sâmbătă, 9 ianuarie 2016

SFÂNTUL IOAN BOTEZATORUL , ÎN CARUL DIN CERURI !

                                          Noapte de 7 -8 Ianuarie 2016, ,ora 1,40 !    

                                                                    Dragii mei, 

Iată cum ,tot în aceasta noapte dragii mei, desi eram cu ochii pe monitor,văd dragilor, cum Cerul de noapte se deschide ,iar în Cerul din Cer, de culoare bleu stralucitor, se întampla O  MARE  MINUNE !
Aud dragii mei un glas, care strigă cu dragoste infinită aşa :

                    "Te iubesc Doamne!
                  Te iubesc Doamne ! 

După care, aud un alt glas dragii mei,care spune pe un ton poruncitor:
                      Mâni Legea Mea !"

Şi văd fratilor ,precum l-am văzut pe Ilie Tezviteanul cu CARUL de foc în Ceruri, văd pe SFANTUL  IOAN  BOTEZATORUL într-un CAR ceresc ,nu de foc.   

                                             Sfantul Ilie / FOTO: crestinortodox.ro.
Un CAR, precum acesta de mai sus,care avea doi cai şi al căror frâie ,erau chiar în mâinile Sfantului Ioan Botezatorul.
Sfântul Ioan Botezatorul, mai avea pe cineva in dreapta sa, iar CARUL  era plin cu oameni.
Sfantul Ioan Botezatorul ,era îmbracat cu o cămaşă albastra violet si cu o vesta neagra pe deasupra. 
La fel era îmbrăcata si cealalta persoana din dreapta sa,dar pe care ,eu nu am recunoscut-o.
       Dragii mei, asa precum Sfantul Ilie strabate Cerul cu, CARUL de Foc, tot la fel si Sfantul  Ioan Botezatorul strabatea Cerul ,tot cu un CAR ,dar plin cu oameni, si striga precum în pustie, dar numai că, striga aşa :
                        Te iubesc Doamne ! Te iubesc Doamne, şi mâna caii de la CARUL său, CAR plin de oameni,şi la care MÂNTUITORUL i-a răspuns aşa :

                    Tu mâni , LEGEA  MEA !

Stim cu totii fratilor, că Sfantul Ioan Botezatorul a pregatit Calea Domnului, propovaduind în pustie, strigând oamenilor de atunci :
               Pocăiţi-vă ,căci s-a apropiat Împărătia Cerurilor.
Dragii mei, să fie si acesta un Semn Dumnezeiesc, pentru a Doua Venire a Lui  Iisus  Hristos?
Cert este că, am rămas uimită de ceea ce am văzut, si că, fără nicio îndoială, aceasta Minune înseamna ceva bun pentru Omenirea de azi.
Cu siguranţă în timp , Dumnezeu ne va arăta nouă live, CALEA, ADEVĂRUL  si VIAŢA.  
Să avem fratilor, CREDINŢĂ, NADEJDE şi DRAGOSTE infinita în Bunul Dumnezeu si-n Maica Domnului, si ne vom putea bucura, de toata Iubirea si Bunatatea Divină.
                                     Cu dragoste,Maria.    
                       
  

2 comentarii:

 1. "In timp ce inimile se uscau sub arsita pustiitoare a iudeilor care-l negau pe Cristos, într-un loc retras si linistit, un suflet simplu si iubitor de DUMNEZEU l-a întâlnit în focarul cel viu al inimii sale pe Iisus. Binecuvântatul era misticul Jacob Lorber din Graz. Ca si în cazul protetilor Vechiului Testament, prin el a vorbit Spiritul atotputernic al lui DUMNEZEU, pe care el l-a simtit si l-a auzit ca pe o tainica voce interioara."
  https://jakoblorberromania.wordpress.com/autori/carti/
  " Un om numit Ioan propovaduia pocainta;pe malul Iordanului el ii boteza cu apa pe ce ce se reintorceau catre Dumnezeu.Spiritul profetului Ilie salajuia in acest om;era acelasi spirit angelic(Arhanghel Mihail)al celui care l-a invins pe Lucifer,in momentul creatiei,acelasi spirit care a fost chemat pe muntele Sinai pentru a readuce la viata trupul lui Moise si pentru a i-l rapi lui Lucifer."

  RăspundețiȘtergere
 2. TREZITI-VA IN IMPARATIA DOMNULUI CACI ESTE AICI, daca veti mai astepta ceea ce crede mintea voastra ca se va intampla, veti rata Lumina Imparatiei.Aduceti aceasta Lumina in mintea ostatica in intuneric si eliberati-va din lanturile egoului. Puneti la conducerea vietii Scanteia Divina din voi daca vreti sa fiti in Imparatia Divina.Veti avea parte de RAI daca il veti trai aici, va veti vindeca aici, doar nu credeti ca dincolo veti intra asa raniti suleteste cum sunteti?Un suflet ranit nu poate trai in lumina IUBIRII LUI DUMNEZEU daca el nu a ivatat lectia iubirii si a iertarii. Asa ca se va intoarce de cate ori va fi nevoie pentru a le invata. Unele suflete se reintrupeaza zeci de vieti pentru a-si insusi aceste lectii.
  EU SUNT D.

  RăspundețiȘtergere