marți, 25 noiembrie 2014

ŞI A FOST GLASUL LUI IISUS , PENTRU SUFLETUL MEU ,PENTRU INIMA MEA !

  c                                Noapte de 24 - 25 Noiembrie  2014, ora 0,30 !

                                                                        Dragii mei, 

Ce cuvinte  frumoase si uimitoare atât pentru mine , cât si pentru noi toţi, rostite chiar de Mântuitorul  nostru Iisus Hristos.
Dragilor, în timp ce mă rugam cu toată fiinţa mea, la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, aud glas din Cer, care spune asa :
                      
                                      
                   "Poporul  Meu !
                Eu asa  am lăsat ! 
     Sunt mândru, că nu faci de râs 
                                   Poporul Meu.
      Sunt mândru de Tine!
      Sunt mândru de trezirea ta !"

Iar eu dragii mei, am rămas fără de cuvinte!
Ce puteam ca sa mai spun ?
Am mulţumit din inima Domnului nostru Iisus Hristos, şi I-am promis că nu-L voi dezamăgi ,şi că-mi voi da si viaţa ca sa apăr Cuvantul Său, si pe Poporul  Său si Semenii mei. 
Pentru mine fratilor, aceste CUVINTE  ale Lui Dumnezeu, sunt mai preţioase decât aerul pe care-l respir.
Sunt un infinit de preţioase, si mi-au dat putere sufleteasca, si Dragoste infinită pentru Dumnezeu si Maica Domnului, pentru Sfinţii Săi si pentru Semenii nostri.
                       
                                                       
Este foarte adevărat ,că eu sunt mai mult trează, decât dorm.
Daca dorm 4 ore pe noapte, este ca si cum as fi dormit 8 !
Iar in aceste 4 ore ,nu dorm ca un om obisnuit, ci sunt intr-o continuă stare de veghe, încât aud si musca daca zboara pe deasupra mea. Si atunci când inevitabil pornesc electrocasnicele  din casa mea,simt un şoc electric prin tot corpul,care mă trezeste. Şi astfel vad cu ochii închisi un fulger alb-albastru , cu un lanţ de steluţe argintii ,ce topeste întunericul noptii, rămânând un Cer albastru violet plin de Stele si Luceferi . Tot ce inseamna aparate electrice dimprejurul meu, atunci cînd pornesc, interferează cu trupul meu indiferent in ce camera ma aflu, si simt un fior rece din crestet  până în vărful degetelor de le picioare, tresar puternic ca la un şoc electric ,şi chiar vad in faţa mea lumina alb -albastra ca un fulger .Nu este meritul meu, ci numai Voia  Lui Dumnezeu pentru mine. Întotdeauna îmi zic , că o să am timp de dormit în lumea vesnică.
Aşadar fratilor, sa nu va indoiti absolut deloc,de toate câte scriu, căci toate câte scriu, nu sunt de la mine, ci numai de la Duhul  Cel Prea Sfânt sunt toate.
                                 Ca întotdeauna ,cu dragoste şi preţuire, Maria.

5 comentarii:

 1. Am incredere Maria ca este glasul Fiului lui Dumnezeu .Sa fii sanatoasa si sa trezesti cati mai multi oameni prin tine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc din suflet ! Asa voi face, cu voia Lui Dumnezeu si cu Mila Maicii Domnului.

   Ștergere
  2. Cred ca ar trebui sa- l pomeniti mereu pe Isus Hristos. El este ma presus de Maica Sa. Tatăl, Fiul si Duhul sunt Dumnezeirea!

   Ștergere
 2. Draga Maria,nu de mult in miezul noptii am fost trezita de un tremul al intregului corp si o voce puternica a spus....ROMANIA A FOST ALEASA SA-I FIE DOMNYLUI MIREASA. suntem poporul care prin TREZIREA LUI VA TREZI SI ALTE POPOARE.Adnana.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa si este ! România a fost aleasa ca sa fie cel de-al doilea Ierusalim.
   Nu sunt vorbe desarte, ci sunt din Cuvantul Lui Dumnezeu ! Ma bucur pentru tine !

   Ștergere