sâmbătă, 19 martie 2016

CUMPLIT S - A ADEVERIT ! CU ACEST CAZ , ROMÂNIA ESTE ZGUDUITĂ IAR !

                                                                  Dragii mei, 

Scriam în noaptea de 11 - 12 Decembrie 2015, un articol cu titlul:

           "Cu acest caz, România este zguduită iar !"

Din nefericire, după Tragedia din Clubul Colectiv, cu adevarat cu acest caz in care ne mor bebelusii, ROMÂNIA  este zguduită iar.
Branza de Bradet cu E.coli ,este retrasă din Uniunea Europeana.
Din păcate, numai asa se poate face România foarte cunoscută, campioană chiar ,cu astfel de lucruri care seamănă suferință si moarte. 
Multumesc din inimă cititorilor, care mi-au amintit de acest articol si au facut legatura cu Brânza de Bradet.
Iata: 

Scandalul E.coli. Brânză românească retrasă din trei ţări UE ...

www.mytex.ro/.../518496-scandalul-e-coli-branza-ro...
13 hours ago - Autorităţile italiene au confirmat o legătură între brânza de oaie produsă de Brădet și cazul copilului din Florența internat în spital cu E.coli.
Missing: badet
 
                         Noapte de 11 -12 Decembrie 2015,ora 2,10 !

                                           Dragii mei,

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cutremurător.
Glasul spunea aşa :

      "Cu acest caz, România este zguduită iar !"

După care, glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, din nefericire,în ROMÂNIA se va mai petrece ceva rău, si va fi din nou zguduită din temelii.
Ce va fi, după cum vedeti, glasul nu a dorit ca sa-mi spună.  
După Clubul mortii din Colectiv,din păcate, va mai urma ceva ce va pune din nou România pe jar. 
Doamne Te rugăm ,apără-ne si ne păzeste de tot răul si de tot necazul. 
                                    Cu dragoste, Maria. 

Iata si Informatia mai pe larg:

VINERI, 18 MARTIE 2016

E alertă în Europa! Brânza de oaie din România, retrasă din magazinele din străinătate din cauza bacteriei E-coli

   În Sistemul de alertă rapidă pentru alimente și furaje (RASFF) a fost înregistrată o notificare transmisă de autoritățile italiene în data de 16 martie 2016 cu privire la contaminarea cu Escherichia coli (E-coli) producătoare de toxina Shiga a brânzei de oaie din România

Notificarea transmisă prin intermediul RASFF este clasificată ca "alertă".

Italia a transmis această notificare după ce un copil de 14 luni a fost internat într-un spital pediatric din orașul Florența, în Italia, într-un caz probabil de sindrom hemolitic-uremic, provocat de bacteria Escherichia coli (E-coli), posibil după ce a consumat brânză provenită din România, de la SC Brădet, conform unui comunicat al autorităților sanitare locale.
Produsul care ar fi provocat îmbolnăvirea copilului ar fi fost cumpărat de la unul dintre magazinele care vând produse românești în regiunea Toscana.

Cel mai probabil, produsul ar fi fost cumpărat înainte de 9 martie, când firma respectivă, așa cum au precizat autoritățile sanitare italiene, a retras propriile produse, ca măsură de precauție, mai precizează ANSA.

Președintele Autorității Naționale Sanitară Veterinară și Siguranța Alimentelor, Andrei Butaru, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că în 5 martie Brădet a anunțat retragerea voluntară a tuturor produselor fabricate în februarie, iar în 6 martie a furnizat ANSVSA listele de distribuție, ale clienților din România, unde se găseau 20.364 kilograme, toată cantitatea fiind retrasă și distrusă, și din statele membre: Spania: 10.385 kg, Germania 1.410 kg, Belgia 1.108 și Italia 6.517 kg.

"După declanșarea alertei în Italia, au fost primite documente de retragere din Spania (Madrid) pentru 1.112 kg și Italia, 546 kg. Restul documentelor urmează să sosească pe măsura finalizării retragerii. Pe 7 martie listele de distribuție au fost transmise Comisiei Europene cu solicitarea de a se stabili încadrarea în tipul de notificare. ANSVSA notifică prin RASSF dispoziția de retragere și rechemare a tuturor loturilor de produse în care s-a depistat prezența a genelor verotoxigene", a spus Butaru.

29 de comentarii:

  1. Buna dimineata!! Nu este nici-o branza oameni buni...sunt vaccinurile pline de mercur si alti produsi chimici care sunt testate pe bietii copii sa-i nenoroceasca.Si copilul meu a avut prob.dupa vaccin si nici acum nu si-a revenit total.Numai credeti toate tampeniile ce le cititi si le auziti la televizor.Ei ne manipuleaza cum vor,dar lumea se trezeste si incepe sa vada adevarul.Am crescut la tara si s-a mancat branza,lapte si nu s-au mai imbolnavit copiii cu aceasta bacterie,dar ei nustiu cum sa-si scoata maneca,ca nu de la vaccinuri ci de la acea branza.Off,ce prosti si naivi ne cred.Treziti-va oameni buni si nu mai vaccinati copiii ca asta e doar industrie,ei fac bani in urma acestor afaceri,intrati pe net si documentati-va si vedeti cate efecte adverse au aceste vaccinuri.Romania este printre primele tari in care s-au aprobat unele vaccinuri si noi dormim ca oile si nu ne intrebam de ce???..pt.ca suntem condusi de cei care se imbogatesc in urma acestor vaccinuri.Doamne ajuta-ne si ne ocroteste!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASA ESTE.!!!!!!! Vaccinurile periculoase!!!!!

      Ștergere
    2. CORECT !!! Vaccinurile sunt problema!!! De asta o pățesc numai copii mici, care au fost vaccinați...

      Ștergere
  2. Care branza de oaie?patronul a declarat public ca nu produc decat branza de vaca.se pierd si ei in minciuni.e clar ca e vorba de un vaccin experimental.ministru sanatatii a ajuns sa ne spuna sa ne spalam pe maini inainte de a iesi din w.c. de parca un judet intreg si anume arges suntem niste nespalati.pai daca ar fi din cauza asta ar insemna ca noi nici macar sa nu ne fi nascut pt ca parintii nostrii ar fi murit in primele luni de viata deoarece bunicii si strabunicii nostrii si-au facut nevoile numai in buda din spatele curtii.astia chiar ne desconsidera.sa nu mai zic de cutitul cu care taiem carnea inainte de a o prepara ca vezi doamne tre sa folosim alt cutit cand taiem carnea preparata.pai de cate ori au taiat bunicii si strabunicii nostrii carnea cu acelasi cutit si poate au facut-o zeci de ani.asta e prosteala pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dvs. credeti ca acei copii au suferit din cauza branzei????

    RăspundețiȘtergere
  4. Presimțirea mea este ca aici a fost o mana criminală. Exact cum ati scris ca o bacterie este scăpată pe geam. Fie ca Bunul Dumnezeu Creatorul Atotputernic sa scoată si acest adevăr la suprafață niculina

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost cutremur azi noapte la 12 in Timisoara si Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Printre noi cititorii sunt multi binevoitori, unii "foarte" binevoitori in a apara interesele celor care nu vor sa se afle adevarul.

    Sigur Romania va fi zguduita din temelii de un caz, dar nu de branza cu eColi a carei legatura cu bebelusii exista din plin la televizor si aproape deloc in documente. Va recomand sa analizati pe indelete articolul http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=674445&title=presa-de-propaganda-a-sistemului-s-a-dezlantuit-in-minciuni-adevarul-poveste-tipic-mioritica-de-ce-italia-a-stiut-sa-gestioneze-scandalul-lactate-bradet-iar-romania-s-a-intrecut-in-declaratii-irelevante-trei-bebelusi-au-murit-de-la-ecoli-

    Cazul care ne va zgudui probabil ca transpira deja la nivelul cercurilor puterii si este nevoie de perdele de fum pentru acoperirea lui...

    RăspundețiȘtergere
  7. N-or fi minciuni,Maria?Vor sa distruga tot ce este romanesc,sa fim doar consumatorii altora.Eu asta am inteles de la tv.Sa ma iertati daca gresesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bunul Dumnezeu nu va arată adevărul! Chiar credeți ca această brânză este infestata cu E- coli ! Tot ce este sănătos să dispară! Suntem obligați să mâncăm mâncare din afară UE.,plină de chimicale! De când am intrat în U E suntem mai bolnavi! Tot ce este românesc este interzis! De ce ! Doamnă Maria ,dacă analizați o să ajungeți la un adevăr ascuns!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa nu fie iar o subminare a imaginii Romaniei! Se pare ca,produsele romanesti fiind mai ieftine,au adus prejudicii producatoriilor locali,asa ca e posibil...a mai fost odata o alarma legata de carnea de vita,cand au interzis exportul! Si chestia asta, pare a fii cu dedicatie pt distrugerea putinelor firme romanesti care au mai ramas! Iris.

    RăspundețiȘtergere
  10. De parca europenii sunt interesati de branza romaneasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuu! Clar... insa UE, Merkel si Soros sunt foarte interesati de saracirea natiei romanesti!

      Ștergere
    2. In frunte cu Tehnocratii lui Iohannis & Ciolos Co.

      Ștergere
  11. Ma bucur sa vad multa lume constientă de ce se intampla in conspirația asta cu branza.Nu va lăsați inselati de aparente,si de tot ce se spune la Tv-prosteste poporul cu manipularea si minciuna.Adevarul va iesi la iveală abia după ce se vor trezi si ceilalți încă adormiti si vor conștientiza ca mâncăm de fapt ceea ce nu trebuie sa mâncăm ale fabricii fiarei UE.Ei vor sa ne hrănească cu zaharelul asa cum doresc elitele masonice pentru distrugerea si disparitia acestei națiuni.

    RăspundețiȘtergere
  12. Aceasta boala E coli am avut o acum 20 de ani si culmea..nu am luat o din lactatele Bradet..ca nu exista pe atunci ci din spital..am fost internata la spitalul municipal di bucuresti cu o prb la rinichi si dupa o saptamana m au externat..la nici 15 ore am chemat salvarea si m au internat de urgenta cu temperatura 40..eram si insarcinata in 4 luni ..mi au facut analizele la urgenta si surpriza..m au depistat cu e coli si clepsiela...avand in vedere ca m au externat cu o zi in urma au stiut ca am luat din spital aceste boli...au pus imediat tot etajul in carantina.Deci..cine a fost de vina..Bradet? Hai sa fim seriosi..vor sa distruga tot ce i romanesc..noi romanii trebuie sa fim puternici si sa nu cadem in plasa lor...sa cumparam numai lactate de la producatorul Bradet si produse romanesti,sa incurajam piata romaneasca si producatorii romani..haideti sa mancam romaneste,sa le aratam ca noi credem in produsele noastre,bunicii si strabunicii nostri nu au mai murit din cauza asta si au fost mai sanatosi decat noi,le vom da lovitura sub centura...DESTEAPTA TE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE,IN CARE TE ADANCIRA ,BARBARII DE TIRANI!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-am desteptat de mult timp,doar"EI"ne cred pe toti,PROSTI.Sa-i fereasca Dumnezeu de razbunarea noastra,a tuturor.Mic fiind,beam laptele muls proaspat si nefiert,de la vaca bunicii.Pina la varsta mea nu am fost niciodata internat sau cu ceva mai grav.

      Ștergere
  13. Minciuna cu picioare scurte, ca de fiecare data pana acum:

    http://www.capital.ro/ansvsa-produsul-notificat-de-catre-autoritatile-italiene-nu-era-obtinut-din-lapte-de-oaie.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Dar de ce numai copii mici,care sunt in perioada de vaccinare si postvaccinare ?
    Media are tabu la discutiile despre vaccinare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Media nu are tabu la discutiile despre vaccinare.media este a celor care ascund adevarul.

      Ștergere
    2. Media nu are tabu la discutiile despre vaccinare.media este a celor care ascund adevarul.

      Ștergere
  15. Doamne ! Oare o plati cineva vreodată, pentru toate nenorocirile astea ? Doamne, când o sa fie bine si la noi, in tara ? Vom mai apuca, oare ? Din ce in ce , e mai rau ! E mai rau ! Ce s-a intamplat Doamne cu tara asta ? Ce s-a intamplat cu noi ? Sunt f.revoltată ! Chiar isi bat joc de noi ? Ăstia sunt pusi sa ne distruga! Sa plece ! Demisia împreună cu Iohannis ! Sa plece, cu cat mai repede cu atat mai bine ! Maine, daca s-ar putea ! Va salut pe toți si sper, ca intr-o zi, va fii bine si pentru noi ! Încă, mai sper ! Doamne-ajuta ! Cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor pleca, pana la urma, caci nu vor avea de ales! Sunt niste incompetenti din toate punctele de vedere! Folosesc tot felul de smecherii... insa poporul va tranti cu ei de pamant!

      Ștergere
  16. De ce adultii nu patesc nimim?ce se intampla de doar bebelusii sunt afectati?aici e la mijlok un vaccin ceva dar incearca sa ne prosteasca la tv pt ca romanii sunt rabdatori si creduli

    RăspundețiȘtergere
  17. UN MEDIC CU CREDINTA IN DUMNEZEU MI A SPUS CA E COLI ARE 90 % DIN POPULATIA GLOBULUI. ASTA AM AFLAT O ACUM 5 ANI !!!!! DECI NU LE CREDETI MUNCIUNILE. VACCINURILE SUNT DE VINA SI SPITALELE. EU AM LUAT DIN SPITAL E COLI DUPA CE AM NASCUT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Testele care se fac pe poporul roman cu stirea Guvernului si a lui Iohannis sunt de vina. Slugi fidele, ei au stiut perfect ce fac atunci cand au pus acele vaccinuri in folosinta pe un anumit esantion! Totul este controlat...Pacat de copilasii aceia! Au ajuns bataie de joc romanii! Suntem cobai?

      Ștergere
  18. CONSIDER CĂ ÎN PROPORŢIE DE 100% DIN POPULAŢIA GLOBULUI,AVEM ÎNSUMATE TOATE MALADIILE ÎN STARE LATENTĂ,IAR ÎN FUNCŢIE DE GÂNDURILE ȘI FAPTELE NOASTRE SE ACTIVEAZĂ O BOALĂ SPECIFICĂ.

    RăspundețiȘtergere