vineri, 8 august 2014

O TREIME DIN CERUL DE LA RĂSĂRIT , ÎN NEGRU ÎNTUNERIC !

                     Noapte  de  31  August  2008  , ora 23,20 !

                                           Dragii mei,

Mă rugam fraţilor la această oră din noapte, când brusc văd cu ochii închişi, Cerul la Răsărit ,un Cer de noapte albastră.
Cum privim Răsăritul fratilor, am să vă rog ,ca să împărţiţi Cerul nopţii în 3 părţi. 
Două treimi din partea dreaptă, cum privim noi Răsăritul, este un Cer albastru de noapte ,dar care este, tare frumos luminat.
A treia parte a Cerului dinspre Răsărit, respectiv cea din partea stângă, este într-un total negru întuneric, un negru ca abanosul.
În concluzie fratilor, două treimi din Cerul de la Răsărit erau firesti, si stralucitoare, iar o treime din Cer,respectiv partea stângă arăta ca un fum negru intens, fără nicio sclipire de lumină.
Dragii mei,cred că stim cu totii ce înseamnă a treia parte din Cer dinspre Răsărit,toata îndoliată, toată în negru întuneric. 
Este cumplitul Război, din coasta noastra! 

Război UE-Rusia, pe frontul românesc. Miza-eliberarea ...

Astăzi 8 August 2014, Vineri - Ultima actualizare la ora 11:51 .... Cea mai dureroasă a fost blocarea exportului ucrainian de produse metalurgice în Rusia. Moldova a ... Magistrala South Stream, care ocolește Ucraina și România, va deveni 
Aceasta înseamnă Cerul negru, dinspre Răsărit.
A treia parte din Cer,partea din stânga noastra, era în negru întuneric.
Dragii mei, să nu ne lăsăm duşi de valul răzbunărilor, al răutăţilor semenilor nostri.
Să nu răsplătim răului cu rău, ci întotdeauna numai cu Bine!
Asa vom îngrămădi mai multi cărbuni aprinsi ,în capul dusamnului nostru.
Pentru că se va întreba, cum de putem sa-i facem bine,daca el ne-a făcut rău? 
Să fim buni la inimă şi la suflet, şi vom avea parte numai de bucurii si împliniri sufletesti.
                          Cu dragoste,
                                             Maria.

2 comentarii:

  1. Nu-i asa ca nu se poate, ca doar sunt ortodocsi de-ai nostrii ?
    Cum sa ne cucereasca "Sfanta Biserica Ortodoxa" ?

    PS:
    sarcasm

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ucrainenii zic ca sunt ortodocsi si chiar habotnici dar asta nu i-a impiedicat sa savarseasca in al doilea razboi mondial crime ingrozitoare (impotriva romanilor), crime care au fost puse generic pe seama rusilor. In plus, pe vremea URSS, romanii mai puteau trai inUcraina (tara construita in fapt, de Stalin), dar dupa "eliberare" au fost pur si simplu zdrobiti, iar acum tinerii romani sunt luati cu sila in aramata, carne de tun, in razboiul cu rusii.
    E bine sa pastram un echilibru in toate, altfel, oricat de clara ar fi o (pre) viziune, se va deforma prin subiectivitatea noastra, prin ceea ce vrem noi sa fie.Pe de alta parte, demult ortodoxia a fost utilizata in TOATE tarile ortodoxe, ca instrument de manipulare politica si de stimulare a conflictelor religioase. Pe de alta parte, foarte serios, ar fi bine sa ne cucereasca Sfanta Biserica Ortodoxa, cea reala, nu cea institutionalizata, cu care se confunda ortodoxia.

    RăspundețiȘtergere