vineri, 17 octombrie 2014

O GAURĂ NEAGRĂ , LA POALELE CERULUI !

                  Noapte de 16 - 17 Octombrie 2014, ora 1,48 !

                                                           Dragii mei,

În timp ce scriam aici pe Blog, am văzut de două ori acelasi lucru, la interval de circa 5 minute.
Văd un Cer de noapte transparentă, şi mai jos, spre poalele Cerului la Răsărit, văd un Dreptunghi negru mat, la verticală, Dreptunghi ,împrejmuit  de o Lumină albă strălucitoare, peste care, ardea un foc roşu continuu.
                              
                                            Imagini NASA incredibile ale gaurilor negre (Galerie foto)
Era ca o gaura în Cerul de noapte ;o gaură dreptunghiulară de un negru mat, iar pe laturile lui de jur împrejur, lumina alba stralucitoare, şi foc roşu adevărat ce arde continuu.
Dragii mei, eu nu stiu ce rol are acest dreptunghi negru mat ,împrejmuit cu foc, dar cred că are o mare însemnătate, deoarece s-a repetat de două ori, la interval de 5 minute.
Aveam de gand ,ca sa nu mai notez despre acest lucru, dar cand am văzut că s-a repetat întocmai, mi-am spus: voi scrie si despre aceasta. Si am scris !                  

Gaura neagra in apropierea Terrei (Pamant) Efecte Influenta ...

forum.romeonet.ro/gaura-neagra-in-apropierea-terrei-...Translate this page
Gaura neagra nascuta acum 30 de ani, prevede o unica oportunitate de a privii acest tip de .... Supernova - ce este o supernova - imagini poze fotografii video

"Monstrul" descoperit de astronomi. Cea mai mare gaură ...

www.antena3.ro/.../monstrul-descoperit-de-astronomi-...Translate this page
O gaură neagră de masă stelară se formează atunci când o stea foarte mare se prăbuşeşte ... Ce promite românilor candidatul independent ..... Imagini cu viitoarea generaţie de tablete, făcute publice de companie înainte de lansarea oficială.
                Cu dragoste, Maria. 
 

Un comentariu:

  1. Draga Maria, "monstrul" e la 220 milioane de ani lumina de Pamant, adica ... putem sta mai mult decat linistiti si noi si urmasii urmasilor nostri ! Asta daca nu ne auto-distrugem noi intre timp.

    RăspundețiȘtergere