marți, 26 august 2014

ASTA SĂ FIE FRANŢA DEZASTRUOASĂ ? GUVERNUL FRANCEZ , A DEMISIONAT !


                                                 FRANŢA  DEZASTRUOASĂ !

Aşa scriam în 14 iulie 2014, dragii mei !
Să fie oare vorba despre faptul că, GUVERNUL FRANCEZ  a demisionat astăzi ?
Voi ce spuneţi ?
Am repostat aici articolul din 14 iulie 2014, precum si informatiile despre FRANTA ! Despre GUVERNUL  FRANCEZ.
Astept cu drag si părerile voastre !

 1. Guvernul francez a demisionat - Digi24

  www.digi24.ro/Stiri/.../Guvernul+francez+a+demision...Translate this page
  12 hours ago - Președinția franceză a anunțat luni dimineață că premierul Manuel Valls i-a prezentat lui Francois Hollande demisia guvernului. Anunțul ...
 2. Guvernul Franţei a demisionat - Antena 3

  www.antena3.ro/.../guvernul-frantei-a-demisionat-264...Translate this page
  12 hours ago - Guvernul francez şi-a prezentat demisia.Motivul îl reprezintă neînţelegerile pe fondul crizei economice.Ştire în curs de actualizare.
 3. Guvernul Franţei a DEMISIONAT. Preşedintele i-a cerut ...

  www.antena3.ro/.../guvernul-frantei-a-demisionat-pres...Translate this page
  10 hours ago - Guvernul francez şi-a prezentat demisia, luni, pe fondul scăderii economice. Premierul francez Manuel Valls a prezentat demisia guvernului

Guvernul francez a demisionat. Hollande i-a cerut premierului Manuel Valls să formeze un nou Guvern

Premierul francez Manuel Valls a prezentat preşedintelui Republicii demisia Guvernului său. Preşedintele François Hollande i-a cerut premierului să formeze un nou Guvern, care va fi prezentat marţi, a anunţat luni preşedinţia franceză.
François Hollande şi Manuel Valls (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
"Şeful statului i-a cerut să formeze o echipă în conformitate cu orientările pe care le-a definit el-însuşi pentru ţara noastră", anunţă preşedinţia într-un comunicat, în contextul în care o criză cu privire la politica economică zguduie Guvernul.
Hollande "l-a primit în această (luni) dimineaţa pe premier", se arată în comunicat. "Manuel Valls a prezentat preşedintelui Republicii demisia Guvernului său". Preşedinţia franceză subliniază că alcătuirea noului Guvern "va fi anunţată marţi".
Ministrul Economiei Arnaud Montebourg a fost pus la punct dur, duminică, de către membri din anturajul lui Valls, care consideră inacceptabile criticile formulate de către acesta la adresa politicii economice a Guvernului.
"Considerăm că o linie galbenă a fost încălcată, în măsura în care ministrul Economiei nu se poate exprima în asemenea condiţii asupra liniei economice a Guvernului şi în legătură cu un partener european ca Germania", a declarat pentru AFP un membru al anturajului lui Valls.
"Premierul a decis să acţioneze", a adăugat această sursă, lăsând să planeze îndoiala asupra memnţinerii lui Montebourg în post.
Montebourg şi-a confirmat luni criticile faţă de politica economică a cuplului François Hollande/Manuel Valls, apărându-se de acuzaţia de "încălcare a solidarităţii guvernamentale". El a spus că nu se plasează "în ipoteza" unei plecări a Guvernului.
Într-un interviu publicat sâmbătă de cotidianul Le Monde, Montebourg a criticat linia economică aleasă de către premier şi preşedinte, ambii socialişti ca şi el.
"Germania este prinsă în capcana politicii austerităţii pe care a impus-o întregii Europe", a declarat ministrul. "Vreau să vorbesc despre dreapta germană, care o susţine (pe cancelarul) Angela Merkel. Franţa nu are vocaţia de a se alinia axiomelor ideologice ale dreptei germane", a spus Montebourg.
"Nu mai putem să lăsăm lucrurile să meargă de la sine", a apreciat ministrul, cunoscut pentru adoptarea unor poziţii tranşante, care au provocat în mai multe rânduri polemici în cadrul Executivului.
El a făcut aceste declaraţii după ce Berlinul a respins apelul preşedintelui Hollande de reorientare a politicilor europene în favoarea creşterii economice şi creării unor locuri de muncă, într-un context de nervozitate economică persistentă în Franţa.

luni, 14 iulie 2014

FRANŢA ! FRANŢA ESTE DEZASTRUOASĂ ?

                                        Dragii mei, 

Dacă tot am primit, tot felul de informaţii în această dimineaţă, iată că am primit şi un mesaj ,  în ceea ce  priveşte FRANŢA !
Deci, trează fiind, stând în pat cu ochii închişi, aud un Glas dragilor, un glas ferm pe poziţie, care spune aşa :

                      "Se va ţine cont, să ştii !
                                    Şi Franţa este dezastruoasă .
                   Este dezastruoasă, 
                                 pentru că, este Pastila 3 "!

Dragii mei, eu nu mă pricep la astfel de cuvinte codate, dar cu siguranţă aceste cuvinte, au o însemnătate enormă, asupra Puterilor unor State.
Dar sa nu uităm că, Rugăciunile noastre către Dumnezeu şi către Măicuţa Domnului, pentru toti fratii nostri de pe Pământ, sunt mai puternice ,decat orice Stat puternic.
Daca trupul poate fi ucis, sufletul nu poate fi întinat ,sau atins de ceva rău  , acolo  unde este Credinţă şi frică de Dumnezeu.
Credinţa, Nădejdea şi Dragostea, fraţilor , sunt cele TREI mari Virtuţi, care trebuie să ne călăuzească în viaţă, si de care să nu ne lepădăm niciodată, oricat am avea de suferit.
                                           Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu