duminică, 18 august 2013

UNDE ESTE , ADEVĂRUL EVEI ? ŞI EVA , SE PLIMBA GOALĂ , FĂRĂ A SE RUŞINA !

                                                            2 APRILIE 2007, ORA 0, 10 !

Ma rugam., la acesta ora târzie în noapte, citeam în şoaptă, RUGĂCIUNILE di Cărticica Sfântă, când, fară voia mea, fara sa deschid eu, gura mea, îmi aud propriul GLAS, care întreabă aşa :

                     "UNDE  ESTE , ADEVĂRUL  EVEI ?"

Clipă în care, văd cu ochii închişi, fară voia mea se închid, UN CER senin, bleu stralucitor ca de oglindă, şi în CER, O BOLTĂ, de verdeaţă multă, de vegetaţie multă.
Spun boltă, pentru că arăta ca o boltă, ca o poarta, pe care se intra ,într-o gradină, neasemuit de frumoasă, dumnezeiesc de frumoasă.
Din aceasta BOLTA VERDE, iese O TÂNĂRĂ, înalta, subţirică, cu un păr lung , împletit într-o coadă, de culoare castanie, păr ce-i ajungea, până la fund.
Tânăra, era cu spatele la mine, şi era goala, goluţă, precum suntem noi oamenii, când ne naştem. Tânăra, înaltă, suava la mers si la trup, se plimba, prin GRADINA RAIULUI, prin GRADINA LUI DUMNEZEU, fără să se ruşineze de goliciunea trupului Ei.
Şi aceasta era EVA, care s-a mai bucurat de GRADINA RAIULUI, până a mâncat, atât ea, cât şi ADAM, din FRUCTUL oprit, pe care, i l-a dat lor şarpele, păcălindu-i că dacă vor mânca din acel măr, vor fi şi ei, ca Dumnezeu.
Acesta este FRAŢILOR, ADEVĂRUL EVEI !
Aveţi mare grijă şi voi, ca să nu vă lăsaţi amăgiţi , de diavol, care vă îmbie cu tot felul de bunătăţi trupeşti sau materiale, până îşi atinge scopul, şi anume, acela de a pune stăpânire, pe suflet.
RUGĂCIUNEA, POSTUL ŞI FAPTELE BUNE, sunt VIRTUŢILE, care ne ajuta, sa urcam si noi, in GRADINA RAIULUI.
                                               Cu dragoste , Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu