duminică, 13 martie 2016

MULTI SOLDATI CU RANIȚA - N SPINARE !


                                         Noapte de 12 -13 Martie 2015, ora 0,20 !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog,  aud un glas care spune tare trist asa:

                    ” Comandanții-s la culcare, 
              Soldatii,cu ranița -n spinare !” 
                                        .
În acest moment dragilor,văd o adevărată trupă de soldati cu armă la piept si cu ranița in spate, care se indreapta spre Sud -Est.
Dragii mei, mai multe nici nu mai vreau ca sa comentez aici, in acest articol. 
Războiul  este de mult timp început,numai că, din fericire până acum, nu a ajuns si la usile noastre. 
Doamne  Ajuta ,ca nici sa nu ajungă.
                            Cu dragoste,Maria. 

49 de comentarii:

  1. Ca deobicei comandantii la biuro iar soldatii carne de tun.eu unul in caz de razbel imi iau copii si sotia si am tirat-o in munti.nu pun mana pe arma decat dupa ce ii incorporeaza pe toti homosexualii si toate beizedelele magnatilor si politrucilor.imi e indiferent cui platesc impozitul:ori lu putin ori lui cioros ori lui merkel or lui obama imi e tot una.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne fereste de razboi!Noi zicem ca nu punem mina pe arma.O sa punem degeaba la nivelul tehnologiei actuale...Dar ma tem ca cei care se vor opune vor suferi rigorile legii!Probabil,la conducere va veni armata.Nu stiu cum se va pedepsi nesupunerea dpdv al armatei.Oricum, nu va fi usor.

      Ștergere
    2. Bv tie, daca ar gandi toti asa, oricum toti vom fugi in munti acolo este locul cel mai sigur. Cum spunea Arsenie Boca: Ma voi sa mergeti in muntii Fagarasului acolo sunteti protejati de Maica Domnului. Magdalena Maru pe Fb

      Ștergere
    3. Dragon Star, ai un pseudonim frumos!Totusi putem sa oprim relele acestea. Vedem ca ele sunt intruchiparea raului din noi. Vedem ca este marcajul unde noi ne aflam ca nivel. Nu prea suntem unde trebuie. Sa ne trezim, sa crestem sa curatam raul din noi si din societate, mai atenuam efectele... poate nu se mai intampla vreun razboi. Dar trebuie sa ne miscam in aceasta directie, caci in alta este exclus caci ne-au incuiat economic.

      Ștergere
    4. Se va introduce legea martiala,stim cu totii ce va insemna.

      Ștergere
  2. Ca deobicei comandantii la biuro iar soldatii carne de tun.eu unul in caz de razbel imi iau copii si sotia si am tirat-o in munti.nu pun mana pe arma decat dupa ce ii incorporeaza pe toti homosexualii si toate beizedelele magnatilor si politrucilor.imi e indiferent cui platesc impozitul:ori lu putin ori lui cioros ori lui merkel or lui obama imi e tot una.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FERMECĂTOARE CULTURĂ!

      Ștergere
    2. Dar ce Gabriel e mai bine sa vorbeasca pe ocolite sa nu spuna adevarul?! Te simti mai bine?! Asta e realitatea!!! Au ajuns toti homosexualii si toti leprosii lui Satan sa ne conduca si noi nu facem nimic!! Si tu te legi de vocabular?! De aia o sa vina prapadul, ca nu luam atitudine! Gata daca ne luam de vocabular(cultura) se rezolva problemele?! Sa ne rugam la Tatal Creator sa ne ierte si la Fiul Sau sa ne salveze, ca ei sunt si mai revoltati ca nu facem nimic, nici eu, nici tu, nici Madus nici nimeni!!! Vorbim aici degeaba si ne judecam intre noi pentru nimic! Sa ne rugam la Tatal Nostru sa ne ierte. Sincer de-abia astept sa vina ce urmeaza sa vina, ca s-a ajuns prea departe, macar asa o sa scapam de rau, chiar daca unii or sa sufere (inclusiv eu). Toti ne credem destepti dar suntem niste falsi! Iisus sa ne ierte si sa ne salveze pe toti!

      Ștergere
    3. ANONIM 00:40 EU NU MAM LEGAT DE VOCABULARUL LUI. MIE ÎMI PLACE VOCABULARUL LUI. IAR GÂNDIŢI INVERS?

      Ștergere
  3. Ca deobicei comandantii la biuro iar soldatii carne de tun.eu unul in caz de razbel imi iau copii si sotia si am tirat-o in munti.nu pun mana pe arma decat dupa ce ii incorporeaza pe toti homosexualii si toate beizedelele magnatilor si politrucilor.imi e indiferent cui platesc impozitul:ori lu putin ori lui cioros ori lui merkel or lui obama imi e tot una.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ȘI ÎN MUNŢI CE FACI?

      Ștergere
    2. Imi protejez familia de razboi.le protejez viata copiilor mei.dsr tu care ai 3 personalitati probabil ai multa cultura internauta si nicu un copil

      Ștergere
    3. Asta trebuie sa facem toti!!! Sa ne retragem unde apucam "nicaieri" sa nu ne gaseasca nimeni! Avem o tara minunata, Dumnezeu nu cred ca a facut o tara mai frumoasa si mai bogata ca Romania. Din pacate e si populata... S-a vandut si tradat tot. Si noi suntem vinovati ca am lasat lucrurile astea sa se intample. In afara sa vorbim pe internet nu facem nimic. Oricum pe jegurile astea de la putere nu o sa le apar, nu-mi sacrific viata pentru ei. Ei au vandut ei sa se apere. Si meritam ca nu am luat atitudine! Oricum sa vina odata razboiul sa termine cu toate vreascurile de pe Pamantul asta minunat pe care l-am otravit. Sa nu cumva sa va aruncati in lupta altora!!! Nu aveti nimic de castigat, nici daca sunteti cu americanii, nici cu rusii. Astia stiu deja ce va fi! Protejati-va familiile!

      Ștergere
    4. AȘA ESTE MADUS. DAR EU NU AM NIMIC ÎMPOTRIVA TA. BA CHIAR ÎŢI DORESC TOATĂ FERICIREA ATÂT ŢIE CÂT ȘI FAMILIEI TALE. AM VRUT SA-ŢI SPUN CĂ SUNT DEACORD CU CE SPUI.

      Ștergere
    5. MADUS CE AI CU PERSONALITĂŢILE MELE? TU AI SCHIMBAT POZA LA PROFIL DE 3 ORI. EU ORICUM TE ADMIR CĂ AI FOST SINGURUL CARE A ȘTIUT CE SIMT PIETRELE. AI FOST SINGURUL CARE A SPUS CĂ HRISTOS E ANTIHRISTOS.

      Ștergere
  4. O parere Maria.Crezi ca ar fi vorba de Romania?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dna Maria vă rog mult să mi spuneți, ați avut un mesaj în care apare 03 de două ori ??? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am gasit eu mesajul. E din 17 februarie 2016. Acolo apare 03.

      Ștergere
  6. Este vorba de Romania dna Maria? Ramona

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred că ar fi vorba de România,de ce sa fim atacați de ruși poate vom lupta împreună cu ei împotriva islamiștilor.dar rusi sa ne ocupe țara nu cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Naiv esti,11 16, beleaua e ca asa gandeste toata lumea...

      Ștergere
  8. Si asta ca nu vreti sa mai comentati mai departe e pt a mari frica? Sa ne faci sa ne gandim mai mult la lucruri rele?

    RăspundețiȘtergere
  9. turcia, o sa fie lupta mare in urma careia turcia actuala va fi distrusa, apoi ce ramane o vor imparti in 3/4 parti,si se va recuceriri biserica Sf Sofia si redata orthodoxilor. sunt multe profetii despre asta, vrem sau nu odata se vor implini. lumi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu rusii vor elibera Constantinopolul ...

      "Ogmios will approach the great Byzantium,
      the barbarian league will be driven out... "

      Nostradamus - C 5, Q 80

      http://www.nostradamusquatrains.com/Century5/Quatrain80.htm

      Ștergere
    2. Sf sofia va fi under water soon.

      Ștergere
  10. NATO a recomandat României să se pregătească de război. Ministerul Apărării a început să trimită ordine de încorporare la rezerviști. Situația e clară. Ne vor băga alții în război iar ai noștri bărbați vor fi doar carne de tun. Suplimentar, țara noastră va fi și teatru de război! Vom ajunge ca Irakul și Siria!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa fac si un spirit de gluma prost, MAI sa vina in fata cu emblema Steaua pe care au evaluat-o la 57 mil Euro si sa ii sperie pe toti atacatorii! Acum serios, asta fac ei, se bat cu romanii pe nimic. cea mai importanta lupta din ultimii ani castigata a fost ca MAI si-a recuperat un rahat de emblema de la un club de fotbal. Acum pe bune fraieri sa fim sa mergem la razboi pentru astia!! Sa aparam ce?! Ca au vandut Tot!! Protejati-va familiile si rugati-va la Dumnezeu si Fiul sau sa ne ierte si sa ne salveze! Eu unul nu o sa apar nici o tara condusa de tradatori! O sa-mi apar familia pana la moartea trupului! Asta va recomand tuturor, aparati-va si protejati-va familiile in numele lui Dumnezeu!

      Ștergere
  11. https://www.youtube.com/watch?v=0cr5OvEY7Bk&feature=share

    RăspundețiȘtergere
  12. Cat de departe suntem de Dumnezeu! Aceaste lucruri rele demonstreaza raul care exista si care este creat de noi, prin suma gandurilor colective...

    RăspundețiȘtergere
  13. Ptr.madus:tara trebuie aparata.Daca nu mai exista un Stefan ,poate mai sunt razesi.O singura data murim....cand vrea el...M.M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stati ba linistiti ca prost cum sant n-o sa las tara asta care ar merita lasata. Mama mea ca m am nascut aici.

      Ștergere
    2. Anonim 15.12, M.M (13.13)...Nu intru prea mult in detalii dar pari dubios. Sa ma ierte Dumnezeu daca te judec! Dar sa apar tara pentru ce? Ce am facut pana acum?! De ce nu am aparat-o?! Am lasat sa se ajunga aici... Inainte sa scrii gandeste! Sa ii apar pe nenorocitii care conduc Romania?! Sa ce?! Sa mai vanda si a tradeze? Nu! Protejeaza-ti familia! Roaga-te la Dumnezeu(Tatal Creator - si nu Satan - Baphomet ala pe care il slujesc conducatorii tarii) sa te ierte si cand va veni Fiul Sau pe Pamant a doua oara sa te gaseasca pregatit sa lupti de partea Lui impotrava lui Satan!

      Ștergere
  14. Tot ceea ce face aceasta ocultă mondială este numai dezastru.numai bătaie de joc pentru oamenii de rand.Ce a facut Franța cu Anglia in Libia si Irak a distrus tot .Si cine suferă copii femeile si bătrânii acum sunt înfometați bolnavi si foarte chinuiți. Cine a comandat aceste atacuri unde dorm?unde mănâncă? Si cum trăiesc? Oare lacrimile acestor copii care udă pământul nu sunt lacrimi de sânge .Si in multe țări unde conducătorii se distrează pe seama popoarelor aruncând castane in foc si apoi pune populația sa le scoată cu mâna .ei provoacă aceste războaie si apoi trimit la luptă tineri frumosi crescuti de mame cu greu.nici măcar nu gândesc ca lacrimile mamelor nu se usucă pe obraji.Si d.Maria a primit un mesaj cu Maica Domnului plângând. Si a pus cineva întrebarea de ce plânge Maica Domnului. Niculin.

    RăspundețiȘtergere
  15. http://spynews.ro/actualitate/foto-ne-pregatim-de-razboi-rezervistii-chemati-de-urgenta-la-centrele-militare-vezi-ce-patesti-daca-nu-te-duci-97096.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Turcia, atentat terorist! Precum a scris Dna Maria in 10 martie!Dumnezeu sa aiba in paza sufletele care s-au dus...si grija de supravietuitori..

    RăspundețiȘtergere
  17. Am cateva intrebari :
    Ce au cautat turcii pe meleagurile noastre
    Ce a cautat imperiul roman
    Ce au cautat nemtii pe aici
    Rusii ce cautau
    Ploiestiul era frumos

    Noi pe cine am deranjat vreodata ? -Pe nimeni ! Daca as fi avut mintea lor ...era vai si amar.
    Dar poate ca Romania asta merita!
    Exista o ,,parola'' care ar putea opri totul dar se pare ca nimeni nu e interesat de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania ca tara nu merita asta!!! Noi ca romani...din pacate posibil sa meritam... Nu am luat atitudine! Se pare ca de fiecare data acceptam frimiturile altora si ne "place" sa slujim pentru acestia. Sa ne rugam cu totii la Fiul Tatalui Nostru Creator sa ne ierte si sa ne salveze (cand va veni) ca nu am stiut sa apreciem ce am primit! Daca va fi sa vina razboiul...si vine... protejati-va familiile, nu slujitorii! Vom fi intr-un razboi din care nimeni nu castiga nimic! Dar eu sper sa vina mai rapid, ca stiu ca dupa va veni Iisus si va curata Pamantul de tot raul! Sa nu va fie frica de razboi ci doar de judecata Tatalui Nostru! Sa ne rugam sa ne ierte ca am lasat sa fim tradati fara sa facem nimic! Sa ne ierte ca am fost lasi si ignoranti!

      Ștergere
  18. Cu iohanis comandat venit dintr-o viață anterioară. O sa ne trimită pe toți in vieți anterioare.Dai Doamne minte ca e dus rău cu pluta.Niculina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, pentru ca presedintele nostru vorbeste si gandeste in limba materna, atunci cand face traducerea in limba romana sensul propozitiei este cu totul altul. Sunt convinsa ca se referea la viata de dinaintea mandatului de presedite. A vrut sa fie sincer si uman, bucuros ca a ajuns sa se inchine la Mormantul Sfant unde s-a odihnit Mantuitorul, implinidu-si un vis. Eu zic sa nu aruncam cu piatra, asa cum suntem obisnuiti cu five care conducator pe care-l alegem pentru a putea rupe cercul tradarilor care vine din negura istoriei. Ai dreptate Niculina, se cuvine sa ne rugam pentru presedintele nostru pentru ca Dumnezeu sa-L lumineze in luarea celor mai bune decizii pentru tara noastra, in acord cu vointa Lui. Mira

      Ștergere
  19. Buna seara, dvs credeti ca va începe războiul al treilea mondial? Si daca da va fi si Romania implicata in asta? Va mulțumesc, cu mult respect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar Tatal Nostru Creator stie cand va fi! Doamna Maria doar primeste anumite mesaje. Romania ca tara nu are nici o vina! Dumnezeu a creat-o perfecta...din pacate a populat-o. Eu sunt unul dintre cei cu care a populat-o. Si ma simt vinovat ca nu fac nimic decat sa scriu aici! Sunt las! Dar stiu ce mai putem sa facem. Sa ne rugam la El sa ne ierte ca am fost lasi si am acceptat tradarea si vanzarea tarii noastre! Cand va veni razboiul vei sti! Atunci sa iti anunti familia si sa faci tot ce poti sa o protejezi! Sa nu cumva sa te duci la razboi pentru conducatorii astia tradatori! Si sa nu-ti fie frica de moartea trupului! Roaga-te la Dumnezeu sa te ierte si la Iisus sa te salveze!

      Ștergere
  20. Mulțumesc Dna Emilia. Am intrat la 17 02 2016 și nu l am găsit. Mesajul ,, 03, 03 " a apărut și la dl Istrate și am vrut să văd dacă la Dna Maria e mai explicit. Mulțumesc Dna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este din 17 februarie. Mesajul:explozie la o centrala nucleară.posibil in Rusia.obama presedintele S.U.A.v-a actiona...aici este niculina.

      Ștergere
    2. De aici o sa pornească și războiul

      Ștergere
  21. Nu va mai tot acuzati uni pe alti,toate se intampla la timpul potrivit asa cum vrea Dumnezeu,asta e voia Lui.Toate sunt de la Dumnezeu si cele bune si cele rele,va faceti numai rau aczand ca n-am facut ce trebuia mai de mult.

    RăspundețiȘtergere
  22. MADRE MIA,ĂȘTIA VĂD CĂ NU AU BUN SIMŢ CHIAR DELOC.OAMENI BUNI LINIȘTIŢIVĂ.CĂUTAŢI PUTEREA LUI DUMNEZEU.DE CE SUNTEŢI AȘA?

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim 00:57 ! A-ti facut un comentariu f.bun! Acesta, este adevarul ! Din cauza unora, care au putut fii manipulați,suferim si noi ! Sa mai sara si, acum de bucurie când a i iesit IOHANNIS presedinte ? Sunt fericiti acum ? O ducem mai bine ? A vrut puterea ! Acum o are! A vrut partidul lui, acum il are (o sleahta de tradatori),a vrut guvernul lui,acum il are si...E mai bine ? Doamne, ajuta-ne sa scăpăm mai repede de ei ! Cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
  24. Stiti cum vad eu aceasta țărișoara ca pe o halcă de carne si toți nesatulii.toți mafioții. Din tara de afara toți la fel ca o haită de lupi trag de ea .acum se ceartă pe avere clanul regal.mai ieri am vazut la tv cum s-au vândut in secret izvoarele termale lăsate de Bunul Dumnezeu Creatorul poporului .Nu mai țin cont de nimic .doar doar or prinde o aschie din halcă. 80 la sută din populația țării sunt săraci.flămânzi si bolnavi.Nu le pasă la aceasta haită de lupi.ma rog Bunului Dumnezeu Creatorul sa țină in Mâinile Sale acest popor frumos primitor si blând. Si sa ne apere de tot ce exista rău.niculina

    RăspundețiȘtergere
  25. Legat de razboi si militari am avut si eu un dejavu. L-am visat cred ca vre-o 3 ani in urma. Visul era de la prima persoana, cu alte cuvinte luam parte in operatii militare.

    Evenimentele se desfasoara pe timp ploios, as zice toamna/iarna. Inamicii sunt ceva gen buriati/tatari (as presupune din armata rusa). Am vazut mult glod, mocirla, unitati straine, echipate bine, multa frica se citea pe fetele ostasilor. Am vazut ape galbene, adica marile erau galbene de parca a venit tot lutul in ele si s-a dizolvat. Mi s-a parut ca am vazut nave de razboi, corabii, de care nu am vazut pana acum, de mari dimensiuni

    RăspundețiȘtergere