duminică, 17 ianuarie 2016

S - A ADEVERIT ! VISCOLUL EXTREM DE PUTERNIC, FACE RAVAGII !

                                                       
                                                                Dragii mei, 

Scriam în urmă cu 10 zile, când încă era soare si temperaturi de Primavara, scriam ca va veni zăpada si un viscol extrem de puternic, iar strazile vor deveni patinoare.
Iata dragilor articolulmeu, iar sub el, tot ce se intampla în Sud-Estul României:

                 Noapte de 5 - 6 Ianuarie 2016, ora 1,50 !

                                          Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce mă rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUTA  DOMNULUI, văd dragilor in spatele meu, de parca as mai fi avut un ochi la ceafa,vad o strada cu multe caiere de zapada, adunate de un vant extrem de puternic.

Imagini APOCALIPTICE din zonele aflate sub COD ROŞU de ninsoare şi ...... în județele aflate sub avertizări de ploi, ninsori și viscol.
Vedeam dragilor, cum vantul extrem de puternic, spulbera zăpada, si o aduna din loc in loc.
Strada era ca un patinoar !
Viscolul era atât de puternic ,că nu se vedea om cu om. 
Dragii mei, sa ne pregatim trupeste si sufleteste, de o iarna cu peripetii.
                                Cu dragoste, Maria. 

Cod portocaliu de viscol și ninsori restrâns la 8 județe; alte 8 județe și Capitala intră duminică sub Cod galben

 •  Mediu
52 afişări
Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, duminică, atenționările meteorologice și a restrâns Codul portocaliu de viscol și ninsori la opt județe din sud-estul țării, pentru Capitală și alte opt județe din centrul, sudul și estul țării instituind Cod galben.
Potrivit meteorologilor, duminică, între orele 12,00 — 18,00, județele Galați, Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea vor rămâne sub Cod portocaliu de intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ și viscol. În aceste zone, temporar viscolul va fi puternic, viteza vântului la rafală va depăși 70 — 80 kilometri/oră, reducând vizibilitatea sub 50 de metri.
Tot duminică, între orele 12,00 — 18,00, s-a instituit Cod galben de ninsori și vânt puternic în București și opt județe din centrul, sudul și estul țării, respectiv Iași, Vaslui, Neamț, Bacău, Covasna, Prahova, Ilfov și Giurgiu. Potrivit ANM, în a doua parte a zilei de duminică, în estul și în centrul Munteniei, în Dobrogea și în sudul și centrul Moldovei, precum și în zona Carpaților de Curbură, va continua să ningă moderat cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 55 — 65 km/h, viscolind ninsoarea.
În intervalul 17 ianuarie, ora 18,00 — 18 ianuarie, ora 18,00, un număr de 12 județe din estul și sudul-estul țării vor fi sub Cod galben de ninsori și vânt puternic. În intervalul menționat, în estul și sud-estul țării, ninsorile vor continua, dar vor fi în diminuare, însă vântul va mai prezenta intensificări cu viteze la rafală de 50 — 70 km/h, viscolind temporar ninsoarea și spulberând zăpada depusă anterior. Județele avertizate cu Cod galben sunt: Constanța, Tulcea, Ialomița, Călărași, Brăila, Buzău, Galați, Vrancea, Bacău, Vaslui, Neamț și Iași.
"În următoarele zile, scăderea de temperatură va continua și va fi accentuată, astfel că vremea va deveni geroasă în cea mai mare parte a țării", notează ANM.

Cod portocaliu si galben de ninsoare si viscol in jumatate de tara: Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si 8 drumuri nationale din 4 judete, inchise.Trenurile nu pleaca din gara Constanta

Autostrada A2, sectorul Bucuresti - Fetesti, si mai multe drumuri nationale din judetele Buzau, Giurgiu, Calarasi, Vrancea Calarasi sunt inchise din cauza zapezii si a viscolului. Se circula greu si pe calea ferata, Din gara Constanta nu va pleca niciun tren pana la ora 13:00.

27 de comentarii:

  1. E buna zapada pentru agricultura.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este cea mai buna, mai ales ca acum vine gerul, asa plantele au o patura groasa pe ele...

      Ștergere
  2. Guvernul acesta de tehnocrati nu-i bun de nimic...

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pricep insa sa ia imprumuturi de la FMI...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Iohannis, e bun guvernul tau pentru Romania! Este exact asa cum ai promis!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce se intampla in prezent in tara ... asa cum se observa este Romania "lucrului bine facut!" Buna treaba!

    RăspundețiȘtergere
  6. Besmeticii ăstia se vaită pentru 30 cm.de zăpadă. Dar asta se întâmplă din cauza organizării si cine ia mai mulți bani .ma întreb daca era zăpada din53-54 ce ar mai fi facut mințile asttia bolnave de la conducere? Cred ca

    RăspundețiȘtergere
  7. ce mai viscol apocaliptic. !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa...si la vara ce canicula. Nu-i asa dna. Maria?

      Ștergere
    2. OANA,sa-ti fie rusine pentru ironiile tale !

      Ștergere
    3. OANA , tu crezi că daca eu scriu ca s-a adeverit acest VISCOL PUTERNIC, catig ceva ???Spun doar un ADEVAR care s-a implinit după 10 zile. Este normal si firesc ca sa revin si cu DOVEZI la cele afirmate cu ceva timp in urma. Dar tu esti rautacioasa si-mi rapsunzi in mod ironic. ma asteptam de la tine, la putin respect si teama de CUVANTUL LUI DUMNEZEU.Căci nu de la mine am scris ca va fi VISCOL PUTERNIC, ci DUHUL CEL PREA SFANT mi-a aratat. Nu-ti voi mai publica Comentariile care sunt doar o ironie, o batjocura la adresa mea. Din acest motiv ti-am spus si-ti repet: să-ti fie rusine!

      Ștergere
    4. Scuze. Nu am citit partea asta. Nu va urmaresc de mult blogul. Greseala mea. Dar iar nu jucati corect si postati ce vreti dvs numai sa "cadeti" in picioare. Nu ma deranjeaza sa ma tutuiti dar nu e corect sa comparati relatia omului cu Dumnezeu cu relatiile dintre oameni.
      Ma amuza ca in seara asta sunt "calul dvs de bataie. Daca va simtiti bine putem continua. Trebuie sa ne ajutam intre noi, nu?

      Ștergere
    5. Eu o sa continui sa ma adresez cu dvs, dna. Maria. Nu ne putem pune pe aceeasi pozitie. Nu-mi permit.

      Ștergere
    6. Nu am intentia sa fac acest lucru dar doream sa stiti ca "ma pot apara" si pe facebook, desi nu sunt prietena cu dvs. Din pacate dvs nu intelegeti ca nu am intentii rele. Eu doar imi exprim punctul de vedere. Daca e de laudat, laud, daca e de criticat, critic. Bineinteles dupa modul in care vad eu lucrurile. Multumesc.

      Ștergere
    7. Va multumesc ca ati revenit la sentimente mai bune. Va doresc o seara buna si astept cu interes urmatoarea postare. Numai bine!

      Ștergere
  8. Astia nu aveau ce cauta la guvernare. Sunt niste incapabili. Dreptate pentru Romania! Dreptate pentru Colectiv!

    RăspundețiȘtergere
  9. Frig si viscol in Romania, frig si viscol in sufletele bietilor romani, pana cand oare... Doamne lumineaza-ne, caci e greu de indurat! Ne punem nadejtea in Tine, Doamne, ridica jugul acesta apasator de pe umerii tarii noastre! Ajuta-ne, te rugam Doamne, da-ne intelepciune sa recunoastem tot timpul caile Tale si fereste-ne de tot raul ca sa nu umblam in intuneric si sclavie! Lumina Ta sa ne fie calauza! Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,

      De veti căuta la inceputul BLOGULUI meu, veti gasi RUGAMINTEA mea de a ne tutui, de a ne spune pe nume. Daca LUI DUMNEZEU Îi spunem TIE DOAMNE, TU DOAMNE, de ce noi oamenii intre noi, nu ne-am adresa cu TU? OANA s-a simtit lezata ca-i spun tu, dar eu va rog pe toti, ca sa nu va adresati mie cu DVS, ci sa-mi spuneti simplu ,MARIA.

      Ștergere
    2. Da,Maria! Este un semn de apropiere acest lucru! Dumnezeu doreste de la fiecare dintre noi o relatie personala cu EL! Pentru ca ne iubeste mult!

      Ștergere
  10. Ma bucur mult ca Maria dorește o relație altfel cu noi și dorește prin permisiunea ei sa ne tutuim reciproc, pentru ca toti suntem fii lui Dumnezeu și noi și Maria.De aceea mă bucur foarte mult pentru ultimul comentariu al Mariei.Te iubesc Maria!

    RăspundețiȘtergere
  11. Te-am indragit mult Maria.Cu drag S.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ieri am dat la lopata zapada din curte de m-am cocosat, dar asta nu inseamna ca nu pot constientiza cat de frumos poate fii Dumnezeu prin exprimarea naturii incarcata de omatul alb. Este o feerie peisajul ca ma inconjoara! Nu pot sa nu recunosc maiestria energiei Divine in creearea fulgului de nea. Ati privit vre-odata un fulg de nea, de aproape, sa vedeti cat este de frumos?
    Daca privesti ninsoarea de la fereastra in timp ce arde focul in soba este magnific, in timp ce aceeasi zapada te blocheaza pe drum si nu poti ajunge acasa! Cum poate un lucru sa fie si "bun dar si rau " in acelasi timp? Totul depinde de perceptia noastra din acel moment!
    De aceea tot spun nu judecati alegerile altora ca nu stiti cum percep ei acele experiente!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. Actuala conducere a Romaniei este subordonata intereselor din afara, dealtfel ca toate conducerile de la revolutie incoace, asta o stiu majoritatea romanilor. Toti criticam ce fac si ce nu fac acestia,dar nu cumva toate acestea se intampla pentru ca noi permitem si nu facem nimic? Oare nu-i si vina noastra ca proiectam ganduri negative in constiinta colectiva, care hraneste aceasta stare iara si iara? Eu zic ca am putea schimba ceva, daca am manifesta starea noastra de iubire neconitionata si i-am inconjura pe acesti oameni care au uitat de ei, cu multa lumina pentru a se trezii din somnul care i-a cuprins!Intunericul are nevoie de lumina ca sa vada, nu si mai mult intuneric! Razboiului nu-i trebuie alt razboi ca sa aduca pacea!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  14. DRAGA D,AR TREBUI SA AI INCREDERE IN RESTUL LUMII.STI CA POTI SCHIMBA LUMEA CUM VOIESTI TU?CE CONTEAZA CA O MARE MASA EMITE GANDURI NEGATIVE?DACA TU STI CA TOTUL E OK.CHIAR TU AI SPUS SA NE MAI ADUCEM AMINTE CA TOTUL E O ILUZIE.CONSIDERA CA ACESTA MASA ESTE DE FAPT...O SIMPLA INSELACIUNE.

    RăspundețiȘtergere
  15. ESTE IMPOSIBIL SA NU FIE RAZBOI,LA FEL CUM,E CU NEPUTINTA SA NU VINA SMINTEALA.

    RăspundețiȘtergere