in Seara de Duminica(geoana cu dragostea mea mihaela) si P.D.L.=Presedinte in Dimineata de Luni(basescu).nu vedeti ca isi bat joc de noi?despre iohanis ce sa mai zic e atat de balbait ca ma lasa mut si schimb canalul tv.

    RăspundețiȘtergere
  10. Soarta Romaniei este aceea de a-si mazili conducatorii. Mai intai nu stiu sa-i aleaga, apoi, dupa ce romanii se simt tradati, tipa si se agita sa-l dea jos. Romanii oare nu s-au saturat sa fie manipulati? Cand nu le e bine, asa cum au promis cei alesi, dau vina pe Dumnezeu si nu pe neputinta lor de a gandi inainte de a pune stampila. Din pacate romanii din diaspora sunt total dezinformati si nu au puterea de a intelege ce traiesc cei din tara.... Cand vin acasa se poarta ca vandalii si tot ei sunt cu gura mare spunand ca nu suntem civilizati! Intre cei straini respecta regulile lor, dar cand e vorba sa le aplice in Romania, tipa ca sa fie lasati in pace sa se simta bine, lasand la o parte tot ce au invatat intre straini si aplicand cu nesimtire sporturile nationale: aruncatul gunoaielor oriunde, numai la cosurile atat de rare nu, ascultatul manelelor la maxim, umilirea functionarilor statului:politisti, medici, operatori de la ghisee etc. In loc sa-I umileasca mai bine ar casca ochii la promisiunile electorale si in ce patratel pun stampila. Daca nu le place conducatorul sa nu se planga! Ei l-au ales, noi il suportam! Noi traim in Romania, noi ne zbatem cu nedreptatile, si pentru asta trebuie sa multumim diasporei care traieste in lumea civilizata, unde sunt respectati daca muncesc si respecta regulile, care sunt tratati cu demnitate de straini daca isi platesc impozitele si respecta legile. Cand ai stomacul plin n-ai cum sa-l crezi pe cel flamand! Diaspora traieste in mare iluzie! Romanii din Romania traiesc realitatea cruda. In afara de Romania celor din diaspora nu le lipseste nimic:bani, locuri de munca platite decent, posibilitatea de a merge in vacante in locuri exotice, locuri pe care romanii din tara le vad doar in reviste si la tv, oricat de mult ar munci etc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sper să dovedească cât de curand că e omul faptelor nu al vorbelor, așa cum a spus la început.Dați-i timp să arate asta, nu se pot face minuni într-un timp scurt.Prea suntem nerăbdători și vrem imediat, bine că l-ați suportat pe Băsescu 10 ani și nu ați făcut nimic și acuma toți vreți marea cu sarea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BOMBĂ: Guvernul român este de acord cu scăderea ajutoarelor sociale pentru românii din Diaspora

      Autor: Denisa Miron, Colaborator Publicat: 22/06/2015




      Bâlci mare la București după ce ministrul austriac de externe Sebastian Kurz a declarat că alocațiile pentru copii trebuie să fie scăzute pentru că în prezent sunt prea mari și atrag imigranți care trăiesc doar din asta.



      În acest moment se deschide însă o nouă perspectivă - deși critică deschis guvernul austriac oficialii români ar fi dat de fapt undă verde scăderii tuturor beneficiilor sociale pentru românii care lucrează în afara țării - aceste beneficii sociale ar urma să fie pentru români oriunde s-ar afla în UE la nivelul celor din România:

      ”Ministrul de externe austriac Kurz a fost infierat la Bucuresti pentru ca nu mai vrea portabilitatea indemnizatiilor sociale in UE pentru cetatenii unui stat care lucreaza in alt stat. A adaugat in interviul dat ORF ca se afla pe aceeasi lungime de unda in aceasta problema cu Marea Britanie. Insa aceasta fraza nu a mai fost comentata la Bucuresti. Motivul este acela ca Marea Britanie a obtinut deja acordul Romaniei (si al Austriei dupa cum vedem) pentru ca indemnizatiile sociale sa se plateasca la nivelul din statele de care apartin cetatenii unui stat chiar daca lucreaza in alt stat. Cum? Romania a fost deja de acord cu aceasta propunere a Marii Britanii?A se citi cu atentie declaratiile lui Cameron, a se cupla cu tacerea suspecta de la Bucuresti pe aceasta tema si a se gasi raspunsul corect. Ministrul austriac de Externe, Sebastian Kurz,a cerut vineri o reformă a sistemelor sociale în Uniunea Europeană, fiind nemulţumit de faptul că statul austriac plăteşte o alocaţie de 160 de euro pentru copilul unui român care lucrează în Austria, deşi în România această indemnizaţie este mult mai mică”, a scris pe contul de Facebook Radu Carp (PNL).

      *****

      Ministrul austriac de Externe, Sebastian Kurz, doreşte o reformă rapidă a sistemelor sociale în UE, afirmaţia sa apărând în contextul discuţiilor din Austria privind sumele trimise de Viena copiilor ai căror părinţi, cetăţeni UE, muncesc în această ţară, scrie Die Krone.

      Kurz a explicat pentru postul public de televiziune ORF că pentru doi copii români, ai căror părinţi muncesc în Austria, statul austriac oferă lunar aproximativ 300 de euro. "Suma aproape corespunde unui salariu mediu din România", a spus Sebastian Kurz.

      Şeful diplomaţiei (ÖVP) doreşte ca valoarea alocaţiilor acordate de Austria să corespundă celei din statul de unde provin părinţii copiilor respectivi. Astfel, Austria nu ar mai plăti aproximativ 300 de euro pentru doi copii români ai căror părinţi muncesc în Austria, ci doar circa 30 de euro.

      Ștergere
    2. Fostul presedinte a fost suspendat de mai multe ori, dar n-a contat vointa poporului. Prea repede s-a uitat rezultatul de la referendum... Cel actual carmuieste tara in timpuri foarte tulburi si ma rog la Dumnezeu sa fie presedintele care sa se lupte pentru binele romanilor si a Romaniei. Adevarul este ca dupa atatia ani de tradari,furturi, minciuni chiar si o secunda este importanta pentru ca tara noastra sa fie condusa pentru binele celor multi si umiliti.

      Ștergere
    3. Anonim 15 martie 2016, 14:31, Iohannis nu corespunde profilului de presedinte pentru Romania, imi pare rau dar aceasta este adevarul!

      Ștergere
    4. Ohoooo Anonim 15 martie 2016, 09:16, cata indulgenta... mai, mai...dar ce credit ii mai dai tu lui Iohannis... pe cine reprezinti tu... pe gasca lui? Omul acesta, Iohannis, NIMIC NU A FACUT PENTRU TARA ... DE CAND A FOST INSCAUNAT. Ia zi tu niste realizari pentru care merita sa i se mai acorde vreo sansa! Hai ca suntem curiosi!

      Ștergere
    5. Ce sa faca un copil cu 30 de euro afara ?!. Evident este sustinut de parinti.Dar care este difetenta intre copii ? De ce nu se face o medie europeana sa aiba toti copii aceeasi alocatie ? Mare pacat. Cine sunt acesti oameni care nu mai sustin viata ? Offf,...

      Ștergere
  12. iohanis -presedintele non combat. putem crapa ,pentru unii muma pentru altii ciuma.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim 9:16 ! Deja, a trecut un an si ceva ! Omul gospodar, se vede imediat ! Din prima luna trebuia sa se schimbe ceva ! Dar, ce sa vezi , e cu sistemul ! Nu vrea sa deranjeze sistemul , sii-i lasa sa conducă ei, asa cum doresc ei ! Vii se pare ca tara e condusă de Iohannis ? Da! Nu mai avem răbdare ! Din ce ,in ce e mai rau ! Sa plece ! Cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  14. pentru biografia lui iohanis PREMARUL de sibiu mergeti la ante penultimul punct din sumar la ultimele comentarii ale previziunii referitoara la premierul Ciolos-pentru cei ce vor mai multe despre iohanis.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce sa mai dovedeasca anonim 09:16,? Nu vedeți își bate joc de toți!!!
    Doamne ferește...dar ce trebuie sa facă molâul?...nu este in stare de nimik!
    Este slugoiul strainilor. Băsescu macar mai venea la tv si mai hăhăia putin! El se plimbă nu are treabă.
    Asa vă trebuie ca ați votat "omul faptelor"....care fapte? intr-o viata aneterioara...ha.ha!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nici eu nu sunt de acord c u comportamentul lui Johannis, dar de la o posta D.Maria si toti cei care comentati, se vede ca sunteti spalati pe creier (cine are asa ceva)de antena 3, de gadea&company. Pacat. Diaspora nu traeste mai bine, trag din greu(daca nu aveti rude afara, nu ii invidiati), dar ei s-au trezit. Au vazut ce inseamna cu adevarat DEMOCRATIE. Credeti ca de il alegeati pe ponta va era mai bine?Categoric NU. Treziti-va. Acum daca il suspenda pe Johannis, pe cine alegem? Iar vreti hoti PSD-isti? Nu v-ati saturat 26 de ani? Aveti ceeace ganditi(unii dintre noi chiar nu gandesc).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diaspora a vazut ce inseamna democratia, dar stie sa de-a din gura aiurea. De ce nu vin oameni care au trait in democratie sa candideze? Pentru ca le pasa doar de buzunarul propriu. Daca nu va plac candidatii de ce nu se anuleaza voturile in masa? Diaspora este manipulata, dar la ei nu se pune, se numeste prosteala pe fata! Daca le pasa de tarisoara lor la alegeri puteau sa vina in tara sa voteze. Dar "civilizatii " prefera victimizarea! Vreau ca diaspora sa dea urmatorul presedinte, unul venit din civilizatie,dar care odata ajuns la butoane sa faca mai mult decat mult hulitii predecesori! Puterea ia mintile. Iar daca ne plangem de lipsa culturii de ce reformele in educatie sunt pentru analfabetizare in masa? Celor din diaspora nu le pasa de tara lor, doar stiu sa de-a cu noroi in cei care traiesc in Romania. Stiu doar sa critice si sa voteze in necunostinta de cauza, ca oile! Treziti-va voi, cei care stati printre straini si va huliti parintii, copiii si tara!

      Ștergere
    2. Diaspora, daca vreti sa traiti bine, veniti acasa si luati-va tara inapoi! Dar cand ajungeti acasa respectati bunile maniere si legile tarii! Ati lasat acasa parintii batrani si fara putere si copiii fara iubirea parinteasca, schilozi pe viata sufleteste ca sa fiti servitorii si slugile celor civilizati! Voi aveti o vina majora ca tara a ramas de izbeliste!

      Ștergere
    3. Hai lasa-ma Anonim 15 martie 2016, 13:56, de ce umbli cu manipulari? Te crezi destept? Iata, ca nu esti! Din contra dai dovada de altceva... Se cam vede, fratiorule.

      Ștergere
    4. Demo- Kratos inseamna ,, răspândirea populației pe glob...''adica : aceste cuvinte ...te doare.

      Ștergere
  17. vacantele lungi si dese cheia marilor succese-deviza lui iohanis

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim o9,16,acest balbait nu va avea niciodata vorbele romanesti la el,ca nu are cum,de aceea a aruncat vrajeala ca nu e omul vorbelor,dar nici al faptelor zic eu,pana cand sa-l rabdam pe vicleanul asta,pana isi plimba dosul al lui si al muierisi ca asa se zice in ardeal peste tot prin lume pe banii statului.Sunt a politica,dar imi pasa de Tara mea,cat priveste Basescu,macar e roman,are nevasta,copii si nepoti si cred ca si lui ii pasa,ca doar nu va pleca cu totii pe Marte.Oricum acest pui de naparca trebuie sa dispara,are prea multe bube in cap,o Sibianca

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt de acord cu Anonim 13,56 si mai adaug ca nenorocirea tarii noastre si a noastra este faptul ca nu avem alternativa , pe cine merita sa votam ?...oamenii adevarati cu coloana verticala nu intra in mocirla astora .....si mai vrem sa stam acasa si altii sa se zbata pentru noi ...!!!si mai bine ne-am vedea de treaba si nu am mai cleveti ca suntem in Postul SFINTELOR PASTI si pacatuim gratuit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Anonim 15 martie 2016, 17:16, nu fii tu atat de sfatos... ca nu tine!
      Ca sa traduc ce ai vrut sa spui: "Si mai bine ne-am vedea de treaba si l-am accepta pe Iohannis, asa cum este"... TU NE CREZI NAIVI?

      Ștergere
  20. va amintiti cum lacrima iohanis prezidentiabilul cind daruia o tableta unui copil ditru-un asezamint de copii abandonati si va dati seama cita ipocrizie la aces profesor vinzator de copii ajuns presedinte

    RăspundețiȘtergere
  21. Lasati in pace Antena 3 ! E singura tv.care nu s-a vândut nimănui ! Bat câmpii atâția ani spunând adevarul ! Si uite , c-au avut dreptate! Sunt cei mai buni jurnalisti ! Mai exista vreo tv.din Romania, sa se clasele in primele televiziuni ale lumii ? Ei sunt pe banii lor !N-a pompat nimeni cu bani ,pt.ca, nu s-au vândut ! La cine sa ma uit ? La T urcescu, la cei de la B1, la Realitatea ?La astia, care au manipulat pe toata lumea ? Astia , care n-au dat un colac de pomana ? N-au facut un act de caritate pentru nimeni ? Astia sunt marii nostrii jurnalisti ? Astia, trădătorii astia ..? E greu sa ajungă la nivelul Antena 3 ! Numai spuneti aberații ! Sa ne ajute D-zeu ,sa ne scape de toți care au afaceri pe banii statului? I-a interesati-va :Antena 3 si tot Trustul Intact sunt tot pe banii statului ? Si da, era mult mai bine cu Ponta ,decat cu incompetenti astia ! E haos ! Niciodata nu a fost condusa asa de prost ! Si nu trebuie sa ma uit la Antena 3 , pentru ca , nu sunt atat de proasta, sa nu-mi dau seama ce se intampla cu noi nație, ca popor !

    RăspundețiȘtergere
  22. cer scuze pentru expresia -vinzator de copii-iohanis a spus ca nu a vindut copii ci doar a luat bani pentru copii;------

    RăspundețiȘtergere
  23. OMUL DUPA FAPTE SI DUPA REALIZARI SE CUNOASTE! DECI CINE ESTE IOHANNIS? HAI SA REFLECTAM! CE A FACUT EL PENTRU ROMANIA? EL SI "GUVERNUL MEU"... ROMANIA VREA SA STIE!

    RăspundețiȘtergere
  24. Johanis este cel mai bun presedinte de pana acum,cultivat cu bun simt,rezervat,echilibrat,elegant.Vorbeste mai rar,ca orice profesor,vreti nu vreti va fi 10 ani presedinte.m.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate se poate sa aveti dreptate. Nimeni nu contesta omul, ci daca este potrivit pentru o astfel de functie. Cat despre cei 10 ani ma gandesc ca romanii au invatat din tragedia cu presedintele anterior si nu vor astepta 10 ani ca sa faca o schimbare.

      Ștergere
    2. Anonim 15 martie 2016, 19:15, Serios??? Hai nu zau!Se vede ca nu ai inteles nimic! Romania are nevoie de un presedinte care sa si faca ceva mai nene... nu ne trebuiesc bibelouri de admirat in vitrina... serios, acuma... esti de tot rasul cum pui dumneata problema!

      Ștergere
  25. Bravo anonim 16:39 ! Te susțin ! F.bun comentariul ! Cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim 13:56 ? Noi cei puternici, nu ne-a spălat nimeni creierul ! Nu ne subestima inteligenta !

    RăspundețiȘtergere
  27. iohanis face cu sri- ul si curtea constitutionala ce facea si la sibiu, pluteste deasupra problemelor-este un om mare. MARE aerian.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ati punctat foarte bine despre Antena3 este ce-a mai bunä tv.cu toti jurnalistii in frunte cu Gädea.Iar despre Ponta a fost si este unul dintre cei mai buni cu credintä in Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  29. Multumesc mult anonim 10:53 ! Nu pot sa fiu de-acord cu nedreptățile ! Cu toata dragostea!

    RăspundețiȘtergere
  30. Un mare SECRET MONDIAL ascuns despre Romania! Se schimba istoria tarii noastre?


    Un mare secret mondial despre istoria Romania a fost ascuns vreme indelungata, astfel ca dupa aceste constatari, multi dintre noi vom privi cu alti ochi istoria tarii noastre.

    In zona Olteniei se inregistreaza cea mai veche locuire in bordeie din lume(18,000 ani inainte de Christos), cea mai veche activitate de minerit, cel mai vechi tarnacop de miner descoperit vre-o data, cea mai veche activitate metalurgica a aramei din lume (8,000 ani inainte de Christos), cea mai veche scriere din lume (tablitele de la Tartaria, judetul Alba 5-6.000 inainte de Christos). Tot aici s-a inventat arcul, au aparut primele furnale din Europa, si tot de aici au plecat si s-au format celelalte popoare indo-europene si nu numai cum ar fi: iranienii, carienii, italicii, frygienii, scitii, cimmerienii, triburile iberice, bascii, sarmatii, elenii(ahei si dorieni), fenicienii, etc.
    Traco-dacii reprezinta cea mai veche si mai inalta cultura de pe Pamant, anterioara civilizatiei Sumeriene, si totodata cea mai numeroasa (180 – 200 de triburi). Ei puteau fi gasiti in intreaga Europa (Balcani, Ucraina, Ungaria, Austria, germania, Cehoslovacia, Polonia, Italia, Franta, Spania, Turcia europeana, Asia Mica, Africa……chiar si Burii din Africa de Sud sunt tot un neam Dac, din care facea parte insusi Burebista.

    Scrisul si odata cu el istoria, au aparut mai intai in spatiul tracic si abia mai tarziu in spatiul greco-roman, dus probabil acolo tot de triburile care au migrat de aici. Traco-dacii au avut cea mai veche agricultura dinEuropa, (neolitic) si printre cele mai vechi din lume. La vremea lor erau singurul popor din lume care foloseau cercul la dispozitivele de masurare a timpului.
    Incepand cu anul 1995, dupa studii indelungate, insa intentionat tinute la subsol, o serie de savanti americani de prestigiu au ajuns la concluzia ca Potopul descris in Biblie a avut loc pe malul vestic al Marii Negre, unde locuia o populatie neasteptat de dezvoltata, (oare cine?). De altfel Olimpul, legendarul munte din mitologia greaca (ULIMP- Lumina sau Splendoare, in limba traco-daca), nu era altceva decat muntele Bucegi pe care nu intamplator dainuie al doilea Sfinx de pe Pamant. Istoricul Homer spunea ca numai tracii stiau sa lupte calare si cu arcul incepand cu mileniul cinci inainte de Christos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In legatura cu sfinx te contrazic.al nostru este primul nu al doilea.

      Ștergere
  31. Traco-dacii se remarcau printr-o corectitudine desavarsita, toate conventiile fiind incheiate verbal si apoi pastrate cu sfintenie. Lipsa de acasa era semnalata printr-un bat lasat la poarta, fiind mai mult decat suficient.


    Traco-dacii erau singura civilizatie din lume care nu a folosit sclavagismul sub nici o forma a sa.

    In jurul anului 1400 I.C, se construieste in Tracia nord-Dunareana, cea dintai scoala cu local de sine statator de pe Terra, numita Androniconul, unde preotii Zamolxieni predau toate disciplinele universitare incepand cu teologia (cultul Zeului Soare si al celor 12 constelatii).


    Confom marturiilor ramase posteritatii ale lui Platon si Socrate, insusi Pitagora si-a completat studiile la scoala Zamolxiana, si tot ei afirmau ca in acea vreme in Dacia existau cei mai de seama medici ai timpului.

    Istoricul Herodot, ii considera pe Cimerieni originari de pe versantul Nord-Estic al Carpatilor,(Moldova de astazi). Apoi o parte din ei s-au deplasat spre Sud, in Anatolia, unde au fost cunoscuti ca Cimiry. Migrati ulterior catre Italia, Spania, Anglia si Irlanda au fost cunoscuti sub denumirea de celti.

    Zona Nord-Dunareana (Romania de astazi), a fost considerata din vechime drept un paradis terestru.Un teren bogat in aproape toate bogatiile pamantului, cu terenuri agricole(Granarul Europei de mai tarziu), pasuni intinse, toate formele de relief, un incredibil sistem hidrografic natural, o zona bine aparata contra majoritatii dezastrelor naturale…..etc. Ca un miracol unic al istoriei, locuitorii acestei zone n-au putut fi alungati din vatra stramoseasca si nici deznationalizati.



    Romanii pastreaza in continuare limba, portul, obiceiurile, traditiile stramosilor de acum 7.000 de ani. Analizele minutioase de sange, demonstreaza un alt miracol : in ciuda numeroaselor invazii, inclusiv mult distorsionata ocupatie romana, ne-am pastrat puritatea genetica, specifica stramosilor nostri.

    Romania ramane un miracol, caruia i s-a prevazut un viitor mesianic. Profetul indian Sundhar Singh scria in 1922, ca romanii vor deveni un popor indragit si respectat de toate popoarele lumii.

    diasporatv

    RăspundețiȘtergere
  32. NOSTRADAMUS a prevazut lucruri cumplite pentru Romania in 2016! „Din Rusia vor navali in masa!” Ce ii va lovi pe romani!

    on Dec 21, 2015 | 9 Comments


    Nici Romania nu este ocolita de prezicerile celebrului Nostradamus. Pe langa faptul ca Europa va fi decimata, din cauza “Arcului Satanic al Furiei”, tara noastra se va afla in mijlocul unui razboi cu vecinii!

    Pentru anul 2016, prezicatorul francez Nostradamus a “vazut” ca Europa va fi inghitita de “Arcul Satanic al Furiei”, pus de cercetatorii fenomenului pe seama acceleratorului de particule de laGeneva, care va deschide calea spre lumi nebanuite, dar din care vor veni numai lucruri negative. In mod special insa Romania este prezenta intr-un catren, ca fiind victima unui razboi cu… Rusia!

    Prezicatorul francez a vazut, in urma cu peste 500 de ani, ca Al Treilea Razboi Mondial va fi declansat de Rusia iar prima tara cucerita va fi Romania, scrie Cancan.ro.

    Asadar, tara noastra va ajunge la pamant din punct de vedere economic, anul viitor, iar apoi va fi atacata de puternicul imperiu.

    Iata catrenul lui Nostradamus:


    „Amas s’approche venant d’Esclavonie
    L’Olestant vieux cate ruinera
    Fort desolee vera sa Romainie
    Puis la grand flamme estaindre ne scaura”

    O varianta tradusa este aceasta



    „Din Rusia vor navali in masa,
    Distrugatorul va ruina acel oras.
    Va fi violenta, distrugere, “Romanie” va suferi,
    Astfel, flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite”.

    Aceste randuri fac se pare referire la tara noastra si se pot gasi in Centuria V, catrenul 26. Nu este clar insa daca Nostradamus se refera la tara noastra, inversand doar literele, lucru care este des utilizat de Nostradamus. Acest catren vrea sa ne atraga atentia ca urmatorul razboi mondial il va incepe Rusia ce va invada tarile vecine de le vest care au aderat la NATO.

    Acest razboi va incepe numai dupa ce Romania o sa fie la pamant din punct de vedere economic si politic (fort desolee = fort dezolant, se refera la perspectiva unei tari distruse si saracite). Atunci focurile unui nou razboi mondial nu o sa mai fie oprite si iadul se va dezlantui pe Pamant.

    Contextul geo-politic inclina catre Nostradamus

    Analistii fenomenului au luat in considerare faptul ca Ucraina a fost cucerita cu mult timp inainte ca un razboi adevarat sa inceapa, iar atunci conform celor scrise de Nostradamus, urmatoarea tara pe listaRusiei este Romania.

    Exista insa si alte opinii, si anume ca termenul “Romanie”, care inseamna “Romanii”, este considerat ca ar face referire la Italia insasi, catrenul descriind astfel un atac de proportii asupra Italiei.



    Acest vers, de fapt, sugereaza indirect ca romanii se trag dintr-un popor latin si ca pana la urma este vorba despre tara noastra care va fi lovita de violenta fara precedent a imperiului Rusiei. Pe de cealalta parte, daca un razboi mondial se declanseaza din punct de vedere teritorial, aflati la granita cu Ucraina si Republica Moldova, este lesne de inteles ca ca prima tara atacata de Rusia ar fiRomania si nu Italia.

    RăspundețiȘtergere
  33. Profețiile babei Vanga: În 2016 musulmanii invadează Europa, iar în 2021 Mesia se va naște în România

    on Ian 2, 2016 | 3 Comments


    BABA VANGA A FOST UN ADEVĂRAT FENOMEN. 3 DIN 4 PREVIZIUNI S-AU ADEVERIT, ŞEFI DE STATE ŞI DE GUVERNE VIZITÂND-O PENTRU A LE PREZICE VIITORUL.

    Printre personalităţile care au avut încredere în profeţiile Babei Vanga s-au numărat Mihail Gorbaciov şi soţii Ceauşescu. Prezicătoarea oarbă din Bulgaria a vorbit și despre România şi romani, în termeni de laudă.

    Cea mai importantă profeției a bulgăroaicei despre România este cea care se va produce în 2021. Atunci un nou Mesia se va naște din poporul român și bazele unei noi religii vor fi puse în țara noastră. Chiar dacă Dumnezeu l-a ales pe poporul român să realizeze o misiune sfântă, acesta și-a pierdut cu desăvârșire credința.

    Până atunci, Europa se va confrunta cu un val impresionant de invadatori musulmani. Evenimentul se va produce în 2016 și undeva pe la sfârșitul anului se vor înregistra mai multe momente de cumpănă pentru bătrânul continent.

    De asemenea, Vanga a prezis că numeroase atacuri chimice se vor abate peste anumite țări din Europa. Ele vor fi lansate de musulmani având ca obiectiv acapararea întregului continent. De asemenea, 2016 este anul în care numeroși oameni vor muri în urma acestor atacuri chimice.


    Vanga a încercat să proorocească despre nou născuții sau copii nenăscuți. Ea a spus că vedea și vorbea cu oameni care au murit cu sute de ani în urmă. Vanga a vorbit despre viitor, deși nu-i plăcea să facă acest lucru.





    Potrivit spuselor sale, în 200 de ani, omul va face contact cu frații din alte lumi. Ea a spus că mulți extratereștrii trăiesc pe Pământ de ani de zile. Ei au venit de pe planetă, care, în limba lor, se numește Vamfim, și este a treia planetă de la Pământ.

    RăspundețiȘtergere
  34. Sa revenim la oile noastre , iata de ce s-a instalat guvernul tehnocrat la conducere : sarcina acestuia in cele cateva luni este aceea de a grabi intrarea azilantilor musulmani si africani pe teritoriul tarii noastre .

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/revoltator-vama-veche-va-fi-transformata-in-tabara-pentru-refugiati-500-de-persoane-vor-fi-cazate-pe-litoralul-romanesc-dar-nici-macar-autoritatile-din-zona-nu-sunt-de-acord-143555.html

    Asta e blestemul care ne asteapta , asta e pasul cu pas facut pe furis , fara referendum pentru ca acest popor sa fie identic cu ruinele din restul Europei islamizate . Constanta si litoralul , Dobrogea se vor transforma intr-o uriasa tabara ca cea de la granita Turcia-Siria . Este inceputul sfarsitului pentru romanii care habar nu au ce inseamna acceptarea tacita si in nume colectiv facuta de boii care au venit de la Bruxelles si de Marele Mut . Dupa ei , potopul , ei vor sterge putina de unde au venit si noi ramanem cu jegul musulman, cu bombe, detonari, atentate, crime, violuri si muuuulti teroristi infiltrati printre noi .

    RăspundețiȘtergere
  35. atata prostie ! sa spui de antena 3 ca are dreptate este ca o ceapa degerata , trebuie sa intelegem ponta vroia moschee , Basescu se certa cu putin , toate astea nu pot decat sa fie mai rau . mai bine sa ne rugam si sa acceptam ceea ce avem si sa schimbam doar ceea ce putem schimba !

    RăspundețiȘtergere
  36. http://dezvaluitorul.ro/profetiile-lui-sundar-singh-despre-romania/

    RăspundețiȘtergere
  37. S-o fi reincarnat hitler in iohanis de s-a pus cu răul pe capul poporului român. Acum isi trage avion sa poată sa meargă mai usor in vacanțe. Il doare in cot ca o mamă are cancer si cinci copii si nu o primeste nici un spital ca nu are asigurare.ea săracă nu are nici bani de pâine pentru copii de medicamente nici măcar in vis.inchipuitiva răutatea din inima lui .Sa nu i-a nici o masura .Sa discute cu instituții ale statului de tragedia din aceasta țară. Si mai ales a copiilor si a familiilor foarte sărace. Îmi pun întrebarea ce ar face daca s-ar întâmpla un cutremur ?si nu pot sa mi dau un raspuns.niculina

    RăspundețiȘtergere
  38. Cele citite aici imi lasa un gust atat de amar incat nu mai fac nici-un comentariu...A disparut dragostea si pacea dintre oameni...V-ati lasat prinsi in capcana dezbinarii.Atentie.Nimeni nu v-a face fata pe cont propriu.Nu va dezbinati...

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonim 1:22 ! Nimeni nu dezbină pe nimeni ! Ti-se pare ca suntem dezbinati ? Daca te uiți pe comentarii , care majoritatea exprimă acelasi lucru, ai vedea ca sunt f.multi ! Cred ca, sunt 3 sau 4 comentarii contra din cele 53 de comentarii, care sunt expuse pana acum ! Deci, statistic nu suntem dezbinati deloc , ba din contra mie mi-se pare ca suntem uniți !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. 1-50 din 13162
      Avem 13162 de Comentarii, din fericire !
      Va fi bine !

      Ștergere
  40. Te pup Maria ! Deci, exact cum am spus : suntem f.multi ! Multumesc frumos si ma bucur din tot sufletul ca, va fii si bine ! Cu toata dragostea !

    RăspundețiȘtergere
  41. Pentru cei ce vor mai multe despre IOHANNIS sa caute pe internet ziarul Justitiarul de Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  42. SE ȘTIA DE ÎNAINTE CĂ KLAUS VA IEȘI PREȘEDINTE. PERSONAL AM AUZIT O DISCUŢIE A UNUI "EDIL" DE LA CÂMPENI CÂND VORBEA ÎN PARCAREA MAGAZINULUI PROFI CU CINEVA ȘI FACEA GARANŢII ÎNDRĂZNEŢE CĂ KLAUS VA IEȘI PREȘEDINTE. FIREȘTE NU L-AM CREZUT PENTRU CĂ ERAM CONVINS CĂ IESE PONTA. ATUNCI ERAM DE PARTEA LUI PONTA DAR ACUM NU MAI SUNT PENTRU CĂ A FOST DETRONAT DE LA GUVERN.EU ŢIN CU PUTEREA ȘI INDIFERENT CINE CÂȘTIGĂ MĂ SUPUN AUTORITĂŢII CARE CONDUCE.PENTRU CĂ ESTE VREDNICĂ DE STĂPÂNIRE ȘI NU ORICINE POATE STĂPÂNI. APROPOS,ȘTIAŢI CĂ TOATE STĂPÂNIRILE SUNT ORGANIZATE DE DEMONI? ȘTIAŢI CĂ ARMATA ÎN GENERAL ESTE ÎN MÂINILE DRACILOR?

    RăspundețiȘtergere