duminică, 20 martie 2016

O SECETĂ CUMPLITĂ , NE VA LĂSA FĂRĂ ANIMALE, FĂRĂ CULTURI SI PĂDURI ! O SECETĂ CA O APOCALIPSĂ !

                                         20  Martie 2016,ora 4,52 zori de zi !

                                            Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, o forță Divină mă trezeste printr-o lumina puternica, si astfel mă intoarce cu fața spre Răsărit, si-mi perindă prin fața ochilor inchisi,imagini apocaliptice.
De la Nord, Nord -Est si Nord Vest, mi se arată o întindere imensă,fără de margini de Pământ.
Vedeam Păduri intinse,in care copacii nu mai aveau frunze si nici ramuri mai subtiri,ci numai cioturi arse de foc, semn că acolo s-au produs Incendii devastatoare din pricina secetei.
 Image result for PADURI USCATEImage result for paduri uscate.

Agricultura, lovită de cea mai mare secetă din ultimele sute ...

www.capital.ro/agricultura-lovita-de-cea-mai-mare-sec...
Aug 2, 2015 - Cercetătorii de la Universitate Minnesota şi Institutul Oceanografic Woods Hole spun că seceta din California este cea mai mare din ultimii .

Apoi mi se arata ogoare intregi cu Porumb cât noi de inalt ,dar care nu a mai apucat sa faca rod..


Image result for CEA MAI MARE SECETAImage result for CEA MAI MARE SECETAImage result for CEA MAI MARE SECETA..
.
.
             Image result for CEA MAI MARE SECETA.....

După care dragilor, mi se arată culturi intregi de flaorea soarelui,care erau arse,doar bețele au mai rămas.

Image result for CEA MAI MARE SECETA  Image result for PADURI USCATE.
Vedeam mult fum si multa vegetatie uscata. Nu exista pe nicaieri o frunză verde, sau un fir de iarba verde. Vedeam sanțurile uscate si crapate,unde când va au fost râuri de apă.
Dragii mei,era cumplit ceea ce vedeam. Un glas imi spune:
                    ” Secetă cumplită !”
Din păcate dragilor, vom auzi ,sau chiar vom trai o astfel de seceta cumplită  .
Va fi o seceta ,care va cuprinde mai multe Țări,dar si România. 
Să ne rugăm la BUNUL DUMNeZEU si la MAICA  DOMNULUI dragilor, ca sa nu se mânie pe noi, ca sa nu-si intoarca FAȚA SA de la noi robii Săi, si sa ne dea iertare de păcate si mântuire, să ne dea ploaie la buna vreme si numai atât cât să se sature Pământului.
Daca jumatate din Globul Pământesc, va fi cuprins de seceta si de flacari dragilor, va fi greu de tot de Omenire de nu se va intoarce la CREDINȚĂ.
Sa ne schimbam dragilor in mai bine ca până acum, sa ne intarim in Credință, iar faptele bune sa nu nelipseasca în nicio zi din viata noastra.
Numai asa, vom avea mila la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, iar pedeapsa divina se mai atenua, sau poate va dsipărea.
                                      Cu drag Maria.

29 de comentarii:

  1. Dar de ce sa lasam seceta sa faca ravagii daca putem sa ne folosim de puterea rugăciunii si sa cerem norilor sa ploua ? PRIN RUGACIUNE MUTAM SI MUNTII DACA VREM.
    Monica.

    RăspundețiȘtergere
  2. ANUL ACESTA PROBABIL VA FI O SECETA CUMPLITĂ!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. In nordul Moldovei (Botosani) deja este o lipsa acuta de apa in sol,in unele fintini apa este la limita si anul acesta nu au avut zapada ,nu a plouat si cum nu ma mai indoiesc de spusele tale Maria..stau si asteapta saracii la mila lui D zeu...precum ai spus sa ne rugam sa ploua la timp si atit cit ne trebuie..felicia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este posibil urmatorul scenariu:prin schimbarea unghiului axei terrei musonii din zona asiei sa se se mute in nordul africi asa cum sa intamplat acum 25.000 de ani.sahara s-a desertificat in 200 de ani.prin mutarea musonilor in nordul africii sa devina o oaza plina de natura iar india cel mai mare desert.asta este o ipoteza apocaliptica pt ca schimbarea unghiului axei terrei are mai multe consecinte nefaste pt noi oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Te pup Maria ! Sa ne ajute Dumnezeu, sa trecem cu bine, toate încercările la care suntem supusi ! Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu, ca totul va fii bine pentru noi, pentru tara noastra si pentru toata lumea ! Cu toata dragostea !

    RăspundețiȘtergere
  6. Te pup Maria ! Sa ne ajute Dumnezeu, sa trecem cu bine, toate încercările la care suntem supusi ! Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu, ca totul va fii bine pentru noi, pentru tara noastra si pentru toata lumea ! Cu toata dragostea !

    RăspundețiȘtergere
  7. Sistemulde irigatii in Romania e la pamant . Deci o grava problema va fi si la noi .

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria aveti harul asemenea unui preot ati fii putut fii soție de preot si erați acuma o doamna preoteasa dar daca asa a fost alegerea dvs in viata?!..cu un preot ati fii avut o relație de întelegere totala.Preoții stiu multe dar nu au voie enoriașilor ca sa le spună pentru ca isi pierd serviciul..Ma iertați daca am gandit asa dar era cel mai bine pentru dvs sa fiti preoteasa va stătea bine.O seara buna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ,dar sunt fericita cu ce mi-a dat BUNUL DUMNEZEU. Am terminat TEOLOGIA si sunt licentiata. Asadar ,am studiat si despre ”preotie”.

      Ștergere
    2. Licentiata nu inseamna induhovnicita . Poti sa studiezi un milion de ani si tot sa nu sti Adevarul Calea si Viata . Mandria FEMEII ne-a facut sa cadem din rai . Desigur ca asta nu se da pe post ca ar fi impotriva ta si stim bine ca asta nu se cade sa se intimple aici :-) DEMONII joaca tare si la tine e simplu . le-a iesit din prima .

      Ștergere
    3. Mai puiule, Anonim 21 martie 2016, 13:58, tot nu te-ai linistit? Vad ca ai un subiect preferat: DEMONII. Mai astia te posedeaza daca nu te detasezi de ei, intr-un final!
      Iar cu femeile ce ai? Esti asa de furios pe ele? Cu ce te-au suparat dragutule? Psihologic, se vede ca ceva frustrari te chinuiesc frate... dar rau...
      /Demonii joaca tare/ maaai ce expresie... tu si cand dormi cred ca numai DEMONI CARE JOACA VISEZI...
      Iti dau un sfat: nu te lega de Maria si nu ii mai aduce jigniri caci semeni tot mai mult cu favoritii tai: demonii... nu de alta insa omul devine ceea ce gandeste!

      Ștergere
  9. Pe cine sa intereseze de irigații ca astia fac investiții la grădina cotroceniului de 533 de mii de euro si din banii poporului.intereseaza pe cineva ca daca v-a fi seceta vor muri oameni de foame.?vai si amar de acest stat.niculina

    RăspundețiȘtergere
  10. clima planetei este manipulata de cei intunecati se spune ca din anii 6o lucrau la asa ceva . sa ne rugam pt armonia frumoasei noastre planete albastra !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este: clima, cutremurele de asemeni, tunami... dar si mintea umana... au tehnologie pentru toate aceste lucruri! Suntem incarcerati de ei ... sclavi, pe bune!

      Ștergere
  11. Buna seara dna Maria.Stiti ca ne-ati transmis un mesaj:In martie cutremur la patimile noastre,credeti ca se va intampla ceva in cele 10 zils cat a mai ramas din aceasta luna?Nu neaparat cutremur,poate fenomene etc

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria a ti spus ca c ati rugat 2 ani pt salvarea unui suflet din iad ; conform Bor sant necesari 50 de ani în care 2 persoane trebuie sa se roage zilnic pt asta.. Cu stima, Mihai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar destepti mai sunt astia de la BOR...

      Ștergere
    2. O sa te miri, dar sant.

      Ștergere
    3. Ai vrea tu! Cand vor avea HAR...vor fi! Insa pana in prezent putini preoti cu HAR avem! Prea putini... iar restul sunt "destepti"... de meserie marca BOR...

      Ștergere
    4. Da ! Ai dreptate ,ANONIM 21 MARTIE 2016,ORA 0,00.
      Conform BOR, asa o fi !
      Dar la BUNUL DUMNEZEU, CĂILE sunt drepte, iar RUGACIUNEA omului de rând, Rugaciunea omului cu suflet bun si curat, ajunge direct în inima Lui DUMNEZEU, si nu este nevoie de o jumătate de secol,ca sa scoti pe cineva din intuneric.Nu numai PREOTII pot scoate din intuneric pe cineva, ci mai ales FAMILA celui care este in intuneric. Si repet: nu este nevoie de zeci de ani. DUMNEZEU va ajuta pe cei care se roaga cu inima si cu sufletul,cu lacrimi de pocainta ,si le va implini dorinta lor.In doar doi ani de RUGACIUNE ,am scos-o pe BUNICA mea din intuneric.Mi s-a arătat pas cu pas,cum iesea din intuneric. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    5. Sc pt întârzierea rasp. ;
      Sant de acord cu ce a-ti scris

      Ștergere
  13. De padurile tarii noastre se "" ocupa"" austrieci()in 10 ani le distrug completi,terenurile agricole valoroase apartin strainilor iar de restul problemelor acestei colonii se ocupa jidanii iudeo-masonii si khazarii!!!!Goiymii la munca,pe 2lei cum a declarat ministreasa de la finante.........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu Anonim 21 martie 2016, 08:45, sunt periculosi ei si gruparea lor!

      Ștergere
  14. Maria dragä tot ce este scris in cuvantul Domnului trebuie sä se implineascä.Noi,copii si nepotii nostri träim Apocalipsa,necazuri mari si stramtoräri vor veni pe pämänt.Acum se va face cernerea Domnul va alege gräul din neghinä.Pace si liniste in casa ta sä ai .ANA

    RăspundețiȘtergere
  15. Adela Buna ziua va citesc zilnic blogul si eu cred tot ce ati scris si ce sa intamplat au fost numai adevaruri. Va multumesc ca impartasiti cu noi credinciosi aceste adevaruri ale vieti. Dumnezeu sa ne apere de rele si sa ne indrume pasi pe drumul cel bun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua va citesc zilnic blogul SI va multumesc ca impartasiti cu noi credinciosi toate ce Dumnezeu va comunica.Rugativa prin puterile dvs sa ne ierte dumnezeu pentru toate greselile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  17. Adela Buna ziua va citesc zilnic blogul si eu cred tot ce ati scris si ce sa intamplat au fost numai adevaruri. Va multumesc ca impartasiti cu noi credinciosi aceste adevaruri ale vieti. Dumnezeu sa ne apere de rele si sa ne indrume pasi pe drumul cel bun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamnei Georgeta Florea i s-a spus ca vor urma 7 ani de seceta incat oamenii se vor omori pentru o bucata de paine si i s-a transmis de catre Inger ca toti romanii sa-si faca provizii de apa si conserve de tabla, nu borcane de sticla, lumanari si chibrituri

    RăspundețiȘtergere