miercuri, 6 ianuarie 2016

SFÂNTA BIBLIE NU SE ÎNCHEIE , NUMAI CU CEEA CE A FOST ! SFÂNTA BIBLIE SE COMPLETEAZĂ , CU CEEA CE VA FI !


                               9 Iulie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                               Dragii mei ,

În această dimineaţă ,trează fiind ,mai stăteam în pat şi admiram Cerul albastru catifelat ,cu ochii închişi fiind. 
Astefe dragilor, văd pe Maica  Domnului cu Pruncul Iisus în braţe , în Gradina Raiului, cu pomi verzi si cu flori multicolore,toate nepământene, atât de frumoase erau.

Aud glas din Ceruri fratilor, glas care spune ceva despre Sfânta Biblie.                                                 

Glasul dragii mei, spunea aşa :

                  "Pentru început, se recomandă          BIBLIA cu ceea ce a fost ,
                            şi cu ceea ce  va mai fi !"  

                     Funny Quotes Contact Dmca
Asadar dragii mei, BIBLIA nu este bătută în cuie.
BIBLIA  CRESTIN  ORTODOXĂ se recomandă ,asa cum este în prezent, dar EVENIMENTELE  TAINICE, MINUNILE  DUMNEZEIESTI vor continua, şi toate acestea ,se vor adăuga în SFÂNTA  BIBLIE !
IISUS  HRISTOS  va veni pe norii Cerului, pentru a doua oară ,în NOUL  SĂU  IERUSALIM , ROMÂNIA !
Să ne pregătim dragilor ,pentru venirea MÂNTUITORULUI IISUS  HRISTOS.
Sa ne schimbam viaţa ,începând chiar de astazi. Sa mergem mai des la SFANTA  BISERICĂ, sa împlinim cu dragoste PORUNCILE  DUMNEZEIESTI, sa facem bine chiar si celor care ne fac rău. Sa ne iubim Aproapele si sa avem Dragoste si Milă, pentru cei mai necăjiţi decât noi. 
Să alungăm ura din sufletul nostru, si sa ne împăcam bine cu toată lumea, chiar si cu dusmanii nostri. 
                                             Cu dragoste, Maria.

9 comentarii:

  1. BIBLIA ESTE CEEA CE A FOST ,SI VA FI NESCHIMBATA IN VECII VECILOR,NU SE VA COMPLETA CU NIMIC, E BLASFEMIE ,BIBLIA ESTE CUVANTUL LUI DUMNEZEU IISUS HRISTOS ,CINE POATE COMPLETA CEEA CE DUMNEZEU A SPUS DINAINTE CA VA FI , CUVANTUL SAU E NESCHIMBAT IN VEAC.
    ". Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea.
    35. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. "MATEI 24
    PREA MULTI EXTRATERESTRI CE PAR DEMONI DOAMNA MARIA GHEORGHIU, SI ASA ZISA COMPLETAREA BIBLIEI SE REGASESTE IN EA INTR-O SINGURA MODALITATE :CEA ANTI -HRISTICA
    "14. Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul.
    15. Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citeşte să înţeleagă - "MATEI 24
    IATA DOAMNA GHIORGHIU ,VA TRIMIT DIN NOU SA CITITI TOT CAPITOLUL 24 DIN EVANGHELIA DUPA MATEI SA VA DEA DE GANDIT SI SA CERCETATI DUHURILE CE VA SOPTESC IN URECHE


    OVIDIU ,
    CE NU VREA SA FITI INSELATA SI SA INSELATI SI PE ALTII

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BIBLIA VA FI COMPLETATĂ, ÎMPLINITĂ, SI NICIDECUM SCHIMBATĂ !

      Ștergere
  2. Cred ca se refera la faptul ca se va implini,tot ce a fost scris

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cred si eu, numai ca as aduce o mica completare. Asa cum a umblat Iisus Hristos, acum 2000 de ani printre oameni. asa umbla si acum. doar ca atunci, El propovaduia si a fost pentru Mantuire, iar acum El tace si asculta si e pentru Judecata. Deci, acum 2000 de ani ne-a lasat niste invataturi (pilde), acum vrea sa vada daca le-am aplicat (cele 10 porunci). "Dupa fapta si rasplata". Asa de bine L-a ascuns Tatal Ceresc in acel corp indumnezeit, ca nici acea persoana nu este sigura de Ceea ce este cu Adevarat. "Imparatia Cerului", numai Dumnezeu-Tatal stie, cand vine. Nici Dumnezeu-Fiul nu stie, nici ingerii din Cer nu stiu... "Pentru început, se recomandă BIBLIA cu ceea ce a fost , şi cu ceea ce va mai fi". Amin!

      Ștergere
    2. Foarte interesanta aceasta postare Anonim. De unde stii tu aceste lucruri?

      Ștergere
    3. Anonimule, pe " mai departe" ce se recomanda? Poate ne dai un raspuns!
      Sfat pentru pentru dogmatici: ar fi buna eliberarea din inchisoarea sufletului! Si un indemn: cel mai bine este a rupe lanturile robiei pentru a putea vedea cu adevarat LUMINA DIVINA! Caci altfel riscam sa traim in dogme si ne pierdem identitatea spirituala. Ce parere ai Ovidiu? Iar legat de duhurile necurate, nu iti mai face probleme, caci sunt usor depistabile de Lumina Duhului Sfant, nu te mai tot framanta!

      Ștergere
  3. Biblia asa cum este cunoscuta astazi, nu reprezinta nici 40%(la suta)din ceea ce ar fi incercat sa transmita varianta ei originala. A fost atat de modificata si indepartate unele capitole, apoi i s-au atribuit sensuri eronate multora din explicatii.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim din 8ianuarie care ai scris EU SUNT D,ce vrei sa spui,inainte sa scrieti eu va sfatuiesc sa mai va ganditi si sa numai judecati pe altii,credeti mai mult si fiti mai buni,in tot ceea ce am citit pana acum nu faceti decat sa judecati,tot ceea ce se intampla in lume este din cauza necredintei si a rautatii oamenilor.

      Ștergere
  4. CREATORUL SI DEMNEZEUL NOSTRU ESTE SFINTA TREIME CARE NEA LASAT PRIMUL TESTAMENT, AL DOILEA TESTAMENT IAR ACUMA LA A DOUA VENIRE AR TREBUI CA SA SE SCRIE AL TREILEA TESTAMENT IN CARE SE VA SCRIE TOATE EVENIMENTELE CE SE VOR PETRECE IN ACEL TIMP , DECI AR TREBUI CA SA FIE TREI TESTAMENTE A SFINTEI TREIMI ACEASTA ESTE DOAR PAREREA MEA, AMIN.

    RăspundețiȘtergere