duminică, 17 ianuarie 2016

ALERTĂ MAXIMĂ DE TERORISTI !

                                                                 16  Ianuarie 2016,ora 21,50 !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas dragilor, care spune ceva ce m-a cutremurat la propriu.
Glasul spunea asa : 

                     "Alertă  teroristi !
                 Alertă  maximă de  teroristi !"

Şi văd dragii mei, o strada spre Sud -Est,sub un CER de ziuă, o strada foarte aglomerata,pe care circulau multe masini mari si mici.
Ceea ce mi-a atras atentia in mod deosebit,erau multimea Tirurilor din trafic.
                              Soferi tir comunitate
Din acest trafic foarte ingreunat, din cauza aglomeratiei extreme, se desprinde un TIR care, desi vedea că nu are pe unde depăsi, deoarece si pe sensul opus erau masini multe ,si TIRURI printre ele, totusi ,soferul acestui TIR ce se indrepta spre Nord ,părea că vrea să riste ,si intră in depăsire, dar aceasta manevra ,nu putea avea loc fără accidente iminente.
Soferul acestui TIR, făcuse manevra de depăsire intentionata, pentru a provoca accidente in lanţ.
Ceea ce urma a avea loc dragii mei, este foarte usor de ghicit. Daca acest TIR se  va  angaja la finalizarea depăsirii, atunci va urma un mare carambol.
Toate masinile mari si mici, vor fi luat foc prin ciocnirea lor.
Din nefericire dragii mei, vom auzi de o ALERTA  TERORISTĂ,
care va pune viata  multor oameni in pericol.
Unde si când anume, eu nu stiu a va spune ,căci nu mi s-a descoperit. Dar stiu ca asa va fi, precum mi s-a arătat.  
Să ne rugam dragii mei, la BUNUL  DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI, ca sa nu-si intoarca Faţa Sa ,de la noi copiii Sai, si sa ne apere ,sa ne ajute ca sa nu ne lasam ispititi de cel viclean,Amin !
                                                       Cu dragoste, Maria.

7 comentarii:

  1. Doamna Maria,v-am intrebat si eu si alti cititori si nu doar o singura data,dar vad ca nu doriti sa ne raspundeti,poate o faceti acum.Cand spuneti SUD-EST la ce va raportati?la pozitia d-voastra fata de punctele cardinale?de exemplu daca va rugati si sunteti cu fata catre rasarit si aveti o viziune,va raportati la aceasta pozitie?daca sunteti la calculator si sunteti cu fata catre alt punct cardinal decat est,va raportati la aceasta pozitie? aveti ca punct de reper meridianul zero?...lamuriti-ne si pe noi, va rugam!

    RăspundețiȘtergere
  2. Banuiesc ca ar fi vorba de planiglob. Dar cel mai bine sa ne raspunda dna Maria. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.djfood.org/wp-content/uploads/2015/05/madmax_warrig-1.jpg

    RăspundețiȘtergere
  4. Percheziţii la traficanţi de migranţi din România. Mai mulţi şoferi, PĂCĂLIŢI să transporte SIRIENI din Turcia în UE

     Procurorii DIICOT au descins la o grupare care se ocupa cu trafic de migranţi, în Bistriţa-Năsăud
    Previous
    Next
     0 0 Google +0
    Mai mulți șoferi din județul Bistrița-Năsăud au fost păcăliți să transporte ilegal sirieni din Turcia spre drumul către Occident. Oamenii legii au descoperit faptul că la nivelul județului s-a format un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

    Procurorii DIICOT Bistriţa-Năsăud, împreună cu ofiţeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud au efectuat marți nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane. Anchetatorii au date că suspecţii acţionau în stil mafiot pentru a determina mai mulţi şoferi să transporte persoane în Turcia.

    "În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2015-2016 pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud s-a constituit un grup infracţional organizat care a avut ca scop recrutarea unor persoane de sex masculin, conducători auto, care, prin înşelăciune sau prin ameninţări cu acte de violenţă, i-au determinat să transporte mai mulţi suspecţi, membrii ai grupului, în Turcia", se arată într-un comunicat al DIICOT.

    Procurorii au arătat că printre persoanele traficate se numărau şi copiii minori ai membrilor grupului, care odată ajunşi în Turcia erau obligaţi să cerşească în locuri publice. Mai mult, conducătorii auto recrutaţi, prin inducere în eroare, au fost transferaţi unor grupări infracţionale turceşti. "Din materialul probator administrat în cauză s-a reţinut că membrii grupului infracţional din Turcia le-au determinat pe persoanele vătămate racolate de pe raza judeţului Bistriţa – Năsăud să efectueze transporturi, sub ameninţare, din localitatea Izmir din Turcia până la graniţa vestică a Turciei, transporturi în care se aflau cetăţeni de origine siriană, persoane de sex masculin şi feminin precum şi copii, obţinând în acest fel sume mari de bani", mai arată procurorii DIICOT în comunicatul citat

    Unul dintre șoferii implicați în "afacere" a declarat, pentru Vocea Transilvaniei, că nu a știut ce îl așteaptă în Turcia, dar banii promiși pentru un transport l-au determinat să meargă mai departe. Totul s-a petrecut toamna trecută, a spus acesta. "Când am ajuns în Turcia cu primul transport am văzut că ne așteptau bărbați cu puști Kalașnikov la purtător. Eu recunosc că m-am panicat, dar cumva mi-am putut păstra calmul și am decis să fug de acolo", a spus șoferul, care a dorit să-și păstreze anonimatul

    "Numai eu știu cum am reușit, am avut noroc că am ajuns teafăr acasă. Totul era ca în filme", a mai adăugat bărbatul.

    Procurorii DIICOT au menționat faptul că, ulterior, cetăţenii de origine siriană au fost introduşi ilegal în spaţiul Uniunii Europene, pe ruta Turcia – Grecia – Macedonia – Serbia, prin România sau Ungaria.

    RăspundețiȘtergere


  5. Tragedia in una discoteca a Corinaldo, vicino ad Ancona, durante la festa di cinque scuole superiori di Senigallia: sei persone sono morte schiacciate dalla calca mentre tentavano di fuggire dal locale, probabilmente dopo che qualcuno aveva scatenato il panico con uno spray urticante, modalità che ricorda il drammatico fuggi fuggi avvenuto a Torino in piazza San Carlo il 3 giugno del 2017 durante la proiezione della finale di Champions League Juventus-Real Madrid. Sono 120 i feriti, sette gravissimi, rischiano la vita.
    Tragedie într-un club de noapte din Corinaldo, în apropiere de Ancona, în timpul sărbătorii a cinci licee din Senigallia: șase persoane au murit zdrobite de mulțime în timp ce încercau să scape din local, probabil după ce cineva a declanșat panică cu un spray stinging, își aduce aminte de scaparea dramatică de la Torino, la Piazza San Carlo, la 3 iunie 2017, în timpul finalei finale a Ligii Campionilor de la Juventus-Real Madrid. Există 120 răniți, șapte foarte grave, care își riscă viața.

    https://www.google.it/amp/s/www.repubblica.it/cronaca/2018/12/08/news/panico_e_fuggi_fuggi_in_discoteca_6_ragazzi_morti-213703551/amp/

    RăspundețiȘtergere
  6. Act Teroristic in DISCOTECA

    https://www.google.it/amp/s/www.ilmessaggero.it/AMP/italia/lanterna_azzurra_atto_terroristico_spray_giuseppe_plata-4159687.html

    RăspundețiȘtergere
  7. TESTIMONIANTE

    https://www.google.it/amp/s/www.repubblica.it/cronaca/2018/12/08/news/panico_e_fuggi_fuggi_in_discoteca_6_ragazzi_morti-213703551/amp/

    RăspundețiȘtergere