joi, 10 martie 2016

AL 3 -LEA RĂZBOI MONDIAL, VA FI SI ULTIMUL PENTRU OMENIRE !



                                               9 Martie 2016,ora 4,20 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, m-a trezit un glas dragilor, care spunea ceva despre RAZBOI.
Glasul spunea asa :

                  ”Război !
               Stiți cum au fost la fețe ,în Războiul acesta? 
Moment in care, văd o tânără însărcinată pe care eu o cunosc, dar care are acum ,doar 2 luni de sarcina.
În momentul când eu am vazut-o aici, arătând cu degetul spre Dunare, avea burtica ca la 7 -8 luni. Aceasta însemnând dragilor, că din păcate,nu va mai dura mult si RAZBOIUL va incepe.
După doar câteva minute ,aud din nou un glas care îmi spune asa:  
                       ”Tu esti singurul atacator, care ataci cele două Puteri mondiale.
                Acesta va fi ultimul  Război Mondial , pentru omenire!”  
 Image result for razboiImage result for razboi.
Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL.
Să-L rugam pe BUNUL  DUMNEZEU si pe MĂICUȚA  DOMNULUI, ca sa ne ocroteasca si sa ne păzeasca de tot raul, si de toata sageata ce zboara ziua sau noaptea.
Să rămânem la fel de credinciosi,la fel de milosi si buni la inima, pentru că,numai prin Credință,Nădejde si Dragoste, vom dobândi un loc in Împărătia Lui Dumnezeu.
                                          Cu dragoste,Maria. 

55 de comentarii:

  1. Dl. Istrate a spus ca dupa citeva luni de la cutremur va incepe si razboiul ...

    RăspundețiȘtergere
  2. INTERESANT. ÎNSEAMNĂ CĂ ATUNCI CHIAR VINE DUMNEZEU. LA UN BOMBARDAMENT ÎN MASĂ CE MAI PUTEM SIMŢI? NIMIC. PUR ȘI SIMPLU VOM FI ÎNCONJURAŢI DE ÎNGERI,AȘA DINTR-O DATĂ,CU MULTE LUMINI,SUNETE,AROME ȘI AȘA MAI DEPARTE.

    RăspundețiȘtergere
  3. O fi in legatura cu acest mesaj pt luna septembrie:

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/03/se-rupe-europa-se-septembrie-europa.html

    RăspundețiȘtergere
  4. IAR ÎNTREBAREA REFERITOARE LA FEŢE,ERA DATORITĂ ÎNGROZIRII OMENIRII SAU NEINTERESĂRII OMENIRII,GEN ŢARA ARDE ȘI BABA SE PIAPTĂNĂ. DECI FIE VOM FI PREA CALMI,FI PREA ÎNGROZIŢI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,Gabriel! Cred că va fi ceva cu totul neasteptat!
      Iar atunci cand se va produce,toata lumea va fi ingrozita.
      Din păcate....este inevitabil acest RAZBOI MONDIAL.
      Am scris adesea,despre RAZBOAIE,am scris adesea despre DEZASTRE NUCLEARE, si am mai scris si despre CUTREMURE MARI despre care vom auzi si asista.

      Ștergere
  5. Dumnezeu sa ne apere pe noi si pe copii nostrii

    RăspundețiȘtergere
  6. SINGURUL ATACATOR TUPEIST SA FIE OARE COREENI? CĂ PREA SE LAUDĂ.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiti ce ma doare cel mai tare d.Maria ca Bunul Nostru Dumnezeu A creat atât de frumos aceasta planetă. Si niste minți bolnave o distrug.nuculina

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este Niculina ! Este lupta pentru PUTERE !

    Dar DUMNEZEU ne va ocroti ,si-i va pedepsi vesnic,pe cei care o vor distruge .

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate nu un razboi "fizic". Poate va fi un mare razboi spiritual si va fi ultimul in sensul ca vom reusi sa intelegem, in sfarsit, ce trebuie sa facem cu vietile noaste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce legatura are libertatea,iubirea, cu razboiul?!Nu exista "razboi spiritual".

      Ștergere
    2. Eu cred ca exista un razboi spiritual care se da in noi...
      -Un exemplu este ce se scrie pe blogurile: mesagerulluimihail, ori spirituletern..

      Ștergere
    3. Cât de Reptilenii ne va convinge să renunțe de bună voie noastră și de bunăvoie renunța la suveranitatea noastră fără luptă. Și ce putem face pentru a schimba cursul.



      Partea I

      Primul contact se apropie cu repeziciune, iar uimitor de frumoase, galacticii nordice superioare, fizic ne va intampina cu zambete perfecte, cuvinte de iubire și pace, și promisiuni de tehnologie avansată. Te-ai gândit că ar rola reptilieni înfricoșătoare în primul rând, cu dinții lor ascuțite și reputație proaste?

      Acestea, donate, ambasadori atractive programate de pace ne vor tratație cu povești glorioase ale victoriei asupra reptilieni, care se află în spatele scenei controlează fiecare mișcare a acestora. Nu știu cum măcar o clonă programată să păstreze o față dreaptă în timp ce ne spune că vor bequeath cu generozitate tehnologia lor avansată, atunci când acestea s-au suprimat capacitatea noastră de a atinge aceeași tehnologie în toate modurile posibile.

      Ele vor fi tratate ca eroi și salvatori. Masele vor șuvoi cu recunoștință pentru salvarea lumii de reptilieni și alte Galacticii tiranice. De ce resursele de deșeuri și a efortului pe o preluare ostilă a Pământului atunci când acestea ne pot oferi margele si maruntisuri si promisiuni de pace eternă?

      Ceea ce le-a luat atât de mult timp pentru a ajunge aici, vă întreb? Au fost tot timpul aici, timp de secole, ceea ce a dus războaie și crearea de haos, iar acum sunt orchestrează de zor etapele finale ale infrastructurii politice și tehnice a Noii Ordini Mondiale , în care ne vom închide. Înșelare necesită planuri ascunse și răbdare, ca nu cumva ne conduce la voința liberă de rezistență.

      Ei vor ordona arestarea unor politicieni de rang înalt și sataniști Cabal care vor acumula mai adorare. Patsies lor slugarnici știu prea mult și reprezintă o amenințare pentru galacticilor. Ei vor fi printre primii care urmează să fie selectată la tăcere.

      Anti-străin "teroriști" , vor fi vânați cu aprobarea din partea publicului care vede acest lucru ca o măsură de siguranță necesară pentru pacea și securitatea. Arme de poliție de stat susținute de tehnologii inter-dimensionale se vor scula non-conformerilor. Publicul va primi promisiunea galacticii "de protecție și a stabilității în schimbul cooperării noastre deplină și servitute.

      Poarta ostile galactice este de a exploata resursele noastre fizice și parazitar se hrănească nostru cu plasmă eterică saturată cu frică. Ei răspund la zeul lor , al universului numit alternativ sau în texte Ancients cunoscute sub numele de Yaweh.

      (Pentru detalii despre alternativă, a se vedea postul meu anterior "Care este motivul din spatele numerelor în curs de desfășurare eșalonarea sataniștii Cabal" de sacrificii rituale? Și ce putem face pentru a le opri în cele din urmă? "AI corupt Demiurgul, Graal Stone, iar Hristos...

      sursa: http://www.ascensionwithearth.com/2016/03/how-reptilians-will-convince-us-to.html

      Ștergere
    4. Hai mai bine sa-i spunem "trezire",nu suna deloc bine "razboi" :),iar in ceea ce priveste site-urile "mesagerulluimihail, ori spirituletern" eu nu cred in ceea ce se scrie acolo.
      "mereu acelasi" :p

      Ștergere
  10. Si daca nu se intampla cum scri si la timpul cand scri? Atunci ce vom intelege? Ca ne-am rugat si nu mai vine, dar susti ca vine inevitabil! Cum sta cu mottoul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 07:38 ȘI EU MAM GÂNDIT LA FAZA ASTA. EU CRED CĂ DOAMNA MARIA GÂNDESTE PARADOXAL. ÎN MOTTO EXISTĂ POSIBILITATEA SĂ NU FIE,IAR ÎN TEXT SPUNE CĂ E INEVITABIL. SUNT CREIERE CARE NU POT FI ÎNŢELESE NICIODATĂ. LA FEL CUM NU PUTEM ÎNŢELEGE SENTIMENTELE PRODUSE DE CREIERUL NOSTRU. ȘI TOTUȘI LE TRĂIM.

      Ștergere
  11. Cred, si eu ca,va fii inevitabil ! S-a ajuns prea departe ! Toți si toate au luat-o razna ! Puterea, le-a luat mințile la toți ! Oare, or fii fericiti făcând atâta rau ? Ma rog la Dumnezeu, sa ne ocrotească si sa ne apere ! Amin !

    RăspundețiȘtergere
  12. Sper sa nu se ajunga la asa ceva...Poate cu voia lui Dumnezeu ,extraterestrii vor impiedica aceste actiuni nefaste.Ne ramine doar speranta de a nu se intimpla asa ceva,noua oamenilor de rind.Fiindca jocurile se fac la nivel inalt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CHIAR DACĂ SPUNE DOAMNA MARIA CĂ ESTE INEVITABIL,EU PRESIMT CĂ ANUL ĂSTA NU VA FI NICI CUTREMUR FATAL NICI RĂZBOI. AȘA MIA VENIT DE DIMINEAŢĂ ÎN GÂND. VOM AVEA 2 ANI DE PACE ÎMBELSUGATĂ ȘI DUPĂ ESTE TIMP ȘI DE CUTREMUR ȘI DE RĂZBOI.

      Ștergere
    2. Nici macar ei,nu intervin in libertatea oamenilor.

      Ștergere
    3. Cand este vorba despre arme nucleare nu mai avem liber arbitru!

      Ștergere
    4. Va sa zica,au intarziat la Hiroshima et Nagasaki.Quel domage!

      Ștergere
    5. Ce are a face trecutul?
      Poate ca au lasat sa experimentam
      Daca nu stii cum este frigul nu ai aprecia caldura, daca nu ai cunoscut raul nu ai cum aprecia binele...

      Ștergere
  13. Dna Maria,se pare ca Dumnezeu e tare suparat pe noi.Si cutremur si razboi,numai lucruri rele.Ma gandesc cu groaza la aceste vremuri pt copilasii mei.Stiu ca toti aveti copii si sentimentul meu e trait de majoritatea.Credeti ca va fi cutremur urmat de razboi sau invers?Alina

    RăspundețiȘtergere
  14. Caorespunde cu ceia ce intr-o carte romaneasca de paranormal aparuta dupa al doilea razboi mondial pe care am citito intr-o reeditare imediat dupa revolutie in care spune de o comunicare mediumica cu un fost general roman care a luptat in cele doua razboaie mondiale .Daca nu ma insel,ca am citit-o de mullt este vorba de generalul Averescu .Care INTREBAT fiind cind va incepe al doilea razboi mondial, raspunde ca acesta va incepe dupa ce Siria se va unii cu Irakul, o unire fortata- Unire care s-a indeplinit acum de catre ISIS-statul islamic. Si corespunde si cu visul meu premonitor cu cutremurul care ar avea loc in luna iunie comunicat la comentariile de la profetia doamnei Maria cu privire la al trilea mare cutremur.Deci ne putem astepta la ce e mai rau.-Craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Dl.Craciun n am gasit comentariul refetitor la cutremur in iunie.Ne puteti da detalii ? Multumesc dna Maria

    RăspundețiȘtergere
  16. Dar domnul Istrate in cartea sa de prorociri pe baza viselor sale mai prevede ca dupa marele cutremur Rominia in timpul razboiului va fi ocupata de rusi iar apoi Rusia va pierde razboiul si se va retrage rusii si din basarabia care se va reunifica cu Romania.-Craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dl. Istrate spune ca mai intai se va face unirea cu R. Moldova si imediat dupa aceea vor veni rusii.
      Are si un mesaj in acest sens:

      "01.05.76 - Prima si a doua Romanie Mare, cu navalitorii peste a doua Romanie Mare"
      ( adica rusii vor veni dupa ce va fi facuta a doua unire cu R. M. )

      https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12791050_770164963113517_3125043463443955174_n.jpg?oh=f11a7ff13073330b453a085167973a26&oe=578C4F61

      Ștergere
    2. Istrate alt nebun care vrea sa fie bagat in seama,si asa are destule necazuri,mai bine si-ar vedea de viata lui in liniste

      Ștergere
  17. Hmm omenirea nu a invatat nimic dupa cele doua razboaie mondiale .dar sa stiti ca au murit mai multi oameni in micile razboaie locale care au avut loc dupa al 2-lea razboi mondial.stiati ca in razboiul din rwanda au fost decapitati in 3 zile un milion de oameni iar cei care nu au fost decapitati cu macete si au fost impuscati in cap su fost nevoiti sa cumpere gloantele semnand acte precum ca doneaza toata averea tribului care ii executa?stiati?asa ca omenirea este intr-un continuu razboi.nu am vazut pe blog cu ocazia zilei de 8 martie nici un omagiu adus femeilor kurde care lupta cu arma in mana alaturi de barbatii lor impotriva statului islamic

    RăspundețiȘtergere
  18. Basarabia nu se va mai uni niciodata cu Romania!cu Rusia da

    RăspundețiȘtergere
  19. DA. BASARABIA NU SE VA UNI NICIODATĂ CU ROMÂNIA. ROMÂNIA SE VA UNI CU BASARABIA.

    RăspundețiȘtergere
  20. visul meu premonitor de fapt doua vise cu cutremur in romania in perioada 5- 19 iunie 2016 apare acum in pagina 6 in urma la ultimile comentarii ale profetiei doamneiMaria intitulat ROMMANIA prinsa in mijlocul celui de al treilea cutremur mare scrise de mine intre 2 si 7 martie 2016.

    RăspundețiȘtergere
  21. DNA MARIA,incurajati ca oamenii sa-si faca provizii de apa,mancare si medicamente?M-as bucura sa-mi raspundeti,stiu ca unora vi se va parea amuzanta intrebarea,pt mine insa nu e.Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa aveti conserve de tabla nu de sticla, apa, niste cereale care fierb usor/repede, lumanari si chibrituri intr-un loc uscat

      Ștergere
    2. Multumesc Laura pt sfaturi.Alina

      Ștergere
  22. Dar de ce sunteti asa de sigura Dna.Luciana?va intreb din pura curiozitate,multumesc pt.raspuns-anticipat

    RăspundețiȘtergere
  23. Cele mai frumoase povesti de dragoste au avut loc în timpul marelor războaie din cele mai vechi timpuri.m

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci astepti razboiul ca sa traiesti o mare dragoste?! :)Mai bine sa ne cunoastem... :)aaa?

      Ștergere
  24. Da anonim 2o,2o tara va arde si babele se vor pieptana...

    RăspundețiȘtergere
  25. AȘA ESTE. ACUM UN AN AM MAI AVUT O REVELAŢIE. LIMBAJUL NOSTRU DE COMUNICARE ESTE DETERMINISTIC. NU PUTEM FOLOSI O COMBINAŢIE DE DA ȘI NU. DOAR DA SAU NU. AICI ESTE PROBLEMA. ÎNSĂȘI LIMBAJUL DE COMUNICARE NE INDUCE ÎN EROARE.

    RăspundețiȘtergere
  26. CA O COMPLETARE,CONSIDER CĂ TOATE EVENIMENTELE AU LOC ÎN SUPERPOZIŢIE. IAR FIZICA MODERNĂ SUSŢINE ACELAȘI LUCRU. ÎNTR-ADEVĂR ESTE UN CONCEPT FOARTE GREU DE DIGERAT DE CREIER. DAR NU TREBUIE SĂ NE LĂSĂM INFLUENŢAŢI DE MAJORITATE. DISCIPOLII SAU CHINUIT TOATĂ NOAPTEA SĂ PRINDĂ PEȘTE,IAR CÂND A VENIT IISUS,ERA SĂ RĂSTOARNE BARCA,DE ATÂTA PEȘTE.

    RăspundețiȘtergere
  27. al treilea razboi mondial mai poate fi oprit pina in ultima clipa. CEnu poate fi oprita este incalzirea globala pentru care deja este mult prea tirziu sa fie opria-craciun

    RăspundețiȘtergere
  28. Părintele Calistrat despre sfârşitul lumii. „Se uita Dumnezeu la umanitatea asta şi se întreabă: «Bă, ăstia oare îs tâmpiţi?»“

    Citeste mai mult: adev.ro/o3wrhz

    RăspundețiȘtergere
  29. de fapt cred ca al treilea razboi mondial a inceput la 11 sept 2001 cu atacul turnurilor gemene si va mai dura cel putin atit.craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. greseala occidentului este ca nu recunoaste ca este razboi si nu actioneaza corespunzator dupa regulile razboiului chiar asa neconventional.craciun

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu stiu ce sa mai cred dar din 2000 tot vine sfarsitul lumii si iata suntem in 2017, iar al 3-lea razboi mondial la fel, tot vine dar nu se intampla,ce am observat insa: un sfarsit al unui fel de gandire la modul general si un inceput al unui nou model uman haotic, pacatos,ateist...

    RăspundețiȘtergere