joi, 14 ianuarie 2016

IAR CUTREMURUL S -A ADEVERIT ! DIN FERICIRE ,SE PARE CA NU SUNT VICTIME !

                                                                       Dragii mei,

În zorii zilei de 8 Ianuarie 2015, scriam un articol cu titlul :

                                 CUTREMUR  INTENS ! 

Şi iată dragii mei, că acest CUTREMUR s-a produs in JAPONIA,iar din fericire,deşi CUTREMURUL a fost de 6,7 grade, deocamdata nu s-au anuntat victime.
Doamne  Ajuta  , ca nici să nu fie.

Iata si articolul meu :  
                                            8 Ianuarie 2016,ora 4,34 zori de zi !

                                                Dragii mei,

Astăzi dimineaţă în zori de zi, ma trezeste o Lumina pueternică precum un fulger, si astfel am in faţa ochilor ,o incapere in mijlocul căreia se afla o Unitate , un Calculator fara Monitor.
Aceasta Unitate dragilor, stim cu totii ca este destul de grea. Tocmai din acest motiv mi-a fost arătat acest obiect, deoarece incepuse un Cutremur intens, Cutremur care scutura Unitatea ,si pe stanga si pe dreapta.,gata s-o răstoarne.
               High End Audio - High End Video - Sound by Singer
Aud un Glas ca la un radio, sau ca la TV, care spune asa :

                    "Bună ziua !
               Se pare că, iar avem parte de un Cutremur intens!"

Dragii mei, CUTREMURUL pe care eu l-am văzut ,as putea spune cu aproximatie, că era spre Vest, sau chiar Sud-Vest.
Dar Ţara,locul şi ziua anume când va avea loc,eu nu stiu a vă spune; nu mi s-a descoperit.
Ceea ce stiu dragilor, este că, atâta timp cât ne pastram CREDINŢA, NĂDEJDEA si DRAGOSTEA în BUNUL  DUMNEZEU si-n MAICA  DOMNULUI, atâta timp cât împlinim din dragoste Poruncile Sale si ne iubim Aproapele ,precum ne iubim pe noi, DUMNEZEU va ocroti si ocoli România  Sfântă,de Cutremure devastatoare.
De avem doua haine dragii mei, sa dam una si celui care nu are deloc; de avem doua perechi de incalţări, să dăm una si celui care nu are deloc si merge desculta, pe ger si pe zapada; din pâinea noastra zilnica ,sa rupem o bucatica, si sa dam si celui care flamanzeste si nu are deloc, dar fara ca sa-l judecam.
Aceasta înseamna IUBIREA faţă de Aproapele! Să ajuti pe cel necajit, flamand si gol, chiar daca-ti este strain, chiar daca locuieste pe strazi, pe unde apuca.
Făcând astfel, DUMNEZEU nu-şi va intoarce Faţa Sa de la Poporul ales, pentru viitorul al Doilea Ierusalim.
DUMNEZEU si MĂICUŢA  DOMNULUI, să vă binecuvinteze cu Mila si cu Iubirea Sa de oameni,Amin.
                                   Cu dragoste,Maria.

Iar aici,Informatia despre Cutremurul de azi :
Cutremur de 6,7 grade în nordul Japoniei
de Mihai Diac , 14 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 09:30, 14 ianuarie 2016


Cutremur de 6,7 grade în nordul Japoniei
Un cutremur puternic cu magnitudinea 6,7 s-a produs joi în largul insulei Hokkaido, din nordul Japoniei, fără a declanşa o alertă de tsunami, a anunţat Agenţia Meteorologică japoneză, informează Mediafax.
Seismul cu magnitudinea preliminară de 6,7 a fost înregistrat în jurul orei locale 12.30 (5.30, ora României), în apropierea oraşului Urakawa, situat în sudul insulei Hokkaido, a precizat Agenţia Meteorologică japoneză.
Potrivit sursei citate, hipocentrul cutremurului a fost localizat la 50 de kilometri sub nivelul mării.
Deocamdată nu s-au raportat victime sau pagube materiale.
Cutremurul "a fost destul de puternic. A durat aproximativ 40 de secunde", a declarat Haru Matsutakeya, un locuitor în vârstă de 45 de ani din Sapporo, capitala insulei Hokkaido, situată la circa 170 de kilometri nord-vest de epicentru.
Autorităţile au precizat că două centrale nucleare şi centrala de reprocesare Rokkasho nu au fost afectate de seism.
Circulaţia trenurilor de mare viteză Tohoku din sudul regiunii a fost suspendată temporar, dar a fost reluată între timp. Mai multe trenuri locale au fost oprite pentru verificări, dar nu s-au raportat pagube.

5 comentarii:

 1. Să multumim lui Dumnezeu ca scăpărăm de cutremur și de data aceasta. Cu drag S.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna seara,pe vremea cand aveam 7 ani am plecat cu mama la culcare in camera de la drum,mentionez ca bunica mea nu mai avea mult de trait.Dupa putin timp de stat in pat eu si mama auzim niste voci barbatesti care cantau superb iar singurul cuvant memorat de noi a fost "Iisus",se vedeau umbrele barbatilor pe perete ca si cum treceau chiar pe langa geamul nostru.Bunicul era treaz in alta camera si nimeni nu a auzit nimic,doar eu cu mama.am intrebat a 2-a zi si vecinii,nimeni nu a auzit nimic.Aveti idee ce a fost intamplarea asta dna Maria si care era scopul?multumesc anticipat

  RăspundețiȘtergere
 3. Slavit si binecuvantat sa fie Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cu permisiunea d-nei Maria,incerc eu sa raspund persoanei care a relatat minunea.
  Da,eu cred ca este o minune si cred de asemenea ca Dumnezeu va iubeste f mult ,atat pe dvs cat si pe mama dvs.Cred ca ceea ce ati vazut si auzit ,sunt ingerii care il slaveau pe Dumnezeu.
  Faptul,ca din tot,ati memorat numai Iisus,cred ca Dumnezeu vrea sa-l cautati pe Iisus din toata inima si cu toata puterea.
  Citez din Biblie un verset Matei 7:7,
  ,, Cereti si vi se va da,cautati si veti afla,bateti si vi se va deschide."
  Deci,trebuie sa va rugati bunului Dumnezeu,sa va ajute sa il cunoasteti cat mai bine.Va sugerez,sa incepeti sa cititi din Biblie cu Noul Testament si astfel veti reusi sa aflati cine este Dumnezeu si ce doreste el de la noi.Dumnezeu sa va ajute!

  RăspundețiȘtergere
 5. Va multumesc frumos de raspuns!Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere