vineri, 1 august 2014

ATENŢIE MARE !!! UN DIG , VA CEDA SUB PRESIUNEA APEI !

                                      Atenţie  Mare !!!

         Un  Dig  , va  ceda  sub  presiunea  Apei !!!

                         1 August  2014 , ora 5,28  dimineaţa !

                                              Dragii mei ,

Asa cum am scris de COD  ROŞU  de INUNDATII ,cu trei zile înainte de a se intâmpla, tot aşa voi scrie şi acum , despre Un Dig, care va ceda sub presiunea Apei !
Astăzi dimineaţă, în timp ce dormeam încă, m-au trezit multe glasuri, care ţipau cât puteau aşa :

                     "Digul ! Digul !
                 Pe Dig ! Pe Dig ! "

Şi vedeam un perete înalt din zid, spre Est, si la partea de sus a peretelui de zid cenuşiu, tencuit ca orice zid, vedeam cum Apa dădea pe dinafară ,aşa precum se izbesc valurile Mării Negre de nisip, de plajă . Precum se sparg valurile Mării de mal, tot asa dădea pe dinafara,APA din Digul  înalt, cu perete inalt si cenuşiu !
Vedeam multime de oameni, femei , copii, tineri ,bătrâni, toată suflarea fugea in jos, spre vale ! 
Şi toţi strigau doar două cuvinte : Digul ! Pe Dig !
Dragii mei, daca voi aveti ,mai multă influenţă asupra AUTORITĂŢILOR  ROMÂNE, încercaţi să-i faceţi  să înţeleagă că, dacă nu vor lua măsuri DIGUL  va ceda, si va fi un mare dezastru, cu multe pierderi  de vieţi omeneşti !    
Voi incerca sa trimit si eu la ANM, asa cum am mai trimis, şi a fost în zadar,pentru că nimeni nu a luat în seamă ceea ce am spus si scris.
Poate de data asta, voi avea mai mult noroc; de fapt semenii nostri vor avea noroc, pentru că vor fi evacuaţi la timp. 
Cînd oamenii fugeau si strigau ,,,Digul, pe Dig, afara era ziua, amiază chiar, Digul nu cedase, ci dădea pe dinafara, iar oamenii cautau sa se adăposteasca, să fugă din faţa  puhoaielor de apă ,ce urma ca să-i ajungă din urmă ! Dragilor ,pot să vă spun că locul in care toată suflarea fugea, era o zonă verde, ca si impădurită chiar. Părea o zonă ca de munte, unde se petreceau toate acestea, vedeam multa vegetatie în jur.
       Să nădăjduim că se vor lua măsuri, de cei care ,sunt obligaţi moral, ca sa ia astfel de măsuri.    
                                 Cu dragoste , Maria ! 

    P.S.
Poate fi vorba,de un Dig, sau chiar de un Baraj !                    

7 comentarii:

  1. Poate cineva care are cunostinte geografice vaste si poate identifica dupa descrierea facuta ce dig ar putea fi... Realizati dvs cititorilor dimensiunea dezastrului ce urmeaza ruperii unui dig??? Poate cineva are rude ,prieteni prin guvern sa le aduca la cunostinta...
    Doamne pazeste-ne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici unde vedeam, nu era mâl ! Era vegetatie si un drum ca de munte ! Nu cred ca era asfalt. Sau poatesa fi fost...,nu stiu. Era un drum de munte, ingust ! Iar oamenii fugeau la vale, cât îi ţineau picioarele, era înspăimântati. Si vedeam Zidul cenuşi inalt până la 10 m, il vedeam de la mare distanta, oamenii priveau spre DIGUL ce parca dîdea in clocot, asa dădea furios pe dinafara. DIGUL va ceda, daca nu se vor lua măsuri urgente,acolo unde exista astfel de DIGURI, care sunt in PERICOL MARE de a ceda !

      Ștergere
    2. Imi cer scuze, pentru greselile din textul postat,mai inainte. M-am grăbit !

      Ștergere
  2. 6TV este o televiziune cu foarte multe emisiuni de tip "paranormal".(www.Telenet Online TV) Multe sunt acolo, persoane cunoscute, poate ei au legaturi. la fel, la OTV se uita inca foarte multi-poate daca Dan Diaconescu glasuieste, il aude careva. Desi, eu cred ca nimeni nu va lua in consideratie pentru ca ceea ce e scris trebuie implinit. Totusi, se poate incerca

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar putea fi acesta,

    INUNDAȚII în ARGEȘ: Un dig, în PERICOL să se rupă :
    http://www.ziuanews.ro/stiri/inundatii-in-arges-un-dig-in-pericol-sa-se-rupa-128550

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei care citesc aici sa dea Share pe FB, eventual pe site-urile televiziunilor

    RăspundețiȘtergere
  5. pare mai degraba sa fie vorba de un baraj,undeva la munte / valurile dadeau peste buza barajului...forma era de dig cu >..APA din Digul înalt, cu perete inalt si cenuşiu !..ma gandesc ca dna maria stie ca e un baraj,de unde si cuvintele sublinate ...majuscule / multumiri,Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere