joi, 21 august 2014

JURNALIST AMERICAN , DECAPITAT DE TERORISTII JIHADISTI !

                                                     Dragii mei,
Să fim şi noi cu inima, alături de familia acestui curajos Jurnalist, care se bucura acum în Ceruri, în Împărăţia  Domnului nostru Iisus Hristos, sub ocrotirea blândă a Maicii Lui Dumnezeu.
Să luăm aminte dragilor, ca să nu facem si noi ca ei. Adică ,să nu răsplătim răului cu rău !
Fiecare  dintre noi ,ne vom primi răsplata după faptele noastre, pe care le-am făcut in viaţa aceasta grabnic trecatoare.
Să nu urâm pe Semenii nostri, indiferent cu ce ne-ar fi gresit !
Să iertăm fratilor si să le dăruim din bucătica noastra de pâine,aşa ne spune Dumnezeu şi Maica  Domnului.
                        Cu dragoste si cu preţuire,Maria

Statul Islamic anunţă decapitarea unui jurnalist american ...

www.realitatea.net/statul-islamic-anunta-decapitarea-u...Translate this page
Statul Islamic (SI), un grup de jihadiști extremiști, a declarat că l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley ca represalii pentru loviturile aeri
 1. VIDEO: Jurnalist american decapitat de teroriștii ”Statului ...

  www.romanialibera.ro/.../video--jurnalist-american-de...Translate this page
  7 hours ago - Un jurnalist american a fost decapitat de căre teroriștii ”Statului Islamic” iar videoclipul cu execuția a fost postat pe internet cu titlul ”Mesaj ...
 2. GROAZNIC! Jurnalist AMERICAN, DECAPITAT de teroriştii ...

  www.libertatea.ro/.../jurnalist-james-foley-decapitat-ter...Translate this page
  18 hours ago - Jurnalist AMERICAN, DECAPITAT de teroriştii organizaţiei Statul Islamic ... despre care spun că ar fi un jurnalist american dispărut în 2012.
 3. Gruparea Statul Islamic a decapitat un jurnalist american

  www.digi24.ro/.../DECAPITARE+JURNALIST+AME...Translate this page
  19 hours ago - Teroriştii din gruparea Statul Islamic l-au decapitat pe jurnalistul american James Foley, răpit în urmă cu doi ani, drept răzbunare pentru ...
 4. Jihadiștii au filmat decapitarea unui jurnalist american | DC ...

  www.dcnews.ro/jihadi-tii-au-filmat-decapitarea-unui-j...Translate this page
  19 hours ago - Casa Albă încearcă să verifice autenticitatea unui clip video în care jihadiștii decapitează un jurnalist american ca represalii la atacurile SUA

HORROR: Jurnalist american, decapitat ca răzbunare pentru intervenţia SUA în Irak VIDEO

Publicat: (acum 20 ore) // Actualizat: (acum 17 ore) // Sursa: romaniatv.net
Statul Islamic, un grup de jihadişti extremişti, a declarat că l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley ca represalii pentru loviturile aeriene americane din Irak, informează AFP. 
Statul Islamic, un grup de jihadişti extremişti, a declarat că l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley ca represalii pentru loviturile aeriene americane din Irak. Într-un videoclip postat marţi pe internet, SI arată un bărbat mascat îmbrăcat în negru care pare să taie gâtul jurnalistului. James Foley a fost răpit de bărbaţi înarmaţi în Siria în noiembrie 2012. Familia sa a postat un mesaj online după publicarea înregistrării video cerând timp 'pentru a găsi răspunsuri'.

Foley, care la 40 de ani era un reporter cu experienţă, a acoperit în special conflictul din Libia înainte de a se duce în Siria, de unde a relatat despre revolta împotriva regimului lui Bashar Al-Assad pentru Global Post, AFP şi alte media.

Potrivit mai multor mărturisiri, James Foley a fost răpit în nordul Siriei la 22 noiembrie 2012. Familia sa, care a lansat o campanie de informare, nu a mai auzit nimic despre el de atunci.

Videoclipul, de mai puţin de cinci minute şi care este intitulat 'Mesaj pentru America', a fost filmat într-o zonă de deşert fără a se şti unde.

Bărbatul mascat ce pare să procedeze la execuţia jurnalistului vorbeşte în engleză cu accent britanic.Casa Albă s-a declarat marţi 'îngrozită' de decapitarea presupusă a jurnalistului american James Foley de către Statul Islamic, subliniind că serviciile de informaţii încearcă să verifice autenticitatea videoclipului postat online de jihadişti.
'Am văzut un video ce pretinde să arate uciderea cetăţeanului american James Foley de către SI. Dacă este autentic, suntem îngroziţi de uciderea brutală a unui jurnalist american nevinovat', a declarat Caitlin Hayden, purtătorul de cuvânt al Consiliului de securitate naţională într-un comunicat, citat de AFP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu