sâmbătă, 23 august 2014

VIN INUNDATII MARI , ÎN SUD - EST !

                                       23  August  2014 , ora 18,45 !

           Astăzi după amiază dragii mei, în timp ce scriam aici pe Blog, ochii mi se închid o clipă, şi astfel văd cu ochii închişi ,o stradă spre sud şi o maşină cu portierele deschise. Lângă maşină văd o femeie, care s-a aplecat să caute ceva în maşina ei, moment în care ,apa mâloasă a venit cu intensitate mare , si a stropit-o si pe ea în primă fază, apoi a acoperit tot interiorul maşinii.
După aceasta , mi s-a arătat un cartier de Blocuri înalte, iar în imediata apropiere ,  pe câmp, chiar lângă ele, era O  APĂ  mare adâncă ,o Apă ce acoperise tot pământul  pe o întindere foarte mare , chiar lângă cartierul de blocuri.
Un bărbat a intrat în apa de lângă aceste Blocuri de locuinţe ,şi am văzut cum Apa era până sub bărbia lui. Mai avea puţin şi-i acoperea si capul. Cu greu isi ţinea capul la suprafaţă, asa cum stătea în picioare în apă.
Din nefericire dragii mei, vom auzi de aceste INUNDATII  EXTREME ! Eu nu stiu unde si cand anume, vor avea loc acestea, dar pot sa va spun cu siguranţă că aşa va fi, precum am scris eu, şi mai ales ,precum a spus numai BUNUL  DUMNEZEU !
Eu fraţilor, sunt doar condeiul Lui Dumnezeu aici pe Pământ.
Sunt un om obişnuit ca voi toti, cu necazuri, cu multe păcate, căruia DUMNEZEU i-a pus în mână Condeiul Său, iar eu I-am promis că ,voi scrie toate câte îmi va spune EL mie roabei Sale şi păcătoasei de mine.
                                      Cu dragoste, 
                                           Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu