duminică, 18 august 2013

ÎNGERUL PĂZITOR, ASTEPTA PE BĂTRÂNICĂ , CA SĂ-ŞI DEA SUFLETUL !

                                                   18 August, 2013, zori de zi !

 Eram trează, dar mai stăteam în pat cu ochii închişi, şi astfel, vad cum CERUL nopţii, se deschide, precum am trage o draperie, şi astfel văd UN CER, albastru ca de catifea, ce stralucea., ca o oglinda.
Brusc, aud UN GLAS, plăcut, care înteabă aşa :
   
                        " CE   FACI ? ( iar un GLAS, dulce, suav, ca de ÎNGER, spune):
                        AŞTEPT !
                        CE  AŞTEPŢI ?
                        PE  BĂTRÂNICA...!

Moment în care, văd un varf de deal, ca un munte mai mic, si aici, sta ghemuita, cu picioarele la bărbie, o femeie în vârsta, care parca înţepenise acolo.
Glasul, care a pus intrebarea, spune în continuare:

                       "DAR , UITE -O  ACOLO !
                        
Şi văd la doi metri, de bătranica cu picioarele stranse la barbie, UN COPILAŞ, ca UN ÎNGER. Ca şi copilaş, nu avea mai mult de 5 anişori, ca şi ÎNGER, arăta precum ÎNGERII din SFINTELE BISERICI, zugraviţi, pe pereţi sai in SFINTELE ICOANE,
Şi acest ÎNGERAŞ , spune :

                     DA ! NU EA  MĂ  AŞTEAPTĂ PE MINE , CI EU ,O AŞTEPT !
                     AŞTEPT !

Şi văd cum ÎNGERAŞUL, aştepta la nici doi metri, ca bătrânica să-şi dea DUHUL, ca apoi, el, sa călăuzeasca, pe sufletul ei, spre ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU.
Atunci când, un om îşi dă DUHUL, împrejurul acelui om, stau în chip nevăzut, atât diavolii, cât şi ÎNGERII, şi fiecare, doreste sa ia acel suflet.
Aproape întotdeauna, ÎNGERII, reusesc, să-l salveze pe acel suflet, din ghiarele diavolului, aratându-le lor, faptele bune, ale celui care a venit, în lumea nevăzuta, şi veşnică.
Oamenii care nu au CREDINŢĂ, chiar dacă fac fapte bune, nu au nicio şansa, ca sufletul lor, sa fie dus în RAI, de ÎNGERI ; ci va fi pus stăpânire pe el, cumplitul diavol, care îl va arunca ,în focul cel veşnic.
Aşadar, eu vă îndemn pe voi, să mergeţi la SFANTA BISERICĂ, sa staţi la SFANTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE, sa ascultaţi, ce spune PREOTUL, atât la SLIJBĂ, căt şi la PREDICA, care încheie SFANTA SLUJBĂ, din acea zi de sarbatoare !
Mergeţi fraţilor si hraniţi-vă sufletul ,cu HARUL DUHULUI SFÂNT, în SFÂNTA BISERICĂ, la SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE !
Să nu vă fie frică de Moarte ! De moarte se înfricoşează, numai cei ce n-au CREDINŢĂ ŞI NĂDEJDE ÎN DUMNEZEU, şi în ÎNVIEREA LUI HRISTOS !
Moartea ,este ca o adormire, din care nu ne mai trezim cu trupul dar suntem vii cu sufletul, pentru veşnicie.
                                    Cu dragoste  şi cu preţuire, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu