sâmbătă, 18 octombrie 2014

TRANSILVANIA ??? SĂ RĂMÂNĂ DOAR O AMINTIRE PE HARTA ROMÂNIEI ?



                                Noapte de 17 - 18 Octombrie 2014 , ora 1,34 !

                                                                       Dragii mei,

În timp ce mă rugam în această noapte, ochii mi se închid fără voia mea, si asa în genunchi fiind ,lângă măsuţa cu Sfintele Carticele de Rugaciuni, văd în faţa mea, doar la un braţ întins, văd un Cer de noapte albastră.
Pe Cerul de noapte albastră fratilor, apare HARTA  ROMÂNIEI, precum aceasta de mai jos.
               ...

Numai că, dragii mei, ceva lipsea de pe HARTA  ROMÂNIEI!
Ceva de deasupra "Cismei",a lanţului Carpaţi. 
O Gaură neagră,precum găurile negre din Cer, asa era pe Harta României.
Gaura neagra, arăta ca un vârtej. Era mai deschisă la margine, si cu cercuri negre intense la mijloc. Asa cum sunt acele mari vârtejuri care se formează în apă.
Tot aşa arăta si Transilvania noastra! O GAURA neagra ca un vărtej! 
TRANSILVANIA ,nu mai exista pe HARTA  ROMÂNIEI !  O înghiţise acel vârtej din Gaura  neagra, care o acoperise, o înghiţise,precum înghite vârtejul din apă,orice atrage prin puterea 
sa. Aşa:
                                     :...

Dragilor, TRANSILVANIA  noastră ,asa cum mi s-a arătat, era doar o amintire, căci pe HARTA ROMÂNIEI ,în locul Transilvaniei , era doar aceasta Gaura neagra, acest vârtej negru intens.
În rest, ce pot să mai spun ?  Vom avea mari necazuri ,în a ne apăra ceea ce este al nostru .
Sa incercam sa rămânem buni si milostivi, si sa ne rugam mult, din toata inima si din tot sufletul, ca sa avem pace si liniste in Ţară, precum şi , pace si liniste în suflet.
DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI iubeste România ,si o va transforma în cel de-al  doilea Ierusalim ! 
                                          Cu dragoste, Maria.
                                               

11 comentarii:

  1. Depinde de cei de "sus" si la propriu si la figurat ca Romania sa ramina intreaga!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca Ponta ori altul care o fi la guvernare ,va continua sa stea la comentarii cu ungurii in privinta Transilvaniei si nu va fi intransigent cu privire la teritoriul Romaniei, atunci chiar o sa fim nevoiti sa mergem cu pasaport in Transilvania!
    Nimeni din politicienii actuali si cei viitori sa nu uite istoria Romaniei si a celor care s-au jertfit pentru tara!
    Nu este permisa negocierea oricaror asa-zise drepturi ale minoritatilor cu autodeterminare si mai ales teritoriala! Daca ar fi rau la noi in tara, atunci minoritatile respective ar trebui sa plece in cautarea unui loc mai bun,nu?
    Nicidecum sa revendice un teritoriu....
    Constitutia trebuie sa fie sacra si intangibila din acest punct de vedere !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ori sunt prea prost eu,ori nu stiu sa citesc corect.Romania ori este GRADINA MAICII DOMNULUI si este IUBITA SI OCROTITA DE DUMNEZEU,ori TRANSILVANIA ESTE DOAR O AMINTIRE PE HARTA ROMANIEI ?De fapt ce-ar mai ramane din Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur că România va fi al doilea Ierusalim si Gradina Maicii Domnului. Dar asta nu înseamna că, va curge numai lapte si miere! DUMNEZEU va continua sa ne mai si pedepseasca,pentru puţina Credinţa a poporului român, sau chiar ,necredinţa din partea multor semeni.
      Nu insemana că noi nu mai facem nimic, ca ne apara Dumnezeu ,ca doar este viitoarea Ţara Sfanta. Trebui sa dobândim pacea si linistea sufleteasca a noastra. Si cum altfel decat prin munca cinstita.,prin Credinta, prin Rugaciune, dragoste şi milostenie din partea noastra pentru Semenii nostri. Nu trebuie sa stam cu mainile in sân si sa ne cada din Cer. Da! Vom avea mari probleme cu Transilvania! Ungurii de acolo vor autonomie si nu va fi pace si liniste in Ţara. Cum vrei sa inceapa al 3 lea razboi mondial, decat prin certuri si ură între oameni,ură între popoare, între etnii de tot felul. Asadar, nu-si au loc cuvintele tale! Tu astepti sa cada din Cer toate, fara ca sa faci nimic in acest sens. Cu drag, Maria

      Ștergere
  4. Romania va fi cu adevarat al doilea ierusalim dar pentru cu totul alt motiv decat ca e gradina maicii domnului ; deja e al doilea ierusalim pt ca evreii ne conduc tara de dupa "revolutia" (in fapt lovituta de stat) facuta de ei (adica de serviciile secrete straine mossad, cia si al rusilor.Toate fostele intreprinderi de stat au fost asa zis privatizate - cumparate de patroni evrei care le-au adus la faliment. Putina lume stie ca in proportie de 99 % proprietari ale tuturor afacerilor din Romania sant evrei . De ex. in spatele Gold Corporation de la Rosia Montana sant evreii, la fel adevaratii proprietari al OMV Petrom nu sant austriecii ci niste evrei ; nu sant vorbe goale , exista dovezi ca actionarii sant evrei , care au cetatenie fie americana, fie rusa, fie britanica. In orasul meu era o intreprindere in care munceau 2500 de oameni si productia se exporta in prop. de 90 %. Cand gaseai marfa respectiva in magazin era o raritate atat era de cautata la export. A cumparat-o un evreu in 1998 si a falimentat-o intr-un an.Stiu povestea de la contabilul sef care a vazut toate ilegalitatile facute de evreu dar nimeni nu putea face nimic caci autoritatile romane care trebuiau sa verifice daca sant respectate clauzele din contractul de privatizare pe 2 lei nu au facut nimic .Insa romanii au luat spaga de la el si nu i-a mai interesat nimic ; asa s-a petrecut cu toate intreprinderile romanesti si de aceea acum romanii au plecat 3-4 milioane in tari straine sa munceasca , fiindca la noi in tara evreii au distrus cu buna stiinta locurile de munca .Sant statiuni intregi cumparate de evrei cum ar fi statiunea turistica (vorba vine , ca nu mai e nici un hotel deschis acolo) VOINEASA din jud. Valcea ca sa se retraga acolo, si in alte statiuni aduse la ruina si refacute cand va fi cazul , sa se retraga evreii din israel. Asa ca da, Romania va fi de drept tara evreilor , adica al doilea ierusalim , dar nu ca o iubeste dumnezeu. Daca ar fi iubita-o dumnezeu si maica domnului i-ar fi dat conducatori mai vrednici , mai patrioti si iubitori de tara cum au avut Polonia si Cehia si au ajuns mult mai departe ca noi , nu slugi deposedate de orice bogatie nationala si de pamantul stramosesc , asa cum am ajuns noi. Nu cred ca noi santem mai pacatosi decat polonezii sau cehii de ne-a pedepsit dumnezeu cu asemenea ciume de conducatori pe care i-am avut mereu dupa 1989. dumnezeu ii iubeste pe criminalii de evrei care ne-au praduit tara si care ii omoara pe palestinieni si nimeni din lumea intreaga nu le ia apararea palestinienilor , fiindca evreii conduc lumea si au hotarat ca sediul lor central va fi in Romania .Asta face dumnezeu - ii apara si ii protejeaza pe evrei .Bravo lui, vai noua romanilor ca ne uraste dumnezeu .Daca nu publicati mesajul meu inseamna ca si dv. ii iubiti pe evreii pradatori si ii urati pe romani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim,exact asa este in toata tara si putine au fost perioadele din istorie cand Romania a avut cu ce se mandri.Sa ne traiesti si sa nu te lasi intimidat de nimeni si de nimic,niciodata !Intotdeauna adevarul este mai presus de orice,il vedem si il traim,nu suntem nici noi de ieri,de alaltaieri.Adevarul doare,dar asta este!Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Aduc aici dovezi in sprijinul a ceea ce am sustinut in comentariul ca Romania a fost pradata si ocupata de evrei : un articol recent despre mafia retrocedarilor in care este implicat bastardul autointitulat Paul de Romania in cardasie cu mafia politica si cu hotii de evrei care au luat Romania pe gratis :

    Cum a vândut prințul Paul o avere pe care nu o avea
    Prințul Paul de România și soția sa, citați și ei în dosarul privind retrocedările ilegale de păduri aflat în lucru la DNA Brașov, par a fi personajele-cheie într-un dosar de retrocedare. Declanșarea anchetei DNA a blocat retrocedarea frauduloasă a unor domenii regale de circa 30.000 de hectare de teren forestier de pe raza orașului Broșteni, județul Suceava, se susține an documentele DNA.
    Astfel, conform DNA, Paul Philippe și Lia Georgia sunt anchetați de procurorii DNA Brașov pentru că ar fi pretins că sunt moștenitorii bunurilor deținute de Casa Regală a României și ar fi “cumpărat influență de la Iacob Sorin Ion”, care le-ar fi promis că va interveni, direct sau cu ajutorul altor persoane, la funcționari cu atribuții în reconstituirea dreptului de proprietate pentru obținerea mai multor terenuri și clădiri. În acest sens, s-ar fi fost făcute demersuri şi s-ar fi încercat “să se capaciteze Comisia locală de fond funciar Broșteni ca să se pronunţe favorabil asupra unei cereri mai vechi formulate de Paul Philippe”.
    În 2012, presa a relatat că, de fapt, prințul Paul de România ar fi vândut, pentru patru milioane de euro, drepturile litigioase asupra moștenirilor Casei Regale a României, către firma Reciplia, reprezentată de Remus Truică. Dar acesta, apropiat al fostului premier Adrian Năstase, nu ar fi fost decât un paravan, potrivit aceleiași surse, deoarece societatea Reciplia era deţinută de un offshore, Reciplia LTD, în spatele căruia ar fi stat Tahal Group. Acesta era deţinut de Kardan, un holding israelian de investiţii. Consilierii politici Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein, care au lucrat cu mai mulți oameni politici din România, conduceau la acea vreme companii din acest grup, fiind şi asociaţi cu Truică în mai multe companii.
    Printre proprietățile extrem de valoroase care ar fi fost vânate de această rețea se numărau un teren de 52 de hectare de lângă Bucureşti, via regală „Cotnari”, cu 13 hectare de teren, via şi pepiniera „Murfatlar”, de 72 de hectare, Palatul Elisabeta, de lângă Parcul Herăstrău, clădirea în care se află sediul PDL şi intrarea de la Cotroceni, Podgoria „Tohani” din Valea Călugărească, sediul ING Bank din centrul Capitalei.
    Mai mult, după cum a relatat presa bucureșteană, în aprilie 2007, la contractul iniţial semnat între Reciplia, prin Remus Truică, şi prinţul Paul ar fi fost semnat un act adiţional, care prevedea cesionarea drepturilor asupra unor bunuri din Bulgaria. Printre ele și Palatul Regal „Balcic”, vila „Malvi Dalga” și pavilioanele ce înconjoară Palatul Regal.
    Compania Reciplia SRL ar fi fost administrată de Marius Andrei Marcovici, fost personal al premierului Călin Popescu Tăriceanu şi asociat cu Truică, fost subaltern al lui Adrian Năstase, în alte companii.consilier

    SURSA: http://www.romanialibera.ro
    http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro/2014/10/patriarhii-psd-asociati-cu-mafia.html

    RăspundețiȘtergere
  7. In anul 70 e.n. Ierusalimul a fost ras de pe fata pamantului si toti locuitorii l-au parasit.
    Cat despre Romania, o tara in care se voteaza numai mafioti, merita o soarta similara.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.facebook.com/groups/115886211773072/1451315454896801/?notif_t=group_activity&notif_id=1477551321109805#

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna doamna maria sunt f ingrozita de ce ati scris aici.eu va urmaresc de cand a fost cazul cu cei 2 baieti din sighisoara.am mare incredere in cuvintele dvs.as avea o intrebare nu stiti mai exact pe cand se intampla sa fie inghitita transilvania?cu multa stima si respect

    RăspundețiȘtergere