miercuri, 12 noiembrie 2014

UN CUTREMUR MARE CU MULTE VICTIME !

                        12  Noiembrie  2014, ora 5,05 dimineaţa !
               
                                                                            Dragii mei,

Tot astăzi în zori, mă trezeste un glas tare trist , si care glas spune că a avut loc Un mare Cutremur.
Nu a spus numele Ţării ,locul anume unde a avut loc Cutremurul, in cazul de faţă, locul unde va avea loc Cutremurul , ci a spus doar atât :

                         "Victimele Cutremurului ,au fost.....(si nu mai continuă),apoi adaugă:
                    Nouă !  Bilanţul  Cutremurului !
                    Nouă!"
Dragilor, din nefericire vom auzi de UN  CUTREMUR mare, ce va avea loc nu peste prea mult timp, undeva,pe undeva în Lumea asta mare, dar nu în ROMÂNIA !
Acest Cutremur va face si victime!
 După Citatul de mai sus, victimele ori sunt 9, ori foarte posibil ca acest 9, sa fie chiar intensitatea Cutremurului.
România dragii mei, este si va fi ocolită de CUTREMURE devastatoare! 
Pământul în Romania se va cutremura doar cât să se mai aşeze.
În comuna Izvoarele, din judetul Galati, acolo Pământul nu se mai aseaza, ci se cutremura ,pentru ca este gol în inima lui. Acolo la Izvoarele, Pământul se va surpa în timp si va înghite tot ce este deasupra lui. 
Noi să rămânem optimisti dragilor, să ne rugăm Domnului si Maicii Domnului, pentru Semenii nostri care vor fi greu încercaţi de un apropiat Cutremur, si nu în ultimul rând, să-I multumim Lui Dumnezeu ,ca Ţara noastra România, este ocolita de Cutremure devastatoare, si aceasta numai din Voia Lui.  
Sa -I răsplătim DOMNULUI, prin Credinţa noastra întru El si întru Prea Curata Fecioara Maria, prin Drgaostea noastra faţă de Aproapele nostru , prin a ne ajuta unii pe alţii, si a nu mai lăsa în zilele de Duminică, Sfintele Biserici goale.
        Sa lăsăm toate deoparte, si să -I arătăm Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, Dragostea  si Credinţa noastra , stand la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, trup si suflet ,inimă şi cuget ! Sa ne luăm si copilasii de mânuţă si sa nu-i mai lăsam în faţa calculatorului, ci să-i aducem în Casa Domnului, ca sa fi împărtăşiti de Preotul care slujeste Domnului.
                                              Cu dragoste,
                                                                 Maria! 
              

5 comentarii:

 1. Sigur ca la un cutremur masiv ,n-or sa fie doar 9 victime!
  Atunci ,cred ca va fi vorba despre un cutremur de 9 R !

  RăspundețiȘtergere
 2. Draga Maria ,Dumnezeu iti arata ce se va intampla,uite si cutremurul si uite de ce.În Indonezia a avut loc un cutremur puternic ce poate produce valuri tsunami! Indonezia nu se află departe de coastele Australiei, acolo unde staţionează nave militare ruseşti ce-l apără pe preşedintele Putin! Nu e o coincidenţă!

  V-am avertizat în articolul de ieri (La summit-ul G20 din Australia, guvernul ocult al Americii pregăteşte asasinarea preşedintelui rus Vladimir Putin! Serviciile secrete şi militare ruseşti au intrat în alertă, iar în zonă au fost trimise nave de război şi sisteme de rachete sofisticate!) că pre...

  http://www.lovendal.ro/wp52/in-indonezia-a-avut-loc-un-cutremur-puternic-ce-poate-produce-valuri-tsunami-indonezia-nu-se-afla-departe-de-coastele-australiei-acolo-unde-stationeaza-nave-militare-rusesti-ce-l-apara-pe-presedinte/.Adnana.

  RăspundețiȘtergere
 3. http://www.cutremur.net/2014/11/cutremur-major-de-magnitudine-72-in.html

  RăspundețiȘtergere
 4. Tensiuni diplomatice: Vladimir Putin A PĂRĂSIT summitul G20
  DE G.S. • 15 NOI 2014 • 15:11Comenteaza
  Foto: Agerpres/Xinhua
  Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis să plece mai devreme decât era programat de la summitul G20 care a început sâmbătă în oraşul australian Brisbane, pe fondul tensiunilor cu liderii occidentali din cauza crizei ucrainene, afirmă surse ruse.

  "Programul vizitei preşedintelui Putin a fost modificat. A fost scurtat", a declarat o sursă din cadrul delegaţiei ruse, citată de AFP, conform Mediafax.

  Conform surselor citate, preşedintele Rusiei participă la dezbaterile summitului, dar nu va fi prezent la dineul oficial şi va pleca mai devreme decât era prevăzut.

  "Acest dineu este mai degrabă o ocazie de divertisment", adaugă sursa citată.

  Summitul G20 se desfăşoară sâmbătă şi duminică în oraşul australian Brisbane.

  Informaţia nu a fost confirmată de surse oficiale şi nu este clar dacă Putin a părăsit deja summitul sau când o va face.

  Vladimir Putin a fost supus presiunilor cu ocazia summitului G20, liderii occidentali reproşându-i implicarea în conflictul separatist din Ucraina, inclusiv în doborârea Cursei Malaysia Airlines MH17 în Ucraina, incident soldat cu 298 de morţi, inclusiv 38 de australieni.

  RăspundețiȘtergere