luni, 20 octombrie 2014

ULUITOR ! INCENDIUL S - A ADEVERIT ! MANASTIREA SFANTULUI ANTONIE CEL MARE , DIN JUDETUL PRAHOVA , A FOST CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI !

                                                                    Dragii mei, 

Am rămas uluită la propriu, de vestea că duminică noaptea Chiliile de la MANASTIREA  SFANTULUI  ANTONIE CEL MARE , din 
comuna Dumbravesti, judetul Prahova, au ars din temelii! 
Dragii mei, duminică în zori ,la ora 4,05 am vazut Incendiul ,iar duminica noaptea la ora 23 ,flăcările erau până la Cer.
Uluitor de cum s-a adeverit de repede.
Nu-i asa fratilor, că nu mai aveti nicio îndoiala ,în ceea ce priveste toate câte scriu ?
V-ati convins că toate sunt de la Dumnezeu ?
Dragilor, urmariti Blogul meu, si va voi arăta cu toată dragostea sufleteasca, Calea cea mai folositoare pentru suflet, de a ajunge la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului. 
Sa nu va îndoiti nicio clipă de Existenta Lui Dumnezeu si de toate câte scriu. Atunci cand nu exista ganduri ascunse si nu cauti niciun fel de profit din munca de suflet pentru suflete, atunci si DUMNEZEU este cu noi şi întru noi toţi.
Atunci si MAICA  DOMNULUI, ne ocroteste pe toti deopotriva!
                                          Cu dragoste, Maria. 

Citiţi si comparati :                          

duminică, 19 octombrie 2014

O SFÂNTĂ BISERICĂ , VA ARDE CA O TORŢĂ !

                                       19  Octombrie  2014, ora 4,05  zori !

                                                       Dragii mei, 


                                ...

Astăzi dimineaţă dragilor, în zori de zi ,O Lumină albă orbitor de stralucitoare, ma trezeste si astfel văd cu ochii închişi , Un Incendiu devastator!
Dragii mei, vedeam cu ochii închisi cum spre Apus, O Sfântă Biserică, ardea ca o torţă de la vârf în jos.
Toată partea de sus a Sfintei Biserici, era cuprinsă de flăcări mari, si de cărbuni aprinşi de la tamplaria care ardea cu violenţă. 
Din nefericire dragilor, vom auzi de O Sfântă Biserică care a ars din temelii, mi-a spus chiar acum un glas.
Din temelii va arde Sfanta Biserica ! 

                "Din temelii va arde !"
Eu nu stiu locul, si nici ziua cand se va intampla această nenorocire, dar stiu cu certitudine ca asa va fi ,din păcate.
Sa nu uitam dragii mei, sa fim buni si milostivi, sa ne iubim Aproapele ,sa-l hranim pe cel flamând si sa-l îmbracam pe cel gol.Facand asa, Lui Iisus  Hristos îi facem, si astfel vom dobândi un loc în Împărăţia Cerească.
                                      Cu dragoste, Maria.



Incendiu de proporţii la o mănăstire din Prahova

de Daciana Ilie
Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la o mănăstire din comuna Dumbrăveşti, judeţul Prahova, zeci de pompieri intervenind cu şapte autospeciale pentru stingerea flăcărilor care au cuprins chiliile lăcaşului de cult, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, incendiul a izbucnit la Mănăstirea ”Antonie cel Mare” din comuna Dumbrăveşti, satul Mălăeşti.
Flăcările au cuprins chiliile mănăstirii, iar primele informaţii arată că nu există victime.

Incendiu de proporţii la o mănăstire din Prahova

Gandul - actualizat acum: 18 ore

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la o mănăstire din comuna Dumbrăveşti, judeţul Prahova, zeci de pompieri intervenind cu şapte autospeciale pentru stingerea flăcărilor care au cuprins chiliile ...

Incendiu la chiliile mănăstirii Sfântul Antonie cel Mare

RomaniaTV - actualizat acum: 18 ore

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la chiliile mănăstirii Sfântul Antonie cel Mare din comuna prahoveană Dumbrăveşti, până la acest moment nefiind înregistrate victime.

Incendiu violent la Mănăstirea ”Antonie cel Mare” din Prahova

RomaniaLibera - actualizat acum: 18 ore

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la Mănăstirea ”Antonie cel Mare” din Dumbrăvești, județul Prahova. La fața locului au fost trimise șapte autospeciale cu apă și spumă, conform Inspectoratului ...

Incendiu la o mănăstire din Prahova. Zeci de pompieri intervin

MediaFax - actualizat acum: 17 ore

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la o mănăstire din comuna Dumbrăveşti, judeţul Prahova, zeci de pompieri intervenind cu şapte autospeciale pentru stingerea flăcărilor care au cuprins chiliile

3 comentarii:

  1. draga mea nu te mai increde in aceste vedenii mincinoase care sunt de la diavol, si nu a ars nici o biserica din temelii asa cum minti tu , doar acoperisul si cateva camere de la mansarda ale cladirii unde isi au chiliile calugarii

    RăspundețiȘtergere
  2. Este părerea ta ! In primul rând acestea nu sunt VEDENII! Ci sunt O REALITATE! În al doilea rând, eu nu mint cu absolut nimic ! Apoi, faptul ca au ars complet CHILIILE de la mansarda, putem spune ca au ars din temelii, adica nu a mai ramas nimic din ele.
    Nu trebuie sa aiba temelie din ciment, ci acea structura din lemn, pe care au fost construite,acestea sunt temeliile in cazul e faţă. Asadar, daca Blogul meu este mincinos, te invit ca sa nu-l mai accesezi ! Daca ai avea in sufletul tau acea samanta de Credinta cat bobul de mustar, ai simti in suflet ,ca aici pe BLOG,.este cu adevăratCUVANTUL LUI DUMNEZEU! Decat sa jignesti si sa improsti cu venin, mai bine mai aprofundeaza cele 10 PORUNCI! Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere