marți, 14 octombrie 2014

CUTREMURELE DE LA IZVOARELE , O MARE CAPCANĂ PENTRU LOCUITORII DE - ACOLO !

                                                        14 Octombrie  2014 !

                                  Dragii mei, 

În comuna Izvoarele  ,din judetul Galati, Cutremurele ,chiar si de mică intensitate ,care au reînceput ca şi în anul 2013, nu fac altceva decât să scufunde Pământul ,cu fiecare Cutremur în parte ,oricât de mic ar fi acesta.
Pământul la Izvoarele, asa cum scriam în articolul din 6 octombrie 2013 , este găunos pe dinăuntru. Arata ca o coajă de copac, si este rupt în două . Cand cele două mari părti ale Pământului de la Izvoarele se ciocnesc, iese la suprafaţă o substanţă rosiatecă, consistentă ca o vopsea.
Pământul la Izvoarele,pluteste pe această substanţă rosie. Eu nu stiu ce este aceasta substanta rosie, consistenta ca o vopsea, dar stiu ca iese la suprafata cu orisice ciocnire cât de mică ,dintre cele două părti ale Pământului, care este rupt în două, de sus până în inima lui.
Am văzut aceasta, aşa cum le văd eu pe toate.
Aş dori ca să trag un semnal de ALARMĂ , pentru Autorităţile Române!
Să strămute pe toti locuitorii  comunei Izvoarele din judetul Galati.
Nu este de glumă!!! Pământul de la Izvoarele este ca un vârtej mare, într-o apă aparent mică, dar care, atunci când se formează înghite totul .
Asa:

Gaura neagra" dintr-un lac din Letonia. Inghite fara urma ...

www.ziaruldeiasi.ro/.../gaura-neagra-dintr-un-lac-din-l...Translate this page
Apr 24, 2013 - La marginea unui lac din Letonia s-a format un vartej care inghite tot ce ... Forme de viaţă stranii descoperite în ocean: creaturile nu seamănă 

Aşa se va surpa Pământul şi în comuna Izvoarele,precum în linkul de mai sus, si toate câte sunt deasupra, toate le va înghiţi ! Deoarece, PĂMÂNTUL nu mai  nu mai este Pământ!
Ci doar o coajă de Pământ, care acoperă substanţa rosie, si care se loveste constant de jumătatea cealaltă de Pământ, care este ruptă de cea care arata ca o coaja de copac,si care pluteste precum vaporul pe apă, pe acea substanţă roşie, consistentă ca o vopsea.
Aşadar dragii mei, sper ca Mesajul meu, să fie văzut si de Autorităţile Române, si sa nu mai astepte ca sa moara oameni mai întâi, şi apoi să se ia măsurile ce se cuvin.
Locuitorii comunei Izvoarele ,să fie obligaţi ca sa se stramute, dar nu mai înainte ,de a li se asigura un acoperis deasupra capului.
         Mă rog la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului,  ca să ocroteasca pe acesti oameni de la Izvoarele, si sa fie mutaţi la timp, înainte de a se forma o gaura imensa, care va înghiţi totul.
                                 Cu dragoste, Maria.
Zece cutremure la Izvoarele in Galati - ce spun autoritatile
21 Septembrie 2014 , ora 12,33
Zece cutremure la Izvoarele in Galati - ce spun autoritatile
Activitatea seismica din Izvoarele, judetul Galati, este scazuta, sub 2 grade pe Richter, iar frecventa de producere este mica si nu sunt motive de ingrijorare, precizeaza, duminica, ministrul Cecetarii, Mihnea Costoiu, dupa ce in zona mentionata s-au inregistrat mai multe cutremure in ultimele zece zile.
Ministrul delegat Costoiu face un apel la calm catre locuitorii aflati in aria de activitate seismica din judetul Galati, precizand ca nu exista motive de ingrijorare in privinta cutremurelor de acolo, zona fiind monitorizata in permanenta de catre specialisti.

"Activitatea seismica are un nivel scazut, iar frecventa de producere este mica. Practic, magnitudini ale seismelor sub 2,0 Richter nu indica o ingrijorare privind zona Izvoarele, dar cu toate acestea situatia este sub control si permanent monitorizata de specialisti", declara ministrul Mihnea Costoiu.

Potrivit informarii transmise Ministerului Educatiei de Institutul National de Fizica a Pamantului (INFP), in perioada 10 - 20 septembrie, in judetul Galati au fost inregistrate zece cutremure cu magnitudini intre 0 si 1,8 grade Richter.

Conform datelor INFP, acceleratia maxima inregistrata la cutremurul de 1,8 grade Richter din 18 septembrie a fost de 1.84 cm/s2, ceea ce corespunde unei intensitati de II-III grade pe scara Mercalli. La o intensitate de gradul II, cutremurul este slab, de regula fiind simtit de putine persoane, in special de persoanele aflate la etajele superioare ale cladirilor, in timp ce la o intensitate de gradul III, cutremurul este perceptibil, fiind simtit in interiorul cladirilor si mai pronuntat la etajele superioare.

De asemenea, durata unui astfel de cutremur poate fi apreciata.

"Mentionam ca si pana in data de 10 septembrie 2014 s-au produs cutremure in zona Galati, dar nu au fost simtite la nivelul populatiei. Acestea s-au produs cu o frecventa si de cinci-sase zile intre ele, inregistrandu-se magnitudini mai mici de 2,0 grade Richter", se arata in comunicatul ministerului.


Potrivit sursei citate, cele zece cutremure inregistrate in perioada 10 - 20 septembrie s-au produs la adancimi mici, cuprinse intre patru si opt kilometri.

Din 23 septembrie si pana la inceputul lunii octombrie a anului trecut, in zona comunelor Slobozia Conachi si Schela din judetul Galati, s-au produs peste 260 de cutremure, dintre care peste 30 au avut magnitudini de peste 2,5 grade pe scara Richter.

Cele mai puternice seisme inregistrate la Galati in aceasta perioada au avut 3,9 grade si s-au produs in 29 si 30 septembrie si in 4 octombrie.

Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP) a instalat atunci in zona localitatilor Izvoarele, Slobozia Conachi si Negrea trei statii seismice portabile, pentru localizarea cu precizie a zonei unde se produc cutremurele, precum si echipamente de masurare a deplasarii faliilor cu rezolutie de un milimetru.

Totodata, in aceasta perioada, au fost prezenti in zona reprezentanti ai INFP, insa specialistii nu au putut stabili cauza producerii cutremurelor.

Satul Izvoarele din comuna Slobozia Conachi s-a numarat si printre localitatile afectate de inundatiile produse in perioada 13 - 14 septembrie 2013 in judetul Galati.


duminică, 6 octombrie 2013


UIMITOR ! AŞA ARATĂ PĂMÂNTUL ÎN INIMA LUI ! CUTREMURELE DIN SATUL IZVOARELE , JUDEŢUL GALAŢI !

                             Noapte de  5 spre  6  octombrie 2013, ora 1,15 !

Cu doar 4 ore în urmă, scriam aici pe BLOG, despre comuna IZVOARELE, judeţul Galaţi, unde zeci de Cutremure au loc zilnic, iar locuitorii acestei zone, şi - aşa năpăstuiţi de la INUNDAŢII, trăiesc cu frica ,că-i va înghiţi Pământul de vii.
Astă noapte, în timp ce scriam pe BLOG, PERICOPA EVANGHELICĂ de astăzi, brusc ochii mi se închid şi văd : Pământul denivelat ,cu iarbă verde pe el, care începe a se cutremura tare şi tot mai tare, până la puternic. Apoi ,văd în inima Pământului ! Aici , pământul este împărţit în două părţi; este rupt în două precum am rupe o pâine în două părţi, şi le-am aşeza pe masa, la distanţă de câţiva zeci de centimetri între ele.
JUMĂTATEA de pământ dinspre VEST, este mai înaltă decât JUMĂTATEA de pământ dinspre EST. Este ca si cum ne-am pune sub picioare un scăunel de 5o cm, de înalt. ,iar JUMĂTATEA ESTICĂ, fiind mai jos, atunci când se loveste de cea VESTICĂ, face PĂMÂNTUL de se cutremură.
Precum bate vantul, precum se izbesc valurile MĂRII NEGRE de mal, tot aşa se izbeşte JUMĂTATEA ESTICĂ de pământ,de jumătatea VESTICĂ.
Fraţilor ! PĂMÂNTUL este secţionat în două falii mari !
Acestea au mare distanţă între ele ! 
În momentul ciocnirii celor două falii de PĂMÂNT, precum este aceasta culoare roşie, pe care am vrut în mod special să v-o arăt,  în acel moment ,UN LICHID  VÂSCOS, ca o smântână de vâscos, de culoare ROŞIE, acopera partea VESTICĂ de pământ, acolo sub scoarţa lui, şi astfel PĂMÂNTUL alunecă, alunecă tare. 
Partea vestică de Pământ, a ramas ca o hoaşcă, adică ca o pâine de la care am scos miezul.Are doar scoarţă deasupra, gol la mijloc şi scoarţă dedesupt.
În clipa în care, partea estică loveste încontinuu acolo, partea vestică ,apare acea substanţă, sau lichid roşu, consistent ca şi o vopsea rosie, care acopera scoarţa de deasupra golului, o înveleşte în acel lichid vâscos roşu, ca pe un tort, PĂMÂNTUL ALUNECĂ, o ia la vale, iar acel lichid roşu , este din belşug, sub PĂMÂNTUL care s-a spart  în mai multe bucăţi. PLUTEŞTE dragii mei, pluteşte în acel lichid roşu, ca peştele în baltă, aşa se întâmplă cu scoarţa pământului din IZVOARELE.  De aceea , cum spun oamenii, PĂMÂNTUL se ridică, bolboroseşte şi se cutremură continuu, pentru că, este mai înalt, este rupt de partea estică, şi a apărut golul între scoarţa PĂMÂNTULUI, precum şi acel lichid roşu vâscos, care îmbracă ,bălteşte pe toată această parte VESTICĂ. Mai simplu, un exemplu ar fi, o cutie de chibrituri, din care am scos cutiuţa cu beţele de chibrituri şi a rămas carcasa. Aşa este pământul în satul IZVOARELE. La ciocnirea celor două falii, vestică şi estică,apare substanţa roşie, acopera carcasa vestică, apoi se retrage, şi iar se ciocneşte, ca valurile mării, şi apare acel lichid roşu, şi tot aşa încontinuu.
Nu există fraţilor, scăpare ! Oamenii trebuie de urgenţă evacuaţi!
PĂMÂNTUL ALUNECĂ PE ACEA SUBSTANŢĂ ROŞIE VÂSCOASĂ, PRECUM ALUNECĂM NOI, PE GHEAŢA CA DE STICLĂ . (POLEI).
Măcar în al 12 -lea ceas, poate va vedea cineva, ceea ce eu scriu, nu de la mine, ci de la BUNUL DUMNEZEU, şi va da crezare acestor cuvinte, apoi vor face o faptă bună! Vor evacua pe locuitorii din zona IZVOARELE jud. GALAŢI, de......URGENŢĂ !
 Lipiţi fraţilor, două bucăţi de pâine la loc! 
Sub una de la care aţi scos miezul puneţi ulei, ca să plutească în ulei şi aşezaţi-o mai sus cu două palme faţă de cealaltă, care stă uscată pe masă,şi încercaţi să o faceţi ca mai înainte, în condiţia în care, partea cea zdravănă, loveşte în golul de la partea care pluteşte în ulei, şi a cărei coajă s-a subţiat ! Tot aşa este şi cu PĂMÂNTUL de la IZVOARELE !
O să vă mai spun, mai multe despre acest subiect,într-un alt articol. Acum trebuie să merg la SFANTA BISERICĂ, cu toţii ar trebui să mergem, ca să ne rugăm, pentru noi ,pentru cei de la IZVOARELE, şi pentru semenii noştri.
                        Cu dragoste, Maria.
P.S. CUTREMURUL de astăzi dimineaţă de 5,5, pe care eu l-am văzut şi astă pe 4 octombrie, are o strânsă legătură cu cel pe care l-am văzut astă noapte la 1,15, şi este strans legat, ca o mănuşă pe mână, de ceea ce se întâmplă, în satul IZVOARELE din JUDEŢUL GALAŢI !

3 comentarii:

  1. -Am citit acum 1 an ca acele cutremure ridica la suprafata o constructie megalitica din vremuri indepartate!
    -Daca o fi asa sau nu OM traii si OM vedea!

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi in Romania nu tine cont nimeni de paranormal!
    Doar dupa ce se confirma ceva previzionat si nici atunci...
    Guvernul va aloca bani pentru situatii de urgenta, ca de obicei.
    Dar oare nu ar fi mai bine si mai ieftin,daca s-ar aloca inainte pentru cei de acolo?

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria draga,sa dea Bunul Dumnezeu ca ce vezi sa nu fie magma.

    RăspundețiȘtergere