vineri, 23 august 2013

UN MINUNAT SEMN DIVIN !!! LUMINA ÎNVIERII LUI HRISTOS, SCARĂ ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT , PRIN SFÂNTA CUVIOASĂ PARASCHEVA !

                                              17  Noiembrie 2005 , seara târziu !

Mă rugam la BUNUL DUMNEZEU şi la MAICA DOMNULUI, şi într-o clipă, ochii mei, se închid, fara voia mea, si astfel, văd, cum din CERUL SFÂNT, coboară, ca un râu, din vârf de munte, ca o mică cascadă, coboara O SCARĂ, ( O PUNTE ), de LUMINĂ albă, densă, şi extrem de strălucitoare.
Acest  IZVOR DE LUMINĂ, ce arata ca O SCARA, de LUMINĂ, între CER şi PĂMÂNT, când a ajuns pe Pământ, S-a oprit la SFÂNTA ICOANĂ, a  SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA.
Acum, nu mai aveam plafon, nu mai erau ziduri, ci doar, UN CER ALBASTRU VIOLET, din care curgea O LUMINĂ ALBĂ, densă, stralucitoare foarte, care se oprise, pe acea HÂRTIE scrisă, din Mâna stângă , a Sfintei Cuv. PARASCHEVA, aşa cum este SFÂNTA ICOANĂ a Ei,  pe care scrie aşa :

                     "FERICIŢI  CEI CURAŢI CU INIMA, CĂ ACEIA , VOR VEDEA PE DUMNEZEU "!

Iar în Mâna dreaptă, Prea Cuv. ţinea lipită de pieptul Ei, SFÂNTA CRUCE A LUI  HRISTOS !
Dragii mei, închipuiţi-vă, ce minunat si ce vindecător pentru sufletul nostru, este un asemenea SEMN din CERUL SFÂNT, de la BUNUL DUMNEZEU, prin MOAŞTELE SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA.
Faceţi-vă timp, fraţilor, şi mergeţi la IAŞI, unde se află SFINTELE MOAŞTE, ale CUVIOASEI PARASCHEVA, la MITROPOLIE, şi vă rugaţi Ei, cu toată inima, şi din tot sufletul, iar RUGĂCIUNEA voastră, va urca la CERUL SFÂNT, va ajunge la BUNUL DUMNEZEU, pe SCARA DE LUMINĂ, pe care MÂNTUITORUL, a făcut-o ,între CER şi Pământ, prin SFÂNTA CUVIOASĂ PARASCHEVA.
Nu aşteptaţi, 14 octombrie, când sărbătorim pe CUVIOASA PARASCHEVA, când abia dacă o să puteţi atinge RACLA SFÂNTĂ, din pricina aglomeraţiei, ci mergeţi, în fiecare zi din an, fiecare cum puteţi. Căci SFANTA, MOAŞTELE SFINTEI, prin care DUMNEZEU, ne ajuta, şi face MINUNI, este acolo, in orice zi, şi pentru fiecare dintre noi, care O IUBEŞTE, şi crede în PUTEREA Ei, prin SFINTELE SALE MOAŞTE !
        DUMNEZEU, ne vorbeşte prin SFINŢII SĂI, ne dă SEMNE VIZIBILE, nu trebuie să le luăm ca nişte întâmplări, ci trebuie să credem în ele, şi să ne închinăm PREA SFINTEI  TREIMI şi MAICII DOMNULUI, pentru DARUL , pe care-L revarsă din CERUL SFÂNT pe Pământ, pentru ca noi, să ne îndreptăm şi să credem în MINUNILE SALE !

                             Cu dragoste şi cu preţuire, MARIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu