luni, 18 ianuarie 2016

UN OZN CU EXTRATERESTRI , SE VA PRĂBUŞI PESTE O MINĂ !

   xxx
                                    Noapte de 17 - 18  Ianuarie 2016, ora 2,30 !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta noapte, când abia imi terminasem Rugaciunea si mă băgasem in pat,aud un glas care spune ceva uimitor despre un OZN cu Extraterestri.
Glasul spunea asa :

                      "OZN -ul cu Extraterestri ,s -a  prăbuşit în aer, la o Mină minunată !"   
 
          
           ... că a reuşit să surprindă imagini cu un ozn ozn nor cer zoomozn

După cum vedeti dragii mei, si OZN-urile se pot prabuşi,nu numai avioanele.
Acum nu ne rămâne decât ,să asteptăm ca timpul să treacă si sa vedem cu ochii nostri, un OZN prabuşit.
Sa nadajduim că, Prietenii nostri nu vor avea de suferit trupeste.
Iata ce s-a intâmplat în Siberia, in anul 2013 :

OZN doborât în Siberia de Antiaeriana RuseascăOZN-ul doborât de antiaeriana rusească în 1987, în timpul unor aplicații militare
OZN-ul doborât de antiaeriana rusească în 1987, în timpul unor aplicații militare
By dr. Emil Străinu
Conform mai multor organizaţii non-guvernamentale din SUA şi Occident, ce studiază fenomenele legate de ipoteticele contacte cu civilizaţiile extraterestre (Alien Hunter Group, GEPAN etc.,), dar şi relatărilor unor foşti ofiţeri sovietici ce şi-au desfăşurat activitatea în apărarea antiaeriană (ΠBO) a fostei URSS, există date certe şi dovezi referitoare la doborârea de către antiaeriana sovietică a unui obiect aerian/aeronavă (?!) ce s-ar încadra în ceea ce de regulă, numim OZN/UFO în Siberia în cursul anului 1987.Informaţia provine din surse ale Agenţiei Centrale de Informaţii a SUA (CIA) şi ale Agenţiei de Informaţii  a Armatei SUA (DIA U.S. Army), care au avutacces la zeci de documente secrete sovietice, dezvăluite în America după demolarea KGB-ului în 1991 de către Mihail Gorbaciov. Documentele referitoare la acest incident conţin numeroase fotografii şi sute de pagini cu mărturiile unor soldaţi au supravieţuit „ripostei extratereştrilor”.
Revanșa extraterestră...
Extratereştrii care ar fi supravieţuit doborârii OZN-ului şi-au luat revanşa „pietrificând” un număr de 23 de militari sovietici. Una dintre fotografii înfăţişează locul unde s-a prăbuşit vehiculul extraterestru şi  unde sunt militarii pietrificaţi în poziţiile în care au fost surprinşi de rafalele aşa- ziselor „gloanţe” de „energie pură”.
Specialiştii serviciilor americane şi occidentale de informaţii consideră această fotografie „cel mai şocant portret al unei revanşe a extratereştrilor”. Ei consideră că şi numai acest document fotografic ne dezvăluie intenţiile şi puterea de care dispun ipoteticii extratereştri, reprezentând mult mai mult şi mai sugestiv decât tot ce s-a scris până în prezent despre OZN-uri. Deşi OZN-uri au mai fost identificate şi numeroşi extratereştri au fost semnalaţi ceea ce vine în sprijinul unor observaţii, în diferite regiuni ale lumii, se consideră că acesta este primul caz de „conflict armat” între două civilizaţii.
Dacă aceste documente din arhiva KGB se vor dovedi reale, situaţia este critică pentru Terra şi pământeni. Se demonstrează încă o dată, dacămai era cazul, că extratereştrii ce vin pe Terra  au o  tehnologie mult superioară şi, în caz de atac, ei dispun de mijloace ce pot contracara şi face inofensive sistemele noastre de arme.
Oaspeții „nepoftiți”…
Potrivit documentelor KGB, soldaţii sovietici, făceau parte dintr-un Regiment de rachete antiaeriene de tip KUB (rachete antiaeriene/rachete tip sol-aer) aflaţi la manevre în Siberia, unde experimentau noi procedee de combatere a inamicului aerian, au identificat o aeronavă ciudată ce zbura la mică altitudine în apropierea poziţiei unităţii sovietice de rachete antiaeriene.
Era în dimineaţa zilei de 13 octombrie 1987,la ora 08.35. Nerăspunzând la semnalul de recunoaştere, aeronava a fost catalogată ca fiind o aeronavă inamică şi  asupra OZN-ului s-a executatfoc cu rachete antiaeriene (sol-aer). Localizată prin mijloace de radiolocaţie (radar) şi lovită în plin de două din cele trei rachete lansate, aeronava extraterestră s-a prăbuşit în apropierea poziţiilor unităţii care a lansat rachetele. OZN-ul lovit s-a izbit de pământ, făcând în locul respectiv un crater. La locul impactului a fost trimisă o echipă de cercetare şi salvare.
Chiar dacă a trecut destu de puțin timp de la eveniment, destul de mulți ruși își pun întrebarea: a fost vorba de un meteorit... sau de un OZN „căzut” la Chelyabinsk
Chiar dacă a trecut destu de puțin timp de la eveniment, destul de mulți ruși își pun întrebarea: a fost vorba de un meteorit… sau de un OZN „căzut” la Chelyabinsk
Deşi patrula de cercetare trimisă în recunoaştere cu un transportor blindat a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de nava doborâtă, ea a observat cum din navă au ieşit cinci fiinţe cu aspect humanoid, subţiri, cu cap mare, ochi negri, imenşi şi având „nasuri segmentate”.
O teleportare … ciudată!
Militarii care au supravieţuit incidentului au declarat că extratereştrii au ieşit întregi din epava navei, s-au adunat repede, apoi s-au contopit într-o singură entitate sferică.
Este dificil de precizat ce s-a întâmplat ulterior, dar militarii spun că sfera nou-creată a scos sunete ascuţite şi ciudate (de tipul ultrasunete-lor), transformându-se într-un fel de sferă de lumină albă, strălucitoare, care apoi s-a dublat în dimensiune şi a explodat în ceea ce martorii au descris ca o „deflagraţie orbitoare”.
OZN surprins în momentul decolării de o televiziune particulară Rusă în Siberia
OZN surprins în momentul decolării de un post de televiziune în Siberia
Investigatorii sovieticii nu au reuşit să stabilească de ce şi cum s-au desfăşurat evenimentele în amănunt. Dar, când incidentul s-a sfârşit şi extratereştrii au dispărut, 23 dintre soldaţii care asistaseră de aproape la incident  erau „pietrificaţi”, corpurile lor devenind deosebit de rigide, „ca de piatră”, şi fără viaţă.
Un portret robot…
Numai doi militari, aflaţi în spatele transportorului blindat, au supravieţuit atacului OZN-ului. Cei doi prezentau zgârieturi mari pe cap, inclusiv piele jupuită, deşi purtau căciuli şi mantale. Ei erau profund miraţi şi şocaţi că explozia de lumină nu i-a afectat şi pe ei. Din documente reiese că de la cei doi supravieţuitori nu au putut fi obţinute alte detalii.
Rămăşiţele navei prăbuşite şi militarii pietrificaţi au fost transportaţi la un laborator secret lângă Moscova, destinat cercetării fenomenului OZN. Analiza epavei a relevat că aceasta nu avea nici un fel de sistem de propulsie şi control identificabil conform normelor tehnologiei terestre.
Locul unde au fost găsite trupurile pietrificate ale militarilor
Locul în care au fost găsite trupurile pietrificate ale militarilor
Experţii au concluzionat, după multe analize şi studii în laboratorul sovietic specializat în investigarea fenomenului OZN, că o sursă necunoscută de energie a bombardat trupurile soldaţilor, pietrificând-ule, prin transformarea apei  într-o substanţă cu structură moleculară necunoscută, nemaiîntâlnită pe Terra. Martorii au realizat un crochiu ce reprezintă „portretul-robot” al extratereştrilor. Deşi incidentul a fost negat vehement până astăzi, după anul 2001 a apărut  şi un film legat de acest incident ce fusese vândut de un fost ofiţer sovietic din serviciile de informaţii unor agenţi americani.
După acest film s-a regizat un film documentar de reconstituire a evenimentelor derulate în Siberia în 1987, comentat de celebrul actor Roger Moore, care, deşi a stârnit numeroase controverse, a adâncit şi mai mult misterul.În anul următor apariţiei acestui film de reconstituire a apărut un alt film, de-a dreptul şocant, despre autopsia aşa-zişilor extratereştri capturaţi de armata sovietică pe la mijlocul anilor ‘80.
Elicopter militar al Armatei Federației Ruse, surprins în zona Siberiană în timp ce „transporta” un OZN
Elicopter militar al Armatei Federației Ruse, surprins în zona Siberiană în timp ce „transporta” un OZN
Lucrurile au devenit explozive în momentul în care agentul de informaţii sovietic Lev Termene a dezertat în Occident şi a afirmat că, dincolo de motivele de ordin politic şi social ce l-au determinat către acest gest disperat, o altă cauză în sprijinul hotărârii sale îl constituie faptul că se săturase să „fabrice extratereştri şi farfurii zburătoare”.
Indicativul „Cosmos”
Din documente reiese faptul că ruşii deţin mult mai multe probe materiale din domeniul investigaţiilor OZN, inclusiv nave şi corpuri ale unor astronauţi celeşti. În perioada Războiului Rece, între URSS şi SUA se încheiase un acord secret ce prevedea sprijin şi informare reciprocă în cazul apariţiei pericolelor de origine cosmică sau pentru contracararea unui atac extraterestru.
Foto 04
Un OZN uriaș estimat la câteva sute de metri în diametru a fost
surprins în momentul în care „s-a materializat” pe cer în apropiere de Moscova
Importanţa acestui document este dată de faptul că cei doi şefi de stat l-au semnat, deşi se urau de moarte, au trecut peste orice animozităţi unindu-şi eforturile împotriva pericolelor ce veneau din Cosmos. Cei doi şefi de stat erau Preşedintele Sovietului Suprem al URSS, Leonid Brejnev, şi Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Ronald Reagan, doi adversari s-au dovedit intransigenţi şi ireconciliabili până dincolo de moarte.
Armatele celorlalte ţări socialiste din Tratatul de la Varşovia acţionau în sensul acestui document la indicativul „COSMOS” cu măsuri specifice de contracarare ce fuseseră stabilite prin înţelegeri separate cu URSS. Informaţiile cu privire la incidentele OZN atât din timpul fostei URSS, cât şi de după apariţia Federaţiei Ruse sunt din ce în ce mai consistente şi mai greu de ascuns opiniei publice internaţionale.
                                              Cu dragoste, Maria.

72 de comentarii:

 1. SA INCEAPA RUSINAREA ATEILOR CARE SE INNEBUNESC CU TARIE CA SUNT UN SIMPLU ACCIDENT INTAMPLATOR AL HAZARDULUI!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este ! Să se rusineze cei care sustin sus si tare,ca nu exista EXTRATERESTRI ! Si mai mult, îi si batjocoresc pe cei care sustin ca exista !

   Ștergere
  2. Am mai pus intrebarea asta dar nu ati raspuns. Ce simtiti dvs atunci cand vedeti extraterestrii? Multumesc.

   Ștergere
  3. Doamna Marian Popescu, ce legatura este intre a fii ateu si a crede in extraterestrii? Parca erau catolicii aia care nu credeau? Cu tot respectul, documentati-va un pic inainte de a comenta. :)

   Ștergere
  4. NU SUNT DOAMNA.SUNT DOMN.UN ATEU NU CREDE NICI IN PROPRIA PERSOANA.

   Ștergere
 2. Cum adica s-a prabusit IN AER? Si de ce sa inceapa rusinarea ateilor? Nu am cazut de acord, draga G, ca fiecare isi traieste propria realitate? De ce sa-i blamam pe cei ce nu cred? De ce sa-i facem smintiti pe cei ce cred? Liberul arbitru ne da dreptul de a alege.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DRAGA OANA,EU NU POT SA IMPUN LA NIMENI NIMIC SI FIECARE ARE LIBER ARBITRU.SA INCEAPA RUSINAREA ATEILOR LA FEL CUM TE DUCI TU LA CUMPARATURI IN WEEKEND.S-A PRABUSIT IN AER CUM CADE ORICE OBIECT.AM RASPUNS EU CE SIMTE,SIGURANTA SI BUCURIE.CU TOATE CA AVEM LIBER ARBITRU SE STIE FOARTE BINE FORMA SI MOMENTUL MORTII LA FEL CUM NE STIM NOI PROPRIUL NUME.STIU CA SUNT UN NESUFERIT,DAR ASA PARE.INTELE-GE DA POTI.

   Ștergere
  2. Nu esti nesuferit. Nu e corect "s-a prabusit in aer". S-a prabusit din aer, s-a prabusit in mare, s-a dezintegrat in aer. Cum sa te prabusesti in aer? Intelegi acum? Dn. Maria simte siguranta. Dar atunci cand ii vede pe cei rai? Ca vorbim de lucruri diferite. Cand apar "raii" simte teama sau liniste? Simte frica sau se simte protejata.

   Ștergere
  3. Poate "s-a prabusit in aer" o insemna "prabusirea" in atmosfera noastra din cea a lor, a extraterestrilor, un fel de intrare din dimensiunea lor in a noastra. Evident e doar o interpretare a mea. Incerc si eu sa inteleg ca si tine cum vine asta sa te prabusesti in aer.

   Ștergere
  4. ADEVARUL SE SIMTE ORICAT AR FI EL DE COSMETIZAT.IN MOD NORMAL CEI RAI NU AR AVEA DE CE SA APARA DACA E PROTEJATA DE CEI BUNI.SI CHIAR DACA AR APAREA AR SIMTI NELINISTE,SPAIMA SI REPULSIE.CUNOSTI PREA MULTE OANA SI NU E BINE.CU CAT LARGESTI LATUL CERCETARI CU ATAT SE LARGESTE INDOIALA SI ASA MAI DEPARTE.ASA A FACUT DUMNEZEU UNIVERSUL.UNDE DOMNESTE BINECUVANTAREA SA FIE DEOPOTRIVA SI BLESTEMUL.SI ASA MAI DEPARTE.NU TE UITA LA FORMA GRAMATICALA A FRAZELOR.PENTRU CA OILE LUI DUMNEZEU SUNT BLANDE SI NU STIU GRAMATICA.DOAR LUPII STIU GRAMATICA.CUM SUNT EU UNEORI.DAR IL IUBESC PE DUMNEZEU SI I-MI PLACE SI MIE BLANDETEA MAI MULT DECAT MANIA.

   Ștergere
  5. Asta ma intreb si eu. E vorba de o greseala de exprimare sau de un alt inteles?

   Ștergere
  6. Nu este nicio greseala de exprimare ! Asa am primit MESAJUL ,codificat !

   Ștergere
  7. ADICA S-AU PRABUSIT IN DIMENSINEA AERIANA.SUNT IN AER.S-AU PRABUSIT DIN AER IN AER.S-AU LASAT INGHITITI IN AER.

   Ștergere
 3. Eu nu vreau ca extraterestrii sa sufere.Daca accidentul nu s-a produs inca,sa ne rugam pentru ei dragii mei.Iar Bunul Dumnezeu sa-i binecuvanteze, sa-i apere si sa-i tina la distanta pe aceia cu ganduri rele,fie ca sunt dintre oameni sau din alte civilizatii.

  RăspundețiȘtergere
 4. ati vazut serialu v?adica vizitatorii a fost noapte pe pro cinema vreo 20 de episoade akm 2 ani cu extraterestrii dar cei din film erau umani arata ca noi pamantenii pacat ca lau intrerupt brusc astia de la pro tv ca e tot postul lor pro cinema e cel mai tare serial sf k extraterestii dar repet erau k noi in film merita vazut pe net macar ei kiar exista

  RăspundețiȘtergere
 5. adica km cade o nava aici pe terra ? Dne poate cade pe casa poporului dar ei sa nu pateasca nimic ma refer la extraterestrii cred in ei si cred k exista puuup pe toti

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu am avut sansa acum 2 ani intr-o noapte sa vad 3 obiecte mergand cu o viteza f mare si stau in centrul Buc.nu am vazut forma dar am simtit ca trebuia sa fiu la ora aia cu ochi pe geam. Bizara experienta dar ...sa asteptam.

  RăspundețiȘtergere
 7. Sa speram,ca daca se intimpla prabusirea,nu patesc nimic,si autoritatile nu vor ascunde intimplarea din locul respectiv.

  RăspundețiȘtergere
 8. Vreau s-o rog pe D-na MARIA sa-mi permita sa intreb aici, pe blog care-i parerea domniilor voastre despre ce inseamna DUMNEZEU, cum Il vedeti voi pe Dumnezeu sau ce credeti despre EL ?
  Multumesc!
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga D.,Dumnezeu este lumina divina din noi si absolut tot ceea ce ne inconjoara.Dumnezeu este peste tot si in toate.Noi toti suntem parti mici din Dumnezeu.

   Ștergere
 9. DUMNEZEU ESTE TOTUL SI NIMIC.ESTE INCEPUTUL SI SFARSITUL SI NU ARE NICI INCEPUT SI NICI SFARSIT.ESTE NECUPRINS DE MINTEA DOBITOCEASCA,PENTRU CA TOTI SUNTEM DOBITOACE.ESTE DOMN SI NU ARE NEVOIE SA FIE RECUNOSCUT CA SA DOMNEASCA.

  RăspundețiȘtergere
 10. IN URMA CU ZECE ANI ERAM IN PARC CU ÎNCĂ TREI BĂIEȚI SI TREI FETE...ERA NOAPTE ORA 22:00..DEODATĂ MĂ-M UITAT ÎN SUS CĂTRE STELE...AM VĂZUT O STEA CARE MERGEA FOARTE REPEDE...A FRANAT LĂSÂND PARCA O COADA DE FOC IN URMA LUI...SA LĂSAT SI SA OPRIT EXACT DEASUPREA ORAȘULUI MEU DIN BRAILA LEVITAND SI STRALUCIND MARE CA UN FAR DE TREN STATIONAND CCA.1 MINUT...DAPA CARE SA URCAT IN SUS SI A DISPĂRUT IN 2 SECUNDE IN UNGHI DE 120 GRADE CA UN FULGER ..UN FEL DE ZIG ZAG.

  RăspundețiȘtergere
 11. De ce mereu cand se vorbeste de Dzeu se foloseste genul masculin?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. FOARTE BINE AI PUNCTAT EU!DUMNEZEU ESTE SI FEMEIE.

   Ștergere
  2. Dar Iisus Hristos cum a zis, sa respectati poruncile tatalui meu daca il iubiti, nu o zis mama ci tata, slab catheism in voi 2.

   Ștergere
 12. ALTA DATA AM VĂZUT DOUA DEODATĂ PE CER LA MARE DEPARTARE ...DOAR CE MA UITASEM PE GEM ÎNTR-UN MINUT AU PLECAT ...ARATAU CA DOUA BILE STRALUCITOARE

  RăspundețiȘtergere
 13. EU AM VĂZUT DE TREI ORI OZN ... UNUL CAND A ATERIZAT SI A DECOLAT,LA 100 -200 m DE CASA MEA

  RăspundețiȘtergere
 14. IN URMA CU ZECE ANI ERAM IN PARC CU ÎNCĂ TREI BĂIEȚI SI TREI FETE...ERA NOAPTE ORA 22:00..DEODATĂ MĂ-M UITAT ÎN SUS CĂTRE STELE...AM VĂZUT O STEA CARE MERGEA FOARTE REPEDE...A FRANAT LĂSÂND PARCA O COADA DE FOC IN URMA LUI...SA LĂSAT SI SA OPRIT EXACT DEASUPREA ORAȘULUI MEU DIN BRAILA LEVITAND SI STRALUCIND MARE CA UN FAR DE TREN STATIONAND CCA.1 MINUT...DAPA CARE SA URCAT IN SUS SI A DISPĂRUT IN 2 SECUNDE IN UNGHI DE 120 GRADE CA UN FULGER ..UN FEL DE ZIG ZAG.

  RăspundețiȘtergere
 15. S-a prabusit din spatiul extraterestru in atmosfera planetei,adica in aer,deci mesajul este foarte corect si necodat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da ! Ai mare dreptate ! OZN-ul s-a prabusit din spatiul extraterestru, in spatiul nostru terestru,in aer, peste o Mină minunată !

   Ștergere
 16. Toti extraterestri astia sunt demoni deghizati, care veti vedea vreunul rugatil sa va spuna daca il marturisesc pe Iisus Hristos ca D-zeu si recunosc ca sa intrupat pe pamant.
  Cine va crede alta evanghelie si alte invataturi decat cele scrise in biblie , chiar daca e vestita de un inger venind din cer, acela sa fie anatema.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ANONIM 21:38 STI CA DUMNEZEU ARE SI INTUNERIC?NU NUMAI DIAVOLUL ARE INTUNERIC.DACA AR INTRA PESTE TINE TERORISTI SA TE EXECUTE OARE CE AR FACE DUMNEZEU?AR TRIMITE NISTE DEMONI SA-I ANIHILEZE.CA INGERILOR NU LE PLACE VIOLENTA SI VARSAREA DE SANGE.E DOAR O PRESUPUNERE.

   Ștergere
  2. Foarte proasta aceasta presupunere. De arhanghelul Mihail ai auzit?

   Auzi la el, ca Dumnezeu trimite demoni! :))))))

   Ștergere
 17. Este vorba despre entităţi diferite, fiecare dintre ele ocupând locul lor specific în organizarea cosmică. Poate că materialismul epocii actuale este prea accentuat şi atacă sistemul nervos central atunci când este sorbit cu înghiţituri prea mari, din moment ce unii dintre contemporanii noştri elimină dintr-o simplă trăsătură de condei pe Dumnezeu, pe Iisus Hristos, pe Îngerul Gabriel şi pe celelalte entităţi diriguitoare cosmice pentru a pune în loc omuleţi verzi, cu urechile cât toate zilele şi cu ochii oblici. Mergând pe acelaşi drum, în câţiva ani, respectivii contemporani atât de îndrăgostiţi de extratereştri, vor dori probabil să dărâme bisericile existente, căci oricum nu există nici o entitate angelică în cosmos, şi să construiască altele sub formă de OZN-uri, în care să aducă ofrande ufonauţilor verzi. Sau poate că - şi această problemă a devenit din ce în ce mai actuală -vestitele exegeze paleoastronautice care coboară Zeii la rangul de extratereştri şi ridică extratereştrii la rangul de Zei, chiar acest fapt îl ţintesc. Atunci întrebarea ce s-ar putea pune ar fi: cui foloseşte ?

  RăspundețiȘtergere
 18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum adica sexul provine de la demon? Prin sex se perpetueaza speciile.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 19. SUNT SI ETRATERESTRI CARE IL MARTURISESC PE IISUS SI IL IUBESC.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este ! Si EXTRATERESTRII ÎL IUBESC pe IISUS HRISTOS si-L iubesc !

   Ștergere
 20. https://www.youtube.com/watch?v=Fjs5SzsvAKM&list=PL731ELzIS9azzKKEU48BRYeBHcZJvHRpe

  RăspundețiȘtergere
 21. ...mina minata nu minunata

  RăspundețiȘtergere
 22. GANDACII CE SUNT?AAA SUNT INSECTE.MICROORGANISMELE CE SUNT?UITE EU VREAU SA LE NUMESC EXTRATERESTRII.E VREO PROBLEMA?SUNT INSECTE CARE FAC BINE TESUTURILOR CUM AR FI VARICELE.EXEMPLU LIPITORILE CARE SUNT UN REMEDIU RECUNOSCUT IN MEDICINA.LA FEL SUNT SI EXTRATERESTRII,NU TOTI FAC RAU.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, e o problema. Doar ce e din afara Terrei este extraTERESTRU, nu ce vrei tu, intelegi?

   Ștergere
 23. Dumnezeu nu-i nici barbat nici femeie, este energie feminina si energie masculina, asa cum suntem si noi.
  Dumnezeu ESTE TOT CEEA CE ESTE,si nu este separat de nimeni si nimic, nici macar de intunecati, Dumnezeu iubeste pe toti fii SAI, indiferent de starea lor de constiinta, de aceea i se spune IUBIRE NECONDITIONATA!
  Cat despre extraterestri, mie imi place sa-i numesc prietenii mei stelari, sunt cei care inconjoara Pamantul
  si ne supravegheaza la rugamintea LUI DUMNEZEU sa nu
  aruncam planeta in aer,si ne sustin cu energia navelor lor imense, in ascensiunea noastra si a planetei. Daca ei nu erau in preajma planetei sa diminueze cutremurele si energia emisiilor de plasma solara oamenii nu ar fi rezistat pe planeta.Noi suntem un experiment in univers, in care se incearca ascensiunea planetara cu locuitorii ei in viata.De aceea noi trbuie sa ne ridicam vibratia pentru a putea insoti planeta.Toate aceste simptome de "boala"ale corpului fizic nu sunt decat schimbarea vibratiei noastre, care se acordeaza vibratiei planetei.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu as vrea sa ne fie prieteni dar sunt SUTE DE MII DE CAZURI DE RAPIRI EXTRATERESTRE!

   Eu daca intru peste tine in casa noaptea si te rapesc si te imobilizez si fac experimente pe tine sunt cumva prietenul tau?!

   Ștergere
 24. Sa sti D ca,Dzeu nu roaga ci porunceste si nu face experimente cu noi. Citeste GENEZA.

  RăspundețiȘtergere
 25. Daca Dumnezeu ar porunci ar insemna sa-si incalce propria lege, a LIBERULUI ARBITRU .
  Experimentarea inseamna evolutie, doar nu credeti ca Dumnezeu a facut lumile si de atunci a ramas la acel stadiu!
  Dumnezeu creeaza si experimenteaza prin fiecare parte a creatiei SALE. Va puteti imagina, ca orice ati experimentat in viata asta ii parvine automat lui Dumnezeu? V-ati imaginat vre-odata ca Dumnezeu se afla cu voi in dormitor in momentele voastre intime? Stiu... !!! Este inconfortabil sa acceptati acest lucru dar asta-i adevarul!Noi ne ferim unii de altii pentru a face diferite lucruri, dar cati sunt constienti de PREZENTA DIVINA permanenta in viata noastra?Credeti ca trebuie sa murim ca sa ne intalnim cu Dumnezeu? Aceasta este o credinta falsa, ca multe altele, care ne-au amarat viata.
  Uitati-va la viata voastra, faceti o retrospectiva a credintelor care v-au pictat tabloul in care va aflati, va place ce constatati? Daca da, inseamna ca sunteti pe calea care este potrivita pentru voi, daca nu, atunci faceti curatenie si scoateti ce nu va foloseste.
  Calea catre Dumnezeu este individuala. Cati suntem pe acest Pamant, atatea cai de evolutie sunt.Eu nu-mi permit sa va indrum spre calea mea, deoarece aceasta este doar pentru mine. Incerc doar sa va trezesc din somn si sa apucati calea voastra,care va fi unica si speciala.
  Cine crede intr-o singura cale de evolutie, este inca pierdut in timp si spatiu.
  Permiteti-mi sa va spun;cereti Divinitatii sa va treziti,
  si va aparea raspunsul unic si special la fel cum sunteti si voi.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 26. Draga D,
  Te rog frumos sa-mi raspunzi la o singura intrebare.
  Tu crezi ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu? Raspunde te rog numai cu da sau nu.

  RăspundețiȘtergere
 27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 29. Am văzut nave extraterestre ale prietenilor noștri de multe ori.Important este să ne obișnuim cu ei.Restul vine de la sine...evoluția!!!

  RăspundețiȘtergere
 30. Da!!! Iisus este fiul LUI Dumnezeu, dar nu este singurul SAU fiu asa cum am fost invatati!
  Acum te rog eu pe tine, draga mea Liliana, sa-mi explici ce reprezinta pentru tine toata Creatia Divina, daca noi ne adresam LUI Dumnezeu cu "Tatal nostru"?
  Pe deasupra Iisus este mult mai mult decat stie omenirea despre maretia SA.
  Ceea ce stim noi despre Iisus este foarte putin, deoarece venirea Sa pe Pamant si invataturile Sale ne-au fost furate si transformate in interesul cabalei, careia i-a fost frica de lumina Sa. Pana si data nasterii Sale pe Pamant a fost schimbata, dar asta nu-i important in acest
  moment, important este ca oamenii sarbatoresc nasterea Sa
  Marea problema este ca se sarbotoreste in fiecare an rastignirea, ca si cum Iisus nu are nici o putere in fata oamenilor si este omorat an de an pe cruce.Pe mine ma doare sufletul cand vine Pastele, plange inima in mine, striga spre omenire sa se trezeasca, si sa nu mai repete aceasta. Oamenii pun accent pe rastignire si nu pe Inviere. OFF.. nici macar nu inteleg de fapt ce inseamna Invierea!
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 31. Daca mie mi-ar aparea un extraterestu, probabil ca primul sentiment ar fi frica, de aceea cred ca nici nu am vazut vre-unul la nivel constient, oricat de multe stiu despre ei,
  iar dupa aceea l-as intreba daca este lumina.Extrateresrii pot simula lumina dar nu pot recunoaste ca sunt din lumina daca nu reprezinta iubirea in suflet, deoarece automat s-ar intoarce spre lumina.
  Extraterestrii din lumina percep foarte bine starile noastre, de aceea nu apar in fata umanitatii, fiindca ar creea panica si ei nu doresc asta.Vibratia lor este atat de mare incat,sa se materializeze ca noi sa-i putem vedea trebuie sa consume foarte multa energie sa-si scada vibratia.Ei ne aud cand ii chemam si vin langa noi, problema este la noi ca nu-i vedem din cauza diferentei de vibratie.Poate vi se va parea o contradictie de termeni in ceea ce spun, dar ca sa stii aceste lucruri fara sa le vezi trebuie sa fii "un trezit" fiindca astfel incepi sa-ti amintesti aceste lucruri.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 32. Draga Gabriel,crezi ca D are nevoie de un avocat?
  Gabrieleeee !,raspunde si tu ,la intebarea care i-am adresat-o lui D

  RăspundețiȘtergere
 33. EVIDENT CA IISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU.

  RăspundețiȘtergere
 34. Extraterestii sant de sexe diferite? Cum se inmultesc?

  RăspundețiȘtergere
 35. Da,draga D,Iisus nu este singurul fiu al lui Dumnezeu,dar EL este cel care a fost sacrificat pt noi.
  EL este singurul mijlocitor intre noi si Dumnezeu.Daca il acceptam pe Iisus Hristos,ca si conducator al sufletului nostru aici pe Pamant,atunci vom vedea Imparatia Lui cand vom muri.Vom merge sa locuim cu El pentru totdeauna.Hristos a venit ca sa ne rascumpere pt. acest scop.EL a platit pedeapsa pt.pacatele noastre cu pretul propriei Sale vieti ca noi sa putem avea viata vesnica.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. NU NU NU!!! GRESIT!!!!

   IISUS NU A FOST SACRIFICAT DE CATRE DUMNEZEU PENTRU GRESELILE NOASTRE!!! Iisus a ACCEPTAT sa fie crucificat pentru a ne RASCUMPARA greselile noastre si pentru a ne DOVEDI noua ca exista INVIERE!

   Ștergere
 36. Draga mea Liliana iti respect parearea, dar nu sunt de acord cu ea! Conducatorul nostru este scanteia divina, Christul interior, Sinele inalt, sufletul sau cum vrei sa-L numesti! Trebuie doar sa recunosti aceasta entitate care esti tu.Nu trebuie sa mori ca sa ajungi in imparatia LUI Dumnezeu,tu traesti in aceasta imparatie doar ca nu stii, asta inseamna trezirea spirituala, sa realizezi ca nu esti separata de Dumnezeu.Eu iti vad lumina care salasluieste in tine, doar opreste-te o clipa din nebunia mintii si o vei vedea si tu!
  Nimeni nu pedepseste pe nimeni, doar noi oamenii credem asta,si-I atribuim starile noastre LUI Dumnezeu.Fiecare raspunde pentru alegerile lui, nimeni n-o face in locul nostru.Este foarte frumos sa crezi ca conducatorul nostru este Christos, dar nu-i putem atribui LUI alegerile noastre, oricare ar fi acestea, fiecare poate evolua in ritmul sau, fara ca Christos sa intervina.
  Atunci cand "murim" ne adihnim un pic, in cadrul familiei noastre de sulet pentru a ne reface dupa
  experientele avute pe Pamantne si apoi, continuam
  calatoria cu alte experiente pe alte planete, sau poti alege sa ramai un suflet liber, care doreste sa ajute alte sulete.Oricum, sunt n.. posibilitati de alegeri ce vei face in continuare, dar in nici un caz nu vei sta degeaba, cocotat pe un nor in imparatiile LUI Dumnezeu.
  Poate ca acum nu esti de acord cu ce spun eu ,dar cand vei pleca de aici, aceste pareri ale mele te vor ajuta, fiindca iti vei aminti.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 37. Nu va temeti nici o clipa de moarte, ca aceasta este cel mai frumos moment din viata unui pamantean, este eliberarea din acest trup mult prea mic pentru maretia entitatii care sunteti voi. Credeti-ma, sunteti o lumina atat de mare condensata intr-un corp atat de mic! Imaginati-va cum v-ati simti sa aveti o suta de kg si sa va inbracati in hainele unui copil de un an!
  Omenirea a inteles gresit ceea ce inseamna "moartea".
  Din cauza fricii de moarte nu ne putem bucura de viata. Traiti-va viata asa cum va doriti, caci cu aceste experiente veti pleca, voi sunteti ceea ce simtiti aici nu acest corp care doar va ajuta sa faceti tot ce doriti.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 38. E minunat ceea ce scrii D.Iti multumim! Te iubim!

  RăspundețiȘtergere
 39. Draga D,
  Daca nu esti de acord ca Iisus Hristos trebuie sa fie conducatorul sufletelor noastre, atunci cine crezi ca trebuie sa fie vreun mentor,vreun initiat?
  Draga D,Dumnezeu nu este in toti oamenii.Biblia ne spune ca doar cei care il cunosc pe Hristos il au pe Dumnezeu inlauntrul lor.
  Te rog,am mai spus,acesta este blogul lui DUMNEZEU.Pentru tine,Hristos este Mantuitorul nostru sau unul din marii"initiati"?
  Ai fost intrebata de ce nu iti faci blogul tau personal?
  Frumos raspuns... nu prea ma pricep la calculator....Dar sa te infiltrezi pe acest blog te-ai priceput f bine.
  Draga D,sti ce cred eu despre tine? Cred ca esti o adepta a miscarii New Age.

  Pt cititori,
  Cei din New Age vorbesc despre un Cristos(adica Anti-Cristos),intrebuinteaza notiuni care suna a fi partial crestine si au avut in ultimele decenii o influenta mai puternica in cercurile CRESTINE.
  Conceptia lor se rezuma la "a te naste pt ca tu ai ales sa ai experienta din viata asta,sa traiesti cat mai luminat din punct de vedere spiritual ,iar cand mori ai de ales intre a te reincarna pentru o noua experienta pe pamant....sau sa te plimbi prin planuri astrale...
  Mare atentie,oameni buni ,ramaneti adevarati crestini si nu va lasati influentati de postari cu energii,vibratii,reincarnari..
  Dumnezeu sa ne ajute!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga Liliana Muresan, esti prinsa intr-o DOGMA si nu-ti permiti tu insati sa cercetezi in afara ei.

   Hristos este fiul lui Dumnezeu. El este Calea, Adevarul si Viata. Eu l-am gasit pe Hristos in Reiki si am regasit invataturile sale care stau la baza acestui sistem japonez de evolutie spirituala.

   Dumnezeu mi-a revelat acest lucru si mi-a explicat totul intr-un mod atat de clar, de simplu si de rational incat si eu mai departe pot explica oricui invataturile lui Hristos prin Reiki.

   Ideograma kanji Reiki si simbolurile Reiki cuprind intransele toata invatatura lui Hristos. Ca Mikao Usui a fost constient sau nu de asta, eu nu stiu, dar STIU CA CINE L-A GHIDAT CAND A INVENTAT REIKI A FOST HRISTOS!

   Initierea in Reiki reprezinta BOTEZUL CU FOC (adica cu DUH SFANT) despre care vorbea Ioan Botezatorul! Preotii nostri boteaza cu apa, in Reiki botezul este cu DUH SFANT! Initierea care se face in Reiki sunt convins ca a venit de la insusi Hristos pentru ca adevarul intotdeauna se va revela celor care sunt pregatiti sa-l primeasca!

   Si in incheiere: Doamne ai mila de ei ca nu stiu ce fac!

   Ștergere
 40. Teoria New Age este atragatoare pentru ca te ajuta sa-ti regasesti increderea in sine.
  Dar e inselatoare - te face sa crezi ca esti un mic dumnezeu si ca nu mai ai nevoie de biserica si de Isus.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga Luc,

   Te invit sa urmaresti interviul cu Arsenie Papacioc si te rog sa fi atent cand Arsenie spune: cand va veti uita inauntru vostru veti descoperi perfectiunea - DUMNEZEI SUNTETI!

   Interviul il poti cauta pe internet sau il poti gasi postat pe facebook pe pagina Reiki Traditional.

   Cred ca este de prisos sa scriu cine a fost Arsenie Papacioc.

   Ștergere
 41. Ghiorghiu Maria TE mai astept mult timp sa iti ceri iertare, ca regreti si scuze de la ... EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)?!?

  RăspundețiȘtergere
 42. extraterestri traesc pe planeta extru?

  RăspundețiȘtergere