miercuri, 23 martie 2016

BRUXELLES ! 34 MORTI SI 200 DE RĂNIȚI ! O LACRIMĂ SI -O RUGACIUNE , PENTRU CEI CARE NU MAI SUNT !

                                                     Dragii mei, 

Să ne plecăm genunchii si să aprindem o lumânare, pentru cei care si - au pierdut viața in ATACURILE  TERORISTE de la BRUXELLES!
Să ne plecăm genunchii si sa ridicam ochii spre Cer, spre DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, rugând Divinitatea ,ca sa ajute pe cei răniti,si sa-i intareasca pe cei din familiile celor care si-au pierdut viața.  
Nu stiu de ce ni se intâmplă toate aceste nenorociri; de ce se împlinesc toate in timp.
Numai Dumnezeu le stie pe toate, si Lui trebuie sa ne supunem trup si suflet,inimă și cuget! 

BRUXELLUL VA FI BOMBARDAT - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../bruxellul-va-fi-bomb...
Aug 6, 2015 - BRUXELLUL VA FI BOMBARDAT ! ... Am adus aici câteva date despre BRUXELLES, capitala Belgiei, aici unde urmeaza a avea loc, aceste ...
           .


Atentate teroriste la Bruxelles. 34 de morţi şi peste 200 de răniţi. Ce au descoperit anchetatorii GALERIE FOTO VIDEO

Publicat: Marţi, 22 Martie 2016 09:21 // Actualizat: (acum 10 ore) // Sursa: romaniatv.net

Două explozii puternice s-au produs, marţi dimineaţa, pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Aeroportul a fost evacuat, toate mijloacele de transport în comun de la Bruxelles sunt oprite, iar populaţia a fost îndemnată să rămână acolo unde se află. La scurt timp, o altă explozie a avut loc într-o staţie de metrou din apropierea unei clădiri a Uniunii Europene. Numărul morţilor este, potrivit ultimului bilanţ, de 34, iar cel al răniţilor a ajuns la 200.

75 de comentarii:

  1. Si iata ca pe 21-22 s-a intamplat ceva ''uzguitor'' !. As vrea sa se opreasca acest carnagiu infricosator. Doamana Maria rugati-l pe Dumnezeu sa ne ierte pe toti si sa-i opreasca pe acesti criminali .

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=XHltcZtnnno

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa_i ierte si sa ii odihneasca!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se vede de la o posta ca, U.E este un esec ! Am spus mai demult, despre U.E.ca, este un fel de comunism, mai evoluat ! Nu e normal ca, trei oameni ( Merkel, Barroso,pana mai anul trecut si Sarkozi , Holande acum) sa hotărască tot pentru noi toti, pentru toata Europa ! Sa urmăm orbeste politicile lor! Au protejat corporațiile lor,au investit foarte mult in țările lor si mai putin in securitate ! Ce ne-a adus noua românilor U.E.? Numai nenorociri! Numai avem nimic ! Ne-a luat cam tot ! Cine a primit acesti teroriști , cu brațele deschise ? Cine ni-i baga noua pe gât, cu aceste cote ? Aceste capete luminate care, conduc UE ! Păcat, mare păcat ! Mor oameni si copii nevinovati din cauza lor ! Daca sunt atat de puternici de ce, nu investesc in țările lor,care si ei au contribuit la dezastrul care e in țările lor, ca sa se poată întoarce la ei acasa ? Vai de noi ! Doamne-ajuta sa ferească tara noastra de asemenea atentate ! Si-asa suntem o tara săracă, cu oameni săraci, slăbită cu oameni slabi, incapabili ,condusa haotic,de nici nu mai stim cine ne conduce !

    RăspundețiȘtergere
  5. VOM DESTABILIZA ŢARA VOASTRĂ ROMÂNIA!!! NOI PORNIM RĂZBOIUL SFÂNT. MARIA TU NU AI NICI O VINĂ. IAI ÎNDEMNAT MEREU SĂ SE ÎNTOARCĂ LA CREDINŢĂ. CU TINE NU AVEM NIMIC. DEOCAMDATĂ. AVEM TREABĂ CU CEI CARE AU FIGIT DE CREDINŢĂ. ORAȘELE VIZATE: BUCUREȘTI,TIMIȘOARA,CONSTANŢA. ALLAHU AKBAR!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I.S.I.S !
      Nu-ti este teama ca te vor gasi AUTORITATILE ROMÂNE, după acest MESAJ??? Eu l-am pub licat anume, pentru ca AUTORITATILE ROMÂNE sa ia masurile de rigoare si sa stopeze inca din fașă posibilele ATENTATE.
      Gabriel, te rog frumos, nu te juca cu focul! Stim ca tu esti in spatele asa zisului I.S.I.S.!

      Ștergere
    2. Ce gluma slaba. Daca era asa, Maria trebuia sa fie prima vanata ca promoveaza crestinismul. Exact ceea ce voi condamnati.

      Ștergere
    3. Tu ori esti prost ori esti prea prost.pai ce vreti sa msi destabilizati si voi?au destabilizat-o baietii destepti inaintea voastra..si mai esti prost pt ca nu iti dai seama ca politia si structurile de securitate te pot gasi aflandu-ti adresa de mail i.p. sau sursa de internet de unde ai trimis mesajul.esti prost fe dai in gropi sau te-a cuprins remuscarea pt ce trebuia sa faci si vrei sa fi prins.daca nu cumva ai si fost incarcerat pana la ora asta.

      Ștergere
  6. Important:

    http://www.dzr.org.ro/atentatele-de-la-bruxelles-o-operatiune-steag-fals-orchestrata-de-catre-serviciile-secrete-pentru-a-lua-libertatile-cetatenilor/#

    RăspundețiȘtergere
  7. DOAMNA MARIA EU VAM RESPECTAT ȘI VĂ RESPECT ÎN CONTINUARE. CUM PUTEŢI SPUNE AȘA CEVA DESPRE MINE? ACUM MAM LĂMURIT ȘI DE HARUL DUMNEAVOASTRÃ. PĂCAT. ASTA NU FACE DECÂT SĂ ANULEZE DONAŢIA PENTRU CARTE,CARE AM PROMISO ÎN MOD SOLEMN.

    RăspundețiȘtergere
  8. GABRIEL ! Te rog frumos sa ma ierti, daca te-am invinovatit degeaba. Inseamna ca este altcineva de care ar trebui sa tinem cont. Mă ierti,da? Am vazut ca este scris cu litere mari,sin din aceasta cauza am crezut gresit ca esti tu. DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  9. NU FACE NIMIC DOAMNA MARIA. TOŢI GREȘIM. AR TREBUI SA NU MAI PUBLICAŢI ASTFEL DE COMENTARII.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba trebuie GABRIEL ! Cu asa ceva nu ne putem juca ! Daca DOAMNE FERESTE este chiar de la I.S.I.S???
      AUTORITATILE ROMANE,trebuie sa fie cu ochii in toate părtile. DOAMNE AJUTA, sa fim uniti in pace si-n dragoste față de Aproapele.

      Ștergere
  10. Va sfatuiesc sa predati autoritatilor acel mesaj de la acel isis.au capacitatea de a afla adresa de mail a celui care la trimis.aveti curaj si credinta ca il vor prinde.

    RăspundețiȘtergere
  11. DNA MARIA,despre vestitele microcipuri ce ne puteti spune?Haideti,va rog frumos sa ne raspundeti de ex ce veti face dvs cand vor fi obligatorii?Incercati sa ne raspundeti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit mail cu mesajul : Negresit ca daca tot cel ce v-a chema numele Domnului se va mantui , tot cel care va chema numele lui Antihrist va pieri . Apocalipsa a fost scrisa in greaca veche si acolo era scrisa prescurtarea numelui lui Antihrist nu doar numarul 666 ca in zilele noastre . Era scris numele χξϚ ce inseamna Hrizistos , iar in ebraica Mem , samech , vau un Mesia deformat ca de ex : Mesiva
      Sfantul Nil spune - Iar intelesul pecetii lui Antihrist este acesta: "Al meu esti, iar eu sunt al tau; de buna voie vii la mine, iar nu de sila". Vai si amar de cei pecetluiti de Antihrist. Eu cred ca se vede ca este o taina ca cea a calugariei unde esti intrebat daca vii de buna voie si nesilit , iar numele lui antihrist se pune pe mana si pe frunte ca metaniile din mana calugarului care se roaga cu mintea . Mai zice in apocalipsa si de icoana fiarei caci rugaciunea ortodoxa se face in fata icoanei .
      Mantuitorul zice despre Antihrist : Eu am venit în numele Tatălui Meu şi voi nu Mă primiţi; dacă va veni altul în numele său, pe acela îl veţi primi.
      Nu are cum sa fie vorba despre coduri de bare mancate cu tot cu produsele de la supermarket sau cipuri . Orice femeie care are cercei in urechi este in stare sa primeasca si cip in ureche sau in alta parte .
      Sfantul Porfirie nou canonizat a zis : Să nu se teamă. şi încă ceva: dacă ar veni acum antihristul în persoană cu un aparat cu raze laser şi mi-ar spune că vrea să mă însemneze cu 666, eu aş sta. O să-mi răspunzi: „Bine, Părinte, dar nu-i ăsta semnul lui?". Ba da, şi să mă însemneze cu încă o mie de 666 cu raze laser, şi aş accepta .
      Cine il asteapta pe Antihrist sa fie anatema fiindca in Apocalipsa scrie " Domnul Vine " .

      Ștergere
    2. Anonim 23 martie 2016, 17:02, ce ai cu femeile? Potoleste-te... iar ai treaba cu ele?
      Microcipurile vor fi cu caracter obligatoriu. Te vor lega daca nu le accepti implementate. Deci nu e deloc o gluma...

      Ștergere
  12. Maria, nu-i mai da atata atentie lui GABRIEL,e fals,de la acel mesaj obscen ar fi trebuit sa te cnvingi ce fel de om e,prea ii cauti in coarne,ti-a prins slabiciunea si te-a mai avertizat si altii in privinta lui!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 12:19 ŢI SE PARE CĂ SUNT FALS. ÎNTR-ADEVĂR SPUN ADEVĂRUL DE OBICEI. FIREȘTE CĂ MAI MINT UNEORI,DAR TOATĂ LUMEA MINTE INCONȘTIENT. CHIAR ȘI DOAMNA MARIA A MINŢIT INCONȘTIENT ÎNTR-UN COMENTARIU,CITEZ: "CU DEMONII NU AI CE DISCUTA" IAR EU DE REGULĂ NU IAU ÎN DEȘERT NUMELE DOMNULUI NOSTRU DUMNEZEU CARE MA FĂCUT PE MINE ÎNSUMI.

      Ștergere
  13. Doamna Maria, dar pana acum i-ati publicat mesajele, la cel sau cea cu denumirea ISIS, abia acum va panicati?

    A mai scris coment-uri pana acum?
    Chiar nu ati vazut?
    Cu stima M.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am un presentiment ciudat.Simt ca suntem incercuiti de statul islamic din toate partile cu tot cu Europa,,Sunt in drum spre noi..Si nu ma insel niciodata.
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  15. O sa ajungem intr-o zi sa fim noi declarati teroristi pentru ca nu vom accepta pecetluirea cu semnul fiarei 666. Vom fii declarati teroristi la noi acasa.:)Grav nu?
    Subsemnat-Monica

    RăspundețiȘtergere
  16. Maria, am o banuiala ca cineva nu mai doreste sa publici si mai am banuiala ca cineva doreste sa te discrediteze in mod voit. Am observat de ceva vreme asemenea actiuni voite in unele postari...

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca credeți dna Maria ca asta e sănătos si el o sa creadă, asa ca mai bine lasati-l bolnav , cum daca totusi nu e, o sa fie

    RăspundețiȘtergere
  18. extraordinar ce nenorocit vb de credinta ! nu trebuie sa ne fie frica de ei , asta vor un om cu frica in el nu mai poate face nimica . eu cred ca nu astia sant adevaratii dusmani ai oamenilor sant doar slugi si victime ale intunecatilor care pot inrobi un om in asa fel sa il lipseasca de el insasi prin hipnoza droguri si control electronic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristian, o fac deja prin anumite metode de manipulare PSI... dar e necesara si microciparea... ca sa te gaseasca oriunde si oricand, ca sa aiba siguranta manipularii mentale 100%, de asemeni, abia pe urma blatul de tort e complet!

      Ștergere
  19. https://www.youtube.com/watch?v=vnYeJplt1Fc

    RăspundețiȘtergere
  20. Monica,nu mai fi asa prapastioasa si nu mai fi chiar asa de sigura ca nu cred ca ai pe ce te baza.chiar te inseli,cel putin de data asta,te rog sa gandesti pozitiv.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dna Maria,v-am intrebat si eu despre microcipurile 666 si care va fi calea de scapare,daca exista vreuna.Insist sa-mi raspundeti,va rog frumos.Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina ,scumpa mea, nu stiu nimic despre microcipurile cu 666 ! Am si un articol cu 666 ,pe blog. Nu inseamna deloc numarul fiarei !Te pup

      Ștergere
    2. Multumesc,va pup si eu.Alina

      Ștergere
    3. 666 este numărul fiarei cum este posibil doamna Maria sa nu stiti acest lucru atât de important.Nu mai este om in tara asta sa nu stie de microcipuri ca fiind semnul fiarei.Tocmai ca dvs sa nu stiti îmi dati de gandit.Si mai grav este ca sustineti ca nu este deloc semnul fiarei.Hmm. .Citiți Apocalipsa 13.

      Ștergere
    4. DOAMNA MARIA SĂ ȘTIŢI CĂ ȘI EU PRESIMT CĂ 666 MAI ARE O SEMNIFICAŢIE. VĂ ROG FRUMOS DACĂ PUTEŢI SĂ NE SPUNE-ŢI MAI MULTE.

      Ștergere
  22. Nenea ISIS,alo,aici Poliția Română.Vezi că te caută tot personalul de la Socola.Câți ani ai?.14,15 ani.Te joci cu focul,prietene,sau ai prea mulți bani și nu știu cum să scapi de ei?

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamna Maria, dvs stiti de acest site? http://profetieavertisment.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate, nu mai este activ VIDEO-ul !

      Ștergere
    2. Pe acest site: http://profetieavertisment.ro/marele-avertisment/
      Este Cartea Adevărului.

      Ștergere
  24. Alina,cauta pe net si vei gasi la spusele Sfinților Părinți,călugări în viața despre pecetea satanei 666.

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonim 17:59,am citit,vroiam doar si parerea dnei Maria.M-am "documentat" si cu siguranta va fi groaznic. MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  26. Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul

    Fiara, care se ridica din mare, defaimeaza pe Dumnezeu si da razboi sfintilor. O alta fiara, proorocul mincinos, se ridica din pamant. Numele celei dintai: 666.

    1. Si am vazut ridicandu-se din mare o fiara, care avea zece coarne si sapte capete si pe coarnele ei zece cununi imparatesti si pe capetele ei: nume de hula.
    2. Si fiara pe care am vazut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gura de leu. Si balaurul i-a dat ei puterea lui si scaunul lui si stapanire mare.
    3. Si unul din capetele fiarei era ca injunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecata si tot pamantul s-a minunat mergand dupa fiara.
    4. Si s-au inchinat balaurului, fiindca i-a dat fiarei stapanirea; si s-au inchinat fiarei, zicand: Cine este asemenea fiarei si cine poate sa se lupte cu ea?
    5. Si i s-a dat ei gura sa graiasca semetii si hule si i s-a dat putere sa lucreze timp de patruzeci si doua de luni.
    6. Si si-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca sa huleasca numele Lui si cortul Lui si pe cei ce locuiesc in cer.
    7. Si i s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruiasca si i s-a dat ei stapanire peste toata semintia si poporul si limba si neamul.
    8. Si i se vor inchina ei toti cei ce locuiesc pe pamant, ale caror nume nu sunt scrise, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului celui injunghiat.
    9. Daca are cineva urechi - sa auda!
    10. Cine duce in robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie sa fie ucis de sabie. Aici este rabdarea si credinta sfintilor.
    11. Si am vazut o alta fiara, ridicandu-se din pamant, si avea doua coarne asemenea mielului, dar graia ca un balaur
    12. Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el sa se inchine fiarei celei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.
    13. Si face semne mari, incat si foc face sa se pogoare din cer, pe pamant, inaintea oamenilor,
    14. Si amageste pe cei ce locuiesc pe pamant prin semnele ce i s-au dat sa faca inaintea fiarei, zicand celor ce locuiesc pe pamant sa faca un chip fiarei care a fost ranita cu sabia si a ramas in viata.
    15. Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei.
    16. Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.
    17. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.
    18. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ADUNĂM TOATE CIFRELE DE LA RULETĂ ȘI OBŢINEM 666. SEMNUL FIAREI ESTE MONEDA DE SCHIMB,BANUL CU ALTE CUVINTE. PRESIMT CĂ TIMPUL ESTE MAI APROAPE DECÂT NE PUTEM IMAGINA. ESTE INCREDIBIL,DAR INCREDIBILUL DEVINE REALITATE EXACT CUM A DEVENIT CÂND AM FĂCUT PRIMELE LUCRURI MEMORABILE ÎN VIAŢĂ. ÎNAINTE DE PRIMA SĂVÂRȘIRE NU EXISTAU DAR APOI A DEVENIT OBIȘNUINŢĂ.

      Ștergere
    2. IAR MINUNILE SĂVÂRȘITE ASUPRA RANEI SUNT CELEBRELE INTERVENŢII CHIRURGICALE,SUBSTANŢELE CARE TE OPRESC DIN MOARTE,ARMATA CARE FACE SĂ COBOARE FOC DIN CER,IAR PENITENCIARELE GUVERNELOR CARE PEDEPSESC NEASCULTĂTORII.ACESTEA SUNT MINUNILE DAR NU LE MAI PUTEM VEDEA CĂ NE-AM OBIȘNUIT CU ELE ȘI AU DEVENIT FIREȘTI.

      Ștergere
  27. Trebuie sa stiti ca SUA urmeaza sa abroge microcipul RFID 666 sub forma de implant in 2017 ,unde toata lumea va fii cipuita cu pecetea lui Satan,dupa care imediat urmeaza si Europa si ajunge si la noi acest spurcat semn al fiarei fiind deja in pragul final al apocalipsei..Toata lumea trebuie sa fie corect informata pentru ce se pregateste in perioada imediat urmatoare. Deja in SUA sunt cozi interminabile pentru implant la ora actuala si nu sunt luati cu forta ci vin de buna voie ca vacile la taiere.
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  28. Unde este postat articolul despre nr.666 d-na Maria?multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  29. 28 Aprilie 2015, ora 8,00 dimineaţa !


    HRISTOS A ÎNVIAT !


    Dragii mei,


    În această dimineaţă mai leneveam puţin în pat, când vad ceva care m-a cutremurat.

    Era o camera la Răsărit , o cameră ce părea că este deasupra Pământului, sau imediat sub Pământ , în care, o lumină tulbure înceţoşată, de culoare roşie - cărămizie, învăluia toată încăperea.


    Aici dragilor ,în acest semiîntuneric ,în lumina cărămizie tulbure, erau două persoane care vorbeau între ele; doi tineri care făceau niste calcule.

    Dragii mei, asa cum la meciurile de fotbal exista acele panouri electronice ,în care minutele şi secundele se inregistrează încontinuu, tot aşa plutind în aer, erau niste cifre scrise cu negru, care se adăugau; adică cresteau cu fiecare fracţiune de secundă.

    Cifra era compusă din ŞASE CIFRE !

    Citez :

    " 554346 .....după care, la această cifră se tot adăuga;adică, cifrele se tot se schimbau in fracţiuni de secundă, până când cifra a arătat că s-a completat, si s-a oprit la :


    "666666 !"

    Acum vedeam aceste şase cifre de şase, care pluteau în aerul tulbure , ca o apă tulbure şi cărămizie,din acea încăpere sufocantă de-a dreptul.

    Când CIFRA se completase ,si ajunsese la Şase de Şase, aud un glas dragilor, care aducea laude cumplitului Diavol. Acestia erau slujitorii diavolului.

    Vedeam o siluetă a unui tânăr, care îşi freca mâinile sale cu bucurie şi spune aşa :


    "Ok ! Acestea sunt Morţile, ale Diavolului de multă cultură !


    Dar cealaltă persoana pe care nu o vedeam, ci doar o auzeam, adaugă extrem de entuziasmat :


    Diavolul este extraordinar !

    Urmează moarte ale Aerului, 17 nopţi !

    Moarte ale Aerului Diavolului, 17 nopţi !"


    Dragii mei, am rămas uimită de ceea ce cumplitul Diavol ,cu ai lui slujbaşi pun la cale.

    Dragilor, Dracul exista ! Nu trebuie sa ne sfiim ,sau să ne fie teamă ca să-i spunem pe nume; adică DRAC !

    Daca ne sfiim sa-i spunem Drac, acesta crede ca ne ste frică de el, si ne intimidează, ne ispiteste mai usor, ca sa-şi faca loc in sufletul nostru.

    Fratilor ! Ceva cutremurator se va intrampla în lume. Vreun Dezastru, vreun Cataclism. Si toate acestea, vor fi din cauza necredinţei ,sau a slăbirii în Credinţa-n DUMNEZEU şi-n MĂICUŢA DOMNULUI, a oamenilor de pe Pământ.

    Dacă analizati cu atenţie fiecare cuvânt din Citatul de mai sus, veti constata că, este vorba despre DRACUL (omul care-i slujeste lui)de multă cultură. Aici fiind cheia aerului rosiatec si tulbure, care plutea în acea încapere cu cifra 666666, si cu cei doi slujbasi ai Dracului.

    Dragii mei, cât mai avem timp, să ne întoarcem trup şi suflet,inimă şi cuget, la HRISTOS DOMNUL şi DUMNEZEUL nostru, împlinind cu dragoste cele 10 Porunci ale Sale, să mergem la Sfânta Biserică măcar în Ziua Sfântă a Duminicii, să ne închinăm Lui si Maicii Domnului, în fiecare dimineaţă şi în fiecare seară, şi să nu lăsăm răgaz Dracului, ca să ne ispitească,şi astfel să devenim şi noi o cifră, până la completrea repetată continuu, a celor şase cifre : 666666 !

    În braţele Lui Iisus Hristos ,şi sub Aripile ocrotitoare ale Maicii Lui Dumnezeu, vom fi în fiecare clipă ocrotiţi şi păziţi de tot necazul si de tot răul, atât noi cât şi cei dragi nouă.

    .


    .


    Aşa să ne ajute Bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului, acum şi în vecii vecilor , Amin !

    Cu dragoste, Maria.

    RăspundețiȘtergere
  30. ingrijorarile sant cel mai prost plan al nostru ! increderea , credinta si chiar iubirea de dusmani ne poate elibera . asta vor dusmanul sa il urasti si prin ura iti faci singur rau deci esti cel mai rau stapan al tau !

    RăspundețiȘtergere
  31. Un film pe care trebuie sa-l vedeti toti : Sarea pamantului :

    https://www.youtube.com/watch?v=OHprja-Jf0c

    RăspundețiȘtergere
  32. Monica,Monica,tu sti ce inseamna -a abroga-?daca nu cunosti sensul unui cuvant,nu-l mai folosi.As fi tare curioasa sa stiu ce vrsta ai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ai inteles ce am spus eu,inseamna ca nu ai inteles nimic te bagi ca musca in lapte te mai si intereseaza ce vârstă am eu.Hmmm..penibilitate

      Ștergere
  33. ,,Amenintatorul''nebun este femeie nu copil si este româncă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos.A.utoritatile R.omane.sper sa isi primeasca pedeapsa.

      Ștergere
  34. Parintele Justin Parvu luarea actelor cu cip e LEPADARE de HRISTOS
    https://www.youtube.com/watch?v=ywQSgv0dGQU
    Urmariti si pe parintele Teodot spune aceleasi lucruri despre cipuri..
    Mo

    RăspundețiȘtergere
  35. Parintele Gavriil - despre actele electronice: Nu le luati sau distrugeti-le
    https://www.youtube.com/watch?v=TSjaht1T1dc&ebc=ANyPxKoF4LEzgRByvuBCNYLzrwwbov2nrcegPJk98v77KqlSeCOZHKGjmdwafWK1X7hVhs2umOzyH7loz1tnVgJrBVDOTHmOkw
    Mo

    RăspundețiȘtergere
  36. Citiți SUPER-MEMORANDUM ,care se afla pe blogul SACCSIV Weblog.
    Citiți si va crucii.
    Fr.Ioan

    RăspundețiȘtergere
  37. Oare de ce au atribuit "cei interesati" nr.666 satanei?
    Din cate se stie acest nr. este de fapt Carbon 12 care este format din 6 protoni,6 electroni,6 neutroni deci 6-6-6.
    Atomii de carbon sunt componenta de baza a vietii pamantene.
    In aceste vremuri acest carbon 12 sufera o transformare alchimica in carbon 7 care va avea 6 elecroni, 6 protoni si 1 neutron deci 6-6-1. Aceasta transformare se produce prin emisiile energiilor transmise de Soarele nostru in frecventele si intensele explozii solare.
    Activitatea Soarelui va duce la transmutarea carbonului 12 din ADN-ul uman in carbon 7,iar constiinta colectiva va suferi o schimbare cuantica.Aceasta transmutatie va conferi omului puteri supraomenesti.

    Daca veti constientiza, Cina cea de Taina reprezinta 6-6-1, adica cei sase+sase apostoli de-o parte si de alta a Mantuitorului.

    Parerea mea este ca aceasta este Constiinta Christica adica NR 7!
    Nu cumva intunecatilor le este frica de nr 666 fiind nr de om, ca acesta se va ridica impotriva lor,numindu-l Anticristul, ei considerandu-se dumnezeu pe Pamant?

    Dar 666 mai este si o frecventa de vibratie,un program subliminal care transmite in subconstient mai ales prin mass-media(si nu numai) tot ceea ce papusarii acestei planete doresc.
    Stand in aceasta frecventa nu te poti conecta cu Realitatea Divina.Omenirea a fost practic in carantina acestei vibratii tocmai pentru a nu putea sa atinga un nivel de constiinta mai inalta si sa realizeze iluzia in care se afla.

    Concluzia ar fi ca;6-6-6-nr omului reuseste sa-si schimbe structura in 6-6-1 trezindu-si constiinta,va reusi sa lupte impotriva ferecventei carantina 666 Hz si sa transceada intr-o dimensiune mai inalta!

    Ce parere aveti?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  38. Didona,cred ca din cauza celor;6 protoni, 6electroni, 6 neutroni, si UN NEURON,tu deja esti intr-o dimensiune mai inalta.[in nori].

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar al tau SINGUR NEURON pe unde o fi Anonim 24 martie 2016, 14:12?

      Ștergere
  39. Monica,am inteles ce vrei sa spui dar cuvantul "abroga"nu se potriveste acolo.A abroga inseamna a anula,asa ca nu mai gandi ca eu nu am inteles nimic,tu nu ai invatat nimic la "materia cultura generala".Eu am 60 ani si nu mi-e rusine sa -mi spun varsta,cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  40. D.iti apreciez comentariul,ai dreptate,din pacate nu toata lumea intelege,depinde de nivelul fiecaruia,as dori sa mai dezvolti pe tema asta,multumesc,cu drag Silvia

    RăspundețiȘtergere
  41. decat sa scrieti si sa sustineti asemnea bazaconii si ineptii negtive mult mai bine si mai sanatos ptru voi si societate ar fi sa faceti niste supozitii sa co-creati ceva pozitiv la adresa voastra a,tarii ,a viitorului la,,CUMVRETI SA TRAITI VOI PE NOULPAMINT,,in NOUA LUME intr-o NOUA DIMENSIUNE sa zicem a -cincea-ce ziceti ? ce bine ar fi sa aveti doar Lumina in suflete,Iubire ,iertare ,compasiune .fiti binecuvintati NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai namasta, pe negativi cine i pozi ? ti veste ?

      Ștergere
    2. Anonim 24 martie 2016, 19:10, te rog sa vorbesti mai civilizat si pe inteles... caci cuvintele tale nu se leaga fratiorule...

      Ștergere
    3. Negativul trebuie si el
      pozitivizat, când înțelegi asta o sa înțelegi mai usor.
      Zece meditațori fug toți de copilul rau si prost, dar pana la urma si ala trebuie ajutat, nu-i asa...

      Ștergere
  42. Vad ca tot se saluta aici pe blog cu NAMASTE ,face cumva parte din ortodoxie, ca eu nu am auzit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cu ce te deranjeaza pe tine aceasta formula fumoasa de salut: NAMASTE?Sper ca nu esti indoctrinat/a religios Anonim 24 martie 2016, 18:10 ...

      Ștergere
  43. Monica,vacile la taiere nu merg de buna voie,si daca ai scris ca "cipuirea"incepe in 2017,americanii aia sunt nebuni au facut cozi la "cipuire"inca de acum?ha,ha,ha,halal coment,te contrezi singura!!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Namaste este un salut spiritual se va folosi cit mai des odata cu evolutia omenirii ,,evolutie spirituala si avnsrea sau trecerea la o dimensiune spirituala la nivel de constiinta si inseamna ca,,DIVINITATEA DIN MINE RECUNOASTE DIVINITATEA DIN TINE;; toti Absolut toti ca suntem treziti sau nu suntem fii aceluiasi DUMNEZEU toti suntem UNU,,, MC va iubesc neconditionat pe toti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Namaskar! Te salut Anonim 24 martie 2016, 19:48 !!!

      Ștergere
  45. Draga mea maria imi cer scuze ca mi-am permis sa csriu ceva maimult pe acest blogminunat al tau faci o treaba nemaipomenita ,momentan sunt in Italia cind voi ajunge in tara de curind o sapt iti voi scrie neaparat pe e-mail sii iti voi trimite si bani ptru carte pe care abia spept sa o citesc .te respect si te iubesc Maria C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din toata inima ! CARTEA va fi GRATIS, cu toate gandurile mele si cu toate Rugaciunile mele, pentru tine! Si eu te iubesc cu sufletul. Mii de multumiri. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa-ti intoarca BINELE facut ptr întarirea CUVANTULUI SĂU. Cu dragoste ,Maria.

      Ștergere
  46. DRAGII MEI,
    În aceasta seara in jurul ore 23 , voi fi prezenta prin skipe,la ANTENA STARS ,AGENTUL VIP. Va astept cu toata dragostea sufleteasca. Cu pretuire,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  47. Succes doamna Maria , abia astept sa va aud ! Si fara emotii ! S.

    RăspundețiȘtergere