joi, 17 martie 2016

ÎN CASA MEA , MIROASE A DUMNEZEU !!! MINUNEA LUI DUMNEZEU SE APROPIE !

                                                       16 Martie 2016,ora 16,05 !

                                                 Dragii mei,

În aceasta după amiaza dragilor, in timp ce -mi relaxam puțin ochii,stând cu ei închisi, văd intr-o clipă bucataria mea.
Desi eram in alta camera, văd cum in bucatarie,se află o persoana necunoscuta mie,o femeie,care se apleaca si scoate de sub masa o galeata in care, eu duc zilnic apă la doi bătrani.    
Persoana in cauza se apleaca, ridica găleata de acolo ,spunând ceva ce m-a uimit la propriu.
Citez:
                        ”Miroase pe aicea !
Dar un alt glas intreaba :
                     A copil mic ?
  Iar raspunsul veni prompt:
                     Miroase a Dumnezeu !
                Aici miroase  a Dumnezeu!
              Minunea Lui Dumnezeu, se a-pro-pi-e !”(spune silabisit)
              Se apropie ,Minunea Lui Dumnezeu!”
Dragii mei, închipuiti-vă ce am simtit eu in inima si-n sufletul meu, la auzul acestor cuvinte. O alta bucurie mai mare, nici nu mi-as dori vreodata.
                       
MINUNEA  LUI  DUMNEZEU, despre care se vorbeste in MESAJ, eu o cunosc;dar nu am voie înca s-o dezvălui. Atunci când voi avea voie, iar MINUNEA  LUI  DUMNEZEU se va implini, atunci o voi face publică, si absolut toata suflarea nu va mai avea nicio indoiala,în toate câte am spus si scris.
Dragii mei, DUMNEZEU este prezent în inima noastra ,în sufletul nostru, si peste tot în jurul nostru. Trebuie doar ,ca sa avem Credință tare în IISUS  HRISTOS si-n MAICA  DOMNULUI,precum si Dragoste infinita fața de Aproapele , si astfel , vom putea auzi fiecare dintre noi, aceste cuvinte divine:
                  ”Aici, in casa ta, miroase a Dumnezeu !”
                               Cu dragoste,Maria.  
              

30 de comentarii:

  1. Doamna Maria eu ma bucur ca sunteți a noastra a tuturor care are un gram de credinta si sigur in fiecare casă Si in fiecare inima este Bunul Dumnezeu Creatorul. IISUS HRistos si Măicuță Domnului. Niculina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu ma bucur nespus de mult. Imi doresc doar,ca sa credeti in toate câte scriu, căci nu sunt de la mine!
      Sunt de la Duhul Cel Prea Sfant!
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Dumnezeu sa va binecuvinteze

      Ștergere
    3. Maria, multe binecuvantari sfinte! Te iubim! Duhul Domnului sa te insoteasca mereu ca si pana acum!O asteptam pe DIVINA SAPTE SA VINA in Romania! Imbratisari!Dia

      Ștergere
  2. daca duceti apa batranilor asta este iubire neconditionata doamna MARIA,PENTRU CE FACETI DUMNEZEU VA IUBESTE MULT,DUMNEZEU NE DA APA FARA SA NE CEARA NIMIC IN PLUS ,MIROASE A DUMNEZEU PENTRU CA FACETI CE FACE EL....intr-adevar,,ceva frumos” !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu una cred.Si ma rog Bunului Dumnezeu Creatorul sa nu ne lase din Mâinile Sale .Sa ne Apere de necazuri de primejdii .Si de se v-a intampla sa ne dea putere sa trecem mai usor peste ele.niculina

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu va cred dna Maria.Poate unul din nepotii dv ori urmeaza sa se nasca ori este deja in casa dv.Din acest mesaj asta se intelege.Acum nu ramane decit sa asteptam sa ne spuneti dv la momentul potrivit.Va imbratisez Ramona.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci se apropie sosirea pruncii Sapte. O veti naste dv? Or fiica dumneavoastra? (Daca trebuie sa fie nascuta de o virgina dupa cum ati spus mai demult). Cred ca trebuie sa se intample destul de curand, pentru ca apoi sa se poata naste Mesia in anul 2021 dupa cum s-a proorocit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am descoperit bloggul astazi.Astept si eu prunca. Ma ofer voluntara sa nasc prunca.Sun tanara'frumoasa, credincioasa,nu am cuoscut barbat,sunt virgina.Astept email.Vica

      Ștergere
    2. Mai Vica tu de unde ai mai aterizat, draga mea? Azi te-ai nascut?

      Ștergere
  6. Cred ca Puncuta Sapte va veni,unde oare?Am ghicit?sa aveti o zi minunata si binecuvantata!Silvia

    RăspundețiȘtergere
  7. Am crezut,cred si voi crede in tot ce spui Maria!Esti in sufletul si inima mea. Toate sunt de la Bunul Dumnezeu.Te pup! Eugenia din Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria ,de un an va citesc,cred ca asa a vrut D zeu,eram intr o perioada foarte grea sufleteste,dar cuvintele,invataturile despre cele Ceresti mi au intarit comvingerea ca nu suntem singuri ,numai sa cerem cu toata fiinta noastra si D zeu ne ajuta numai sa fie spre folosul sufletelor noastre. Ceea ce traiti d voastra este spre folos noua...a ti fost aleasa ca sunteti de neclintit in credinta,intru pe blog si la sculare si la culcare , asazi incep o zi cu bucurie in urma celor citite,m a incercat un sentiment de"invidie...duhovniceasca",Haideti dragilor sa fim cu totii "invidiosi" ,sa fim milostivi,sa ne iubim aproapele,sa ne iertam,nu este usor,dar o avem pe doamna Maria care pune umarul la urcusul nostru duhovnicesc ,noi...numai sa vrem..o zi binecuvintata ptr toti..felicia.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din acest mesaj nu deduc decat ca sapte s-a nascut,iar hristos e pregatit sa-si inceapa planul cu noi coborand de acolo de unde norii ating pamantul.adica din varful unui munte ci nu cum cred unii ca vine plutind pe un nor sau cu cine stie ce prieteni extraterestrii cu o.z.n-uri.daca e sa ma iau dupa anumite premonitii anterioare aceasta a doua sosire ar fi pe 4.4.2016.doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Se apropie Minunea lui Dumnezeu,ne va scapa de jidani,iudeo-masoni,khazari,securisti,comunisti si bolsevici,capitalisti criminali,papi si iezuiti!!!!Doamne Ajuta,asa sa fie!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SAPTE are misiunea eliberarii sufletelor inlantuite in interior, Anonim 17 martie 2016, 08:53. De cei care subjuga societatea trebuie sa ne eliberam singuri, prin puterea noastra interioara!Insa SAPTE ne va da puterea interioara sa razbim! Cred intr-o schimbare puternica a interiorului nostru in directia buna si sfanta! Cu toata dragostea!

      Ștergere
  11. Doamna , si eu intamplator am intrat pe blogul dvs. intr-un moment greu si cunoscandu-va , citindu-va , am inteles ca sunteti un om nu numai daruit cu harul sfant dar si un om care ati studiat , aveti o familie realizata , copii cu scoala , sunteti si bunica dar si managerul casei . Si am mai inteles ca sunteti un om cu un mare curaj , nimeni nu (se) dezvaluie intr-o asa deplinitate , mai ales cand, fara sa pregetati, atingeti subiectul ,,politica'' si ,,biserica'' subiecte tabu'pentru miile de ochi care citesc ceea ce spuneti . Sunteti asemenea luptatorului care se afla pe un camp de lupta fara arme , fara nimic , cu pieptul plin de Dumnezeu si mainile goale . Sunteti Maria de Romania ! Multa sanatate, doamna ! Cu drag. S

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet ! Va pup si va imbratisez pe toti dragilor, cu toata dragostea sufleteasca.

      Ștergere
  12. Si eu cred ca este vorba de prunca Sapte.Suntem cu adevarat privilegiati ca traim vremurile astea sa putem trai asa minuni mari.Si eu imi doresc tare mult minuni aratate tuturor,sa ne trezim toti spiritual,multi nu cred dar atunci nimic nu va mai fi pus la indoiala.Cu drag Alina

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu cred ca-i vorba de prunca SAPTE.Poate se va naste anul asta.M-am uitat in calendar si joia mare pica pe 28 aprilie,deci Maria ai primit deja prima afirmatie exacta,exact cu 40 de zile inainte.E numai o parere de-a mea.Abia astept,te pup .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de 40 de zile! Sa nu ducem in eroare !
      Poate sa fie oricare an in curs,in care DUMNEZEU sa ne dea SEMNUL mult asteptat,in privinta PRUNCII SALE SAPTE ! Deci, e mai bine sa ne rugam si sa asteptam.Sa nu uitam că,din anul 2005 DUMNEZEU ne-a promis că o sa ne trimită pe PRUNCA SA ,ȘAPTE.Asadar, nu stim anul!

      Ștergere
  14. ÎN CASA MEA A INTRAT IISUS HRISTOS. DAR NU MIA ZIS NICIODATA ACEST LUCRU. BA CHIAR A DAT DE INTELES CA AR FI CEL RAU. NU AM VAZUT MANDRIE IN OCHII LUI. MIA SPUS ASA: "TU SEMENI CU MINE"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ti-a spus ca trebuie sa mai inveti gramatica,cineva?

      Ștergere
  15. Parintele Arsenie Boca spunea ca În fiecare persoană e sădită o intenţie a Lui Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
  16. DOAMNA MARIA ȘTIŢI CE MIROASE ÎN CASA MEA? DE TOATE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GABI,TU AI ZIS-O!;)

      Ștergere
    2. Mai aeriseste si tu casa din cand in cand iar cand faci un comentariu mai gandeste cate un pic,mereu te faci de ras,vica

      Ștergere
  17. ANONIM 18:00 ȘTIU. PENTRU TINE AȘA ESTE. DAR ȘTIU CĂ EXISTĂ O MINORITATE CARE ÎNŢELEGE CE SCRIU.

    RăspundețiȘtergere