joi, 10 martie 2016

INUNDATII GRAVE ! S -A ADEVERIT DUPĂ 5 ZILE !

                                                              Dragii mei, 

Scriam în noaptea de 4 -5 martie 2016, un articol cu titlul: 
PLOI  TORENTIALE GRAVE ! 
Iata articolul:


                            Noapte de 4 -5 Martie 2016,ora 0,06 !

                                                     Dragii mei,  


Doar ce am terminat de scris articolul anterior, văd dragilor în ograda mea, deși eram cu ochii pe monitor,văd cum afară plouă torential.
                                                                                                             

Image result for PLOIImage result for PLOI.
Iar pe strada ,masinile împroscau cu siroaie de apă,din pricina bălților care s-au făcut sub ploaia torentială.
Dragii mei, vom auzi si trai, zile intregi cu ploi torentiale.
Multumim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,pentru aceste binecuvantate ploi, si sa ne rugam dragii mei,ca sa ne dea doar atât cât să se sature pământul.
                                     Cu dragoste,Maria. 

Dragii mei,să mai spună cineva ,că toate câte scriu nu ar fi de la Duhul Cel Prea Sfânt:

Si iata dragilor, ce spun METEOROLOGII  astazi :

Cod portocaliu de inundaţii pe Dunăre - Mediafax

www.mediafax.ro/.../cod-portocaliu-de-inundatii-pe-d...
4 hours ago - Totodată, este în vigoare şi o atenţionare cod galben de inundaţii, valabilă tot până pe 18 martie la ora 18.00, pe tot ... Patronul Lactate Brădet vrea să obţină 10 milioane de lei pe o platformă online de finanţare Economic ... Este vital să fie tăiate rutele de contrabandă Externe 12 feb 2016; Spionii ruşi au ...


INHGA: Avertizări Cod Portocaliu și Cod Galben de inundații pe Dunăre, în zona a 11 județe, în intervalul 9 - 18 martie

 •  



Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri după-amiază, avertizări Cod Portocaliu și Cod Galben de inundații pe Dunăre, în zona a 11 județe, sector aval de Sistemul Hidroenergetic și de Navigație (SHEN) Porțile de Fier.
Potrivit hidrologilor, în intervalul 10 martie, ora 6,00 — 18 martie, ora 18,00, se instituie Cod Portocaliu privind depășirea Cotelor de apărare pe Dunăre, sector aval de S.H.E.N. Porțile de Fier — Zimnicea, pe raza județelor Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman.
De asemenea, INHGA menționează faptul că sectorul Dunării aval Gruia este apărat împotriva inundațiilor prin lucrări de îndiguire, iar pe baza informațiilor actuale nu se prognozează posibilitatea apariției unor probleme deosebite ca urmare a propagării viiturilor pe sectorul românesc al Dunării, dar este necesară o monitorizare atentă a evoluției situației hidrometeorologice și respectiv a comportării lucrărilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundațiilor.
Prognoza de specialitate arată, totodată, că în intervalul 9 martie, ora 18,00 — 18 martie, ora 18,00, va fi în vigoare avertizarea Cod Galben de inundații, valabilă pe tot sectorul românesc al Dunării, aval de S.H.E.N. Porțile de Fier, din județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Galați, Constanța și Tulcea.
Avertizările au fost transmise către: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Administrația Națională "Apele Române", Ministerul Administrației și Internelor, mass-media, S.C. Hidroelectrica S.A., Administrațiile Bazinale de Apă: Banat, Jiu, Olt, Argeș-Vedea, Buzău-Ialomița și Dobrogea — Litoral.

11 comentarii:

  1. Maria,ce parere ai despre previziunile lui Ioan Istrate?Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Degeaba multumesti ca nu-ti raspunde. Doar posteaza intrebarile. Raspunde doar celor care o perie cu simt de raspundere sau o supara.

      Ștergere
    2. Ufff! Grea intrebare ! As putea sa-ti raspund tot printr-o intrebare :
      Întelegi ceva de pe Blogul acestui domn?
      Căci eu nu -nteleg ,si nu-l inteleg !
      Cred ca ti-am raspuns la intrebarea ta. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    3. ANONIM 11martie 15,15 :
      De ce esti rautacios? Raspund in timp tuturor intrebarilor! Trebuie sa intelegi că, eu nu stau numai pe Blog si pe FB! Sunt un om obisnuit, sunt mama, sunt sotie,sunt bunica, si am si serviciu.
      Deci, nu am nevoie sa ”ma perie” cineva, ca sa raspund. Eu nu alerg după faimă, eu nu alerg după bani sau alte lucruri materiale.Asadar,nu am nevoie de laude si de periat. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  2. Deocamdata e vorba de o avertizare. E posibil sa nu avem inundatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. ESTE BINE TOTUȘI CĂ INUNDAŢIILE VOR FI PE DUNĂRE. EEE,DOAMNA MARIA,CREDEŢI CĂ NU O SĂ MAI SPUNĂ NIMENI NIMIC? EU ȘTIU CĂ ACEST ARTICOL ȘI CEL CU RĂZBOIUL MONDIAL STÂRNESC ADEVĂRATE REVOLTE CHIAR ACUM CÂND SCRIU.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot ce Duhul Sfant vi sa aratat se vor implini,avem ochii sa vedem si urechi de auzit dar noi sunten orbi si surzi.Se apropie judecata de apoi de care nu va scapa nimeni.Domnul sa aibe mila si-n durare de noi.Imi doresc din inima sa va cunosc personal.Va doresc la intreaga familie pace,liniste,dragoste,iubire,rabdare si Domnul sa va binecuvanteze pe totii.Ma rog Domnului sa va de-a multa rabdare sa nu mai luati in considerare jignirile care vi se aduc.Toate sunt de la cel rau care cauta sa-l distruga prin toate mijloacele pe cei care nu sunt de parte lor.Va iubesc,cu drag ANA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MULŢUMESC ANA.

      Ștergere
    2. Multumesc furmos Ana ! Si eu te iubesc si ma rog pentru tine. Te pup si te imbratisez cu drag! Promit ca nu voi lasa pe cârcotasi ca sa ma afecteze sufleteste ,cu jignirile lor.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  5. Tot ce este scris in cuvantul Domnului trebuie sa se implineasca,timpul este foarte scurt nici nu ne dam seama,sa ne rugam la Maicuta Domnului sa ne ajute sa fim pregatiti sa ne gaseasca cu candelele aprinse.Amin

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria, nu sunt rautacioasa absolut deloc. Din pacate am trait aceste experiente si am mai avut "discutia" asta cu tine. Chiar asa faci, postezi intrebarile dar nu raspunzi la ele. E adevarat, nu mereu se intampla asta. Pot intelege ca ai un program incarcat dar, daca nu ai timp sa raspunzi nu mai posta intrebarile. E o rugaminte.

    RăspundețiȘtergere