duminică, 31 august 2014

INCENDIUL S - A ADEVERIT , DIN NEFERICIRE !


                                                Dragii mei, 

Scriam  în noaptea de 26 - 27 august 2014, că vom auzi de un bloc care   va arde ca o torţă ! 
Nu numai că a ars precum o torţă, dar Blocul s-a rupt în două din pricina suflului exploziei.
Aceasta s-a petrecut astăzi 31 august 2014, la PARIS. 
Am repostat articolul scris de mine, iar aici am adus dragilor DOVEZILE celor scrise de mine şi spuse de DUMNEZEU, în articol.
Din păcate, sunt oameni morti, multi răniţi, şi Dumnezeu ştie câţi or mai fi sub dărâmături !
                       Cititi şi comparati !            


       

Explozie intr-un bloc din Paris: Cel putin doi morti si mai multi raniti. O parte a cladirii s-a prabusit!               

O cladire s-a prabusit duminica dimineata in Paris explozie provocata probabil de o acumulare de gaze, omorand un copil si ranind alte zece persoane. Patru dintre raniti sunt in stare grava, a ...

Explozie foarte puternică într-un bloc de locuinţe  din Paris !

O cladire s-a prabusit duminica dimineata in Paris explozie provocata probabil de o acumulare de gaze, omorand un copil si ranind alte zece persoane.

Un copil a murit la Paris intr-o explozie

Tragedie în Paris. Un bloc de locuinţe s-a PRĂBUŞIT

Publicat: (acum 6 ore) // Actualizat: (acum 6 ore) // Sursa: romaniatv.net
Un copil de opt ani şi o bătrână şi-au pierdut viaţa duminică dimineaţa după ce un bloc de locuinţe s-a prăbuşit într-o suburbie din estul Parisului. Alte 12 persoane sunt rănite, dintre care patru sunt în stare gravă, iar 9 oameni sunt daţi dispăruţi.
150 de pompieri au intervenit duminică după ce un bloc s-a prăbuţit. Potrivit martorilor, o explozie puternică s-a auzit înainte ca imobilul să cadă. Autorităţile cred că a fost vorba de o acumulare de gaz. Imagini de la faţa locului arată că deflagraţia a rupt, practic, blocul în două. Este posibil ca sub dărâmături să fie prinşi şi trecători, despre care nu se ştie nimic.


miercuri, 27 august 2014

UN BLOC DE LOCUINŢE ,VA ARDE CA O TORŢĂ !

                                 26 -  27  August  2014, ora 2,08 noaptea !

                                                  Dragii mei, 

În timp ce scriam aici, astă noapte, văd brusc în spatele meu, nu stiu cum, dar asa vedeam, văd spre est, un Bloc dreptunghiular care avea circa 3-4 etaje ,şi care fratilor ,ardea ca o torţă stropita cu benzină.
Dragii mei, eu nu stiu unde se afla acest BLOC, în ce localitate sau Ţară, dar ştiu că vom auzi de el, pentru că era cuprins de flăcări mari, uriase ! 
Că va fi un Bloc de Locuinţe, sau Birouri, sau vreun Depozit, Hală...,eu nu stiu ! Dar va iesi în evidenţă, prin INCENDIUL imens, si fireste prin  însemnatatea acestui Bloc, prin ceea ce reprezenta el.

                                                  Cu dragoste, Maria.
 Un copil a murit la Paris intr-o explozie

Doi morţi şi 12 răniţi lângă Paris, după prăbuşirea unui bloc, cauzată de o explozie

de Ioana Bojan
Un imobil cu patru etaje s-a prăbuşit duminică dimineaţă la Rosny-sous-Bois, în regiunea pariziană, după o explozie provocată probabil de o acumulare de gaze, omorând un copil şi o bătrână şi rănind alte 12 persoane, au anunţat surse citate de AFP.
Foto: Mediafax
"Ea a decedat în timp ce o scoteam de sub dărâmături", a declarat comandantul pompierilor, Gabriel Plus, făcând referire la femeia în vârstă. El a subliniat că aceasta era conştientă atunci când echipele de intervenţie au stabilit contactul vizual cu ea.
Patru dintre răniţi sunt în stare gravă, a declarat prefectul din Seine-Saint-Denis, Philippe Gally, în timp ce alte victime s-ar afla în continuare sub dărâmături.
 ews for BLOC PRABUSIT LA PARIS
  1. Libertatea ‎- 7 hours ago
    Un imobil de locuințe cu patru etaje s-a prăbușit în primele ore ale zilei de duminică, la Paris, în cartierul Seine-Saint-Denis. Primul bilan
     
    Home » News » Explozie intr-un bloc din Paris: Cel putin doi morti si mai multi raniti. O parte a cladirii s-a prabusit

    Explozie intr-un bloc din Paris: Cel putin doi morti si mai multi raniti ...

    Ziarul National-5 hours ago
    Explozie intr-un bloc din Paris: Cel putin doi morti si mai multi raniti. O parte a cladirii s-

3 comentarii:

  1. "În timp ce scriam aici, astă noapte, văd brusc în spatele meu, nu stiu cum, dar asa vedeam, văd spre est, un Bloc dreptunghiular care avea circa 3-4 etaje ,şi care fratilor ,ardea ca o torţă stropita cu benzină. "...

    ...Parisul e cam spre vest...cartierul cu incendiul e spre nordul Parisului...
    in imagini se vad urme de explozie dar nu si de incendiu..imaginea cu incendiul pare de altundeva,altcanva..folosita de media la repezeala cand initial s-a anuntat de incendiu la Paris..bloc..etc

    mai verificam..sa nu fim tentati sa atribuim viziunea unui eveniment poate gresit

    oricum,ar fi interesant de stiut de ce UNELE viziuni se refera la evenimente care sunt ori departe,ori fara legatura cu noi..fara utilitate oarecum ptr noi...par " gratuitati"...efort irosit de scriere..citire

    banuiesc ca trebuie sa existe o explicatie oarecare...multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate ca dna cu previziunile locuiste in America si atunci ce mai spuneti?

      Ștergere
  2. Cate asemenea tragedii nu se petrec in intreaga lume ?! Dar daca nu pot fi exact localizate in spatiu si timp, ce folos ?! Nu putem preintampina nimic, totul e fatidic ! Prea multe informatii cu impact negativ asupra psihicului cititorilor ...

    RăspundețiȘtergere