vineri, 15 august 2014

UN ALT EXTRATERESTRU ! UN VIZITATOR NEASTEPTAT !

                            15  August 2014, ora 7,35 dimineaţa !

                                                                      Dragii mei, 

         Astăzi dimineaţă trează fiind, văd în plafonul camerei mele, o umbră  precum o ramura de copac, care se mişcă sub plafon, deasupra patului în care eram.
Închid ochii dragii mei, căci eu aşa văd cel mai bine, şi acum cu ochii închişi, văd sub plafonul camerei mele , deasupra patului meu, văd precum în poza de mai jos,  Un Prieten al nostru ,al tuturor.
Era un Extraterestru , dar nu cenuşiu, aşa cum îi cunoaştem ,ci unul alb-argintiu şi lucios, mai înalt decât cei cenuşii.
Avea ochii ovali, negri şi lucioşi. Iar mâinile sale, erau îndreptate spre mine.

                     ....

Îl privesc cu ochii închişi, îl văd doar de la cap până la bust, arată ca şi în această poză de mai sus.
Ochii lui se mişcau, se rostogoleau în orbite, la fel si trupul său se balansa pe loc.
Brusc, înfăţişarea lui se schimbă fratilor, aşa cum se schimba flacara focului cand turnam gaz, si se face mai mare.
Asa se schimbă şi înfăţişarea lui .Ochii lui oblici şi mari fraţilor, se fac rotunzi şi mari,cât o portocală mare. Orbitele erau acum rotunde, mari cu ochii lucioşi si negri. În jurul orbitelor mari, se conturează de la stânga la dreapta, câte Un Cerc auriu, foarte stralucitor ca de Soare. Ambii ochi, erau rotunzi şi încercuiţi în Cerc auriu extrem de stralucitor, iar trupul Prietenului nostru, devenise alb imaculat ,precum zăpada pufoasă şi neatinsă de nimeni si de nimic.
A stat doar câteva clipe sub noua sa înfăţisare, foarte aproape de locul unde eu eram în pat, sub plafon, era bucuros şi stralucea de lumină, apoi s-a rostogolit o dată şi a dispărut precum am inchide un geam si dispare lumina.
Iar eu dragii mei, am fost tare bucuroasa de o aşa vizită neaşteptată.
Chiar dacă majoritatea semenilor noştri neagă existenţa Extraterestrilor, eu pot să vă afirm cu certitudine că, ei există şi  apar foarte des pe Pământ, înaintea producerii vreun Cutremur Mare, sau înaintea erupţiei vreunui Vulcan, sau ori de cate ori este nevoie, ca ei Extraterestri, să atenueze cât de cat, impactul viitoarei Catastrofe.  
O să auzim cât de curând fraţilor, de UN  CUTREMUR foarte mare, si de Eruptia unui Vulcan,care era adormit până acum. Dar asta este o altă "poveste "despre care ,o să vă spun în articolele următoare.
Ceea ce urmeaza ca să auzim,adică despre O Catastrofă , are o legătură pozitivă ,cu apariţiile tot mai dese ale Extraterestrilor. 
                                   Cu dragoste, Maria. 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu