sâmbătă, 22 noiembrie 2014

ROMÂNIA ! UN CUTREMUR DE PĂMÂNT, CE TREBUIA SĂ FIE AL ROMÂNIEI !

                      22 Noiembrie 2014, ora 7,45 dimineaţa!
    
                                                                       Dragii mei, 

Vă spuneam mereu si vă spun si astăzi :

      "ROMÂNIA , va fi ocolită de Cutremure devastatoate !"

Dar asa cum e si firesc, asa cum e omenesc, nu m-ati crezut si nici nu o să mă credeţi; nu toţi o să mă credeţi!
Acest fapt însă,dacă veti crede sau nu în toate câte scriu,ţine de Credinţa în Dumnezeu şi în Puterea Sa, a sufletului fiecăruia dintre voi.
                     
                                           
Iată cum ,astăzi dimineaţă, Dumnezeu şi-a arătat din nou Puterea Sa, si a făcut ca un Cutremur puternic, ce trebuia sa fie al României,  să aibă o altă traiectorie.
Deci ,astăzi dimineaţă trează fiind, mai stăteam în pat, si-mi bucuram inima si sufletul cu tot ce vedeam cu ochii  închişi.
La un moment dat, am în faţa ochilor închişi, o încăpere ce arăta ca o magazie cu tot felul de unelte.Brusc, toate obiectele din aceasta magazie, încep a se cutremura puternic, iar un glas si mai puternic spune aşa :
                                  "Cutremur !
                    Cutremurul din România , şi-a făcut traiectoria  către Est !
                    Către Est !"

Aşadar fratilor, acest viitor Cutremur, care va avea loc în altă Ţară , la Est de România ,si care nu va trece neobservat de omenire, nu uitaţi că ,ar fi trebuit să aibă loc în  Ţara noastră.
DUMNEZEU însă, Îşi respectă întotdeauna Promisiunile , pentru că EL este şi Bun ,dar şi Drept ! 
Pentru că, de la EL am scris întotdeauna :

           "ROMÂNIA, este si va fi ocolită de Cutremure devastatoare!" 
              
                                       
     
Nu contează dacă veţi crede sau nu; important este că ,în România  Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului, Cutremurele devastatoare, isi vor croi o alta traiectorie, despre care vom auzi atunci când se vor adeveri.
Cutremurul  care si-a schimbat traiectoria spre Estul dinafara României, vom auzi de el 
într-un timp mai lung, sau mai scurt.
   Dragilor ,sa mulţumim Domnului si Maicii  Domnului, pentru toată ocrotirea de care ne bucuram din partea SA !
România, este Gradina Maicii Domnului, şi va fi viitorul al doilea Ierusalim !
Să nu uitaţi aceasta niciodată, si nici să vă îndoiţi vreodată , că nu ar fi adevărat ceea ce vă spun,căci nu de la mine vă spun ,ci de la Duhul Cel Prea Sfânt sunt toate.
Un cititor (o cititoare ),al Blogului meu, spunea ca ,este dependent (ă)de acest Blog.
Aceasta fratilor, nu se cheama dependenţă ci se cheama :Dragoste infinită pentru Dumnezeu si Maica Domnului ! 
Acesta este gustul de nepreţuit al Dragostei Lui Dumnezeu, care o revarsa din belsug asupra celor care cred cu adevărat în El, si care nu se îndoiesc de Cuvantul  Lui, scris de mine roaba Sa si păcătoasa de mine. 
Eu nu oblig pe nimeni sa creada in ceea ce scriu, ci fiecare va simti în suflet, atunci când va citi cele scrise de mine si spuse de Dumnezeu, va simţi (sau nu) , atingerea Duhului Celui Prea Sfânt, după Credinţa sa, care poate fi mai calda ,sau mai caldicică, precum apa de vară.
Citind aici pe Blog Cuvantul Lui Dumnezeu, puteţi să ajutati Credinţa din sufletul vostru, să fie fierbinte si de neclintit.  
Aceasta este "dependenţa ", de acest Blog;

DRAGOSTEA  infinită pentru Dumnezeu si Măicuţa Domnului ! 
                                                              Cu dragoste,
                                             Maria.

21 de comentarii:

  1. Buna ziua domana Maria!
    Va multumesc frumos, astazi mi-ati facut ziua mult mai fericita. Partea de final mi-a indus o bucurie nespusa, un pic cam egoista drept sa spun, cand ati scris de acel "dependet" care-si ia zilnic "doza" :)
    Multa sanatate in continuare si orice ar fi sa nu renuntati la ceea ce faceti !

    Cu multa stima,
    "Un cititor fidel"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur nespus , ca ti-am facut ziua mai fericita ! Am spus doar UN MARE ADEVAR !

      Ștergere
  2. Si eu va multumesc pentru aceste mesaje pe care le scrieti pentru noi.
    Cred insa ca ar trebui sa manifestati mai multa prudenta in interpretarea lor fiindca pierdeti din credibilitate cand insistati pe o anumita descifrare care apoi se dovedeste gresita. Interpretarea,nu mesajul.
    Chiar si mesajul prezent poate insemna doar ca un cutremur "din Romania",deci cu epicentrul in Romania , se va propaga,simti si eventual produce daune spre est. Daca vorbim de Vrancea,un cutremur la o adancime de peste 120 km este stiut ca se simte mai tare catre Iasi,Chisinau sau chiar Moscova.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptam sa vedem "realitatea"din teren. Probabil ca Dumnezeu va face sa fie acel cutremur acolo unde el vine ca o pedeapsa.Asa am inteles si din Biblie ca , cutremurul este o forma de a-i pedepsi pe oameni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum a fost si cutremur de 5,5 grade.La14 ore dupa scrierea articolului.Sa fie coincidenta sau prevestire?Domnul fie cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai ! Ce repede sa adeverit . Maria , cu un pic de stiinta si tehnica in viitor ne vei spune ora si minutul , asa moca , moca , mai sa fie ...Au socotit vreodata cititorii blogului tau , TIMPUL TAU , mers la biserica ,treburi casnice ,copii (chiar mari fiind )
    ,familie , sanatate .... scris pe blog pentru trantori moca , crezi cu adevarat ca ridici
    spiritual pe cineva ? din 1000 doar 2....3 .... ! mult si asa .
    Ti-am mai spus ...!
    Cui ii pasa astazi de al tau necaz ,
    De lacrima ce-ti curge fierbinte pe obraz ,
    Cui ii pasa-n lume cand ti-e greu ,
    Stii , MARIE DRAGA , ca la nimeni altul decat ,LUI DUMNEZEU .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet pentru aprecieri ! Sunt un om obisnuit care am si casa si serviciu, si tot ce presupune o viata normala. Dar ma intareste Bunul Dumnezeu si MAICA DOMNULUI si rezist ! Inca o data multumiri !

      Ștergere
  6. Te cam inseli, tanti Maria. Te-ai inselat si cu Ponta, si cu cutremurul. Esti sigura ca sursa mesajelor e cea care crezi dumneata ca e? Vezi ca si dracul se poate face inger de lumina. Mai bine pastrezi pentru dumneata aceste "revelatii". Nu ajuta nimanui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am publicat mesajul rautacios, ca poate te rusinezi de cele scrise de tine!
      Daca nu crezi ca Mesajele sunt de la Dumnezeu, ce cauti pe Blogul DUMNEZEU EXISTA , MARTURII ??? Eu zic ca e mai bine sa treci de baricada cealalata ! Ce spui ? Daca tot esti cu dracul pe buze, cu siguranta ai gresit BLOGUL ! El te va ajuta cu siguranta si cred ca abia asteapta sa-ti prinda sufletul in ghiare ! Nu-ti foloseste ceea ce scriu, nu mai citi! Simplu ! Alt mesaj de-al tau, nu-l voi mai publica ! Decat daca te vei invata ca sa respecti pe cei de langa tine, adica pe semenii tai.

      Ștergere
    2. Vad ca acel "anonim necredincios" va smereste numindu-va "tanti" si nu va crede proorociile. A nu suferi critica, e semn de MANDRIE! Sfintii cu adevarati sfinti isi cereau iertare chiar si atunci cand erau nedreptatiti.Deci, ati picat testul de smerenie! ! Deasemeni vad ca nu realizati diferenta dintre acel -a nu credea in mesajele d-voastra si Credinta in Existenta lui Dumnezeu, pe care d-voastra le asezati deopotriva. Va sfatuiesc sa luati legatura cu un duhovnic bun si sa-i spuneti si toate cate le scrieti aici. Mai stiu pe cineva, o persoana f evlavioasa care avea astfel de "revelatii' la care avea confirmarea in presa, si dupa sfatul duhovnicului de a NU le mai baga in seama, au incetat sa mai apara! Deci au fost de la cel viclean ! Dumnezeu sa ne lumineze!

      Ștergere
    3. Duhovnicul este om ca si noi ! Tocmai aici este TAINA !
      Pentru ca eu nu le ignor aceste MESAJE, si ca nu-mi pasa nici de semenii care ma trimit la nebuni si nici de Preotii care.mi dau sfaturi ca sunt de la diavol ! Daca altii nu au avut curajul ca sa vorbeasca, din orgoliu sau din mandrie, eu am avut curajul ca sa le iau in serios, si ioata cum de 17 ani ,am adunat sute de caiete scrise.
      Chiar de Sus din Cer, am primit UN MESAJ, care spunea asa :
      In sfarsit , a gasit DUMNEZEU un suflet, care sa creada in ceea ce vede si in ceea ce aude ! Asadar,iti multumesc pentru sfat, dar crede-ma ca nu era deloc necesar. Nu am picat niciun test al smereniei!!! Nu sunt mandra, nu sunt orgolioasa, ci fac toate numai după VOIA Lui DUMNEZEU, iar daca este nevoie,imi voi da si viata pentru Aproapele meu. Foarte rau a facut acea persoana, ca nu a mai bagat in seama MESAJELE primite de Sus ! A avut UN DAR, O SANSA si a pierdut-o !

      Ștergere
    4. Sa-mi fie cu iertare ! Inca o completare si ramaneti cu bine!
      Nu vreau sa fac teologie, dar devierea de la Adevar e grava! Duhovnicul pe langa faptul ca e om ca noi. mai este prin taina preotiei si omul lui Dumnezeiu pe Pamant. Prin el obtinem la spovedanie iertarea pacatelor. Cine considera ca nu are nevoie de duhovnic se inseala.Ori este un inselat.(deci nu nebun). Deci, TAINA de care amintiti d-voastra nu sta in faptul ca duhovnicul e om ca noi, ci ca e om a lui Dumnezeu prin taina preotiei !!! Iar taina preotiei nu e stirbita absolut de loc de felul in care preotul isi traieste viata personala. Cunoscut este faptul acesta din pateric/vietile sfintilor, cum ca Dumnezeu poate sa pogoare Duhul Sau atat prin teava ruginita, cat si prin teava aurita. Adica atat prin preotul pacatos cat si prin cel drept si evlavios. Pt viata lui de om "asemenea noua", el va fi judecat de catre Dumnezeu. Nu se cade sa-l judecam noi, nici macar sa-l etichetam, cum faci d-ta chiar din prima propozitie. Parintele Cleopa pe care l-ati afisat la pilda acestei duminici, ca sa arate importanta preotiei si a tainei preotiei, ne sfatuia ca de vom vedea un preot chiar si beat, cazut in sant, sa mergem sa-i sarutam mana, ca mare binecuvantare vom avea de la Dumnezeu. Deci, nici atunci sa nu-l judecam! Si tot parintele Cleopa are o carte scrisa intitulata "Despre vise si vedenii". care poate v-ar fi de folos. Ne invata cum sa deosebim si sa verificam autenticitatea vedeniilor si viselor. Cine vrea sa se mantuiasca cu intrebarea sa calatoreasca! Si unde putem "calatori" cu intrebarea intru cele mantuitoare decat la parintele duhovnic?! De aceea eu inca o data va spun ca bine ar fi sa va cautati un parinte duhovnic iscusit.
      In ce priveste persoana aceea care si-a "irosit" darul, pot spune ca a inteles intr-un sfarsit ca mai de folos ii este sa-si vada si sa-si planga propriile pacate, decat sa aiba viziuni divine, proorocesti. Si cred ca astfel e intru totul in asentimentul Sfintei Evanghelii si in spiritul trairilor sfintilor parinti. Caci ei, sfintii parinti spun ca Dumnezeu nu se supara cand viziunile/revelatiile Sale nu sunt crezute de oameni de teama de a nu fi ispititi de diavolul. Doamne ajuta!

      Ștergere
    5. Nu pun etichete nimanui ! Dimpotrivă, eu am fost etichetata de majoritatea Preotilor ca fiin bolnava psihic !
      Ai spus ca Duhul Sfant coboara si prin ţeava ruginita si prin ţeava aurita !
      În cazul meu, eu sunt Ţeava ruginită , pe care BUNUL DUMNEZEU din prea mare MILA SA, a curăţit-o şi a adus-o la stralucirea de EL dorita pentru mine roaba Sa si păcătoasa de mine.
      PREOTII , din prea mare egoismul si mandria lor, nu vor recunoaste niciodata ca este posibil ca si-n vremurile noastre , un om obisnuit ,un om păcătos ca si mine, poate auzi CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
      Lor li se pare ca li se cuvine ca DUMNEZEU sa vorbeasca numai prin ei, iar cand un credincios îi spune : PĂRINTE ,uite ce aud si ce vad...etc! Raspunsul vine : nu se poate du/te la psihiatru sau nu mai baga in seama ceea ce vezi si auzi căci sunt de la diavol.
      La mine nu merge asa ! De 17 ani traiesc asemenea MINUNI si sunt categoric numai de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI !!! Nu am nevoie de sfatul nimanui ,in aceasta privinta !!!
      Consider o mare jignire si hulă ,adusă Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, când mi se spune că sunt de la cumplitul diavol. Eu stiu mai bine ca oricine ce vad si ce aud, si de la cine vine!
      Cei ca tine ,care neaga totul si nu accepta ca si-n zilele noastre DUMNEZEU vorbeste prin oameni obisnuiti ,fac un mare păcat dând sfaturi din acestea precum le dai tu ! DA ,FRATILOR ! ÎNTELEGETI ODATA PENTRU TOTDEAUNA ! Faceti loc Duhului Sfant in sufletul vostru, prin implinirea celor 10 PORUNCI, si veti auzi Glasul Lui Dumnezeu care va cheama si va intareste in Credinţă, va mângâie sufletul cu al Sau Cuvant ! Nu ignorati si nu indepărtati CUVANTUL LUI, spunand ca este de la DRACUL. Nu este de la cel rau, ci toate sunt de la DUMNEZEU atunci cand nu incalcati PORUNCILE SALE.
      Orice om poate auzi CUVANTUL LUI DUMNEZEU, fie el cioban, maturator de strada, fie un om cu 3 clase ,sau cu niciuna !
      Acolo unde DRAGOSTEA fată de Dumnezeu si faţă de Aproapele, dăinuie in inima si-n suflet, acolo este si DUHUL CEL PREA SFANT !
      Fiti buni, fiti milostivi, ajutati pe cel necajit fara sa asteptati rasplata, mergeti la Sfanta Biserica, marturisiti-va, invredniciti.-va a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impărtasanie, închinati-va la Domnul si la Maica Domnului si atunci cand munciti, si astfel nu aveti cum sa gresiti ! DUMNEZEU este cu voi, intru voi, si veti auzi Glasul Său, in inima voastra, si nimenea nu are dreptul sa va spuna ca sunt de la diavol !
      Numai DUMNEZEU este Cel care stie tot si toate !
      Cine sunt eu ca sa spun unui frate, sau sora a mea întru Hristos , ca nu are dreptate ,si ca nu sunt de la DUMNEZEU, ci de la diavol? Oare nu cumva cad in păcatul zavistiei ? Indiferent ca sunt Preot, Patriarh sau PAPA, nu am voie sa dau sfaturi sa trimit pe cineva care spune ca aude CUVANTUL LUI DUMNEZEU, sa-l trimit la nebuni, sau sa nu accept ca sunt de la DUMNEZEU si sa-i spun ca sunt de la diavol.
      Cine te crezi tu, sa spui ca numai Preotii pot auzi CUVANTUL LUI DUMNEZEU ???
      Atunci cand faci fapte bune, si crezi cu toata fiinta ta in DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, te rogi, tii post, esti milos cu cel strain,nu ai cum sa gresesti.
      Asadar te rog sa te abtii de la astfel de sfaturi jignitoare pline de zavistie, căci eu nu le voi mai publica! Daca acest BLOG, este de la diavol, te rog sa treci pe cealalta baricada, care ti se potriveste mai bine.Dar te asigur ca gresesti !!!

      Ștergere
    6. Stimata doamna! Hristos nu a avut pe nimeni de pierdut. Iar Sfantul Apostol Pavel s-a facut "tuturor toate, ca pe toti sa îi câstige", Iar d-ta ne trimiti imediat la plimbare daca nu-ti suntem pe plac. Daca nu va gadilam origoliul. Dece tineti neaparat sa va creada toti cei care va citesc? Nu vi se pare ciudat? Asta se numeste apostolie in numele Dumnezeului Celui Adevarat? Si apoi cine are nevoie de un alt telejurnal online? Dumnezeu? Sa nu ne facem iluzii ca Dumnezeu eset Cel care are nevoie de noi, ci noi avem nevoie de El, stimata d-na. Si nu ca sa-i facem telejurnale pe pamant, ci sa punem umarul la MANTUIREA SUFLETELOR NOASTRE. Cum? Cum a facut-o Hristos. Prin jerfa pe cruce! Cum a facut-o si Sfintii rabdand cruci de tot felul. In general boli foarte grave! Le rabdau pentru noi !D-ta ce cruce rabzi pt noi, ca sa va credem ca sunteti de la Dumnezeu?. Caci OMUL BUN se cunoaste dupa roade si nu dupa vorbe. Care Sfinti din Sinaxar au tinut telejurnale? Cei care au avut darul proorociei, au proorocit cu scop de indreptare, de mantuire. De cate ori scrieti un articol ar trebui sa va puneti intrebarea capitala -ESTE ACESTA CU SCOP MANTUITOR ? O sa constatati ca din cei 17 ani nu ramane mare lucru. Oare, nu sunt destule telejurnale la tv si pe internet? Daca ati fi citit cartea pe care v-o sugerasem, ati fi aflat mai multe. Dece sa nu refuzati viziunile? Daca chiar sunt de la Dumnezeu ele nu dispar, ci mai abtir se vor tine de cel ales. Proorocul Moise nu a incercat sa se eschiveze de lucrarea la care era harazit spunand ca e gangav.? Prorocul Iona nu a fugit de asemenea de raspunderea pe care Dumnezeu vroia sa i-o dea? Li s-au luat cumva darurile ca au incercat sa-l refuze pe Dumnezeu? Nu nicidecum! Ba mai mari minuni au facut! Insa persoanei de care va spuneam, ca avea "vedenii", chiar a fost lasata in pace. Deci, dupa invatatura parintelui Cleopa e clar ca a fost de la diavol. Daca era de la Dumnezeu nu dispareau! Parintele |Cleopa ne invata ca viziunile, visele si vedeniile sa le testam cu post si rugaciune. Si numai daca se repeta de 3 ori, (in numele Sfantei Treime) atunci le putem lua in considerare. Dar d-ta le iei ca atare pe banda rulanta! Si cu ele se hipnotizeaza si cei care le citesc pe site. De asta va indeamna acel duh sa fiti crezuta, caci fara credinta si puterea hipnotica a diavolului e zero. V-am sugerat ca macar sa cititi acea carte a parintelui Cleopa dar d-ta mi-ai tinut in schimb o predica , "ca d-ta stii mai bine". Daca le-am fi stiut fiecare in parte ma bine, "direct" de la Dumnezeu, nu ar mai fi lasat Hristos, apostoli. Si Apostolii nu ar mai fi binecuvantat episcopi, preoti si diaconi. va convine nu va convine, fara ierarhia asta si jertfele amintite mai sus, nu ar mai fi existat nici Biserica stimata doamna! Nu am fi ajuns in anul 2014 ! Nu aveti decat sa-mi stergeti mesajul! Important e ca l-ati citit, nadajduind ca veti realiza ca razboiul nevazut e foarte subtil si nu trebuie sa ne invartosam pt a invata sa ne ferim de capcanele iadului.

      Ștergere
    7. PENTRU ANONIM !

      Daca nu -ti place acest TELEJURNAL ,după cum îl numesti, ai telecomanda la dumneata, schimba pagina!!! Nimeni nu-ti impune nimic!
      Din DRAGOSTE trebuie sa se intoarca fiecare suflet la Dumnezeu, si nu din frica, sau din obligatie.Si Apostolii au fost oameni, si nu oameni cu facultati si cu nu stiu ce studii si Titluri, pe care le scot in faţa Ierarhii Bisericii noastre. Nu trebuie sa ai scoli inalte, ca sa propovaduiesti pe HRISTOS.
      Ci trebuie sa ai DRAGOSTE ,CREDINTA si NADEJDE ! De ce ar trebui ca sa prpovaduiasca pe HRISTOS, numai Apostolii, si mai marii BISERICII ? De ce nu ar exista MINUNI si in zilele noastre, iar din mijlocul poporului, HRISTOS sa ridice suflete ,ca sa propovaduiasca CUVANTUL SĂU, asa cum sunt si eu păcătoasa, si cum sunt multe alte suflete carora le este teama sa vorbeasca? De ce crezi ca pe timpul LUI IISUS HRISTOS, puteau sa aiba loc MINUNI, si ca in zilele noastre ar fi imposibil ?De ce îi ridici pe Preoti si pe IERARHI în slava ,cum ca numai lor li se cuvine a Propovadui pe HRISTOS? Oare atunci cand IISUS a fost rastignit, nu au fost si PREOTI, care strigau : RASTIGNESTE-L ! RASTIGNESTE-L ! RASTIGNESTE-.L ? Sau nu cunosti acest lucru ??? În zilele noastre ,PREOTII isi au rolul lor, si mai marii lor, de asemenea. Eu nu ma compar cu PREOTII, care au fost hirotoniti si au o Misiune de implinit. Fiecare cu DARUL său, cu TALANTUL său !
      Eu sunt un om obisnuit, cu familie, copii, serviciu,necazuri, dar BUNUL DUMNEZEU a voit ca sa-I slujesc LUI, trup si suflet ,inima si cuget.Cum ? Prin ceea ce scriu aici pe Blog, si pentru care tu nu esti de acord, te deranjeaza! Nu trebuie sa am acordul nimanui, ca sa scriu pe BLOG! Din DRAGOSTE infinita pentru DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, din DRAGOSTE pentru indreptarea Aproapelui, din dorinta de a-i aduce o mangaiere sufleteasca ,scriu toate acestea!
      Dar nu in ultimul rând, din PORUNCA DUMNEZEIASCA scriu toate acestea ! Asadar ,daca te deranjeaza ceea ce gasesti pe Blog, de câte ori ar mai trebuie ca sa-ti spun ?, Da foaia mai departe! Nu mai citi! Tu nu reprezinti cuvantul "NOI "! Tu te reprezinti pe tine, cu mandria si orgoliul tau, care te vor pierde pe tine, ca si suflet! Nu mai vorbi la plural !!! M-ai intrebat de ce nu refuz VIZIUNILE ? Au trecut 17 ani, si nu le-am refuzat, pentru ca INSUSI HRISTOS a venit si mi-a spus : NU TE TEME ! NU LUMEA TE--A ALES PE TINE, CI EU TE-AM ALES DIN LUME ! CU MÂNA MEA TARE ,TE VOI PUNE ÎN MIJLOCUL LUMII !
      Dar nu trebuie sa ma justific in fata ta, sau a altcuiva! Fiecare cu ce l-a înzestrat BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI. Daca ceea ce citesti pe Blog,iti face rau, atunci nu mai citi. Este precum o mancare, pe care daca o mănânci si-ti face rău, nu o mai mănânci! Numai ca aceasta Mâncare, aceasta HRANA, pe care eu o aduc aici pe BLOG, este un sufleteasca ! Si cei care nu au acel sambure de CREDINTA in suflet, fireste ca îi deranjeaza si arunca primii cu piatra . Iti dau un sfat :
      CITESTE mai cu atentie ceea ce scriu eu, ceea ce DUMNEZEU mi le spune, si cine stie ? Poate samburele de CREDINTA din sufletul tau, va tresalta si te vei ridica din întunericul care te-a invaluit. Poate vei vedea in sfarsit LUMINITA de la capatul Tunelului, adica LUMINITA de pe acest Blog, DUMNEZEU EXISTA - MĂRTURII !
      Din suflet iti doresc sa ti se intample aceasta MINUNE ! Sa te convingi si sa simti DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU care ti-a scos in cale acest BLOG, căruia tu îi dai cu piciorul si arunci si cu venin si noroi! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    8. Încă ceva pentru ANONIM !
      Doresc sa-ti spun, ca nu-ti voi mai raspunde la niciun MESAJ de-al tau , in care doar critici si improsti cu acid si venin.
      CREDINTA IN DUMNEZEU , NU POATE FI IMPUSA ! CI TREBUIE SA VINA DIN ADANCUL SUFLETULUI, DIN DRAGOSTE INFINITA PENTRU DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI ! Acest Blog, este ca O CARTE pentru suflet, pe care o poti citi, sau pe care o poti refuza. Ai doua optiuni : prima iti va arata CALEA catre DUMNEZEU, iar a doua ,te va scufunda si mai mult in intunericul care te-a cuprins, te-a invaluit ! Este alegerea ta! DUMNEZEU a inzestrat fiecare suflet, cu :VOINŢĂ, cu RABDARE şi cu DRAGOSTE !
      Depinde de fiecare, cât de mult stie sa faca sa infloreasca in sufletul sau,aceste VIRTUTI ! Dumnezeu si Maica Domnului sa te ajute si sa-ti arate ADEVARUL !

      Ștergere
  7. Eu nu stiu daca mai trebuie sa asteptam vreun cutremur puternic intr-o tara la est de Romania....Ce credeti dna.Maria va fi totusi un alt cutremur la est de noi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost cu cateva ore inainte de cel de la noi un cutremul destul de puternic in Japonia (catre Est). Poate la Acela se referea doamna Maria

      Ștergere
  8. Cu ocazia acestui cutremur din seara asta am aflat si eu acest blog!
    Sa luam aminte!
    Realitatea din seara asta ne-a confirmat ca estul "proorocit" de d-na Maria poate fi la fel de bine si la noi., românii. Nu astfel s-a propagat cutremurul asta din seara asta ???. Din Vrancea catre: -Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Suceava-Iasi-Bacau-Chisinau-Galati-Braila-Tulcea-Constanta. Sa nu ne facem iluzii ca vecinii de la est sunt mai pacatosi decat noi! Sa nu ne culcam pe-o ureche ci sa fim realisti! Ca Dumnezeu ploua si peste cel bun si peste cel rau fara partinire. Si mai abtir il bate pe cel, pe care il iubeste mai mult. Asadar, sa luam aminte la cele sfinte (post, milostenie, maslu, spovedanie sincera, impartasanie etc) si sa stam astfel cu nadejde pe Cale, impotrivindu-ne pacatelor. Caci doar astfel ne fereste Dumnezeu si Maica Domnului de catastrofe. De pacatele necaite, nespovedite, nu ne iarta Dumnezeu decat dupa rabdarea necazurilor de tot felul. Fie ele si cutremure. Si apoi d-na Maria, sa-mi fie cu iertare dar sfintii parinti, desi erau sfinti inca din viata nu se laudau ca ar avea Duhul Sfant, si nici Cuvintele Lui pe buzele lor. Macar ca le aveau ! Deci, sa fim atenti la mandrie! Mandia-i tare subtila! Mandrie este sa afirmam am avea in cele scrise de noi insine, Cuvintul lui Dumnezeu. Pt asta trebuie sa ne rugam necontenit, ca sa-l avem, iar daca il avem NU ne laudam. Ati vazut in Evanghelie cum Sf Apostol Pavel nu spunea despre sine ca ar fi fost in al 9-lea cer, ci spunea ca despre altcineva ca ar fi fost acolo si ar fi vazut si auzit lucruri de negrait ! Si cutremurul din seara asta sa ne fie la toti drept mustrare pt pacatele noastre ca sa nu ne credem Cuvantul lui Dumnezeu sau mai stiu eu ce prooroc! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pacat nu exista, doar in mintea bolnava a omului! Orice clipa, este o marturie ca ,, NIMIC FARA DUMNEZEU NU EXISTA!,,

    RăspundețiȘtergere
  10. Estul cutrem a mers pina in Ucraina si Moldova...

    RăspundețiȘtergere