miercuri, 6 ianuarie 2016

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! BOMBA CU HIDROGEN , TESTATĂ DE NORD COREENI !

                                               Dragii mei,

 

Scriam în mai multe rânduri, despre o posibila Explozie nucleara.

Dar iata dragilor, un articol din noaptea de 21 - 22 Februarie 2015, in care scriam ,despre EXPLOZIA unei Bombe, care luase forma unui arbore,atunci când a fost detonata.

Iata dragii mei, ce au facut Nord- Coreenii astăzi 6 ianuarie 2015:

      
Bomba termonucleară - sau cu hidrogen -, ca cea pe care Coreea de Nord afirmă că a testat-o miercuri, a fost dezvoltată după folosirea armelor nucleare…
www.mediafax.ro
           
                                            21 -22  Februarie 2015,ora 0,05 !

                                                  Dragii mei,

În timp ce scriam la articolul anterior, deşi eram cu ochii în monitor, văd înspre Nord, cum Pământul ardea  la propriu.
Pământul fratilor, ardea de parcă ar fi fost stropit tot cu benzină.
În mijlocul focului ca din Iad, se înălţa puternic, un Nor de fum negru-cenusiu, ce se marea in aer, si lua forma unui copac inalt .
Dragii mei, în mijlocul flăcărilor înalte de câţiva metri , se înălţa si mai sus, Arborele de fum negru-cenusiu. Părea că se mutase Iadul pe Pământ.
 
Din nefericire dragii mei, vom auzi de O Explozie extrem de mare, si foarte periculoasa pentru noi oamenii, datorită gazelor extrem de toxice.
Până şi Cerul fratilor, se înroşise de la flcările mari, ce ajungea până la el.
Asa arăta cu aproximatie ,ceea ce tocmai am văzut cu doar câteva minute în urmă.   

                                  
   bombas

Unde şi când se va întâmpla aceasta dragilor, eu nu stiu a vă spune. Nu mi s-a spus! Dar din păcate ,stiu ca asa va fi ,precum mi s-a arătat in aceasta noapte.
Vom vedea cu totii dragii mei, si sa nadajduim ca nu va fi atât de grava situatia aceasta.
Să aibă oare legatura acest posibil Dezastru, cu articolul pe care l-am scris tot astazi, cu titlul:"Dezastre ! Vom cunoaste Dezastrele ?" 
Vom vedea !
                                       Cu dragoste,Maria. 

Iar aici ,iata mai pe larg, cum a fost detonata BOMBA  CU  HIDROGEN: 

Prima bomba cu hidrogen testata de nord-coreeni

observator.ro/externe-coreea-de-nord-a-testat-prima...
Coreea de Nord a anunțat că a efectuat, miercuri dimineață, primul test “reușit” de bombă “miniaturizată” cu hidrogen, marcând un avans important în
Bomba cu hidrogen, testată în Coreea de Nord, este cea mai nimicitoare armă din lume
de Mihai Diac , 06 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 13:38, 06 ianuarie 2016


Bomba cu hidrogen, testată în Coreea de Nord, este cea mai nimicitoare armă din lume
Bomba termonucleară, denumită și bombă cu hidrogen, cum este cea pe care Coreea de Nord afirmă că a testat-o miercuri, este socotită cea mai nimicitoare armă din lume, explică agenția DPA, citată de Mediafax.
Bomba cu hidrogen a fost dezvoltată după folosirea armelor nucleare împotriva Japoniei în al Doilea Război Mondial şi este cu mult mai nimicitoare decât acestea.
Prima bombă cu hidrogen - sau bomba-H -, testată în noiembrie 1952 de către Statele Unite, a emis o energie echivalentă cu cea a zece megatone de trinitrotoluen (TNT) - de peste 1.000 de ori mai puternică decât bomba atomică largată de către americani la Hiroshima cu şapte ani mai înainte.
PUBLICITATE
În acest nou tip de bombă, două tipuri de hidrogen - deuteriu şi tritiu - sunt fuzionate în heliu, motiv pentru care eliberează atât de multă energie.
O bombă nucleară convenţională foloseşte fisiunea - divizarea şi nu fisionarea nucleilor atomilor - pentru a crea o explozie, mai slabă.
O bombă cu hidrogen foloseşte o reacţie de fisiune iniţială pentru a produce temperaturi extrem de ridicate, necesare în vederea unei reacţii de fisiune mai puternice.
La mai puţin de un an după ce Statele Unite testau bomba termonucleară, Uniunea Sovietică testa la rândul ei o bombă cu hidrogen, declanşând o adevărată cursă a producerii unor "superbombe".
Cea mai puternică bombă-H detonată vreodată - şi totodată cea mai mare explozie provocată în storia omenirii - le-a aparţinut sovieticilor. Detonarea acestei bombe - cunoscute sub numele de "Bomba ţarului" - în 1961 a produs o energie echivalentă cu cea emisă de 50 de megatone de TNT.

2 comentarii:

  1. Cred ca din cauza asta ati primit si mesajul cu 21-22 ca dumneavoastra la-ti primit în februarie si era o aducere aminte despre această bombă. Sa ne rugăm Bunului Dumnezeu sa ne apere si sa ne ocrotească de această nenorocire.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.realitatea.md/mobi/sua-trimite-avioane-de-spionaj-in-coreea-de-nord-dupa-testul-nuclear-anuntat-de-phenian_32486.html

    RăspundețiȘtergere